Üres
Megveszem »
×

Lansinoh 2 fázisú kézi Mellszívó

Lansinoh 2 fázisú kézi Mellszívó jellemzői

Resheda Hagen 1984-ben megalapította cégét, azért hogy a piacon rendelkezésre álló ápoló és kozmetikai termékek mellett, biztonságos és hatékony választást kínáljon a szoptató édesanyáknak, ezzel elősegítve gyermekük hosszú anyatejes táplálását. Azóta a cég már világhírűvé vált és már több, mint 60 országban a szoptatás szakértőjének tartják. Olyan innovatív szoptatási termékeket fejlesztenek, melyek segítik az anyukák életét és megkönnyítik a szoptatás időszakát.
A kézi mellszívó előnye, hogy manuálisan te szabályzod a működését, hordozhatósága egyszerűbb, hiszen kis helyen is elfér, így utazások során is praktikus, halkan működik és alacsonyabb az ára. A tejelválasztás elősegítésére is nagyszerűen alkalmas, ha erre van szükséged.

Lansinoh 2 fázisú kézi Mellszívó leírása

Stimuláló és fejő üzemmódd a nagyobb tejleadásért!Stimuláló és fejő mód a nagyobb tejleadás érdekében.Egyszerű, könnyű használat, tisztítás és összeállítás.Easy ExpressTM ergonomikus, könnyed karral használata kevésbé fárasztó.Tartalmaz természetes hullámvonalú etetőcumit, ami segít fenntartani a bevált szoptatási módot.Állítható 2 fázisú technológia:- Stimuláló fázis - gyors, rövid, kis szívóerejű szívás, hogy beindítsa a tejleadó reflexet.- Fejő fázis - lassabb, mélyebb, ürítő szívások a maximális tejleadás érdekében.
Csendes, kicsi és könnyű - diszkréten használható, hordozható.ComfortFitTM szívófej - jobban illeszkedik, ezért hatékonyabb.A doboz tartalma:- tejzáró, hogy közvetlenül az üvegében lehessen tárolni a tejet,- tartalék szelep- üveg tartó talp, hogy ne boruljon fel 

Forgalmazó: Matti Kft.

Lansinoh 2 fázisú kézi Mellszívó vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Lansinoh 2 fázisú kézi mellszívó

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták