Keller & Mayer Erdei kirándulás Társasjáték-Bogyó és Babóca

-16% MA!
3 861 Ft
3 243 Ft
összesen
Kosárba rakom
Már csak 5 db maradt!
Készletfrissítés ideje: ma reggel
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Keller & Mayer Erdei kirándulás Társasjáték-Bogyó és Babóca leírása

Indulhat a vidám kirándulás! Sok élményt rejteget az erdei út, amíg elérkezünk a fagyizóhoz. Vajon ki lesz a legügyesebb, ki kóstolhatja meg elsőnek Frici finomságait?A könnyen érthető, mégis izgalmas társasjáték Bogyó és Babóca mesevilágába varázsolja a gyerekeket. Együtt játszhatnak Sün Somával és a Százlábúval, csónakázhatnak Gömbivel, hogy aztán az út végén Frici fagylaltozójában pihenjék ki a fáradalmakat.

Tartalom:
-1 játéktábla
-6 puzzle-elem
-1 dobókocka
-4 bábu

Keller & Mayer Erdei kirándulás Társasjáték-Bogyó és Babóca jellemzői

A Keller&Mayer kiadó története 1995-ben kezdődött, ekkor adták ki első társasjátékukat. Jó minőségű és strapabíró, akár több generációt szórakoztató fejlesztő játékok kiadását tűzték ki célul. Első játékaikat örömmel fogadták, a siker nem maradt el, ezzel sikerült meggyőzniük kereskedelmi partnereiket is. Így indult a „Játszva megtanuljuk...” sorozat sikertörténete. A választék 1996 óta bővül, az új témaválasztások során mindig nagy hangsúlyt fektetnek a tapasztalt óvodapedagógusok és szülők véleményére.

Forgalmazó: Book24

Ezt a terméket így is ismerheted: Bogyó és Babóca - Erdei kirándulás (társasjáték)

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

társasjátékok bogyó és babóca fa baba család bogyó és babócs bogyo és baboca bogyó és babóca bogyó babica babóca mam start erdei

Vásárlóink mondták