57/40

- 10 000 db
Hőpapírszalag 57x40x12mm VICTORIA<br /> Márka:Victoria<br /> Típus név:Thermotekercs<br /> Súly (kg):0,56<br /> Méret:57/40<br /> Fő cikkcsoportnév:Irodai papíráru<br /> Cikkcsoportnév:Hőpapírok<br /> , IPTHVIC0000014, Irodaszerek, 1605.28<br /> <br />  A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm méter, yard/ tájékoztató jellegűek! <br /> Következő »
6 napos szállítással
2 229 Ft
Helló húsvét!
Kifejezetten praktikus kiegészítő ez a bagoly mintás táska, hozzáillő tartóval. A táska bármikor kisméretűre hajtogatható, akár egy kis táskában vagy zsebben is elfér. A tok, kulcstartó akasztójának köszönhetően a kulcscsomóra is rögzíthető. Környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kedvező választás, ha ezt használod bevásárláskor a naponta vásárolt és aztán kidobott műanyagzacskók helyett. Óvd te is a környezetet!<br /> Következő »
Raktáron van!
-62%
1 890 Ft
711 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Helló húsvét!
Kifejezetten praktikus kiegészítő ez a nefelejcs mintás táska hozzáillő tartóval. A táska bármikor kisméretűre hajtogatható, akár egy kis táskában vagy a zsebben is elfér. A tok, kulcstartó akasztójának köszönhetően, akár kulcscsomóra is rögzíthető. Környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kedvező választás, ha ezt használod bevásárláskor a naponta vásárolt és kidobott műanyagzacskók helyett.<br /> Következő »
Raktáron van!
-11%
1 890 Ft
1 690 Ft
Helló húsvét!
Kifejezetten praktikus kiegészítő ez a levendula mintás táska hozzáillő tartóval. A táska bármikor kisméretűre hajtogatható, akár egy kis táskában vagy a zsebben is elfér. A tok, kulcstartó akasztójának köszönhetően, akár kulcscsomóra is rögzíthető. Környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kedvező választás, ha ezt használod bevásárláskor a naponta vásárolt és kidobott műanyagzacskók helyett.<br /> Következő »
Raktáron van!
-11%
1 890 Ft
1 690 Ft
Helló húsvét!
Összehajtható bevásárlótáska szürke malac mintával. A táskák különlegessége a rajta lévő minta és a táska fülek kialakítása. Cseréld le az egyszer használatos műanyag zacskókat egy színes bevásárlótáskára és ösztönözz másokat is a környezettudatosságra.<br /> Következő »
Raktáron van!
-11%
1 789 Ft
1 590 Ft
Helló húsvét!
Kifejezetten praktikus kiegészítő ez a szarvas mintás táska, hozzáillő tartóval. A táska bármikor kisméretűre hajtogatható, akár egy kis táskában vagy zsebben is elfér. A kulcstartó akasztójának köszönhetően, akár kulcscsomóra is rögzíthető. Környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kedvező választás. Ha ezt használod bevásárláskor a naponta vásárolt és kidobott műanyagzacskók helyett. Óvd te is a környezetet!<br /> Következő »
Raktáron van!
-53%
1 890 Ft
891 Ft
Helló húsvét!
Kifejezetten praktikus kiegészítő ez a margaréta mintás táska hozzáillő tartóval. A táska bármikor kisméretűre hajtogatható, akár egy kis táskában vagy a zsebben is elfér. A tok, kulcstartó akasztójának köszönhetően, akár kulcscsomóra is rögzíthető. Környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kedvező választás, ha ezt használod bevásárláskor a naponta vásárolt és kidobott műanyagzacskók helyett.<br /> Következő »
Raktáron van!
-11%
1 890 Ft
1 690 Ft
Helló húsvét!
<br /> <br /> Összehajtható bevásárlótáska szürke kakas mintával. A táskák különlegessége a rajta lévő minta és a táska fülek kialakítása. Cseréld le az egyszer használatos műanyag zacskókat egy színes bevásárlótáskára és ösztönözz másokat is a környezettudatosságra.<br /> Következő »
Raktáron van!
-11%
1 789 Ft
1 590 Ft
Helló húsvét!
Összehajtható bevásárló táska szürke boci mintával. A táskák különlegessége a rajta lévő minta és a táska fülek kialakítása. Cseréld le az egyszer használatos műanyag zacskókat egy színes bevásárlótáskára és ösztönözz másokat is a környezettudatosságra.<br /> Következő »
Raktáron van!
-11%
1 789 Ft
1 590 Ft
Helló húsvét!
Összehajtható bevásárlótáska szürke bárány mintával. A táskák különlegessége a rajta lévő minta és a táska fülek kialakítása. Cseréld le az egyszer használatos műanyag zacskókat egy színes bevásárlótáskára és ösztönözz másokat is a környezettudatosságra.<br /> Következő »
Raktáron van!
-11%
1 789 Ft
1 590 Ft
Helló húsvét!
Kifejezetten praktikus kiegészítő ez a vörösbegy mintás táska, hozzáillő tartóval. A táska bármikor kisméretűre hajtogatható, akár egy kis táskában vagy zsebben is elfér. A kulcstartó akasztójának köszönhetően, akár kulcscsomóra is rögzíthető. Környezetvédelmi szempontból is kedvező választás, ha ezt használod bevásárláskor a naponta vásárolt és kidobott műanyagzacskók helyett. Óvd te is a környezetet!<br /> Következő »
Raktáron van!
1 390 Ft
Hőpapírszalag 37x40x12mm VICTORIA<br /> Márka:Victoria<br /> , IPTHVIC0000006, Irodaszerek, 186.69<br /> <br />  A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon! A feltüntetett méretek /cm/mm méter, yard/ tájékoztató jellegűek! <br /> Következő »
6 napos szállítással
260 Ft
HŐPAPÍR 57/40/17FM CSÉVE 12MM 10TEK<br /> Rendelési kód: 50735<br /> Következő »
5 napos szállítással
-4%
1 854 Ft
1 777 Ft
<br /> <br /> Biszfenol mentes hőpapírok hosszú adatmegörző tulajdonsággal rendelkeznek. Zsugórfóliázott csomagolás 10 tek/csom 100 tek/dob 57/40 Katalóguskód: 50735 Következő »
Raktáron van!
1 128 Ft
Kiváló minőségű fa éjjeliszekrényünk letisztult, ám elegáns kialakításával tökéletes részét képezheti hálószobájának, nappalijának vagy társalgójának. A szakszerűen kialakított tömör akácfának és a kiváló minőségű MDF-nek köszönhetően az éjjeli szekrény nagyon erős és tartós. Ennek a kompakt szekrénynek van egy jól működő fiókja is ami bőséges helyet biztosít kisebb tárgyak szervezett tartására. A polc alatti fiók további tárhelyez biztosít. Az éjjeli szekrény használható telefontartóként is. Könnyen összeszerelhető.Színe: fekete és barnaAnyag: tömör akácfa + MDFMérete: 40 x 30 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Egy fiókkalKönnyen összeszerelhető<br /> Következő »
5 napos szállítással
32 421 Ft
Kiváló minőségű fa éjjeliszekrényünk kifinomult retró megjelenéssel bír, így kiváló kiegészítője lesz hálószobájának, de használható akár kisasztalként is nappalijában vagy folyosóján. Az éjjeliszekrény szakszerűen megmunkált akácfából és kiváló minőségű MDF-ből készült, melynek köszönhetően nagyon strapabíró és időtálló. Egy fiókkal és egy polccal rendelkezik, ezek elegendő helyet biztosítanak kisebb tárgyak tárolásához. A fiók sárgaréz jellegű fogantyúval rendelkezik, mely kiemeli retro stílusát. Az éjjeliszekrény használható akár kisasztalként vagy telefonállványként is. Könnyen összeszerelhető.Színe: barna és matt fehérAnyag: tömör akácfa + MDFMérete: 40 x 30 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)1 fiókkal és 1 nyitott polccalKönnyen összeszerelhető<br /> Következő »
5 napos szállítással
28 644 Ft
Tömör akácfa éjjeliszekrény 40 x 30 x 57 cm<br /> <br /> Kiváló minőségű fa éjjeliszekrényünk kifinomult retró megjelenéssel bír, így kiváló kiegészítője lesz hálószobájának, de használható akár kisasztalként is nappalijában vagy folyosóján. Az éjjeliszekrény szakszerűen megmunkált akácfából és kiváló minőségű MDF-ből készült, melynek köszönhetően nagyon strapabíró és időtálló. Egy fiókkal és egy polccal rendelkezik, ezek elegendő helyet biztosítanak kisebb tárgyak tárolásához. A fiók sárgaréz jellegű fogantyúval rendelkezik, mely kiemeli retro stílusát. Az éjjeliszekrény használható akár kisasztalként vagy telefonállványként is. Könnyen összeszerelhető.Színe: barna és matt fehérAnyag: tömör akácfa + MDFMérete: 40 x 30 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)1 fiókkal és 1 nyitott polccalKönnyen összeszerelhető Következő »
10 napos szállítással
35 217 Ft
Tömör akácfa éjjeliszekrény 40 x 30 x 57 cm<br /> <br /> Kiváló minőségű fa éjjeliszekrényünk letisztult, ám elegáns kialakításával tökéletes részét képezheti hálószobájának, nappalijának vagy társalgójának. A szakszerűen kialakított tömör akácfának és a kiváló minőségű MDF-nek köszönhetően az éjjeli szekrény nagyon erős és tartós. Ennek a kompakt szekrénynek van egy jól működő fiókja is ami bőséges helyet biztosít kisebb tárgyak szervezett tartására. A polc alatti fiók további tárhelyez biztosít. Az éjjeli szekrény használható telefontartóként is. Könnyen összeszerelhető.Színe: fekete és barnaAnyag: tömör akácfa + MDFMérete: 40 x 30 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Egy fiókkalKönnyen összeszerelhető Következő »
10 napos szállítással
39 897 Ft
A modern éjjeliszekrény otthona időtlen kiegészítője lesz. Univerzális szekrényként a nappaliban is használható kisasztalként. A tömör fenyőfából készült éjjeliszekrény rendkívül stabil és tartós. Masszív lapjára dísztárgyakat, például vázákat vagy cserepes növényeket tehet. Az egy fiókkal rendelkező szekrény bőséges helyet kínál tárgyai rendezett tárolásához. Az éjjeliszekrény száraz ruhával könnyen tisztítható. Fontos megjegyzés: A fa színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől; a kiszállítás véletlenszerűen történik. A szekrényt az alaptartozék szerelési anyagokkal könnyű összeszerelni.Színe: természetesMérete: 46 x 40 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Anyaga: tömör fenyőfa1 fiókkalCsiszolt, festett és lakkozottTisztítás: tisztítsa száraz ruhávalFIGYELEM: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.Legal Documents:<br /> <br /> Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását<br /> Következő »
5 napos szállítással
28 089 Ft
A modern fa éjjeliszekrény időtlen kiegészítője lesz lakberendezésének. Ez az univerzálisan használható szekrény kanapéasztalként is szolgálhat a nappaliban. Az éjjeliszekrény tömör fenyőfából készült, így rendkívül stabil és tartós. Masszív teteje ideális dísztárgyak, például vázák vagy cserepes növények elhelyezésére. Az 1 fiókkal felszerelt szekrény bőséges helyet kínál különböző kellékek elhelyezésére. Emellett az éjjeliszekrény száraz ruhával könnyen tisztítható. Fontos megjegyzés: A bútorok faanyagának színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől.A kiszállítás véletlenszerűen történik, biztosítva terméke exkluzivitását és egyediségét. Könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési tartozékokkal.Színe: fehér + natúrMérete: 46 x 40 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Anyaga: tömör fenyőfa1 fiókkalCsiszolt, festett és lakkozottTisztítási útmutató: Törölje le száraz ruhávalFIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!Legal Documents:<br /> Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását Következő »
4 napos szállítással
24 350 Ft
Panama stílusú fenyőfa éjjeliszekrény 46 x 40 x 57 cm<br /> <br /> A modern fa éjjeliszekrény időtlen kiegészítője lesz lakberendezésének. Ez az univerzálisan használható szekrény kanapéasztalként is szolgálhat a nappaliban. Az éjjeliszekrény tömör fenyőfából készült, így rendkívül stabil és tartós. Masszív teteje ideális dísztárgyak, például vázák vagy cserepes növények elhelyezésére. Az 1 fiókkal felszerelt szekrény bőséges helyet kínál különböző kellékek elhelyezésére. Emellett az éjjeliszekrény száraz ruhával könnyen tisztítható. Fontos megjegyzés: A bútorok faanyagának színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől.A kiszállítás véletlenszerűen történik, biztosítva terméke exkluzivitását és egyediségét. Könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési tartozékokkal.Színe: természetesMérete: 46 x 40 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Anyaga: tömör fenyőfa1 fiókkalCsiszolt, festett és lakkozottTisztítási útmutató: Törölje le száraz ruhávalFIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!Legal Documents:<br /> <br /> Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását Következő »
10 napos szállítással
34 567 Ft
A modern éjjeliszekrény otthona időtlen kiegészítője lesz. Univerzális szekrényként a nappaliban is használható kisasztalként. A tömör fenyőfából készült éjjeliszekrény rendkívül stabil és tartós. Masszív lapjára dísztárgyakat, például vázákat vagy cserepes növényeket tehet. Az egy fiókkal rendelkező szekrény bőséges helyet kínál tárgyai rendezett tárolásához. Az éjjeliszekrény száraz ruhával könnyen tisztítható. Fontos megjegyzés: A fa színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab egyedi, és kissé eltér a többitől; a kiszállítás véletlenszerűen történik. A szekrényt az alaptartozék szerelési anyagokkal könnyű összeszerelni.Színe: szürke + természetesMérete: 46 x 40 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Anyaga: tömör fenyőfa1 fiókkalCsiszolt, festett és lakkozottTisztítás: tisztítsa száraz ruhávalFIGYELEM: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.Legal Documents:<br /> <br /> Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását<br /> Következő »
5 napos szállítással
20 047 Ft
Utazó pelenkázólap, édes Micimackós mintával, unisex színben. Praktikus, kis helyen is elfér és könnyen tisztítható. Mérete: 40x60cm.<br /> <br /> Utazó pelenkázólap, édes Micimackós mintával, unisex színben. Praktikus, kis helyen is elfér és könnyen tisztítható. Mérete: 40x60cm.<br /> <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
4 609 Ft
Kiváló minőségű fa éjjeliszekrényünk letisztult, ám elegáns kialakításával tökéletes részét képezheti hálószobájának, nappalijának vagy társalgójának. A szakszerűen kialakított tömör akácfának és a kiváló minőségű MDF-nek köszönhetően az éjjeli szekrény nagyon erős és tartós. Ennek a kompakt szekrénynek van egy jól működő fiókja is ami bőséges helyet biztosít kisebb tárgyak szervezett tartására. A polc alatti fiók további tárhelyez biztosít. Az éjjeli szekrény használható telefontartóként is. Könnyen összeszerelhető.<br /> <br /> Színe: fekete és barnaAnyag: tömör akácfa + MDFMérete: 40 x 30 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Egy fiókkalKönnyen összeszerelhető Következő »
4 napos szállítással
28 850 Ft
A modern éjjeliszekrény otthona időtlen kiegészítője lesz. Univerzális szekrényként a nappaliban is használható kisasztalként. A tömör fenyőfából készült éjjeliszekrény rendkívül stabil és tartós. Masszív tetejére dísztárgyakat, például vázákat vagy cserepes növényeket tehet. A három fiókkal rendelkező szekrény bőséges helyet kínál tárgyai rendezett tárolásához. Az éjjeliszekrény száraz ruhával könnyen tisztítható. Az éjjeliszekrény könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési tartozékokkal.Színe: természetesMérete: 46 x 40 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Anyaga: tömör fenyőfa3 fiókkalCsiszolt, festett és lakkozottTisztítás: tisztítsa száraz ruhávalLegal Documents:<br /> <br /> Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását<br /> Következő »
5 napos szállítással
42 899 Ft
Panama stílusú fenyőfa éjjeliszekrény 46 x 40 x 57 cm<br /> <br /> A modern fa éjjeliszekrény időtlen kiegészítője lesz lakberendezésének. Ez az univerzálisan használható szekrény kanapéasztalként is szolgálhat a nappaliban. Az éjjeliszekrény tömör fenyőfából készült, így rendkívül stabil és tartós. Masszív teteje ideális dísztárgyak, például vázák vagy cserepes növények elhelyezésére. A 3 fiókkal felszerelt szekrény bőséges helyet kínál különböző kellékek elhelyezésére. Emellett az éjjeliszekrény száraz ruhával könnyen tisztítható. Az éjjeliszekrény könnyen összeszerelhető a mellékelt szerelési anyagokkal.Színe: természetesMérete: 46 x 40 x 57 cm (Szé x Mé x Ma)Anyaga: tömör fenyőfa3 fiókkalCsiszolt, festett és lakkozottTisztítási útmutató: Törölje le száraz ruhávalFIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!Legal Documents:<br /> <br /> Itt további részleteket találhat arról; hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását Következő »
10 napos szállítással
52 767 Ft
Betonszürke fali TV-szekrény 57 x 34,5 x 40 cm<br /> <br /> Ez a falra szerelhető TV-szekrény letisztult és klasszikus kialakításával otthona dekoratív és praktikus kiegészítője lesz. Praktikus anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.Bőséges tárolóhely: A TV-szekrény egy rekesszel rendelkezik, így bőséges helyet biztosít médialejátszója, magazinok és egyéb alapvető holmik elrendezéséhez.Falra szerelhető funkció: A TV-egység nem foglal helyet a padlón. Könnyen felszerelheti a falra.Masszív felső lap: A médiaszekrény felső lapja ideális könyvek és egyéb dísztárgyak elhelyezésére. Megjegyzés: A falon belüli csavar(ok) és dugó(k) nem alaptartozékok. Keressen és használjon a falának megfelelő csavar(oka)t és dugó(ka)t. Ha bizonytalan, kérje szakember tanácsát. Gondosan olvassa el és kövesse a használati utasítás minden lépését.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Színe: betonszürkeAnyaga: szerelt faMérete: 57 x 34,5 x 40 cm (Szé x Mé x Ma) Következő »
10 napos szállítással
17 667 Ft
Fehér fali TV-szekrény 57 x 34,5 x 40 cm<br /> <br /> Ez a falra szerelhető TV-szekrény letisztult és klasszikus kialakításával otthona dekoratív és praktikus kiegészítője lesz. Praktikus anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.Bőséges tárolóhely: A TV-szekrény egy rekesszel rendelkezik, így bőséges helyet biztosít médialejátszója, magazinok és egyéb alapvető holmik elrendezéséhez.Falra szerelhető funkció: A TV-egység nem foglal helyet a padlón. Könnyen felszerelheti a falra.Masszív felső lap: A médiaszekrény felső lapja ideális könyvek és egyéb dísztárgyak elhelyezésére. Megjegyzés: A falon belüli csavar(ok) és dugó(k) nem alaptartozékok. Keressen és használjon a falának megfelelő csavar(oka)t és dugó(ka)t. Ha bizonytalan, kérje szakember tanácsát. Gondosan olvassa el és kövesse a használati utasítás minden lépését.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Színe: fehérAnyaga: szerelt faMérete: 57 x 34,5 x 40 cm (Szé x Mé x Ma) Következő »
10 napos szállítással
20 397 Ft
Biszfenol mentes hőpapírok hosszú adatmegörző tulajdonsággal rendelkeznek. Zsugórfóliázott csomagolás 10 tek/csom 100 tek/dob<br /> 57/40 Katalóguskód: 17754<br /> Következő »
5 napos szállítással
1 242 Ft