Keller & Mayer Szeretem az Ovit - Mi lesz a jeled? Társasjáték

-24% MA!
4 657 Ft
3 539 Ft
összesen
Kosárba rakom
Már csak 1 db maradt!
Készletfrissítés ideje: tegnap
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Keller & Mayer Szeretem az Ovit - Mi lesz a jeled? Társasjáték leírása

A Mi lesz a jeled? egy ovisoknak készült készségfejlesztő társasjáték, de családi körben is remek szórakozást nyújt. A feladat, hogy minél több jelet gyűjts be! A játékosok a játéktáblán haladnak, és a bábu színének megfelelő kártyákat gyűjtik, különféle óvodás jelekkel. Ha rossz kártya kerül a kezedbe, csak pörgesd meg a krétaforgót, és add tovább a következő játékosnak! Szerezz meg öt egyszínű kártyát, és megnyered a játékot!
A Mi lesz a jeled társasjáték tartalma:
-1 játéktábla krétaforgóval,
-48 jelkártya,
-4 bábu,
-1 dobókocka,
-játékszabály.

Keller & Mayer Szeretem az Ovit - Mi lesz a jeled? Társasjáték jellemzői

A Keller&Mayer kiadó története 1995-ben kezdődött, ekkor adták ki első társasjátékukat. Jó minőségű és strapabíró, akár több generációt szórakoztató fejlesztő játékok kiadását tűzték ki célul. Első játékaikat örömmel fogadták, a siker nem maradt el, ezzel sikerült meggyőzniük kereskedelmi partnereiket is. Így indult a „Játszva megtanuljuk...” sorozat sikertörténete. A választék 1996 óta bővül, az új témaválasztások során mindig nagy hangsúlyt fektetnek a tapasztalt óvodapedagógusok és szülők véleményére.

Forgalmazó: Book24

Ezt a terméket így is ismerheted: Szeretem az Ovit - Mi lesz a jeled? (társasjáték)

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

szüret társasjáték ovis jelek mid layer nics szelet kit szerettem oxi mix tabs ovis társasjáték lars kepler keller és mayer zeller és

Vásárlóink mondták