Kenyérsütés házilag, út az egészségesebb táplálkozáshoz
Mi lehetne kellemesebb, mint minden reggel a frissen sült kenyér illatára ébredni, tudva, hogy egy nagyszerű reggeli várja, telis-tele finom és egészséges hozzávalókkal.
Több, mint 30 éve specialistái vagyunk a kenyérsütő gépeknek, amivel Ön a legfinomabb kenyereket sütheti meg otthon. Mindig friss, mindig változatos és mindig az ízlésének megfelelőt.
Segítségére szolgálunk receptekkel is, tradicionális és egyedi receptekkel, hogy mindig a legegészségesebb, legérdekesebb hozzávalókat használja, így a kenyér nemcsak finom lesz, de tápanyagokkal teli is.
Amit tudnia kell kenyérsütés előtt:
A hozzávalókat, mindig abban a sorrendben adja a keverőtálba, ahogy azok a receptúrában sorrendben következnek.
Az élesztő hozzáadása előtt, csináljon egy kis gödröt a lisztben, adja hozzá az élesztőt, majd fedje be a gödröt.
Ügyeljen rá, hogy az élesztőt ne érje a víz, vagy só.