8:00 - 16:00

Summer Baby Malaga biztonsági Gyerekülés 9-36kg #fekete-szürke -
elfogyott

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Summer Baby Malaga biztonsági Gyerekülés 9-36kg #fekete-szürke leírása

A Summer Baby Malaga egy biztonsági autósülés, mely teljesen biztonságos és kényelemes gyermeked számára az utazások során! Gyermeked 9 hónapos korától (9kg) egészen 12 éves koráig (36kg) kiszolgál titeket és társatok lesz utazások alkalmával.

Tulajdonságai:
- SPS - oldal védelmi rendszerrel ellátva
- Nagy és párnázott fejrész
- A fejtámla 6 pozícióban állítható
- A háttámla 3 pozícióban dönthető
- Központi övfeszítő
- Belső ülésszűkítő a kisebbek számára, mely később kivehető
- Állítható övmagasság
- Egyszerű a behelyezése az autóba
- A még nagyobb biztonságot a puha, párnázottsággal ellátott 5 pontos biztonsági öv garantálja
- Súlya: 8,7 kg

Bekötése:
- Menetiránynak megegyezően köthető be, az autó 3 pontos biztonsági övévelVideó a termékről

Youtube Videó a termékről

Summer Baby Malaga biztonsági Gyerekülés 9-36kg #fekete-szürke jellemzői

A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.

Forgalmazó: Pepita.hu Zrt

Ezt a terméket így is ismerheted: Summer Baby Malaga biztonsági Gyerekülés 9-36kg + ajándék #fekete-szürke

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

summer baby malaga summer baby dönthető summer baby malaga biztonsági gyerekülés 9-36kg summer baby malaga fekete-szurke summer baby malaga gyerekülések jánd gyerekülés az ajándék le male summer summer baby 360 gyerekkülés gyerek ülések summer babay

Vásárlóink mondták 73