Lorelli Saturn biztonsági Autósülés 0-18kg #kék 2018

Lorelli Saturn biztonsági Autósülés 0-18kg #kék 2018 leírása

A Lorelli Saturn modern megjelenésű, kiváló minőségű anyagokból készült, kényelmes és biztonságos gyerekülés, melyben 0-18kg-ig utazhat gyermeked.

Az ülés egyszerűen, gyorsan kezelhető és rögzíthető az autóban, melynek háttámlája több fokozatban, akár menet közben is dönthető. 5 pontos, központi övfeszítővel felszerelt belső biztonsági övvel felszerelt termék. Puha, párnázott légáteresztő szűkítőbetét található benne, mely kényelmes utazást biztosít a picinek. Speciális, extra nagy energiaelnyelő párnáival még biztonságosabb az utazás.

Jellemzők:
- 0-18kg között használható
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- Több fokozatban dönthető háttámla
- 5 pontos biztonsági öv
- Központi övfeszítő
- Egyszerű kezelhetőség
- Speciális, extra nagy energiaelnyelő párnák

Tartozékai:
- Szűkítőbetét
- Biztonsági öv
- Vállpárna

Bekötése:
- 0-9kg menetiránynak háttal, 9-18kg menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével rögzíthető

Lorelli Saturn biztonsági Autósülés 0-18kg #kék 2018 jellemzői

A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Dönthető:
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
Levehető huzat:
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Lorelli:
A Lorelli kínálatában mintegy 1000 termék található meg, beleértve minden babatermék kategóriát. A márka dizájnjára jellemzőek az élénk, gazdag színvilág és minták, ezek teszik igazán modern külsejűvé a termékeiket. A piacon egyedülálló, átalakítható bútoraik sok család számára praktikus és költséghatékony megoldást jelentenek. Fontos számukra, hogy minden család számára elérhető árakon biztosítsanak babatermékeket.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.

Forgalmazó: Nedo bt

Lorelli Saturn biztonsági Autósülés 0-18kg #kék 2018 vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Lorelli Saturn 0-18kg biztonsági autósülés - Blue (2018)

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták