Gabiyo Kajszibaracklekvár 200g szőlőmusttal
Gabiyo Kajszibaracklekvár 200g szőlőmusttal leírása
A legtöbb, boltban kapható, és nagyanyáink által főzött lekvárral ellentétben agabiyo baracklekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre szőlőmustot használunk, így kizárólag természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a gabiyo baracklekvár sem tartalmaz tartósítószert? Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb, legszebb barackok zamatát találod az üvegekben.Összetevők: kajszibarack (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.100 g termék 50 g kajszibarack felhasználásával készült.Hozzáadott cukortól mentesA zamatos gyümölcsrőlA kajszibarack Közép-Ázsiából származó, de itthon is nagy hagyományra visszatekintő gyümölcsfajtánk. Csonthéjas, a szilvának, meggynek, cseresznyének, mandulának, és természetesen a szintén kedvelt őszibaracknak és nektarinnak is rokona. Puha, édes gyümölcshúsa és savanykás, bársonyos héja különleges ízkombinációt ad, amely kapcsán a kajszibarack, és a belőle készült lekvár is tökéletesen illik nemcsak édes fogásokhoz, de húsételek, sültek ízesítője is lehet. Talán mindenkinek azonnal beugrik a menzai grízes tészta íze, amit sárgabarack lekvárral tálaltak, de a máglyarakás, a farsangi fánk, és még számos hagyományos édességünk is elképzelhetetlen nélküle.Amennyiben a fagy és a kiszámíthatatlan időjárás nem viszi el a termést, a kajszibarack érési folyamatát mindvégig felügyeljük. Mivel a gyümölcs érését leginkább a cukorfoka bizonyítja, ezt mérőeszközzel is górcső alá vesszük. Amikor az érték megfelelő, elkezdjük szedni a gyümölcsöt érettség, egészség szerint válogatva. Ahogyan a lekvárjaink készítése, úgy az alapanyag szüretelése is kézzel történik (a legfinomabb szemek mindig a fa tetején találhatók. A mosást és magozást követően a kajszibarackot fagyasztjuk.Dietetikusunk tanácsa: mit kell tudni a hazai barackról? Befőzéshez a magyar fajtákat részesítjük előnyben.Ceglédi kajszibarack: kissé lapított tojásdad alakú, lédús, olvadó, aromás ízű szemek.Nagykőrösi kajszibarack: közép nagy, lapított gömb alakú, lédús, kellemes zamatú, finoman rostos szemek.Pannónia kajszibarack: nagyméretű, lédús, finoman rostos szemek.Az érett, friss barack illatos, íze aromás. Színe élénk napsárga, bőre hamvas és bolyhos, elfelezve a leve kicsordul, és húsa a szájban szétolvad. A gyümölcsöt bőröstől főzzük, hiszen a sava és aromája nagyrészt a héjában található.Átlagos tápértékadatok 100g termékben100g termék RI* %-banEnergia407 kJ / 96 kcal5%Zsír
Cikkszám: 5.99986013507E+12
Tudtad, hogy az összes lekvárunk, így a gabiyo baracklekvár sem tartalmaz tartósítószert? Sűrítésre pektint használtunk, amely egy, a gyümölcsökben természetes módon is megtalálható rostféle, így egyéb, hozzáadott állományjavítóra sincs szükség, ahogy aromák helyett is csak a kiváló, és legízletesebb, legszebb barackok zamatát találod az üvegekben.Összetevők: kajszibarack (50%), szőlőmust sűrítmény, ivóvíz, zselésítő anyag: pektin, citromlé sűrítmény.100 g termék 50 g kajszibarack felhasználásával készült.Hozzáadott cukortól mentesA zamatos gyümölcsrőlA kajszibarack Közép-Ázsiából származó, de itthon is nagy hagyományra visszatekintő gyümölcsfajtánk. Csonthéjas, a szilvának, meggynek, cseresznyének, mandulának, és természetesen a szintén kedvelt őszibaracknak és nektarinnak is rokona. Puha, édes gyümölcshúsa és savanykás, bársonyos héja különleges ízkombinációt ad, amely kapcsán a kajszibarack, és a belőle készült lekvár is tökéletesen illik nemcsak édes fogásokhoz, de húsételek, sültek ízesítője is lehet. Talán mindenkinek azonnal beugrik a menzai grízes tészta íze, amit sárgabarack lekvárral tálaltak, de a máglyarakás, a farsangi fánk, és még számos hagyományos édességünk is elképzelhetetlen nélküle.Amennyiben a fagy és a kiszámíthatatlan időjárás nem viszi el a termést, a kajszibarack érési folyamatát mindvégig felügyeljük. Mivel a gyümölcs érését leginkább a cukorfoka bizonyítja, ezt mérőeszközzel is górcső alá vesszük. Amikor az érték megfelelő, elkezdjük szedni a gyümölcsöt érettség, egészség szerint válogatva. Ahogyan a lekvárjaink készítése, úgy az alapanyag szüretelése is kézzel történik (a legfinomabb szemek mindig a fa tetején találhatók. A mosást és magozást követően a kajszibarackot fagyasztjuk.Dietetikusunk tanácsa: mit kell tudni a hazai barackról? Befőzéshez a magyar fajtákat részesítjük előnyben.Ceglédi kajszibarack: kissé lapított tojásdad alakú, lédús, olvadó, aromás ízű szemek.Nagykőrösi kajszibarack: közép nagy, lapított gömb alakú, lédús, kellemes zamatú, finoman rostos szemek.Pannónia kajszibarack: nagyméretű, lédús, finoman rostos szemek.Az érett, friss barack illatos, íze aromás. Színe élénk napsárga, bőre hamvas és bolyhos, elfelezve a leve kicsordul, és húsa a szájban szétolvad. A gyümölcsöt bőröstől főzzük, hiszen a sava és aromája nagyrészt a héjában található.Átlagos tápértékadatok 100g termékben100g termék RI* %-banEnergia407 kJ / 96 kcal5%Zsír
Cikkszám: 5.99986013507E+12
Gabiyo Kajszibaracklekvár 200g szőlőmusttal vélemények
Értékelj és nyerj!
Még nem érkezett értékelés! Értékeld a terméket és nyerj 50 000 Ft értékű Pepita vásárlási utalványt. Véleményeddel másoknak is segítséget nyújtasz! Ezt a terméket így is ismerheted: Gabiyo Kajszibaracklekvár 200g szőlőmusttal