8:00 - 16:00

Summer Baby Cosmo biztonsági Gyerekülés 9-36kg #kék -
elfogyott

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Summer Baby Cosmo biztonsági Gyerekülés 9-36kg #kék leírása

A Summer Baby Cosmo biztonsági gyerekülés tökéletes választás gyermekednek 9-36kg-ig történő használatra. Kiválóan párnázott, minőségi anyagok felhasználásával alkották meg, amelyek biztonságot és kényelmet nyújtanak gyermekednek! Fejtámlája állítható, így mindig az aktuális magasságának megfelelően tudod beállítani.

Tulajdonságai:
- 9 - 36 kg-ig használható
- 5 pontos biztonsági öv
- Kiválóan párnázott
- Minőségi anyaghasználat
- Belső ülésszűkítő
- Állítható fejtámla - 11 pozíció
- Központi övfeszítő
- Levehető háttámla - ülésmagasító
- Párnázott övek
- Kényelmes karfa
- Levehető huzat, 30°C-on mosható
- Autó 3 pontos övével köthető be
- Súlya: 5 kg

Méretei:
- Hosszúság: 40 cm
- Szélesség: 45 cm
- Magasság: 68 - 80 cm

Videó a termékről

Youtube Videó a termékről

Summer Baby Cosmo biztonsági Gyerekülés 9-36kg #kék jellemzői

A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Kényelmet biztosít az utazások során, továbbá még oldalvédelemként is szolgál.
Az idő előrehaladtával igazodni kell a gyerkőc igényeihez, tehát érdemes egy levehető háttámlás gyerekülést beszerezni. Így pillanatok alatt ülésmagasítót varázsolhatsz a gyerekülésből.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.

Forgalmazó: Pepita.hu Zrt

Ezt a terméket így is ismerheted: Summer Baby Cosmo biztonsági Gyerekülés 9-36kg #kék

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

summer baby gyerekülés gyerekülések cosmo cosmo gyerekülés summer baby cosmo cosmo bébi ülés summer baby 360 gyerekkülés gyerek ülések summer babay summer baba isofix summer baby cosmo biztonsági gyerekülés 9-36 kg kék summer baby cosmo biztonsági gyerekülés 9-36kg

Vásárlóink mondták 73