8:00 - 18:00
Gyerekülések

Summer Baby Prestige 360° ISOFIX Gyerekülés 0-36kg #fekete

-
elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
Erről lemaradtál
Elfogyott
69 990 Ft
48 990 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
Legyél első akit értesítünk, hamarosan újra készleten lesz!
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Summer Baby Prestige 360° ISOFIX Gyerekülés 0-36kg #fekete leírása

A Summer Baby Prestige 360°- ban forgatható ISOFIX SPS gyerekülés magas minőségű, strapabíró anyagok felhasználásával készült. Gyermeked számára maximálisan kényelmes lesz benne az utazás, ugyanis rendkívül jól párnázott, puha. A kényelem mellett a biztonság is elsődleges szempont volt tervezése, illetve gyártása során, amelyet az ISOFIX + Top Tether rendszer fokoz a legmagasabb szintre.

Tulajdonságai:
- 360°- ban forgatható az alapon
- 0/I/II/III súlycsoport számára
- ISOFIX és Top Tether rendszer
- Menetiránynak háttal is beköthető (0-13kg-ig)
- Puha belső ülésszűkítő, fejpárna
- F1 technológiával készült 5 pontos biztonsági öv
- TÜV SÜD tanúsítvánnyal rendelkezik
- Központi övfeszítő
- Protektor
- 4 pozícióban állítható háttámla
- 4 pozícióban állítható fejtámla
- Súlya: 12kg

Bekötése:
- A gyerekülés bekötése ISOFIX és TOP TETHER rendszerrel.

Súlycsoportok:
- 0. súlycsoport: 0-13kg-ig tartozik gyermeked a 0. súlycsoportba. Ekkor a bekötés menetiránynak háttal történik. Ebben a súlycsoportban dönthető meg a gyerekülés a legnagyobb fokban, illetve a belső ülésszűkítő használata szükséges.
- I. súlycsoport: 9-18kg-ig tartozik gyermeked az 1. súlycsoportba. Ebben a súlycsoportban a bekötés menetiránynak megegyezően történik. A belső ülésszűkítő kivehető, amennyiben már nincs rá szükség.
- II. súlycsoport: 15-25kg-ig tartozik gyermeked a 2. súlycsoportba. A belső ülésszűkítő használata már nem szükséges.
- III. súlycsoport: 22-36kg-ig tartozik gyermeked a 3. súlycsoportba.

ISOFIX és Top Tether:
- Az isofix rendszer a legújabb fejlesztésű rendszer, ami lehetővé teszi az autósülés közvetlen csatlakozását az autó alvázához. 2 hátsó csatlakozó karból áll, és ezeknek köszönhetően a gyerekülés rögzítéséhez nincs szükség többé az autó biztonsági övére. Ez garantálja a maximális biztonságot egy esetleges baleset során, köszönhetően a Top Tether nevű harmadik csatlakozónak, ami a háttámla mögött van, és megakadályozza az ülés elfordulását. Nagyon egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható, könnyű megbizonyosodni a helyes rögzítésről, így a minimálisra csökken a helytelen rögzítés miatt bekövetkező balesetek kockázata.

Summer Baby Prestige 360° ISOFIX Gyerekülés 0-36kg #fekete jellemzői

A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.

Forgalmazó: Pepita.hu Zrt

Ezt a terméket így is ismerheted: Summer Baby Prestige forgatható ISOFIX Gyerekülés 0-36kg #fekete

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

summer baby prestige gyerekülések summer baby 0 36kg summer baby prestige 360 isofix summer baby gyerek ülés 3 eres csatlakozó summer baby prestihe prestige gyerekülés summer baby prestige 360 isofix gyerekülés summer baby prestige 360 isofix gyereküléssel 0-36 kg summer baby prestige 360 isofix gyerekülés 0-36kg

Vásárlóink mondták 76