A Falcone Classici egy hagyományos puha, szájban olvadó olasz sütemény jellegzetes mandula aromával. Tökéletes desszertnek, kávé és tea kiegészítőjeként. Az Amaretti Classici Falcone keksz puha keksz, amely elolvad a szájban. A Falcone manufaktúra klasszikus Amarettije válogatott, kiváló minőségű termékekből készül, hagyományos olasz recept szerint. Az olasz kekszek sárgabarack- és mandulamaglisztből készülnek, ami olyan jellegzetesen csodálatos ízt ad nekik. Ez a klasszikus olasz sütemény tökéletes példája az olasz konyha egyszerűségének és eleganciájának.
Az Amaretti egy népszerű olasz sütemény, amely intenzív mandula ízéről és enyhén ropogós külső rétegéről ismert, puha, marcipán belsővel. Az Amaretti Lombardiából származik, de népszerű Olaszországban és a világon. Ezeknek a sütiknek két fő változata létezik: amaretti morbidi (puha) és amaretti croccanti (ropogós). A puha amarettik puhábbak és finomabbak. Az Amarettit gyakran desszertként szolgálják fel, különösen étkezés után, vagy snackként kávé vagy tea mellé. Sok olasz desszert kedvelt összetevője is, mint például a tiramisu, valamint a különféle pudingok és fagylaltok. Az Amaretti sütemények tartósságuk és intenzív ízük miatt szintén kedvelt ajándék választás, különösen ünnepekre és különleges alkalmakra. Összetevők: sárgabarackmag liszt 30%, cukor, mandulaliszt 15%, tojásfehérje, természetes aroma, méz, sütőpor: ammónium-karbonát. Származási hely: Olaszország. Átlagos tápérték/100g termékben Energia 1981kJ / 474 kcal Zsír 25,5g telített zsírsavak 6,1g Szénhidrát 45,8g ebből cukrok 32,8g Fehérje 13,6g Rost 3,5g Só 0,13g