1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz

- 10 000 db
Egy remek és bátor kézikönyv a világ képzeletét megragadó regényekről és szerzőkről. Hasznos kalauz a könyvekhez, amelyek – akár kritikai sikerként, akár kultuszműként – hatást gyakoroltak ránk. Az írókból, kritikusokból, tudósokból álló nemzetközi szerzőgárda eklektikus válogatása új megközelítést ad a régi klasszikusokhoz, és eligazít a kortárs szépirodalom hatalmas dzsungelében. Több mint 600 színes illusztráció – könyvborítók, plakátok és fakszimile oldalak –, a regényekből vett idézete... Következő »
Raktáron van!
9 999 Ft
Miért tetted ezt mami? Már nem szeretsz engem? Kath férjével, Adammel és kislányával, Lylával az elszigetelt dartmoori Nemzeti Parkban él egy tanyaházban. Szereti az életét, szereti a lápvidék sivár mégis rejtélyes szépségét. Anyagi gondjaik, munkahelyi problémák és a lánya félénksége ellenére is boldognak érzi magát. De egy napon Kath kómából ébred fel, és csak halványan emlékszik arra, hogy majdnem végzetes autóbalesetet szenvedett. Boldogan szorítja magához a kislányát és szeretett fér... Következő »
Raktáron van!
3 490 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
A 101 whisky, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz második (angol nyelven negyedik), teljesen átdolgozott és naprakész kiadása.<br /> Ez egy teljesen más whiskykalauz.<br /> Nem díjak felsorolása. Következő »
Raktáron van!
5 990 Ft
A 101 whisky, amit feltétlenül meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz második (angol nyelven negyedik), teljesen átdolgozott és naprakész kiadása.<br /> Ez egy teljesen más whiskykalauz.<br /> Nem díjak felsorolása.<br /> Nem valamelyik önjelölt whiskyguru listája a világ 101 legjobb whiskyjéről.<br /> Egyszerűen csak egy útmutató 101 olyan whiskyhez, amelyeket az ital kedvelőinek érdemes felkutatni és megkóstolni - akár ízlik, akár nem -, hogy átfogó ismeretekre tegyenek szert.<br /> Ian Buxton szakíró átvizsgálta a világ whiskykereskedéseinek polcait, és a régi kedvencekből, az üstökösként feltörekvő újdonságokból és a rejtélyes módon csak kevéssé ismert tételekből állította össze eklektikus ajánlását - kihagyva a felsorolásból a szándékosan rejtőzködő, nevetségesen korlátozott mennyiségben készülő és képtelenül drága whiskyket.<br /> <br /> A könyv utat tör a káoszban, megfejti a marketingtrükköket, és rámutat a lényegre. Legyen szó akár India, az Egyesült Államok, Svédország, Írország, Japán vagy a skót hegyek, völgyek és szigetek tételeiről, ez az a 101 whisky, amit tényleg meg akarsz kóstolni.<br /> Fordító: Molnár Andor<br /> Kötésmód: kemény táblás, védőborítóval<br /> Következő »
Raktáron van!
7 189 Ft
Tudja, mi a különbség a Dagobah és Delos között? Tudja-e segítség nélkül értelmezni a 2001:Űrodüsszeiát? A szerény költségvetésű , klasszikus Flash Gordon meséktől a Mátrix pazar kiállítású CGI-világáig a tudományos-fantasztikus mozi már régóta jeleskedik a képzelet határainak kitágításában. A 101 sci-fi, amit látnod kell, mielőtt meghalsz végigvezet a népszerű műfaj történetén. Kritikusok, filmtörténészek és tudósok járultak hozzá szakértelmükkel a könyv anyagához, amelyben több , mint egy... Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
"Az Idegen és Az ártatlan című Netflix-sikersorozat írója lebilincselő új thrillerrel jelentkezik!<br /> Bő húsz évvel ezelőtt ismeretlen tettesek betörtek az... Következő »
Raktáron van!
3 999 Ft
&Ouml;sszetevőkKaka&oacute;por alkaliz&aacute;lt; Savany&uacute;s&aacute;got szab&aacute;lyoz&oacute; anyag (k&aacute;lium-karbon&aacute;tok)Az allerg&eacute;n inform&aacute;ci&oacute;k az &ouml;sszetevők k&ouml;z&ouml;tt vastagon kiemelve tal&aacute;lhat&oacute;kT&aacute;p&eacute;rt&eacute;kre vonatkoz&oacute; inform&aacute;ci&oacute;k&nbsp;Adagra100g / 100mlRef.&eacute;rt(%)Energia (kJ / kcal)&nbsp;1539/368&nbsp;Zs&iacute;r (g)&nbsp;20.7000&nbsp;Tel&iacute;tett zs&iacute;rsavak (g)&nbsp;12.5000&nbsp;Sz&eacute;nhidr&aacute;t (g)&nbsp;8.9000&nbsp;Cukrok (g)&nbsp;0.6000&nbsp;Rost (g)&nbsp;23.7000&nbsp;Feh&eacute;rje (g)&nbsp;19.9000&nbsp;S&oacute; (g)&nbsp;1.7000&nbsp;Referencia beviteli &eacute;rt&eacute;k egy &aacute;tlagos felnőtt sz&aacute;m&aacute;ra (8400kJ/2000kcal)T&aacute;rol&aacute;si elő&iacute;r&aacute;sT&aacute;rol&aacute;s sz&aacute;raz, hűv&ouml;s helyen!Allerg&eacute;nekTej &eacute;s abb&oacute;l k&eacute;sz&uuml;lt term&eacute;kek bele&eacute;rtve a lakt&oacute;ztSz&aacute;rmaz&aacute;si orsz&aacute;gHollandia Következő »
Raktáron van!
619 Ft
„Gyönyörű és érzelmes!” – KCBookLover „Vicces, drámai, szexi.” – The Escapist Book Blog Hatéves korunk óta Devney Maxwell a legjobb barátom, és fogal... Következő »
Raktáron van!
4 999 Ft
Lemez, alagut feeder kosár. Nagy mennyiségű etetőanyag bejuttatására tervezett, erős folyóvízi feederkosár. Akár a nagyobb méretek esetében jelenős önsúllyal. Az etetőkozár háza sorjamentes, hogy ne akadjon bele az előkénk és a kezünke se sértse fel. Matt zöld színe kiválóan rejti az aljzaton. Következő »
5 napos szállítással
739 Ft
"És ez a legfurcsább: a semmi,<br /> hogy lehet többé sohse lenni, -<br /> ez a legérthetetlenebb:<br /> végső lakójául agyamnak<br /> a nagy csodálkozás marad csak,<br /> hogy voltam és hogy nem leszek."<br /> Szabó Lőrinc: Csak az imént Következő »
Raktáron van!
3 650 Ft
M. J. ARLIDGE NAGY SIKERŰ HELEN GRACE FELÜGYELŐ THRILLERSOROZATÁNAK KILENCEDIK KÖTETE „Egy óráig leszel még életben.” Egy telefonhívás egyetlen monda... Következő »
Raktáron van!
5 490 Ft
Horn a Vörös Liliomot nézte, olyan döbbenten, hogy nem tudott szólni. – Mit bámulsz?! – rivallt rá a nő. – Hallottad? Tudod azt a titkot, amiért ez az egész ország fegyverben áll. Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft
Szekrényes Miklós novelláiban például az is tök jó, hogy kétféleképpen lehet őket olvasni. Az egyik módszerrel olyan, mintha egy filmet látnál. Egy igazi,... Következő »
Raktáron van!
2 490 Ft
Forgácsmentes szerelés. Egyszerű és biztonságos használat. A legjobb megoldás lemezek összeillesztésére...<br /> <br /> Forgácsmentes szerelés! Egyszerű és biztonságos használat! A legjobb megoldás lemezek összeillesztésére! Hegesztés és csavarok nélküli összeillesztésés! Szeretnéd megtudni, hogyan tudsz két fémlemezt összeilleszteni, rövid idő alatt? Munkálatok közben is szeretnéd magad biztonságban tudni? Az ezekkel járó feladatok viszont veszélyesek és sok időt felemésztenek, de nem a Krimpelő fogóval! A Krimpelő fogóval csavarok és hegesztés nelkül is összeilleszthetsz két lemezt, anélkül, hogy veszélyeztetned kéne testi épséged, és a drága idődet sem kell többé pazarolni, hiszen nagyban felgyorsítja a munkát. Nem szór fémforgácsokat, a fogó alá nem fér be az ujjaid, gumírozott markolata pedig csúszásmentessé, ezáltal biztonságossá teszi a használatát. Rozsdamentes anyagának köszönhetően időtálló, sokáig dolgos szerszámod lesz! Termék tulajdonságai: Anyaga: Rozsdamentes acél, alumínium, ABS Mérete: 25 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Lemez Krimpelő Fogót , Chrimp Fogót Lemezhez Következő »
Raktáron van!
8 090 Ft
A történet első része szabályos légiósregény, összebogozott szálak nélkül. Az izgalomkeltés egyetlen eszköze a légiós élet borzalmainak ecsetelése. A hat német származású, mindenre elszánt légiós, egy Vörös Liliom nevű arab táncosnő közreműködése és néhány irányzott szuronydöfés árán nagy mennyiségű platinához jut. Következő »
Raktáron van!
1 999 Ft
A regény Jugoszlávia felbomlásának idején játszódik. Nem a háborúról szól, de annak kikerülhetetlen perifériáján játszódik. A regény főhőse egy fiatalember, aki író szeretne lenni, de ez nem olyan könnyű, mint elsőre tűnik. Következő »
Raktáron van!
1 500 Ft
A történet első része szabályos légiósregény, összebogozott szálak nélkül. Az izgalomkeltés egyetlen eszköze a légiós élet borzalmainak ecsetelése. A hat német származású, mindenre elszánt légiós, egy Vörös Liliom nevű arab táncosnő közreműködése és néhány irányzott szuronydöfés árán nagy mennyiségű platinához jut. Megszöknek a légióból és rengeteg őserdőn keresztül kell átvergődniük, míg sikerül leütniük Horn-t, a hatodik légióst, aki nem hal meg, de bosszút esküszik. A könyv második részében (ami detektívregénybe csap át), a mesébe illő kincsekből az öt gazember részvénytársaságot alapít Londonban. Rejtélyes módon azonban egymásután a részvénytársaság két tagját is a Themzébe ölik. A fiatal, jóképű Connor detektívfelügyelő teljesen tanácstalan, és várható, hogy a harmadik volt légióst is elteszik láb alól, akiről pedig kiderül, hogy nem is gazember, csak egy latintanár, akinek igen csinos lánya van. Végül, még néhány hulla árán megoldódik a rejtély...<br /> Kötésmód: kartonált<br /> Következő »
Raktáron van!
2 400 Ft
Forgácsmentes szerelés! Egyszerű és biztonságos használat! A legjobb megoldás lemezek összeillesztésére! Hegesztés és csavarok nélküli összeillesztésés! Szeretnéd megtudni, hogyan tudsz két fémlemezt összeilleszteni, rövid idő alatt? Munkálatok közben is szeretnéd magad biztonságban tudni? Az ezekkel járó feladatok viszont veszélyesek és sok időt felemésztenek, de nem a Krimpelő fogóval! A Krimpelő fogóval csavarok és hegesztés nelkül is összeilleszthetsz két lemezt, anélkül, hogy veszélyeztetned kéne testi épséged, és a drága idődet sem kell többé pazarolni, hiszen nagyban felgyorsítja a munkát. Nem szór fémforgácsokat, a fogó alá nem fér be az ujjaid, gumírozott markolata pedig csúszásmentessé, ezáltal biztonságossá teszi a használatát. Rozsdamentes anyagának köszönhetően időtálló, sokáig dolgos szerszámod lesz! Termék tulajdonságai: Anyaga: Rozsdamentes acél, alumínium, ABS Mérete: 25 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Lemez Krimpelő Fogót , Chrimp Fogót Lemezhez Következő »
Raktáron van!
9 990 Ft
Olivia Prior egész életében azon tűnődött, ki ő valójában és hova tartozik. Ebben egyedül egy vékony, ütött-kopott napló van a segítségére: az anyjáé volt, tele bejegyzésekkel és képekkel, amelyek arra utalnak, hogy a nő elvesztette az eszét, ráadásul a rajzok alig többek tintapacáknál… amíg Olivia észre nem veszi bennük egy kéz, egy ajtó, egy virág és egy koponya körvonalait. Nem sokkal később levelet kap, melyben hazahívják Gallantba. A helyre, ahová az anyja naplója szerint soha nem szab... Következő »
Raktáron van!
3 980 Ft
Lemez villáskapa: A lemez villáskapa ideális választás a kertészeti munkákhoz. Az éles pengéi és a kényelmes fogantyú lehetővé teszik a hatékony talajmunkát és gyomirtást.<br /> <br /> Villáskapa<br /> Szinterezett kapa nyél nélkül. Legnagyobb hosszúság: 24 cm Legnagyobb szélesség: 10 cm Köpű méret: 23 mm X 26 mm Szín: zöld Következő »
Raktáron van!
1 085 Ft
Megerősített kalapácslakkozott kerti szerszám nyél nélkül<br /> <br /> Lapát<br /> Lemezlapát nyél nélkül. Legnagyobb hosszúság: 38 cm Legnagyobb szélesség: 26 cm Köpű méret: 35 mm Szín: kalapácslak Anyag: fém Súly: 1 kg Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
Sérült bútorok. Leszakadt zsanérok. Van megoldás...<br /> <br /> Sérült bútorok? Leszakadt zsanérok? Van megoldás!<br /> <br /> ️ Ha gyors megoldást keresel ️ Egyszerű felszerelés ️ Hosszútávú befektetés<br /> <br /> A csomag tartalma<br /> <br /> 2 db zsanérjavító lemez<br /> <br /> 18 db csavar<br /> <br /> 1 db zsanér<br /> <br /> A zsanérjavító lemez segítségével akár te is megjavíthatod sérült szekrényeidet. Egy fúró vagy csavarhúzó segítségével a lemez könnyedén felszerelhető a felületre, és nem kell mást tenned, csak rögzíteni a csuklópántot. A rozsdamentes acélnak köszönhetően pedig a lakás bármely pontjára teheted, hiszen ellenáll a legmakacsabb környezeti tényezőknek is.<br /> <br /> Termékjellemzők:<br /> <br /> Méret: 9 x 9 cm<br /> <br /> Vastagság: 1,5 mm<br /> <br /> Súly: 40 g<br /> <br /> Anyaga: rozsdamentes acél<br /> Következő »
Raktáron van!
-10%
3 890 Ft
3 490 Ft
A csomag tartalma:<br /> <br /> - 1 db Zsanérjavító lemezA zsanérjavító lemez segítségével akár te is megjavíthatod sérült szekrényeidet.<br /> Egy fúró vagy csavarhúzó segítségével a lemez könnyedén felszerelhető a felületre, és nem kell mást tenned, csak rögzíteni a csuklópántot.<br /> A rozsdamentes acélnak köszönhetően pedig a lakás bármely pontjára teheted, hiszen ellenáll a legmakacsabb környezeti tényezőknek is.<br /> Termékjellemzők.<br /> <br /> Méret: 9 x 9 cm<br /> Vastagság: 1,5 mm<br /> Súly: 40 g<br /> Anyaga: rozsdamentes acél<br /> Következő »
Raktáron van!
-23%
4 790 Ft
3 690 Ft
Lemez kapafej: A lemez kapafej erős és tartós anyagokból készült, biztosítva a hatékony és megbízható használatot a kertészeti munkák során.<br /> <br /> Lemezkapa<br /> Szinterezett lemezkapa nyél nélkül. Legnagyobb hosszúság: 38 cm Legnagyobb szélesség: 18 cm Köpű méret: 35 mm X 30 mm Szín: zöld Anyag: fém Következő »
Raktáron van!
1 215 Ft
Sérült bútorok. Leszakadt zsanérok. Van megoldás...<br /> <br /> Sérült bútorok? Leszakadt zsanérok? Van megoldás! <br /> Ha gyors megoldást keresel <br /> Egyszerű felszerelés <br /> Hosszútávú befektetés <br /> <br /> A csomag tartalma <br /> 1 db zsanérjavító lemez 6 db csavar A csomag zsanért nem tartalmaz A zsanérjavító lemez segítségével akár te is megjavíthatod sérült szekrényeidet. <br /> Egy fúró vagy csavarhúzó segítségével a lemez könnyedén felszerelhető a felületre, és nem kell mást tenned, csak rögzíteni a csuklópántot. <br /> A rozsdamentes acélnak köszönhetően pedig a lakás bármely pontjára teheted, hiszen ellenáll a legmakacsabb környezeti tényezőknek is. Termékjellemzők: Méret: 9 x 9 cm Vastagság: 1,5 mm Súly: 40 g Anyaga: rozsdamentes acél Következő »
Raktáron van!
3 590 Ft
Sérült bútorok? Leszakadt zsanérok? Van megoldás! ✔️ Ha gyors megoldást keresel ✔️ Egyszerű felszerelés ✔️ Hosszútávú befektetés A csomag tartalma 2 db zsanérjavító lemez18 db csavar1 db zsanérA zsanérjavító lemez segítségével akár te is megjavíthatod sérült szekrényeidet. Egy fúró vagy csavarhúzó segítségével a lemez könnyedén felszerelhető a felületre, és nem kell mást tenned, csak rögzíteni a csuklópántot. A rozsdamentes acélnak köszönhetően pedig a lakás bármely pontjára teheted, hiszen ellenáll a legmakacsabb környezeti tényezőknek is. Termékjellemzők: Méret: 9 x 9 cmVastagság: 1,5 mmSúly: 40 gAnyaga: rozsdamentes acél Következő »
Raktáron van!
5 990 Ft
„Megdöbbent, felkavar, magához láncol.” – Anarchia Könyvblog<br /> Te mit tennél, ha a saját emlékeidben sem bízhatnál?<br /> Sophia Santillo látszólag nyugodt és egyhangú életet él Nápolyban, ám a felszín alatt megannyi szörnyű titkot őriz. A csontig hatoló fájdalom és rettenet még annyi év után is uralja életét. Következő »
Raktáron van!
4 439 Ft
Vérfagyasztóan izgalmas történelmi thriller I. János Pál pápa (1912-1978) máig rejtélyes haláláról. Miután a pápát gyanús körülmények között holtan találják a dolgozószobájában, egy tinédzser különös dolgokról kezd mesélni. Következő »
Raktáron van!
4 490 Ft
A kiadvány leírása:A keménytábla-borítós kiadványban a hangoskönyvet tartalmazó CD átlátszó tálcán helyezkedik el.A kötet 24 oldalán részlet olvasható Matuscsák Tamás Rejtő Jenő elveszett naplója című életregényéből. A mű úgy mutatja be Rejtő életének és korának eseményeit, mintha az író egyes szám első személyben vezetné naplóját kamaszkorától haláláig. A 20 kötetes sorozatban közreadott részletek időrendben tartalmazzák a Noran Libro Kiadónál 2016-ban megjelent mű szövegének túlnyomó részét.A második oldalon található QR-kód segítségével Ön ingyen letöltheti okostelefonjára vagy tabletjére a hangfelvétel alapjául szolgáló Rejtő-regényt elektronikus könyv formájában, a Magyar Elektronikus Könyvtárból.Egy oldalon a Quattrocento Kiadó által 2012-ben kiadott Rejtő lexikon szócikkeiből válogatott részletek mutatják be A Piszkos Fred közbelép főbb szereplőit, az utolsó oldalon pedig a hangfelvétel részletes tartalomjegyzéke olvasható.(A hangfelvétel a Kossuth Kiadó és a Mojzer Kiadó által 2010-ben kiadott, nyolc órás, mp3 formátumú hangoskönyv változatlan kiadása.)  Tartalom:Észak-Afrika, Marrakesh. Egy maroknyi elszánt légionárius vakmerően megszökik, miután végeznek a francia gyarmattartók ellenségével, a rejtőzködő Muhat bejjel, és elrabolják vagyonát. Rettenetes útjuk a Szaharán át a Kongó-vidéki őserdőkben ér drámai véget. Évekkel később, Londonban Connor főfelügyelő és Mackenzie kapitány különös gyilkosságsorozat ügyében nyomoz. A szálak egykori légionáriusokhoz vezetnek, és előlépnek a múltbéli dráma szereplői, akiknek sorsát a háttérből egy hétpróbás nemzetközi kém irányítja. Az izgalmas regényben Rejtő krimiírói tehetségét csillogtatja.Galambos Péter előadásában.<br /> Kötésmód: keménytáblás<br /> Következő »
Raktáron van!
1 690 Ft
Tulajdonságok:Az Oranje becenéven ismert holland nemzeti válogatott tagjai Európa topcsapataiban játszanak hétről hétre, így nem meglepő, hogy rendkívül jól szerepelnek minden világbajnokságon vagy Európa bajnokságon. A Holland nemzeti tizenegy támadói között Robben vagy épp Van Persie is helyet kapott, irányítsd hát őket megfelelően és szerezd meg a győzelmet! A gombfoci csapatod játékra kész, hívd ki egyik barátodat egy mérkőzésre! 11db Gombfoci játékos 1db Labda Tároló tégely Anyaga: műanyag<br /> <br /> Tulajdonságok:Az Oranje becenéven ismert holland nemzeti válogatott tagjai Európa topcsapataiban játszanak hétről hétre, így nem meglepő, hogy rendkívül jól szerepelnek minden világbajnokságon vagy Európa bajnokságon. A Holland nemzeti tizenegy támadói között Robben vagy épp Van Persie is helyet kapott, irányítsd hát őket megfelelően és szerezd meg a győzelmet! A gombfoci csapatod játékra kész, hívd ki egyik barátodat egy mérkőzésre! 11db Gombfoci játékos 1db Labda Tároló tégely Anyaga: műanyag Következő »
5 napos szállítással
740 Ft