8:00 - 18:00
Gyerekülések

Summer Baby Verona ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-36kg #fekete

-
elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
Erről lemaradtál
Elfogyott
55 990 Ft
41 990 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
Legyél első akit értesítünk, hamarosan újra készleten lesz!

Hasonló termékek:

Kategória:
Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Summer Baby Verona ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-36kg #fekete leírása

A Summer Baby Verona egy ISOFIX biztonsági rendszerrel ellátott gyerekülés, amely maximálisan kényelmes, biztonságos utazást nyújt gyermeked számára, legyen szó hosszabb, vagy rövidebb útról. A kényelmet puha párnázottsága, kialakítása biztosítja, míg a teljes körű biztonságról az ISOFIX rendszer, illetve az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával alkották meg, ezáltal időtállósága, strapabírása garantált.

Tulajdonságai:
- 9 - 36 kg-ig használható
- Huzata levehető, 30°C-on mosható
- Puhán párnázott
- Tágas kialakítás
- 5 pontos biztonsági öv
- 4 pozícióban állítható háttámla
- Állítható fejtámla
- TÜV-ECE R44 / 04 előírásoknak megfelel
- Huzat anyaga: 100% poliészter
- ISOFIX rendszer
- 3 pontos jármű övével is rögzíthető

Méretei:
- Mélység: 40 cm
- Szélesség: 44 cm
- Magasság: 60-71 cm

Bekötése és rögzítése:
- ISOFIX rendszerrel
- Amennyiben az autó nem rendelkezik ISOFIX rendszerrel, abban az esetben az autó 3 pontos biztonsági övével köthető be.

Súlycsoportok:
- 1. súlycsoport: 9-18kg-ig tartozik gyermeked az 1. súlycsoportba. Ebben a súlycsoportban a bekötés menetiránynak megegyezően történik. A belső ülésszűkítő kivehető, amennyiben már nincs rá szükség.
- 2. súlycsoport: 15-25kg-ig tartozik gyermeked a 2. súlycsoportba. A belső ülésszűkítő használata már nem szükséges.
- 3. súlycsoport: 22-36kg-ig tartozik gyermeked a 3. súlycsoportba.

ISOFIX:
- Az ISOFIX rendszer a legújabb fejlesztésű rendszer, ami lehetővé teszi az autósülés közvetlen csatlakozását az autó alvázához. 2 hátsó csatlakozó karból áll, és ezeknek köszönhetően a gyerekülés rögzítéséhez nincs szükség többé az autó biztonsági övére. Ez garantálja a maximális biztonságot egy esetleges baleset során. Nagyon egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható, könnyű megbizonyosodni a helyes rögzítésről, így minimálisra csökken a helytelen rögzítés miatt bekövetkező balesetek kockázata.

Summer Baby Verona ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-36kg #fekete jellemzői

Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.

Forgalmazó: Pepita.hu Zrt

Ezt a terméket így is ismerheted: Summer Baby Verona ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-36kg #fekete

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

summer baby gyerekülés summer baby biztonsági gyerekülés summer baby verona summer baby verona summer baby autosules summer baby gyerekules baby summer summer baby fekete summer isofix

Vásárlóink mondták 76