Titokzatos fiatal nő, Vianne Rocher költözik a kislányával Lansquenet-be, és megnyitja "csokoládézóját" - a parányi kávézóval kombinált csokoládéboltot. A zárkózott falusiak gyanakodva figyelik az új lakót, aki színes ruhákat hord, mosolyog, és mindenkihez van egy kedves szava. Különösen Reynaud atya szemét csípi a jövevény. A templomból épp rálát a boltra, amelynek vidám kirakatában hívogatóan sorakoznak a nyalánkságok - csupa-csupa földi hívság és csábítás. Ki ez a ledér nőszemély, akinek...
Következő »
Ismeretlen, titokzatos fiatal nő,Vianne Rocher érkezik a kis faluba, Lansquenet-be, és megnyitja "csokoládézóját" - a tenyérnyi kávézóval kombinált csokoládéboltot.
Következő »
Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad erről a különleges édességről, mely akkor még ritka csemege számba ment.<br />
<br />
Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad erről a különleges édességről, mely akkor még ritka csemege számba ment.
Következő »
Rhédey Antal könyve a csokoládéról valószínűleg az első munka, mely a témáról értekezik. Igaz, hogy tanulmánya még 1844-ben jelent meg, de pontos képet ad erről a különleges édességről, mely akkor még ritka csemege számba ment. <br />
<br />
A könyv igazi kuriózuma a cukrászat és a kulináris élvezetek kutatói számára.<br />
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.<br />
Kötésmód: puhatáblás<br />
Következő »
A FERRANDI GASZTRONÓMIAI ISKOLA RECEPTJEI ÉS TECHNIKÁI Minden, amit a csokoládés desszertek készítéséről tudni érdemes Ínycsiklandó remekek a francia...
Következő »
Több mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú csokoládéból készíthető édességekről. A Le Cordon Bleu intézet vezető cukrászmesterei által összeállított 180 recept lépésről lépésre mutatja be a csokoládés finomságok elkészítésének fortélyait. Több mint 200 színes kép és fázisfotók illusztrálják a magas szakmai színvonalú leírásokat. A 416 oldalas, reprezentatív megjelenésű kötet mind a profi cukrászok, mind a kezdők számára hasznos útmutató.A hagyományos és az új készítmények között találhatunk klasszikus csupacsoki tortákat, selymes krémeket, rafinált desszerteket, elegáns bonbonokat, izgalmas kekszeket, különleges díszítéseket éppúgy, mint ínycsiklandóan bársonyos meleg vagy üdítően hideg italokat is. Szaklektor: Pataki Ádám cukrászmester Geopen Kiadó Gasztronómia 416 oldal Kötés: keménytáblás, cérnafűzött ISBN: 9789635160761 Kiadás éve: 2021<br />
<br />
Több mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú csokoládéból készíthető édességekről. A Le Cordon Bleu intézet vezető cukrászmesterei által összeállított 180 recept lépésről lépésre mutatja be a csokoládés finomságok elkészítésének fortélyait. Több mint 200 színes kép és fázisfotók illusztrálják a magas szakmai színvonalú leírásokat. A 416 oldalas, reprezentatív megjelenésű kötet mind a profi cukrászok, mind a kezdők számára hasznos útmutató.A hagyományos és az új készítmények között találhatunk klasszikus csupacsoki tortákat, selymes krémeket, rafinált desszerteket, elegáns bonbonokat, izgalmas kekszeket, különleges díszítéseket éppúgy, mint ínycsiklandóan bársonyos meleg vagy üdítően hideg italokat is. Szaklektor: Pataki Ádám cukrászmester Geopen Kiadó Gasztronómia 416 oldal Kötés: keménytáblás, cérnafűzött ISBN: 9789635160761 Kiadás éve: 2021
Következő »
A csokoládé-szakértők egyetértenek abban, hogy a csokoládékészítés fortélya vetekszik a nagy borok előállításáéval. Kukkantsunk a csokoládékészítés kulisszái mögé, és fedezzük fel a kardamon, a levendula vagy az Earl Grey teák illatából ismert bergamott zamatát.
Következő »
A csokoládé csoda, örök kedvenc, sokan vagyunk a megszállottjai. Néha egyetlen kocka is elég belőle a boldogsághoz. Könyvünkben arra vállalkozunk, hogy bemutassuk a kakaó kalandos útját az ültetvényektől a csokoládékészítő műhelyekig, az ősi maja kultúrától a spanyol hódítókon át napjainkig. Utánajártunk, hogyan tevődött át a mai termelés jelentős része az amerikai kontinensről Afrikába, és hogyan változott az idők során az egykor kizárólag italként ismert csokoládé, amely mára számtalan fo...
Következő »
Mhhh.... ez egy finom falat volt! Na nem kell izgulni, ezt a noteszt még sem lehet megenni, csak nagyon ínycsiklandozóan néz ki! A táblacsokira hasonlító notesz mindig kéznél lehet, ha jegyzetelni akar. <br />
A 100 lapos jegyzetfüzetet nem ajánljuk fogyókúrázóknak, de csokiimádóknak igen! <br />
Külseje párnázott, puha felületű. A jegyzettömb post-it típusú, lapjain keskeny, egyedi anyagból készült ragasztó sáv van. A lapok többször átragaszthatóak.<br />
Méret: 10x9 cm.
Következő »
Lakatos Imre (1922-1974) korunk egyik legnagyobb hatású matematika- és tudományfilozófiai gondolkodója Karl Popper, Thomas Kuhn és Paul Feyerabend mellett...
Következő »
Lágy, csokoládé illatú folyadék, amit felhasználhatsz kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz, vagy légtér illatosításhoz.<br />
<br />
Adagolás:<br />
0,2-2% a termék teljes tömegére vonatkoztatva.<br />
<br />
Felhasználás:<br />
Felhasználható kozmetikumokhoz, szappankészítéshez, fürdőkészítményekhez, mosóparfümhöz, aromalámpába, autó vagy légtér illatosításhoz. Bőrrel hígítatlanul nem érintkezhet. Szappankészítéskor az illatot mindig a végén a formába öntés előtt adjuk a szappanmasszához. A szappan melegedésekor (sötétedik a színe, grízes állagúvá válik) gondoskodjunk a megfelelő hűtésről, vízfürdőben kevergessük, amíg vissza nem hűl.<br />
<br />
Tárolás:<br />
Gyermekektől elzárva fénytől védve, sötét üvegben hűvös helyen, mindig jól visszazárva tároljuk.
Következő »
Kötésmód: keménytáblás, cérnafűzött Megjelenés: 2021 Kiadó: Geopen Kiadó Oldalszám: 416 Sorozat: Le Cordon Bleu Fordító: Kertész Luca Több mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől csokoládéból készíthető édességekről.<br />
<br />
Kötésmód: keménytáblás, cérnafűzött Megjelenés: 2021 Kiadó: Geopen Kiadó Oldalszám: 416 Sorozat: Le Cordon Bleu Fordító: Kertész Luca Több mint 200 képpel, fázisfotóval az ezerarcú180 recept a híres francia cukrásziskola séfjeitől csokoládéból készíthető édességekről.
Következő »
Hatalmas, pusztító lábnyomok tartják rettegésben a Csokoládé-dombság lakóit. Lehet, hogy visszatértek az óriások, akikről a sziget ősi legendái mesélnek? Mindenbebele Cincogó barátommal a rejtély nyomába eredtünk!
Következő »
Maszatbiztos képes receptgyűjtemény a gasztronómia fiatal felfedezőinek! Vedd föl a kötényed, mosd meg jól a kezed, és kezdődhet a sütés-főzés! A híres francia konyhafőnök útmutatásaival gyerekjáték a csokoládés édességek elkészítése. A rajzos receptgyűjtemény tartalma: Csokoládéfelfújt Csokoládémousse mandulával Csokoládékrém Csokoládéöntet Fehércsokoládés Madeleine sütemény 8 éven felülieknek Móra Könyvkiadó Szakácskönyv 22 oldal Kötés: kartonált ISBN: 9789631195101 Szerző: Pierre-Olivier Lenormand<br />
<br />
Maszatbiztos képes receptgyűjtemény a gasztronómia fiatal felfedezőinek! Vedd föl a kötényed, mosd meg jól a kezed, és kezdődhet a sütés-főzés! A híres francia konyhafőnök útmutatásaival gyerekjáték a csokoládés édességek elkészítése. A rajzos receptgyűjtemény tartalma: Csokoládéfelfújt Csokoládémousse mandulával Csokoládékrém Csokoládéöntet Fehércsokoládés Madeleine sütemény 8 éven felülieknek Móra Könyvkiadó Szakácskönyv 22 oldal Kötés: kartonált ISBN: 9789631195101 Szerző: Pierre-Olivier Lenormand
Következő »
Stéphanie 13 éves; van egy bizalmasa: Garfunkel, a macskája, nem kevés temperamentuma, jó néhány problémája - például rossz osztályzatai a suliban, vagy szülei rendszeres nézeteltérései; furcsa ízlése, hiszen kedvence a savanyú uborkás-csokoládés szendvics; zavarba ejtően pontos képe a felnőttek világáról, s nem utolsó sorban utánozhatatlan stílusa és írói vénája<br />
<br />
Stéphanie 13 éves; van egy bizalmasa: Garfunkel, a macskája, nem kevés temperamentuma, jó néhány problémája - például rossz osztályzatai a suliban, vagy szülei rendszeres nézeteltérései; furcsa ízlése, hiszen kedvence a savanyú uborkás-csokoládés szendvics; zavarba ejtően pontos képe a felnőttek világáról, s nem utolsó sorban utánozhatatlan stílusa és írói vénája
Következő »
Az Edengifts Kókuszlevél Szélcsengők valódi kókuszlevélből készültek. Tökéletes beltéri dekorációként, de használhatóak a kertben vagy a teraszon is, ahol finoman játszhatnak a szellőben. Sokan hiszik, hogy a szélcsengők megvédenek a balszerencse elől és vonzzák a szerencsét és a gazdagságot. Téli hónapokban vagy nedves időben a csengőt be kell vinni a helyiségbe, vagy a kert védett részén kell elhelyezni. Környezetbarát, Java szigetén kézzel készítve. Méret: 50x13 (cm) Anyag/összetétel: Kókuszlevél, fém Származási hely: Indonezia
Következő »
Stéphanie 13 éves; van egy bizalmasa: Garfunkel, a macskája, nem kevés temperamentuma, jó néhány problémája - például rossz osztályzatai a suliban, vagy szülei rendszeres nézeteltérései; furcsa ízlése, hiszen kedvence a savanyú uborkás-csokoládés szendvics; zavarba ejtően pontos képe a felnőttek világáról, s nem utolsó sorban utánozhatatlan stílusa és írói vénája. Mindezek folytán naplója nagyszerű olvasmány és példa nélküli dokumentum a kamaszok világáról, amelyet bizonyára nemcsak a tinédzserek, hanem szüleik is elolvasnak. A könyv eredeti szövege iskolai füzetlapokon látott napvilágot, amelyet egy francia kislány írt tele, majd titokban eljuttatott egy kiadóhoz, aki felismerte tehetségét. Így született ez a nagy sikert aratott naplóregény.
Következő »
,,Egyél csokoládét, gyermekem. egyél csokoládét! .. . A cukrász művészeténél a világ minden vallása sem taníthat többet mondhatom" - írja a XX. századi portugál költő, Fernando Pessoa . Sok más poétához hasonlóan ő is mindig készenlétben tartott az íróasztalán egy-egy tábla csokoládét.Ennek a könyvnek az érzéki élvezet a vezérmotívuma, s az olvasó sok híres csokoládérajongóval köthet közelebbi ismeretséget: Anna és Mária Terézia spanyol hercegnőkkel, akik Franciaországban tették népszerűvé ...
Következő »
Gyanta patron - csokoládé<br />
<br />
Ideális az érzékeny felületek gyantázására (arc, bikini, hónalj). Használatával a gyantázás kíméletesebb, mivel kizárólag csak a szőrhöz tapad, így a bőrt nem tépi meg. Minden bőrtípusra használható.
Következő »
Amy Bishop váratlanul megörökli nagyapja csokoládéüzemét. Nemsokára kiderül, a bonbonokkal együtt egy jó adag probléma is a nyakába zúdul. A kis üzem a csőd szélén áll. A Sugar Tale Corporation nagyvállalat szeretné megkaparintani és modernizálni. Ezért elküldik a jóképű Ryan Scandrik gazdasági szakembert, hogy átszervezéseket hajtson végre. Amy elszántan küzd Ryan tervei ellen. Ám a nagy viták hevében rádöbben, hogy egyre jobban bejön neki ez a lehetetlen alak. Miként lehet valaki szexis, vonzó, mégis hidegfejű? Vagy Ryan mégsem olyan szívtelen? Vigyázat, éhesen ne kezdj bele! Romantikus és ínycsiklandóan szórakoztató regény azoknak, akik szeretik a csokoládét. Lettero Kiadó Regény 296 oldal Kötés: puha ISBN: 9786155733246 Szerző: Emily Bold Kiadás éve: 2017<br />
<br />
Amy Bishop váratlanul megörökli nagyapja csokoládéüzemét. Nemsokára kiderül, a bonbonokkal együtt egy jó adag probléma is a nyakába zúdul. A kis üzem a csőd szélén áll. A Sugar Tale Corporation nagyvállalat szeretné megkaparintani és modernizálni. Ezért elküldik a jóképű Ryan Scandrik gazdasági szakembert, hogy átszervezéseket hajtson végre. Amy elszántan küzd Ryan tervei ellen. Ám a nagy viták hevében rádöbben, hogy egyre jobban bejön neki ez a lehetetlen alak. Miként lehet valaki szexis, vonzó, mégis hidegfejű? Vagy Ryan mégsem olyan szívtelen? Vigyázat, éhesen ne kezdj bele! Romantikus és ínycsiklandóan szórakoztató regény azoknak, akik szeretik a csokoládét. Lettero Kiadó Regény 296 oldal Kötés: puha ISBN: 9786155733246 Szerző: Emily Bold Kiadás éve: 2017
Következő »
Amy Bishop váratlanul megörökli nagyapja csokoládéüzemét. Nemsokára kiderül, a bonbonokkal együtt egy jó adag probléma is a nyakába zúdul.<br />
A kis üzem a csőd szélén áll. A Sugar Tale Corporation nagyvállalat szeretné megkaparintani és modernizálni. Ezért elküldik a jóképű Ryan Scandrik gazdasági szakembert, hogy átszervezéseket hajtson végre.
Következő »
Ajakbalzsam - Mentolos Csokoládé Ezek az Agnes + Cat ajakbalzsamok tökéletesek mindazok számára, akik egy gyönyörű vegán hidratáló ajakbalzsamot keresnek. A kiváló minőségű illatolajokat tápláló shea vajjal, hidratáló kakaóvajjal, lágyító jojobaolajjal, avokádóvajjal és mangóvajjal kombináltuk, hogy az ajkak használat után puhák és ápoltak maradjanak. Minden balzsam parabén-, petrolátum-, műanyag-, ftalát- és mesterséges színezékmentes. Méret: 4x4x6 (cm) Anyag/összetétel: Butyrospermum Parkii (shea vaj), Mangifera Indica (mangó) magvaj, Persea gratissima (avokádó) vaj, Simmondsia Chinensis (jojoba) magolaj, aroma, amil fahéj Származási hely: Egyesült Királyság
Következő »
A csokoládé kis könyve Rövid leírás: Fedezd fel a csokoládé történetét és kultúráját e varázslatos könyv segítségével! A kis kötet számos érdekes adatot ismertet, és a fenségesen finom receptekkel édes kísértésbe visz.<br />
<br />
Szerző: Sarah Khan Kiadó: Szalay Könyvkiadó Méret: 135x170mm Oldalszám: 64 oldal
Következő »
Shunga masszázsgyertya - csokoládé<br />
<br />
Shunga masszázsgyertya - csokoládé<br />
<br />
Bemutatjuk a Shunga luxus masszázsgyertyáját, amely egyedülálló érzéki pillanatokat biztosít a masszázs során. A gyertya finom és finom illata elterjed az egész helyiségben, romantikus légkört teremtve, amely ideális a kikapcsolódáshoz és kikapcsolódáshoz.<br />
<br />
A gyertyaviasz elragadóan olvad tápláló masszázsolajrá, amelyet közvetlenül a bőrre viszünk fel az intenzív és szenvedélyes masszázs érdekében. Az olaj 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyek ápolják a bőrt, és selymesen puhává és rugalmassá varázsolják. A hosszan tartó masszázsélmény garantált!<br />
<br />
A masszázsgyertya stílusos, könnyen kiönthető, háromszög alakú, fedeles fémedényben érkezik. A gyertya akár 40 órán keresztül ég, sok érzéki masszázs pillanatot biztosítva. Az edény teljes űrtartalma 170 ml.<br />
<br />
Ajándékozzon felejthetetlen masszázsélményt magának és partnerének ezzel a fényűző gyertyával<br />
<br />
Gadget egy pillantással:<br />
- masszázsgyertya<br />
- Űrtartalom: 170 ml<br />
- könnyen kenhető viasz<br />
- vegán termék<br />
- Kanadában készült<br />
- csomagolás: fémdoboz + nátron karton<br />
- módja az aromás relaxációnak<br />
<br />
A termék méretei: 9 x 9 x 7 cm<br />
A termék súlya: 0,30 kg<br />
Minimális rendelési mennyiség: 1 db<br />
Állvány/kijelző: nincs
Következő »