8:00 - 18:00

Neuzer Férfi kerékpár vélemények

Valós vásárlói vélemények
Kiváló
Endre - 2020.06.01.
család barátja
- igazolt vásárlás
Neuzer Beach Eco Férfi Kerékpár 26” #fekete
Szuper bringa
Minden szuper, megérte az árát.
Összeszerelésnél ha nem akar belemenni rendesen / ferdén megy a pedál a helyére akkor a másik oldalba való. Nincs sajnos rajta jelölve sehol melyik a jobb és bal.
bővebben
Dániel - 2020.07.07.
első gyermekes szülő
- igazolt vásárlás
Neuzer Nelson 18 MTB hobby férfi Kerékpár 15" #fekete-kék - régebbi termék, már nem vásárolható
Neuzer Nelson 18 MTB hobby férfi Kerékpár 15" #fekete-kék
OK gyerekbringa
11 éves fiamnak nagyobb kerékpár kellett. Ez a bicikli a marokváltóban és a V-fékben jobb, mind az édesanyja 25 évvel ezelőtti kerékpárja. Alapmodell, semmi sem gyorsszorítós, szimpla falú felni, Kenda gumi. De most nincs nagy választék, meg cserébe olcsó. Apropó, gumi, a képekről nem derült ki: elég vastag, mountis, persze végülis ez egy MTB, bár inkább a 26-os kerékméret mint a terep miatt vettük ezt.

Plusz pont jár a korrektnek tűnő kitámasztóért (bár a visszahajtáshoz figyelni is kell) és a korrekt, nem gagyi matricázásért - ilyesmiről sajnos itt-ott olvasni. Mínusz az első kerék majdnem nyolcasáért, idővel majd centírozni kell, a márkátlan, nem szivacsos kemény ülésért és azért, hogy az első váltón a fokozatok nem számozottak (+/-), úgyhogy ott figyelni kell és ez gyereknek nyilván nehezebb. Érdekes megoldás az első kerék tengelyén az alátét egy kis horonnyal, amit a villába kell akasztani, gondolom, biztosítandó, hogy a tengely biztosan jól ül-e a villában. Kár, hogy az egyik horony minduntalan kiugrik.

150 cm-re a Neuzer mérettáblázatból a 155-165 cm-es, 15-ös vázméretet vettük, fiam szerint eggyel nagyobb is ment volna. Az ülést jól beállítva a pedál kicsit magasan van, teljesen kinyújtani a lábat nem lehet, később majd nyilván magasabbra megy az ülés.

Az összeszereléssel nem volt gond, a váltó szépen be volt állítva.
bővebben
Kiváló
Ákos - 2020.04.20.
több gyermekes szülő
- igazolt vásárlás
Neuzer Nelson 30 MTB férfi Kerékpár 15" #fekete-piros - régebbi termék, már nem vásárolható
Neuzer Nelson 30 MTB férfi Kerékpár 15" #fekete-piros
Szuper kerékpár
Ár érték arányban tökéletes kerékpár, a 9 éves fiamnak remek választás. Meglepődtem, hogy kitámasztó is jár hozzá. A váltó beállítása nem ment egyszerűen, utána kellett néznem az interneten.
bővebben
Tibor - 2020.06.19.
kettő, vagy több gyermekes szülő
- igazolt vásárlás
Neuzer X200 férfi Cross Kerékpár 21" #fekete-kék-sárga - régebbi termék, már nem vásárolható
Neuzer X200 férfi Cross Kerékpár 21" #fekete-kék-sárga
Neuzer X200
Középkorú, kerékpározásban teljesen újrakezdőként kerestem egy számomra elfogadható kerékpárt. Súlyom megosztása után (125kg) ajánlották ezt az eszközt arra a célra, h esetlegesen a Balaton körbebiciklizéséhez is alkalmas lehet. A tervekkel ellentétben a kiszállítás -egyeztetés után- szerencsére jóval korábban történt, aminek nagyon örültem. Az összeszerelési útmutató, információ ellenben kevés volt, bár elméletileg nem okozhat gondot az első kerék, kormány, pedál és ülés üzembe helyezése. A kormány felszerelése nálam sajnos problémát okozott, mert a csavar becsavarása közben egyszer csak megszorult. Kicsavarásnál láttam, h mintha egy másik menetet sikerült volna generálnom... Azért biztonságosan tudok így is közlekedni a másfél csavar tartással. Egy hete minden nap tekerek kb. 5km-ert. Tegnap hátsódefektet kaptam. Ez persze nem biztos, h a gyártó hibája, de akkor a kerék nem a defektbiztos. Mondjuk laikusként erre nem kérdeztem rá...
bővebben

Neuzer Férfi kerékpárok

Vásárlóink mondták 180