920/21

- 10 000 db
Profi fém állítható marokgyalu21°-os késbeállításKésállítás rézcsavarokkalKitolható talphosszabbításHordtáskával40 x 160mm Következő »
5 napos szállítással
31 900 Ft
Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Asztali lámpa DKD Home Decor Aranysàrga Barna 220 V 50 W (21 x 21 x 21 cm) segít neked ebben.Szín: BarnaAranysàrgaAnyag: FémTeljesítmény: 220 V50 WHéj: E27Izzók: 1Méretei kb.: 21 x 21 x 21 cm Következő »
Ingyenes kiszállítás!
9 napos szállítással
27 989 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
A tündérnővéreknek varázserejük van. Boldogságot, szerencsét, barátságot hoznak és kívánságokat teljesítenek. Add át annak, aki segít neked finoman közvetíteni, amit érzel!<br /> <br /> Az angyaltündérek örömet hoznak! Helyet kaphatnak a karácsonyfádon, majd egész évben használhatod őket dísztárgyként. Helyezze őket az ablakba, az autóba vagy az íróasztalára.<br /> <br /> Ráadásul tudtad, hogy az angyaltündérek szeretik a virágokat? Tökéletesek arra, hogy varázslatossá varázsolják a zöld sarkodat!<br /> Következő »
5 napos szállítással
1 882 Ft
Új termék a Pepitán
Sulifoci gyermek sportlabda iskolákba. A labdát változó színekben szállítjuk. Technikai adatok: - Súly: 220 g - Méret: 21 cm<br /> <br /> Sulifoci gyermek sportlabda iskolákba. A labdát változó színekben szállítjuk. Technikai adatok: - Súly: 220 g - Méret: 21 cm Következő »
4 napos szállítással
1 620 Ft
Lényegtelen információkkal elárasztott világunkban a tisztánlátás hatalom. Vajon értjük még egyáltalán a világot, amelyet alkottunk? Tudjuk, mi történik körülöttünk, melyek a jelen legnagyobb kihívásai és döntései? Tudjuk, hogy mire tanítsuk a gyerekeinket?Ez a könyv nem történelmi narratívának, hanem válogatott leckék gyűjteményének készült. Ám ezek a leckék sem szolgálnak egyszerű válaszokkal. Céljuk, hogy további gondolkodásra késztessenek, és segítsenek az olvasónak részt venni korunk fontos párbeszédeiben.Mit jelez Donald Trump hatalomra kerülése? Mit tehetünk a járványszerűen terjedő álhírek ellen? Miért van válságban a liberális demokrácia? Isten visszatért? Új világháború közeleg? Melyik civilizáció uralja a világot? A Nyugat? Kína? Az iszlám? Nyitva hagyja-e a kapuit Európa a bevándorlók előtt? Meg tudja-e oldani a nacionalizmus az egyenlőtlenség és a klímaváltozás problémáit? Mihez kezdjünk a terrorizmussal?Dr. Harari első könyve, a Sapiens az emberiség múltjával foglalkozott, azt vizsgálta, hogyan vált egy jelentéktelen majom a bolygó urává. A második, a Homo Deus az élet hosszú távú jövőjét tárta fel, arról elmélkedett, hogyan válhat az ember végül istenné, és mi lehet majd az értelem és a tudat sorsa. Ebben a könyvben a jelenre és az emberi társadalmak közvetlen jövőjére koncentrál. Megvizsgálja a világ társadalmait leginkább formáló, és a bolygónk jövőjét legnagyobb valószínűséggel befolyásoló erőket.Egyes részek a technológiára, mások a politikára, a vallásra vagy a művészetre összpontosítanak. Bizonyos fejezetek az emberi bölcsességet ünneplik, mások az emberi ostobaság sorsdöntő szerepét helyezik előtérbe. Mindezen témákon azonban ugyanaz az egy kérdés ível át: mi történik ma a világban, és mi ezeknek az eseményeknek a mélyebb értelme?<br /> Kötésmód: keménytáblás, védőborítóval<br /> Következő »
Raktáron van!
5 388 Ft
Lényegtelen információkkal elárasztott világunkban a tisztánlátás hatalom. Vajon értjük még egyáltalán a világot, amelyet alkottunk? Tudjuk, mi történik körülöttünk, melyek a jelen legnagyobb kihívásai és döntései? Tudjuk, hogy mire tanítsuk a gyerekeinket? Következő »
Raktáron van!
4 490 Ft
Ingyenes kiszállítás!
5 napos szállítással
48 483 Ft
A natúr fa alapanyag tökéletes választás akár további díszítéshez, akár önmagában való felhasználáshoz. Kiváló minőségű és tartós faanyagból készült. Következő »
Raktáron van!
690 Ft
Lényegtelen információkkal elárasztott világunkban a tisztánlátás hatalom. Vajon értjük még egyáltalán a világot, amelyet alkottunk? Tudjuk, mi történik körülöttünk, és melyek a jelen legnagyobb kihívásai és döntései? Következő »
Raktáron van!
4 490 Ft
Finley élete sosem volt könnyű. Két dolog azonban mindig tartotta benne a lelket: a kosárlabda és a barátnője. Aztán megérkezik az életébe egy harmadik dolog: Russ. Egy finoman szólva is furcsa fiú, aki azt állítja, a világűrből érkezett, és bár az ország egyik legjobb ifi kosarasa, a világért sem volna hajlandó pályára lépni. Finley mindenkinél jobban megérti Russ-t, segítene is rajta, de van egy bökkenő: Russ minél jobban lesz, Finley annál rosszabbul. A két fiú mégis összebarátkozik, és ennek egészen váratlan következményei lesznek…Matthew Quick új regénye egy szótlan fiú nagyon is beszédes elméjébe vezet minket, ahol elgondolkodtató és szórakoztató gondolatok keverednek tragikus és humoros emlékekkel.<br /> Fordító: Stern Gábor<br /> Kötésmód: puhatáblás ragasztott<br /> Következő »
Raktáron van!
3 360 Ft
Franklin Carlton Feranna 1958. december 11-én született. Apja korán elhagyta a családot, így részben a korát messze megelőző elveket valló, de saját démonaival is folyamatosan küzdő anyja nevelte fel. A fiatal Frankie végül nagyszüleinél kötött ki, farmról farmra, államból államba költözve. Tipikus amerikai srác volt – vadászott, horgászott, lányokat hajkurászott és focizott –, de mindig is többet akart, és ez a több a zene volt. Végül felszállt egy buszra, és elindult szerencsét próbálni Hollywoodba. Los Angelesben egy ideig a nagynénjével és a nagybátyjával – a Capitol Records elnökével – élt, de így sem vezetett könnyű út a csúcsra. Hamarosan saját lábára állt, és bármit elvállalt a megélhetésért: futószalag mellett gyártott áramköri lapokat, volt ital- és lemezbolti eladó, árult használt villanykörtéket – mindent megtett a túlélésért. Esténként viszont csak a zenére fókuszált, beszállt egy másik hard-rock-veterán, Blackie Lawless Sister nevű zenekarába, majd saját együttest alapított: a Mötley Crüe elődjének számító Londont. Miután nemet mondott Randy Rhoadsnak, és nem csatlakozott a zenekarához, Frank megváltoztatta a nevét: először Nikki Londonra, majd Nikki Nine-ra, végül Nikki Sixxre. Mindig is egy cél lebegett előtte: a zenekar, amely a punkot, a glamet és a hard rockot a legnagyobb, legszínpadiasabb és legellenállhatatlanabb köntösben tárja a világ elé. A könyv mély, igaz történet arról, miként találjuk meg identitásunkat – azaz, hogyan lesz Frank Ferannából Nikki Sixx. Nikki Sixx nemzetközi rockikon, a Mötley Crüe és a Sixx:A.M. alapítója, négyszeres New York Times bestsellerszerző (a The First 21, a The Heroin Diaries, a This Is Gonna Hurt és a Mötley Crüe – The Dirt könyvekkel), filantróp, fotós és a szenvedélybetegségekből való felépülés szószólója. Következő »
Raktáron van!
4 690 Ft
Finley élete sosem volt könnyű. Két dolog azonban mindig tartotta benne a lelket: a kosárlabda és a barátnője. Aztán megérkezik az életébe egy harmadik dolog: Russ. Egy finoman szólva is furcsa fiú, aki azt állítja, a világűrből érkezett, és bár az ország egyik legjobb ifi kosarasa, a világért sem volna hajlandó pályára lépni. Finley mindenkinél jobban megérti Russ-t, segítene is rajta, de van egy bökkenő: Russ minél jobban lesz, Finley annál rosszabbul. A két fiú mégis összebarátkozik, és ennek egészen váratlan következményei lesznek…<br>Matthew Quick új regénye egy szótlan fiú nagyon is beszédes elméjébe vezet minket, ahol elgondolkodtató és szórakoztató gondolatok keverednek tragikus és humoros emlékekkel. Következő »
Raktáron van!
2 799 Ft
1944 nyarán, a normandiai partraszállás után sok ezer fogságba esett német katona kerül a Nagy-Britannia területén gombamód szaporodó hadifogolytáborokba. A legveszedelmesebbnek tartott foglyok "fekete" minősítést kaptak, akik közül a kezelhetetleneket a 21-es táborba szállították. Ők az SS végsőkig küzdő emberei, akik inkább a halált választják, mint a megadást, és harcuknak csak a golyó vethet véget. De mit tehetnek azok, akik a sors kegyetlen fintoraként kerültek Hitler feltétlen hívei közé? Van-e számukra menekvés?<br /> Miközben az egyik fanatikus tömeges kitörést szervez, és London dicsőséges lerohanását tervezi, Max Hartmann a menyasszonyának tett esküjéről álmodozik, akit alig ismer, és aki születendő gyermekének anyja. Vajon kihez marad hűséges? Hitlerhez, vagy a hazája lebombázott romjai közt hátrahagyott élethez?<br /> A hófedte hegyek alatt, a 21-es fekete tábor poklában a gyanakvás és a félelem úgy kavarog, akár a hó a szüntelenül fúvó, jeges szélben. És mialatt a harmadik birodalom összeomlik, fogolytársai pedig brutális megtorlást terveznek, Max élete legkeményebb csatáját vívja - önmagával.<br /> A 21-es fekete tábor cselekményét megrázó, valós események ihlették, és sokkoló végkifejletű története a franciaországi csatamezőkről abba a skóciai fogolytáborba kalauzolja el az olvasót, amely mind a mai napig áll és látogatható, a második világháborúban itt elkövetett szörnyű tettek mementójaként.<br /> Kötésmód: kartonált<br /> Következő »
Raktáron van!
5 388 Ft
"A hatóságok nyilván úgy látták biztosítottnak a rendszerhű és kifinomult magyar fiatalok nyugalmát, ha az első magyarországi Motörhead koncertet a Czabán Samu térre tolják ki a Volán SC sporttelepére, ahol az illetékes szerveknek van idejük és lehetőségük beavatkozni, amennyiben innen indulna ki a létező szocializmus alapját és felépítményét fenyegető lázadás." Következő »
Raktáron van!
4 499 Ft
1944 nyarán, a normandiai partraszállás után sok ezer fogságba esett német katona kerül a Nagy-Britannia területén gombamód szaporodó hadifogolytáborokba. A legveszedelmesebbnek tartott foglyok "fekete" minősítést kaptak, akik közül a kezelhetetleneket a 21-es táborba szállították. Következő »
Raktáron van!
4 490 Ft
Első osztályú porcelánból készült, az ételek stílusos felszolgálására. 200&nbsp°C-ig ellenálló, mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba és mosogatógépbe egyaránt alkalmas. 5 év garancia.&nbsp Következő »
4 napos szállítással
4 000 Ft
Siemens BF634LGS1 21 l, 900 W inox-fekete mikrohullámú sütő Következő »
5 napos szállítással
277 880 Ft
Kombinált csavarkulcs OPEN-BOX 21 mm<br /> <br /> A DIN 3113 A forma és az ISO 7738 A forma szerinti változat. Króm ötvözött acélból készül, krómozott felülettel.<br /> <br /> Ez a szöveg gépi fordítással készült.<br /> <br /> Műszaki adatok: Anyag: Króm-acél ötvözet · Anyagjellemző: Krómozott · DIN szabvány: DIN 3113-A, DIN ISO 7738-A · Kulcsszélesség: 21 mm · Méret, hossz: 260 mm · Méret, szélesség: 47 mm · Termék típus: Racsnis csavarkulcs · További műszaki adatok: d: 30,3 mm · a1: 7,3 mm · a2: 13 mm Következő »
7 napos szállítással
13 270 Ft
Racsnis gyűrűs-villáskulcs 15° hajlított, 21mm-es fesztáv<br /> <br /> Racsnis gyűrűs-villáskulcs, metrikus. ISO 1711-1 és DIN 3113. Nyersanyag: jó minőségű acél ötvözet. 15°-os pofa állás vékony fejjel, a jobb hozzáférés érdekében. Racsnis funkció a gyűrű végén gyorsabb munkavégzéshez. A kettős hatlapú dinamikus hajtásprofil biztosítja a csavarok és anyák hosszabb élettartamát. 5° visszahajlási szög. Átkapcsoló kar a gyors irányváltáshoz. Nagyobb, mindkét oldalon elhelyezett méret jelölés a könnyebb beazonosításhoz. Krómozott mikro-matt kivitel minőségi felülettel.<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> Csavarkulcs típus: Racsnis gyűrűs csavarkulcs · Kulcsszélesség: 21 mm<br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
-1%
17 940 Ft
17 770 Ft
<br /> <br /> A négyszögletes formák kedvelőinek ajánljuk a hófehér porcelánból, csillogó felülettel készült, éttermi porcelán szögletes desszerttányért 21 x 21 cm-es méretben a Maya Hotel Porcelán sorozatból, a tányér a karcolódások ellen védett a vastagabb felső üveg rétege miatt. Az első vásárlástól számítva öt év pótlási garanciával.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
1 917 Ft
Hüllők és kétéltűek szállítására, tenyésztésére és etetésére alkalmas szállító és etetőbox. A műanyag box ideális élő élelmiszer tárolására és ideiglenes karanténnegyedként való használatra. Fogantyúval és fedél nyílással kialakított, hogy az eledelel adagolását megkönnyítse. A kiegészítő oldalsó adagolóajtó lehetővé teszi az etetést, amikor a dobozok egymásra vannak rakva. Könnyen tisztítható műanyagból készült. Következő »
4 napos szállítással
4 300 Ft
<li>Polykarbonát kristályokból álló borítás, erős és karcálló </li><br /> <li>SMB: Géppel megmunkált tömör réz. A tömör réz szerkezet jobb pillanatnyi áram átvitelt biztosít, mint más megmunkálási technológia, nagyobb megbízhatóságot biztosítva. </li><br /> <li>Króm fényű külső </li><br /> <li>Recés csavarok, hogy a kapcsolat jobb legyen a csatlakoztatott vezetékkel </li><br /> <li>Süllyesztett kábel-tartó, ami a vezetékszálak esetleges kilógását hivatott megakadályozni</li> Következő »
Raktáron van!
9 590 Ft
Új termék a Pepitán
Gyertyakulcs - 21 mm<br /> <br /> Gyújtógyertya kiszedésére használható kulcs, amely minden 21 mm átmérőjű gyertyához használható. Gumírozott nyele stabil fogást biztosít. Az alsó csukló rész nehezen hozzáférhető helyeken történő használatot is lehetővé tesz.<br /> <br /> <br /> <br /> Szabvány méret Gumírozott, T alakú nyél Stabil fogás Csuklórész <br /> <br /> Nyél hossza: 21,5 cm Nyél anyaga: acél Nyél színe: Zöld Kulcsméret: 21 mm krova <br /> Következő »
Raktáron van!
1 287 Ft
Gyertyakulcs - 21 mm<br /> <br /> Gyújtógyertya kiszedésére használható kulcs, amely minden 21 mm átmérőjű gyertyához használható. Gumírozott nyele stabil fogást biztosít. Az alsó csukló rész nehezen hozzáférhető helyeken történő használatot is lehetővé tesz.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szabvány méret<br /> Gumírozott, T alakú nyél<br /> Stabil fogás<br /> Csuklórész<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Nyél hossza:<br /> 21,5 cm<br /> <br /> <br /> Nyél anyaga:<br /> acél<br /> <br /> <br /> Nyél színe:<br /> Zöld<br /> <br /> <br /> Kulcsméret:<br /> 21 mm krova<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
1 027 Ft
A szemhéj smink kiváló nappali és esti smink készítésére egyaránt, fixálóval használjuk.A Wimpernwelle glitter csillámainak köszönhetően 20 féle   összetéveszthetetlen, életteli, szikrázó színekben pompázó, díszítő csillámport ismerhetnek meg. Széleskörű felhasználása lehetővé teszi, hogy használja sminkelésre, verseny smink készítésére és a körmön is fantasztikusan mutat és a fantáziánkra bízva a végtelenségig lehet vele díszíteni.<br /> <br />   Az eredmény nem marad el!<br /> Következő »
Raktáron van!
2 100 Ft
A Volga GAZ-21 egy olyan játékautó fémből, amely 1:32 méretarányos és hátrahúzós kivitelben, nyitható ajtókkal, modellszintű kidolgozással készült. Különböző hangokkal és az első és hátsó lámpái villogó fénnyel szórakoztatják a tulajdonosát. A játékautó 3 db 1,5 V-os "AG13" elemmel működik, melyek a játék tartozékai. Választható színek: Fekete, Vaj, Világoskék.Egy pár fontosabb információ a múltjáról:Vitathatatlanul a szocialista ipar legkényelmesebb autója. 1956-tól  1970-ig gyártották.Az átkosban ha már voltál valaki járhattál Volgával,rendőr autóként is láthattuk, illetve használták taxiként. Nem volt kis étvágyú, de hát a luxusnak ára van. Az első széria érdekessége volt a központi zsírzórendszer, amit lábpedállal kellett működtetni. Természetesen a Volgát is amerikai autóról a Ford Mainline-ről mintázták. A Volga M21 1958-ban a Brüsszeli Világkiállításon fődíjat kapott. Készült jobbkormányos kivitelben is, a belga importőr jóvoltából diesel motorral is forgalomba került. Belgiumba motor nélkül érkeztek az autók és ott kerültek bele a Perkins vagy Rover illetvekésőbb Peugeot erőforrások.23 centis hasmagasságával földutakon is jól boldogul. 1962 és 1970 között készült az M23 jelű különleges kivitel, a Csajka öt és fél literes V8-asával, 160 lóerővel, mindössze 603 darabos sorozatban - főleg a KGB-nek készült. Következő »
Raktáron van!
3 529 Ft
A Moyra nyomdalemezek sorozata folyamatosan bővül! Ezen professzionális minőségű, nagyméretű nyomdalemezek segítségével percek alatt különleges körmöket készíthetsz akár otthon, akár a szalonodban. Egyszerű használhatóság, garantált siker.<br /> <br /> A közel 2000 – többnyire egész körmöt, műkörmöt befedő, nagyalakú – minta között mindenki megtalálhatja a magának tetszőt.<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 360 Ft
A csomag tartalma:<br /> <br /> Gyertyakulcs - 21 mmGyújtógyertya kiszedésére használható kulcs, amely minden 21 mm átmérőjű gyertyához használható. Gumírozott nyele stabil fogást biztosít. Az alsó csukló rész nehezen hozzáférhető helyeken történő használatot is lehetővé tesz.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szabvány méret<br /> Gumírozott, T alakú nyél<br /> Stabil fogás<br /> Csuklórész<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Nyél hossza:<br /> 21,5 cm<br /> <br /> <br /> Nyél anyaga:<br /> acél<br /> <br /> <br /> Nyél színe:<br /> Zöld<br /> <br /> <br /> Kulcsméret:<br /> 21 mm krova<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
1 550 Ft
Ez a könyv a Pszichológia a munka világában trilógia első kötete, melyet Klein Sándor: Vezetés- és szervezetpszichológia című kötete, valamint Klein Balázs és Klein Sándor könyve, A szervezet lelke követ. (A három kötetet jól kiegészíti Klein Sándor: 40 év munkapszichológia című könyve.) A Munkapszichológia a 21. században nem csupán az eredetileg csaknem negyven évvel ezelőtt megjelent első változathoz, de a legutóbbi, harmadik változathoz képest is teljesen megújult: új témákat dolgoz fel, új példákkal érzékelteti mondanivalóját, 21. századi kutatásokat idéz, az új évezred kihívásaira keres válaszokat. Célja azonban változatlan: pszichológiai ismeretekkel és pszichológiai szemléletmóddal segíteni azokat, akik a munka kellemesebbé és hatékonyabbá tételére törekednek. Az ember életének jelentős részét a munka tölti ki, boldogulásunk jórészt attól függ, képesek vagyunk-e önmagunkat megvalósítani a munkában.<br /> Kötésmód: keménytáblás<br /> Következő »
Raktáron van!
10 800 Ft
Arno K16 úszó A K16 egy nyújtott formájú úszó, élénk narancs-sárga-zöld színben. Különlegessége, hogy az úszó antennájába egy világítópatron elhelyezhető, az éjszakai horgászatok megkönnyítése érdekében.<br /> Következő »
Raktáron van!
321 Ft