Üres
Megveszem »
×

Mam mikrohullámú Sterilizátor

Mam mikrohullámú Sterilizátor jellemzői

A mikrohullámú sterilizáló hozzáadott víz és mikrohullámú sütő segítségével sterilizál rövid idő alatt és a kórokozók 99,9%-at elpusztítja.
A MAM-ot 1976-ban, Bécsben alapította meg az osztrák Peter Röhrig. A legfőbb céljuk az, hogy minden gyermek egyéni fejlődését segítsék és a szülők számára is könnyebbé varázsolják kiemelkedő minőségű babaápolási termékeikkel. Jelentős szakértőgárda áll a tervezés mögött, így minden termék mind kialakításban, mind pedig a funkció betöltésében kiváló. A MAM magyarországi leányvállalata Vaskeresztesen található, számos terméküket gyártják itt magyar kezek. A világ 5 földrészén, több mint 30 országban vannak jelen, a cumik terén több országban is piacvezető szerepet töltenek be.

Mam mikrohullámú Sterilizátor leírása

A kisbabáknak még nincsen annyira ellenálló szervezetük, mint a felnőtteknek. Rendkívül érzékenyek, így sokkal jobban oda kell figyelnünk az őket körülvevő termékek higiéniájára. A Mam mikrohullámú sterilizáló elpusztítja a háztartásban fellelhető baktériumok 99,9%-át, amik megtelepednek a cumin, cumisüvegen, stb. A sterilizált holmik fertőtlenítve maradnak 24 órán keresztül, amíg fel nem nyitjuk a fedelet.

Tulajdonságai:
- 6 üveg sterilizálására alkalmas 5 perc alatt
- Lecsöpögtető funkcióval
- A legtöbb mikrohullámú sütőben belefér
- Nagy teljesítmény, 2 szintben

Átmérője:
- 28cm

Magassága:
- 16,5cm

Tartalma:
- 1 db Anti-Colic 160ml-es cumisüveg

Forgalmazó: Matti Kft.

Mam mikrohullámú Sterilizátor vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: MAM mikrohullámú sterilizátor

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták