Üres
Megveszem »
×

Baby Care Cumisüveg 250ml - Állatos

Baby Care Cumisüveg 250ml - Állatos jellemzői

A baba etetésére és itatására egy bizonyos korig leginkább a cumisüveg alkalmas. Fejének kialakításakor sok esetben az női mellet vették alapul, így nagyon kellemes érzés lesz a kicsi számára a használata.
Higiéniai szempontból nem utolsó, hogy ha éppen nincs használatban a cumi kerüljön rá egy védőkupak. Ez megakadályozza, hogy bármilyen szennyeződés kerüljön rá, ami árthat a babádnak.
A BPA az egyik legszélesebb körben alkalmazott szintetikus vegyszer melyet műanyag előállításához használnak. Az emberi szervezet működésére és fejlődésére gyakorolt negatív hatásai felett nem szabad elsiklanod, így cumi és cumisüveg vásárlásánál is érdemes figyelembe venned azt a szempontot, hogy BPA-mentes terméket válassz.
A Baby Care a Lorelli almárkája, mely babaápolási és etetési kiegészítőket forgalmaz. Kínálatukban megtalálhatóak kiváló minőségű cumisüvegek, itatópoharak, rágókák, csörgők, fésűk, hőmérő és egyéb hasznos kiegészítő, melyek mindegyike BPA mentes és nem tartalmaz a baba számára káros anyagokat.

Baby Care Cumisüveg 250ml - Állatos leírása

A Baby Care állatkás cumisüveg mindennapi társa lehet babádnak, amellyel az etetés is játék lesz. Ezt az üveget sokáig használhatja majd, szinte elnyűhetetlen.

Tulajdonságai:
- Kialakítása révén könnyen kézben tartható
- Színes kupakjával higiénikus marad akár utazás során is
- Aranyos figurákkal ellátott
- Többféle színben és mintával kapható
- Újszülött kortól használható
- BPA-mentes termék

Megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel, melyik színt szeretnéd.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Baby Care Cumisüveg 250ml - Állatos vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Baby Care állatfejes cumisüveg - 250 ml

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták