50/392

- 10 000 db
Maxell 1,5V-os alkáli gombelem Jelölés: AG3, LR41, 192, 392, L736, GS3, 384, 547, V392, 1134SO Méret: 7,9x6,6 mm Kiszerelés: 10db/csomag Következő »
Raktáron van!
1 199 Ft
Egységár: 120 Ft / db
Helló húsvét!
Műkoszorú díszítéssel, átmérője 50 cm, MI-192 Következő »
Raktáron van!
-5%
21 262 Ft
20 190 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Helló húsvét!
Szállíts rengeteg árut a Mercedes-Benz kamionnal! Az 1:50 méretaránnyal készült Siku: Mercedes-Benz Actros 2048 konténeres kamion egy nagyobb méretű, fém és műanyag vontató, konténerszállító utánfutóval. A kamionon egyszerre két konténert is tudsz szállítani, amiket tele tudsz pakolni mindenféle áruval, az utánfutó egy mozdulattal lecsatolható a vontatóautóról. A kamion együtt használható más 1:50 méretarányú SIKU autókkal, játékkészletekkel is. A Siku: Mercedes-Benz Actros 2048 konténeres kamion mérete: 31 cm. Következő »
Raktáron van!
-30%
17 995 Ft
12 590 Ft
Ez a sokoldalú kutyakennel többféleképpen használható: játékhoz, gyakorláshoz, idomításhoz, vagy egyszerűen a kutyái biztonságának megőrzéséhez, igazi kis paradicsom négylábú barátai részére. Ez a nagy kutyakennel bőséges helyet biztosít, a rácskerítés pedig megakadályozza a kutyák szökését és a baleseteket, miközben állatai elegendő friss levegőhöz jutnak. A nagy teherbírású, horganyzott acélszerkezetnek köszönhetően a kutyakennel tartós, és hosszú éveken keresztül használható. A csuklós ajtó lelakatolható, így gondoskodik az extra biztonságról. A kennel könnyen összeszerelhető.Anyaga: horganyzott acélTeljes mérete: 382 x 192 x 185 cm (Ho x Szé x Ma)Belső mérete: 376 x 186 x 185 cm (Szé x Mé x Ma)Ajtó mérete: 45 x 170 cm (Szé x Ma)Dróthuzal átmérője: 2 mmTérfogata: 13,5 m³Padlófelület mérete: 7,3 m²Zárható retesszelFémháló oldalfalakKutyák számára alkalmasÖsszeszerelést igényel: igen<br /> Következő »
5 napos szállítással
158 313 Ft
Helló húsvét!
Ágyhoz rögzíthető könyvtartó polc <br /> <br /> Tömör fenyőből készült termék! Külső méretei: 13x25x35 Következő »
4 hetes szállítással
-6%
7 200 Ft
6 790 Ft
Kültéri kutyakennel 382 x 192 x 185 cm<br /> <br /> Ez a sokoldalú kutyakennel többféleképpen használható: játékhoz, gyakorláshoz, idomításhoz, vagy egyszerűen a kutyái biztonságának megőrzéséhez, igazi kis paradicsom négylábú barátai részére. Ez a nagy kutyakennel bőséges helyet biztosít, a rácskerítés pedig megakadályozza a kutyák szökését és a baleseteket, miközben állatai elegendő friss levegőhöz jutnak. A nagy teherbírású, horganyzott acélszerkezetnek köszönhetően a kutyakennel tartós, és hosszú éveken keresztül használható. A csuklós ajtó lelakatolható, így gondoskodik az extra biztonságról. A kennel könnyen összeszerelhető.Anyaga: horganyzott acélTeljes mérete: 382 x 192 x 185 cm (Ho x Szé x Ma)Belső mérete: 376 x 186 x 185 cm (Szé x Mé x Ma)Ajtó mérete: 45 x 170 cm (Szé x Ma)Dróthuzal átmérője: 2 mmTérfogata: 13,5 m³Padlófelület mérete: 7,3 m²Zárható retesszelFémháló oldalfalakKutyák számára alkalmasÖsszeszerelést igényel: igen Következő »
10 napos szállítással
179 127 Ft
Vigyen egyedi ipari dizájnt nappalijába ezzel a stílusos dohányzóasztallal! Erős anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.Tárolófunkció: A dohányzóasztal bőséges tárolóhelyet biztosít magazinok, könyvek, távirányítók és egyéb apró tárgyak kézközelben történő rendezett tárolásához.Praktikus asztallap: A z erős asztallap tökéletesen alkalmas italok, ételek és egyéb dísztárgyak elhelyezésére.Stabil váz: Az asztal acél váza szilárdságot és stabilitást biztosít.C-alakú kialakítás: A C-alakú forma lehetővé teszi, hogy a lámpaasztal alsó részét kanapék, ágyak, asztalok és nyugágyak alatt helyezhesse el, így helyet takaríthat meg és megkönnyítheti használatát. Megjegyzés:Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Színe: sonoma tölgyAnyaga: szerelt fa, acélMérete: 50 x 35 x 52 cm (Ho x Szé x Ma) Következő »
4 napos szállítással
-11%
12 420 Ft
11 050 Ft
Szállítsd a veszélyes tartályt Mercedes-Benz kamionnal! A fémből és műanyagból készült piros Siku: Mercedes-Benz kamion rakománnyal 1:50 - 3922 járgány egy veszélyes anyagot szállító járműszerelvény, levehető tartállyal, lekapcsolható utánfutóval. Az utánfutót lábakkal tudod kitámasztani, a kamion részletes kidolgozottsággal készült. A játék együtt használható más 1:50 méretarányú SIKU játékokkal, autókkal, készletekkel is. Az 1:50 méretaránnyal készült Siku: Mercedes-Benz kamion rakománnyal - 3922 méretei: 34 x 7 x 12 cm. Következő »
Raktáron van!
15 995 Ft
Építkezés, felújítás? Vásárolja meg Viva STYLE fürdőszobai ÁLLÓSZEKRÉNY 192 magas polcos - 50 x 35 x 192 cm termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]<br /> <br /> Viva STYLE fürdőszobai ÁLLÓSZEKRÉNY 192 magas polcos - 50 x 35 x 192 cm Az Állószekrény magas polcos praktikus és hasznos megoldást kínál. Polcaiban tárolhatók a kisebb ruhaneműk, törölközők vagy tisztító és tisztálkodó eszközök és szerek. Ezen felül még 2 fiókkal rendelkezik. Fehér színével szinte mindenhová beilleszkedik és esztétikus környezetet teremt. Rendezze be úgy fürdőszobáját, hogy a végeredmény örömet szerezzen a szemnek és szolgáljon sokáig! Jellemzők: fehér színű lábakon álló fém foggantyúk tökéletes illeszkedések A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk ezzel is időt és enegiát spórolva Önnek. *A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket! Következő »
5 napos szállítással
110 901 Ft
<br /> Ez a sokoldalú kutyakennel többféleképpen használható: játékhoz, gyakorláshoz, idomításhoz, vagy egyszerűen a kutyái biztonságának megőrzéséhez, igazi kis paradicsom négylábú barátai részére. Ez a nagy kutyakennel bőséges helyet biztosít, a rácskerítés pedig megakadályozza a kutyák szökését és a baleseteket, miközben állatai elegendő friss levegőhöz jutnak. A nagy teherbírású, horganyzott acélszerkezetnek köszönhetően a kutyakennel tartós, és hosszú éveken keresztül használható. A csuklós ajtó lelakatolható, így gondoskodik az extra biztonságról. A kennel könnyen összeszerelhető.Anyaga: horganyzott acélTeljes mérete: 382 x 192 x 185 cm (Ho x Szé x Ma)Belső mérete: 376 x 186 x 185 cm (Szé x Mé x Ma)Ajtó mérete: 45 x 170 cm (Szé x Ma)Dróthuzal átmérője: 2 mmTérfogata: 13,5 m³Padlófelület mérete: 7,3 m²Zárható retesszelFémháló oldalfalakKutyák számára alkalmasÖsszeszerelést igényel: igen Következő »
4 napos szállítással
140 890 Ft
Építkezés, felújítás? Vásárolja meg Viva STYLE Szquare fürdőszobai ÁLLÓSZEKRÉNY 192 magas szennyestartós - 50 x 35 x 192 cm termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]<br /> <br /> Viva STYLE Szquare fürdőszobai ÁLLÓSZEKRÉNY 192 magas szennyestartós - 50 x 35 x 192 cm <br /> A Szquare állószekrény magas szennyestartós praktikus és hasznos megoldást kínál. Polcaiban tárolhatók a kisebb ruhaneműk, törölközők vagy tisztító és tisztálkodó eszközök és szerek. Ezen felül még 2 fiókkal rendelkezik. A szekrény alsó részében található a szennyestartó kosár. Fehér színével szinte mindenhová beilleszkedik és esztétikus környezetet teremt. Rendezze be úgy fürdőszobáját, hogy a végeredmény örömet szerezzen a szemnek és szolgáljon sokáig! Jellemzők: fehér színű lábakon álló fém foggantyúk tökéletes illeszkedések A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk ezzel is időt és enegiát spórolva Önnek. *A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket! Következő »
5 napos szállítással
122 901 Ft
Építkezés, felújítás? Vásárolja meg Viva STYLE Szquare fürdőszobai ÁLLÓSZEKRÉNY 192 magas polcos - 50 x 35 x 192 cm termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]<br /> <br /> Viva STYLE Szquare fürdőszobai ÁLLÓSZEKRÉNY 192 magas polcos - 50 x 35 x 192 cm <br /> A Szquare állószekrény magas polcos praktikus és hasznos megoldást kínál.. Polcaiban tárolhatók a kisebb ruhaneműk, törölközők vagy tisztító és tisztálkodó eszközök és szerek. Ezen felül még 2 fiókkal rendelkezik. Fehér színével szinte mindenhová beilleszkedik és esztétikus környezetet teremt.<br /> Rendezze be úgy fürdőszobáját, hogy a végeredmény örömet szerezzen a szemnek és szolgáljon sokáig! Jellemzők: fehér színű lábakon álló fém foggantyúk tökéletes illeszkedések A bútort összeszerelt állapotban szállítjuk ezzel is időt és enegiát spórolva Önnek. *A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket! Következő »
5 napos szállítással
122 901 Ft
A ponty és amur horgászatának egyik alapja az etetés. A speciálisan erre a célra kifejlesztett SpeC Spod bot minden szempontból hatékony eszköz. A bivalyerős ugyanakkor rendkívül rugalmas bottest szinte kilövi az etetőrakétát, így akár a 150 méteres dobástávolságok is könnyedén elérhetők. A bot segítségével gyorsan juttathatunk be nagy mennyiségű etetőanyagot, hiszen a nagyméretű etetőrakéták röptetése sem jelent akadályt. A vastag falú, távdobásra tervezett bottest robosztus gyűrűsort kapott. A nagy átmérőjű keverőgyűrű (a 390cm-es boton 50mm-es, a 360cm-es boton 40 mm-es) kellően távol helyezkedik el az orsótól, így szépen megvezeti az orsóról lefutó zsinórt, ami csekély ellenállással halad át a gyűrűsoron, segítve a nagy távolságok elérését. Ahhoz, hogy a távdobásokat kényelmesen és biztonságosan tudjuk kivitelezni, az osztott markolat csúszásmentes , gumírozott bevonatot kapott. <br /> Termékjellemzők:<br /> <br /> Nagy méretű keverőgyűrű<br /> SIC gyűrűsor<br /> Csúszásmentes markolatteljes két talpas gyűrűsor<br /> 5 lb erősség<br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
23 615 Ft
<span style="font-size:11pt"><span style="line-height:107%"><span calibri="" style="font-family:"></span></span></span><br /> <p>Tulajdonságainak köszönhetően széles körben használják a kertészeti, faiskolai és mulcsozó mezőgazdaságban.<br /><br /> Előnyök:<br /><br /> - megakadályozza a gyomok elszaporodását<br /><br /> - fenntartja a megfelelő talajnedvességet és meleget<br /><br /> - UV stabil<br /><br /> - környezetbarát<br /><br /> - a növények számára kedvező körülmények javítják a növények minőségét<br /> </p><br /> <p><strong>Mérete: 3,20 m x 5 m /csomag<br /><br /> Sűrűsége: 50 gr/m2</strong><br /> </p> Következő »
5 napos szállítással
1 990 Ft
Ha akváriumot szeretne berendezni, be kell szereznie egy jó szűrőt. Ha belső akváriumi szűrőt fontolgat, értékelheti ezt a Pacific szűrőt. Könnyedén rögzítheti az akváriumhoz. Két részből áll. A felső rész egy szivattyú, amely biztosítja a megfelelő vízáramlást. Ezután az alsó szűrőrész gondoskodik a víz tisztításáról. Előnyei közé tartozik nem csak az egyszerű telepítés, hanem az alacsony ár is. Akváriumban 450 l-ig használható. A szivattyútól 100 l/h teljesítményre számítson.<br /> A csomagban pótszűrőt is talál. A Pacific akváriumi szűrő garantáltan biztonságos a halak számára is.<br /> <br /> Az akváriumi szűrő legfontosabb előnyei Pacific Filter P-F 301 450 l/h 50-100 l<br /> <br /> - A Pacific akváriumi szűrő beltéri használatra készült<br /> - Maximum 450 l-es akváriumokhoz használható<br /> -A szivattyú maximális teljesítménye 100 l/h<br /> -A pótszűrő is a csomag részét képezik<br /> - A Pacific akvárium szűrője nem veszélyezteti a halakatveszélyezteti a halakat<br /> <br /> Biztonsági figyelmeztetés:<br /> Csak belsőtérben használható. Ellenőrizze le, hogy a feszültség az áramkörben megegyezik-e a címkén feltüntetett feszültséggel. Ha a szűrő csatlakozója vizes ne csatlakoztassa az áramkörbe. Amennyiben hosszabbítót használ, győződjön meg róla, hogy elegendő a terhelhetősége. A szűrő csak víz alatt üzemelhet. Az akváriummal való manipuláció előtt az összes elektronikus fogyasztót le kell csatlakoztatni az áramkörből. Ha víz kerül a konnektorba először a főkapcsolót kell kikapcsolni csak ez után, lehet a fogyasztót kihúzni a konnektorból. Semmiféle javítást a szűrőn ne végezzen, csak ami ebben az útmutatóban fel van tüntetve. Sérült kábel esetén az egész terméket ki kell cserélni, a kábel nem javítható.<br /> <br /> Üzembehelyezés:<br /> <br /> 1. Tapadókorongok segítségével (2) rögzítse a szűrőt az akvárium belső oldalához úgy, hogy a szűrő feje 1cm legyen a vízszint alatt.<br /> 2. A kábelt úgy helyezze el, hogy azon egy úgynevezett csöppentőcsomó (B kép) keletkezzen. Ha az akváriumból a víz véletlenül kifolyna a kábel mentén fog folyni és nem fog a konnektorba jutni. Azután csatlakoztassa a készuléket az elektromos vezetékhez.<br /> 3. A víz és levegő szabályozása: a szükséges oxigénszint az akvárium méretétől és a halak, növények számától függ. A víz áramlását a szabályozó segítségével állíthatja be (4). Túlzott levegőztetés a CO2 szint csökkenéséhez vezethet, amelyre a növényeknek szükségük van a fotoszintézishez. Csak mérsékelt szellőztetést javaslunk.<br /> 4. Mivel az akváriumból a víz párolog, rendszeresen ellenőrizze a vízszintet az akváriumban. Az elpárolgott vizet csak az után pótolja, miután az összes fogyasztót le van csatlakoztatva az áramkörből. Következő »
Raktáron van!
6 823 Ft
Helló húsvét!
Geo-textília<br /> <br /> A geo-textil kertépítés során használatos talajtakaró gyomosodás ellen, valamint természetes föld és szemcsemozgások megakadályozására, talaj stabilizálására. Továbbá használhatja kőágyás, mulcs alá, tóépítéshez tófólia alá, parkoló és járda alá.  A talajtakaró nem csak a gyomosodást akadályozza meg, hanem talajréteg választónak és stabilizálónak is kivánló. A talajfólia nem szőtt, de átengedi a vizet (mikró polusain keresztűl), de a gyom-gaz és egyéb gyökerek felszínre törését megakadályozza. Érdemes a geo textília telepítése előtt a talaj felületet előkészíteni, majd úgy rögzíteni a takarófólia széleket, hogy az teljesen feszes legyen. A geo fólia telepítésénél ügyeljünk arra, hogy KB. 10 cm-es átfedést biztosítsunk.  A gyomfólia rögzítéshez használhat talajrögzítő tüskét. A talajszövet méretre vágható és remek vízáteresztő kertészeti kellék. A talaj takarószövet telepítése után gyommentes környezettet biztosít.<br /> <br /> <br /> Talajtakaró adatok<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> Mérete: 3,2 X 10 méter<br /> Tömege: 50 g/m2<br /> Következő »
5 napos szállítással
3 990 Ft
A Green Cell PRO tápegység a legmegbízhatóbb áramforrás a laptop számára. Kiváló minőségű anyagokból és elektronikus áramkörökből készül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy fontos pillanatban nem fog meghibásodni.<br /> <br /> A professzionális sorozatú PSU-k hatékonyak és tartósak. Teljes körű elektronikus védelemmel látták el, amelyek pontos ellenőrzést biztosítanak a töltési paraméterek felett. Nem csak gyorsan, hanem biztonságosan is töltik a laptopot.<br /> <br /> Az átgondolt kialakítás és az alkatrészek kiváló minősége javítja a töltő tartósságát. Egy további hálózati szűrő kiszűri a feszültséget már a töltő bemeneténél, és egy nagyobb radiátor hatékonyabban osztja el a hőt, így a töltő nem melegszik túlságosan. Mindez elképesztően tartóssá teszi a PSU-t, és évekig biztosítja a zavartalan működést.<br /> <br /> A Green Cell PRO töltő tökéletesen fog működni, függetlenül attól, hogy szüksége van-e plusz töltőre, pl. Az irodához, vagy a régi meghibásodott. A PSU egy megfelelő tápkábellel van ellátva, hogy a lehető legkönnyebben használható legyen. A töltő kiváló minősége ötvözi a modern és az esztétikus megjelenést.<br /> A PRO sorozatú töltővel laptopja új életet kap, és gondoskodik a környezetről. Nemcsak a tartós berendezések tervezésére „évekig”, hanem az elektronikus hulladék újrahasznosításának támogatásával és finanszírozásával is.<br /> <br /> Válasszon megbízhatóságot<br /> Green Cell PRO tápegység a legmegbízhatóbb áramforrás a laptop számára. Kiváló minőségű anyagokból és elektronikus áramkörökből készül, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egy fontos pillanatban nem fog meghibásodni.<br /> <br /> PRO sorozatú tápegységek<br /> A professzionális sorozatú PSU-k hatékonyak és tartósak. Az elektronikus védelem teljes skálájával látták el, amely pontos ellenőrzést biztosít a töltési paraméterek felett. Nem csak gyorsan, hanem biztonságosan is töltik a laptopot.<br /> <br /> Páratlan tartósság<br /> Az átgondolt kialakítás és az alkatrészek kiváló minősége javítja a töltő tartósságát. Egy további hálózati szűrő kiszűri a feszültséget már a töltő bemeneténél, és egy nagyobb radiátor hatékonyabban osztja el a hőt, így a töltő nem melegszik túlságosan. Mindez elképesztően tartóssá teszi a PSU-t, és évekig biztosítja a zavartalan működést.<br /> <br /> A funkcionális és esztétikus<br /> Green Cell PRO töltő tökéletesen fog működni, függetlenül attól, hogy szüksége van-e extra töltőre, pl. Az irodához, vagy a régi meghibásodott. A PSU egy megfelelő tápkábellel van ellátva, hogy a lehető legkönnyebben használható legyen. A töltő kiváló minősége ötvözi a modern és az esztétikus megjelenést.<br /> <br /> Friss energia a laptop számára<br /> A PRO sorozatú töltővel a laptop új életet kap, és gondoskodik a környezetről. Nemcsak a tartós berendezések tervezésére „évekig”, hanem az elektronikus hulladék újrahasznosításának támogatásával és finanszírozásával is.<br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
12 000 Ft
Világoskék csipkés combpánt, harisnyakötő. Menyasszonyi kiegészítő. Következő »
Raktáron van!
2 590 Ft
Helló húsvét!
Megfelelő gondoskodás mindennap! Ez a nyugtató gélmaszk tökéletes a szemkörnyék ellazítására, a vérkeringés serkentésére, fáradt szem pihentetésére, fejfájás, vagy migrén enyhítésére. Hidegen és melegen használható, így hűtőbe és mikrohullámú sütőbe is teheti. Mind a két felhasználási mód más-más problémákat tud orvosolni. A hideg használat az alábbi esetekben javasolt: láz, gyulladások, fejfájás és viszketés enyhítésére. A meleg használat az alábbi esetekben javasolt: vérkeringés serkentésére, a fáradtság és a fájdalom enyhítésére. Elasztikus gumi a tökéletes illeszkedés érdekében. Mérete: kb. 23 x 7 cm Következő »
Raktáron van!
-5%
1 990 Ft
1 890 Ft
<br /> <br /> A Classic gél lakk család jól ötvözi a színes zselék tartósságát és a hagyományos körömlakkok egyszerű használatát.<br /> <br /> Sűrű, magas pigmenttartalmú UV fényre kötő zselék, melyek tartós, karc-és kopásmentes, magasfényű felületet adnak. Saját körömre erősítő bevonatként, műkörömre pedig színként használhatóak. Használatuk egyszerű, krémes állaguknak és ecsetes kiszerelésüknek köszönhetően könnyedén felkenhetőek.<br /> <br /> A gél lakkozás menete 3 lépésben: alapréteg, alap gél lakk szín (2-3 vékony rétegben), fedőlakk.<br /> <br /> <br /> Alap-és fedőrétegként a Classic 100 Base/Top Gel-t ajánljuk.<br /> Körömerősítés esetén alapnak használd a BIO Gel-t vagy a rugalmas Gummy Base Gel-t, esetleg az üvegszálas Fiber Base Gel-t!<br /> Fedőlakknak a rugalmas EO Top Gel fényzselénk a tökéletes választás.<br /> A legfényesebb eredmény érdekében fixáláshoz Cleanser fixáló folyadékot használj!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Kötésidő: UV lámpában 2 perc; LED lámpában 1 perc<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 458 Ft
<br /> <br /> A WC Unik fedele fehér PP-ből készül, ovális alakú, kagyló alakú és 390 mm szélességű. Ez az univerzális fedél egy szabványos reteszelő rendszerrel van felszerelve és csavarokkal van rögzítve. <br /> <br /> <br /> <br /> Márka: Leader<br /> <br /> Anyag: PP<br /> <br /> Forma: ovális<br /> <br /> Mélység (mm): 50<br /> <br /> Rögzítő rendszer: csavarok<br /> <br /> Modell:kagyló<br /> <br /> Szín: fehér<br /> <br /> Szélesség (mm): 390<br /> <br /> Zárás típusa: normál<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
4 158 Ft
Krimpelő fogó 6-50 mm2 (10-1 AWG), 390 mm<br /> <br /> Krimpelő fogó tartomány 6-50 mm2 (10-1 AWG), hossz 390 mm, szénacél, ergonomikus fogantyú Következő »
10 napos szállítással
24 390 Ft
5 napos szállítással
-5%
33 990 Ft
32 290 Ft
5 napos szállítással
-5%
19 990 Ft
18 990 Ft
Hardveresen titkosított USB-meghajtó az adatvédelemértVédje fontos adatait FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkező XTS-AES 256 bites titkosítással. Beépített védelem a BadUSB, Brute Force támadások ellen.<br /> <br /> Több jelszavas opció az adatvisszaállításhozAdmin, felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavak engedélyezése. Az admin visszaállíthatja a felhasználói jelszót, és létrehozhat egy egyszeri helyreállítási jelszót a felhasználó adatokhoz való hozzáférésének visszaállításához. A Brute Force támadás elleni védelem 10 egymás utáni érvénytelen jelszó megadása esetén kizárja a felhasználói vagy az egyszeri helyreállítási jelszavakat, és titkosítja a meghajtót, ha az Admin jelszót 10 alkalommal egymás után helytelenül adják meg.<br /> <br /> Új jelszavas módVálasszon az összetett vagy a jelszavas jelszó mód között. A jelszókifejezés lehet numerikus PIN-kód, szóközöket tartalmazó mondat, szavak listája vagy akár dalszöveg - 10-től 64 karakterig terjedő hosszúságú.<br /> <br /> Kettős csak-olvasható (írásvédett) beállításokKerülje el a rosszindulatú szoftverek támadásait az Admin által a Felhasználó számára beállított kényszerített Csak-olvasható móddal vagy az Admin vagy a Felhasználó által beállított munkamenet-alapú Csak-olvasható móddal.<br /> <br /> Meghajtók helyi kezelése kis- és középvállalkozások számáraAz Admin szerepkör segítségével helyileg kezelheti az alkalmazottak felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavait, helyreállíthatja a zárolt meghajtók adathozzáférését, és megfelelhet a törvényeknek és előírásoknak, ha törvényszéki vizsgálatra van szükség.<br /> <br /> További biztonsági funkciókCsökkentse a sikertelen bejelentkezési kísérleteket és a frusztrációt a "szem" gomb engedélyezésével a beírt jelszó megtekintéséhez. Virtuális billentyűzet használata a jelszó bevitelének a keyloggerek és képernyőnaplózók elleni védelmére. Következő »
7 napos szállítással
92 250 Ft
A Hunter Pro feeder bot család elérhető áron nyújt nagyon magas minőséget. Kézbe véve a karbon blank könnyű, jól feltöltődik dobáskor és nagy dobótávot tesz lehetővé, azonban kellően puha a fárasztások során.<br /> Legyen szó nagytestű dévérezésről tározókon, vagy pontyozásról extrém távolságokban, ez a bot bármit partra terel akár 100m feletti távolságokból is,így a botcsalád állóvízi pontyozáshoz és folyóvízi feederezéshez egyaránt tökéletes.1 év garancia.<br /> Tulajdonságai:<br /> <br /> 24T tiszta karbon<br /> Fuji orsó tartó<br /> Parafa-Eva borítású nyél<br /> K szériás SIC gyűrűsor<br /> 3 különböző erősségű spiccel<br /> Gyűrűk száma: 11<br /> Súly:                                                   <br /> <br /> 366 cm - 288 g<br /> 390 cm - 306 g Következő »
Raktáron van!
50 950 Ft
Hardveresen titkosított USB-meghajtó az adatvédelemértVédje fontos adatait FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkező XTS-AES 256 bites titkosítással. Beépített védelem a BadUSB, Brute Force támadások ellen.<br /> <br /> Több jelszavas opció az adatvisszaállításhozAdmin, felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavak engedélyezése. Az admin visszaállíthatja a felhasználói jelszót, és létrehozhat egy egyszeri helyreállítási jelszót a felhasználó adatokhoz való hozzáférésének visszaállításához. A Brute Force támadás elleni védelem 10 egymás utáni érvénytelen jelszó megadása esetén kizárja a felhasználói vagy az egyszeri helyreállítási jelszavakat, és titkosítja a meghajtót, ha az Admin jelszót 10 alkalommal egymás után helytelenül adják meg.<br /> <br /> Új jelszavas módVálasszon az összetett vagy a jelszavas jelszó mód között. A jelszókifejezés lehet numerikus PIN-kód, szóközöket tartalmazó mondat, szavak listája vagy akár dalszöveg - 10-től 64 karakterig terjedő hosszúságú.<br /> <br /> Kettős csak-olvasható (írásvédett) beállításokKerülje el a rosszindulatú szoftverek támadásait az Admin által a Felhasználó számára beállított kényszerített Csak-olvasható móddal vagy az Admin vagy a Felhasználó által beállított munkamenet-alapú Csak-olvasható móddal.<br /> <br /> Meghajtók helyi kezelése kis- és középvállalkozások számáraAz Admin szerepkör segítségével helyileg kezelheti az alkalmazottak felhasználói és egyszeri helyreállítási jelszavait, helyreállíthatja a zárolt meghajtók adathozzáférését, és megfelelhet a törvényeknek és előírásoknak, ha törvényszéki vizsgálatra van szükség.<br /> <br /> További biztonsági funkciókCsökkentse a sikertelen bejelentkezési kísérleteket és a frusztrációt a "szem" gomb engedélyezésével a beírt jelszó megtekintéséhez. Virtuális billentyűzet használata a jelszó bevitelének a keyloggerek és képernyőnaplózók elleni védelmére. Következő »
7 napos szállítással
114 080 Ft
A MeshPro Carp széria elkészítésekor leginkább arra koncentráltunk, hogy olyan botot alkossunk meg, aminek a használati értéke jelentősen meghaladja az árát. A párhuzamos lefutású, nagy szilárdságú szénszálakon kívül, a bot  legkülső rétegén egy szövött erősítés is helyet kapott, így a MeshPro Carp széria a prémiumkategóriás horgászbotok  tulajdonságait idézi. A gyűrűzéshez az erős, de a pontyozó botnak dinamikus hajlást engedő, kéttalpas SIC gyűrűket használtuk. Az orsótartó betétes, fémpapucsos, az illesztésnél pedig megerősítettük a bot saját anyagát. A nyél vége gumírozott, a záródugó pedig fémből készült. Figyelembe véve a szállíthatóságra vonatkozó igényeket, a 3 librás (360  cm) és a 3,5 librás (390 cm) típus háromrészes változatban is elérhető.<br />  <br />  <br />   Következő »
5 napos szállítással
-5%
17 990 Ft
17 090 Ft
Egy igazi univerzális pontyozó bot! Rugalmas, könnyű anyag, kopásálló betétekkel szerelt, normál méretű gyűrűsor és a nyéltag végét borító, fogást segítő bevonat jellemzi. A dobás során dinamikus, ugyanakkor fárasztáskor jól terhelhető, így a nagytestű pontyok és amurok méltó ellenfele. Optimális választás a bojlis és a klasszikus fenekező horgászat kedvelőinek is. <br /> Következő »
5 napos szállítással
-5%
13 990 Ft
13 290 Ft
7 napos szállítással
32 720 Ft