2300 mah htc

- 10 000 db
<br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a <br /> <br /> kapacítás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van <br /> <br /> szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR. Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába! Keresse <br /> <br /> a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi <br /> <br /> akkuja pénzt ér! Következő »
5 napos szállítással
3 970 Ft
Termék teljes neve: Akku 2200 mAh LI-ION (HT7 kompatibilis) - Doogee T7 / Doogee T7 pro, HOMTOM HT3 / HOMTOM HT3 Pro<br /> Termék cikkszáma: ACC-152613<br /> Gyártó: Cameron sino<br /> Termék leírása: <br /> Minőségi Cameron Sino akkumulátor<br /> Ezzel az eredeti Cameron Sino akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint kicserélni erre az új akkumulátorra. Ennek az akkunak a cseréje nem igényel szakértelmet, így a cseréhez szakszerviz közreműködése nem szükséges.<br />  <br /> Ismerd meg a Cameron Sino-t, mint a világ egyik legmegbízhatóbb helyettesítő akkumulátor gyártóját<br /> A Cameron Sino Technology Limited 2000-ben alakult Hongkongban, már a kezdetektől is a legújabb és legerősebb helyettesítő akkumulátorok fejlesztésére összpontosítva. Az akkumulátorok széles választékát kínálja a különböző iparágak számára, így már több mint 18 000 akkumulátortípussal rendelkező portfólióval bír, ami világszinten kiemelkedőnek mondható. A Cameron Sino integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az értékesítést, tevékenységét kiterjesztve az egész világra.<br />  <br /> A Cameron Sino akkumulátorok legfontosabb előnyei:<br /> - eredeti Cameron Sino gyártmány<br /> - kiemelkedő ár / érték arány<br /> - segítségével a készülék üzemideje ismét az új állapottal megegyező lehet *<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> * az akkumulátor üzemideje minden esetben függ a készülék felhasználásának jellegétől, futtatott alkalmazásoktól, a környezeti változóktól  és a helyettesítő akkumulátor kapacitásától, ami lehet több vagy kevesebb is az eredeti akkumulátorhoz képest, ezt minden esetben érdemes áttekinteni vásárlás előtt.<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 699 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Termék teljes neve: Akku 2000 mAh LI-ION - 35H00240-00M kompatibilis - HTC Desire 526G+<br /> Termék cikkszáma: ACC-63688<br /> Gyártó: EGYÉB<br /> Termék leírása: <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
6 699 Ft
5 napos szállítással
7 690 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> <br /> Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége!<br /> <br /> Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> <br /> Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába!<br /> <br /> Keresse a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy <br /> <br /> vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
4 499 Ft
Termék teljes neve: Akku 1700 mAh LI-ION - HTC BM59100 kompatibilis - HTC 8S<br /> Termék cikkszáma: ACC-36244<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 699 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a<br /> <br /> kapacítás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van<br /> <br /> szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR. Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába! Keresse<br /> <br /> a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi<br /> <br /> akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
6 499 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> <br /> Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége!<br /> <br /> Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> <br /> Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába!<br /> <br /> Keresse a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy <br /> <br /> vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
2 999 Ft
Termék teljes neve: Akku 1800 mAh LI-ION (HTC BA S560 kompatibilis) - HTC Sensation<br /> Termék cikkszáma: ACC-12781<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 199 Ft
Termék teljes neve: Akku 1350 mAh LI-ION (HTC BA S570 kompatibilis) - HTC ChaCha<br /> Termék cikkszáma: ACC-12780<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 199 Ft
<br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> <br /> Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége!<br /> <br /> Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> <br /> Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába!<br /> <br /> Keresse a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy <br /> <br /> vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
5 899 Ft
Beüzemelése, felhelyezése és használata is roppant egyszerű. Akár mozgásérzékelős verzióban is...<br /> <br /> Beüzemelése, felhelyezése és használata is roppant egyszerű! <br /> Akár mozgásérzékelős verzióban is! <br /> Kialakításának köszönhetően szűkebb helyekre is felhelyezhető! Ezt a praktikus, kis helyen is elférő lámpát használhatod akár olvasáshoz, otthoni irodai munkához, késő estig tartó tanuláshoz vagy akár cipőtartóhoz vagy ruhásszekrénybe mozgásérzékelő lámpaként, ha azt a verziót választod! A lámpa 3 külőnféle színhőmérsékletet képes megjeleníteni.Töltése egyszerű, csak egy usb kábel kell hozzá! Hátuljára kétoldalú ragasztó lapocskák felhelyezésével könnyen a kívánt helyre rakható! <br /> <br /> A termék tulajdonságai: <br /> <br /> Mérete: 130 mm x 42 mm x 41 mm Színe: fehér Mit rejt a termék doboza? <br /> <br /> 1 db lámpát, 1 db töltőkábelt, 2 db kétoldalú ragasztó lapot Következő »
Raktáron van!
4 690 Ft
Termék teljes neve: Akku 1650 mAh LI-ION - HTC BA S950 kompatibilis - HTC Desire 300<br /> Termék cikkszáma: ACC-40547<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 199 Ft
Energizer Maxi akkumulátor töltő, 4 darab 2300mAh ceruza akkumulátorral csomagolva. Továbbfejlesztett töltő. Színes nagy méretű LED visszejelző, mely mutatja a töltés állapotát. Beépített túltöltés elleni védelem, automatikus kikapcsolás feltöltés után. Közvetlen fali konnektorba csatlakoztatható.Jellemzők:• 2 vagy 4 AA vagy AAA akkumulátor töltése, fordított polaritás elleni védelem.• Töltési idő: 2000mAh AA -- 5 óra.• 2300mAh AA -- 7 óra.• 800mAh AAA -- 6 óra. Következő »
Raktáron van!
7 303 Ft
Helló húsvét!
A Termék Kép Csak Illusztráció!<br /> <br /> Kiváló Minőségű Sport Féktárcsa !<br /> <br /> Fúrt És Mart Kivitel ! Ez Által A Fékezés Során A Tárcsa Felületén Keletkező Gázok És Port Könnyebben Tud Távozni, Növekszik A Fékhatás! Fokozott Igénybevétel Esetén Is 100%-Os Biztonság!<br /> <br /> A Mikoda Cég Már 25 Éve Gyárt Féktárcsákat, Hagyományos Oem Kivitelben Illetve Sport Verzióban. A Cég Féktárcsái Tüv Minősítéssel Rendelkeznek!<br /> <br /> Oem Szám: So8333251B<br /> <br /> Méret: 256X20,5 Mm<br /> <br /> Típus: Hűtött Tárcsa<br /> <br /> Az Ár Egy Db-Ra Vonatkozik.<br /> <br /> Cikkszám: Mgt-1311 Következő »
6 napos szállítással
-8%
20 100 Ft
18 490 Ft
Specifikáció:Típus: Li-IonTeljesítmény: 2220 mAhFeszültség: 7,4 VSzín: FeketeHelyettesíthető akkumulátorok:LP-E6Az alábbi fényképezőgépekhez használható:Canon EOS 5D Mark IICanon EOS 5D Mark IIICanon EOS 60DCanon EOS 60DaCanon EOS 7DCanon EOS 7D Mark II-vel NEM kompatibilis! Következő »
5 napos szállítással
6 950 Ft
Helló húsvét!
A csomag tartalma:<br /> <br /> - 1 db Morzsaporszívó<br /> - 1 db Hosszabbító fej<br /> - 1 db Kefés fej<br /> - 1 db USB kábel (töltéshez)Takarítás könnyedén.<br /> Kézreálló kis készülék gyors takarításokhoz, amikor csak akarja<br /> A rések gyors tisztításához.<br /> Felejtse el a konnektorok keresgélését.<br /> A vezeték nélküli porszívó mindig kéznél van, és mindenhova eljut.<br /> A készülék könnyű, praktikus, és tökéletes autók takarítására is.<br /> A Li-ion akkumulátor a hosszan tartó működési időért.<br /> Vezeték nélküli kivitel, mely teljes mobilitást biztosít.<br /> Egyszerű porzsák nélküli rendszer: kiemelhető és egyetlen mozdulattal üríthető portartály.<br /> Tulajdonságok:<br /> - Erős motor<br /> - Kiváló szívóerő<br /> - Teljesítménye: 60 W<br /> - 2 sebességi fokozat<br /> - Akkumulátor kapacitása: 2000 mAh<br /> - Mérete: 340 x 88 x 77 mm<br /> - Tartály kapacitása: 350 ml<br /> - Töltési feszültség: 5 V<br /> - 80 dB<br /> - Színe: Ezüst/fekete<br />  <br />   Következő »
6 napos szállítással
-10%
14 990 Ft
13 490 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a<br /> <br /> kapacítás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van<br /> <br /> szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR. Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába! Keresse<br /> <br /> a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi<br /> <br /> akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
3 197 Ft
Új termék a Pepitán
Rendeld meg most! Következő »
5 napos szállítással
16 080 Ft
Termék teljes neve: Akku 2300 mAh LI-Polymer (belső akku, beépítése szakértelmet igényel! 35H00259-00M / B2PWD100 kompatibilis) - CS-HTA910SL - HTC One A9s - GYÁRI<br /> Termék cikkszáma: ACC-145307<br /> Gyártó: Cameron sino<br /> Termék leírása: <br /> Minőségi Cameron Sino akkumulátor<br /> Ezzel az eredeti Cameron Sino akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint kicserélni erre az új akkumulátorra. Ennek az akkunak a cseréje szakértelmet igényel, így a cseréhez szakszerviz közreműködése szükséges.<br />  <br /> Ismerd meg a Cameron Sino-t, mint a világ egyik legmegbízhatóbb helyettesítő akkumulátor gyártóját<br /> A Cameron Sino Technology Limited 2000-ben alakult Hongkongban, már a kezdetektől is a legújabb és legerősebb helyettesítő akkumulátorok fejlesztésére összpontosítva. Az akkumulátorok széles választékát kínálja a különböző iparágak számára, így már több mint 18 000 akkumulátortípussal rendelkező portfólióval bír, ami világszinten kiemelkedőnek mondható. A Cameron Sino integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az értékesítést, tevékenységét kiterjesztve az egész világra.<br />  <br /> A Cameron Sino akkumulátorok legfontosabb előnyei:<br /> - eredeti Cameron Sino gyártmány<br /> - kiemelkedő ár / érték arány<br /> - segítségével a készülék üzemideje ismét az új állapottal megegyező lehet *<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> * az akkumulátor üzemideje minden esetben függ a készülék felhasználásának jellegétől, futtatott alkalmazásoktól, a környezeti változóktól  és a helyettesítő akkumulátor kapacitásától, ami lehet több vagy kevesebb is az eredeti akkumulátorhoz képest, ezt minden esetben érdemes áttekinteni vásárlás előtt.<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 699 Ft
Helló húsvét!
Külső akkumulátor kulcstartóval. Kapacitás: 2200 mAh. Okostelefonok töltéséhez. Teljesítmény: DC5V/1A Méret: 9,7 x 2,5 x 2,4 cm. Következő »
Raktáron van!
-4%
2 499 Ft
2 390 Ft
Termékünk segítségével háza környékét maximálisan rendben tarthatja! Ha fűnyírásról van szó, az akkumulátoros szegélyvágó az egyik legjobb választás! Nagy előnye, hogy vezeték nélkül működtethető az akkumulátornak köszönhetően. Egyszerű használat és praktikusság jellemzi, hisz mindannyian tudjuk, hogy a tökéletes kerthez nélkülözhetetlen egy szegélynyíró, amellyel a legnehezebben elérhető helyek is elérhetővé válnak.<br /> <br /> A termék jellemzői:<br /> <br /> Feszültség: 20V <br /> <br /> Akkumulátor kapacitása: 1300 mAh<br /> <br /> Terheletlen fordulatszám (RPM): 8000 RPM<br /> <br /> Hangnyomásszint LWA: 95dB<br /> <br /> Kihúzható tengely: 1040 - 1290 mm<br /> <br /> Forgófej: 0° - 90°<br /> <br /> Vonal átmérő: 1,6 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Vágási szélesség : 300 mm<br /> <br /> Bemeneti töltő: 220-240V<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
27 090 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a<br /> <br /> kapacítás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van<br /> <br /> szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR. Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába! Keresse<br /> <br /> a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi<br /> <br /> akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
3 399 Ft
Raktáron van!
3 197 Ft
<br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a<br /> <br /> kapacítás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van<br /> <br /> szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR. Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába! Keresse<br /> <br /> a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi<br /> <br /> akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
5 399 Ft