Keller & Mayer Boribon autózik Társasjáték

Erről lemaradtál
Elfogyott
4 386 Ft
3 333 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Keller & Mayer Boribon autózik Társasjáték leírása

Boribon autói ott sorakoznak az öreg almafa alatt. Almát visznek Annipanninak, de melyik autó lesz a leggyorsabb? A piros, a kék, a sárga, vagy a zöld? Egy pörgettyű mutatja, hogy hová kell lépni.Sajnos sok baj történhet útközben: kiesik a kerék, elromlik a motor, kövek vagy faágak hevernek az úton - s a kocsik már fel is borultak. Ilyenkor kell egy jóbarát, aki segít Boribonnak: egy nyúl, egy mókus vagy egy süni. Aki elsőnek ér Annipannihoz a kavicsos útra, almáspitét kap.

Tartalom:
-1 játéktábla pörgettyűvel
-4 autós bábu
-15 segítő kártya
-4 tányéron almáspite

Keller & Mayer Boribon autózik Társasjáték jellemzői

A Keller&Mayer kiadó története 1995-ben kezdődött, ekkor adták ki első társasjátékukat. Jó minőségű és strapabíró, akár több generációt szórakoztató fejlesztő játékok kiadását tűzték ki célul. Első játékaikat örömmel fogadták, a siker nem maradt el, ezzel sikerült meggyőzniük kereskedelmi partnereiket is. Így indult a „Játszva megtanuljuk...” sorozat sikertörténete. A választék 1996 óta bővül, az új témaválasztások során mindig nagy hangsúlyt fektetnek a tapasztalt óvodapedagógusok és szülők véleményére.

Forgalmazó: Book24

Ezt a terméket így is ismerheted: Boribon autózik (társasjáték)

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

logikai társasjáték oktató játék keszsegfejleszto jatek kédzségfejlesztő ját készségfejlesztők keszsegfejleszto készségfejlesztő autós játékok 1:43 kis autok játék autó

Vásárlóink mondták