Health Bar bio matcha tea, Tradicionális, 30 g
leírása
Grade A hagyományos őrölt zöld teát Japánban, az Uji régióban termesztik. Tiszta vizéről és tápanyagban gazdag talajáról ismert, növényvédő szerek nélkül. A tencha tealeveleket itt szedik, enyhén párolják, majd kézzel gránitkövekkel őrlik. Ez a Matcha bio-tanúsítvánnyal rendelkezik, és szinte neonzöld színével, intenzív és krémes ízével lenyűgöző, anélkül, hogy keserű lenne. Figyelem!: Száraz és hűvös helyen tárolandó! Elkészítés módja:
1. Tegyen 5 gramm Matcha-t (2 kanál Chashaku bambusz) egy Matcha tálba (Chawan).
2. Adjunk hozzá egy kevés vizet (kb. 30 ml), és a bambusz habverő (Chasen) segítségével 'Z' alakú mozdulatokkal keverjük addig, amíg krémes nem lesz.
3. Adjuk hozzá a tejhabot és élvezzük a finom matchát!