8:00 - 18:00
Gyerekülések

Summer Baby Berton SPS ISOFIX Gyerekülés 0-36kg #fekete-szürke

-
elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Summer Baby Berton SPS ISOFIX Gyerekülés 0-36kg #fekete-szürke leírása

A Summer Baby Berton SPS gyerekülés párnázott belsejének és ISOFIX-es rögzítési rendszerének köszönhetően, maximálisan kényelmes és biztonságos utazást nyújt gyerkőcödnek. Megbízható, minőségi anyagok felhasználásával készült.

Tulajdonságai:
- Megfordítható
- Levehető huzat, amely 30°C-on mosható
- Belső ülésszűkítő
- Nagy és kényelmes fejpárna
- 5 pontos biztonsági öv
- 5 pozícióban állítható háttámla
- Központi övfeszítő
- Top Tether rendszer a még biztonságosabb rögzítés érdekében
- Protektor, oldalvédelmi rendszer (Security Protect System)
- Állítható fejtámla
- Párnázott biztonsági övek
- Menetiránnyal szemben is beköthető
- Súlya: 16 kg

Megfordítható funkció:
- A gyerekülés menet közben nem megfordítható. A talpról levéve van lehetőség 180°-ban megfordítani, így állítható be a menetirány szerinti, illetve menetiránnyal ellentétes pozíció.

Bekötése és rögzítése:
- ISOFIX rendszerrel
- Amennyiben az autó nem rendelkezik ISOFIX rendszerrel, abban az esetben az autó 3 pontos biztonsági övével köthető be

Súlycsoportok:
- 0. súlycsoport: 0-13kg-ig tartozik gyermeked a 0. súlycsoportba. Ekkor a bekötés menetiránynak háttal történik. Ebben a súlycsoportban dönthető meg a gyerekülés a legnagyobb fokban, illetve a belső ülésszűkítő használata szükséges.
- 1. súlycsoport: 9-18kg-ig tartozik gyermeked az 1. súlycsoportba. Ebben a súlycsoportban a bekötés menetiránynak megegyezően történik. A belső ülésszűkítő kivehető, amennyiben már nincs rá szükség.
- 2. súlycsoport: 15-25kg-ig tartozik gyermeked a 2. súlycsoportba. A belső ülésszűkítő használata már nem szükséges.
- 3. súlycsoport: 22-36kg-ig tartozik gyermeked a 3. súlycsoportba.

Méretei:
- Mélysége: 51cm
- Szélessége: 44cm
- Magassága: 60-80cm

Videó a termékről

Youtube Videó a termékről

Summer Baby Berton SPS ISOFIX Gyerekülés 0-36kg #fekete-szürke jellemzői

Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.

Forgalmazó: Pepita.hu Zrt

Ezt a terméket így is ismerheted: Summer Baby Berton Sps isofix biztonsági Gyerekülés 0-36kg + ajándék #fekete-szürke

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

bébi komp hajpán dönthető gyerekülés gyerekülések isofix gyerej dönthető gyerekülések isofix gyerekülések gyerekülések isofox biztonsági gyereküllés autosulles

Vásárlóink mondták 76