Tésztavágó gép cérnametélt
Tésztavágó gép cérnametélt
19 188 Ft
Forgalmazó:
Tésztavágó gép cérnametélt leírása
Anyaga acél lemez
Méret 24*9,5*6 cm
A vágóhengerek rézből készülnek
Ne mossa vízben vagy mosogatógépben csak tisztítókendővel vagy kefével!
VÍZZEL VAGY MOSOGATÓGÉPBEN TILOS MOSNI!
Súly : 0,8kg
Cérnametélt vágása
1 mm vékony szálak vágására alkalmas
A kinyújtott és kellően szikkadt tésztaszalagokat cérnametélt vágógéppel vágjuk fel cérnametéltre.
Javasolt előbb a géppel a cérnametéltet elkészíteni, majd a hosszú szálakat függőlegesen szárítani.
A megszáradt szálakat óvatosan daraboljuk fel a megszokott méretre és dobozoljuk
A tésztamaradékokat visszafelé tekeréssel tudjuk eltávolítani.
Tészta készítése
Hozzávalók:
1 kg finomliszt, 8 -10 db tojás. (Kezdőknek javasolt a kisebb mennyiségből készíteni!)
Elkészítés:
A lisztet a tojással összegyúrjuk. A gyúrás során összeállt tésztát ajánlatos többször pihentetni,
egy tállal leborítva kb. 10-20 percet, majd a gyúrást folytatva jól ki kell dolgozni.
A jól kidolgozott tészta ismertetője: fényes egynemű felület.
A vágási felületen is sima, göröngyöktől mentes.
Kizárólag szikkadt, kinyújtott tésztával dolgozzunk! A puha, ragadós tészta eltömíti a hengert.
A gépet elmosni, vizes ruhával kitörölni nem szabad!
Száraz helyen tároljuk!
Méret 24*9,5*6 cm
A vágóhengerek rézből készülnek
Ne mossa vízben vagy mosogatógépben csak tisztítókendővel vagy kefével!
VÍZZEL VAGY MOSOGATÓGÉPBEN TILOS MOSNI!
Súly : 0,8kg
Cérnametélt vágása
1 mm vékony szálak vágására alkalmas
A kinyújtott és kellően szikkadt tésztaszalagokat cérnametélt vágógéppel vágjuk fel cérnametéltre.
Javasolt előbb a géppel a cérnametéltet elkészíteni, majd a hosszú szálakat függőlegesen szárítani.
A megszáradt szálakat óvatosan daraboljuk fel a megszokott méretre és dobozoljuk
A tésztamaradékokat visszafelé tekeréssel tudjuk eltávolítani.
Tészta készítése
Hozzávalók:
1 kg finomliszt, 8 -10 db tojás. (Kezdőknek javasolt a kisebb mennyiségből készíteni!)
Elkészítés:
A lisztet a tojással összegyúrjuk. A gyúrás során összeállt tésztát ajánlatos többször pihentetni,
egy tállal leborítva kb. 10-20 percet, majd a gyúrást folytatva jól ki kell dolgozni.
A jól kidolgozott tészta ismertetője: fényes egynemű felület.
A vágási felületen is sima, göröngyöktől mentes.
Kizárólag szikkadt, kinyújtott tésztával dolgozzunk! A puha, ragadós tészta eltömíti a hengert.
A gépet elmosni, vizes ruhával kitörölni nem szabad!
Száraz helyen tároljuk!
Tésztavágó gép cérnametélt vélemények
Értékelj és nyerj!
Még nem érkezett értékelés! Értékeld a terméket és nyerj 50 000 Ft értékű Pepita vásárlási utalványt. Véleményeddel másoknak is segítséget nyújtasz! Ezt a terméket így is ismerheted: Tésztavágó gép cérnametélt