4115 led

- 10 000 db
FS-100 hossztoló kés Gyári cikkszám: 4118 713 4105 Következő »
5 napos szállítással
612 Ft
A Venalisa gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. A színes gél lakk felvitele előtt javasolt Venalisa Base Coat használata, lezárásként Venalisa Top Coat-tal fedjük a körmöket. A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való kötés esetén 2-3 perc, míg LED lámpában ez az időtartam 1 perc. A 3 egyszerű lépés után már élvezheti is ragyogó, színes körmeit akár 3-4 hétig! Következő »
5 napos szállítással
2 189 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
• Műanyag szerszámosdoboz<br /> • Anyag: kiváló minőségű műanyag<br /> • Méret: 415 × 210 × 190 mm<br /> • Rekesz bitekhez, tiplikhez és csavarokhoz<br /> • Megerősített fogantyú<br /> • Csatos zár mechanika<br /> • Védelmet nyújt a mechanikai hatások ellen<br /> • Ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek<br /> • Hosszú élettartamú<br /> <br /> A Fieldmann FDN 4116 szerszámos láda ideális választás kisebb szerszámok, csavarok, szögek tárolására kis műhelyben, lakásban, házikóban, autóban... <br /> Kiváló minőségű műanyagból készül, és a felső részen helyet biztosít kis tárgyaknak, például biteknek, tipliknek vagy csavarok. <br /> A praktikus műanyag zárak, biztosítják a tárolt tárgyak biztonságát felborulás esetén.<br /> <br /> Fieldmann vezeték nélküli szerszámok<br /> A vezeték nélküli szerszámok teljesítményét és csendes működését a modern akkumulátorok biztosítják, amelyek garantálják a munkavégzés szabadságát. <br /> Ezek után nem jelenthet gondot a hosszabbító kábel hosszúsága vagy az elektromosaljzat hiánya. <br /> Akkumulátoros szerszámok segítségével azonnal rögzítheti a függönykarnist, anélkül, hogy hosszabbítót keresne. <br /> A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a FIELDMANN szerszámok kültéren és keményen kiképzett területeken is működnek. <br /> Ezeknek az eszközök kezelése könnyű és egyszerű, de bonyolultabb munkát is el lehet végezni.<br /> <br /> <br /> Fieldmann elektromos kéziszerszámok<br /> Azoknak tervezték, akik megbízható, mégis megfizethető készüléket keresnek, és szükségük van a ház vagy annak környékén történő munkavégzéshez. <br /> Készülékein egyesítik a fejlett műszaki megoldásokat és a kiemelkedő felhasználói kényelmet. <br /> A réz tekercselt motorok hosszabb élettartamot biztosítanak szerszámoknak. Következő »
4 napos szállítással
3 899 Ft
• Műanyag szerszámosdoboz<br /> • Anyag: kiváló minőségű műanyag<br /> • Méret: 480 × 250 × 230 mm<br /> • Rekesz bitekhez, tiplikhez és csavarokhoz<br /> • Megerősített fogantyú<br /> • Csatos zár mechanika<br /> • Védelmet nyújt a mechanikai hatások ellen<br /> • Ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek<br /> • Hosszú élettartamú<br /> <br /> A Fieldmann FDN 4118 szerszámos láda ideális választás kisebb szerszámok, csavarok, szögek tárolására kis műhelyben, lakásban, házikóban, autóban... <br /> Kiváló minőségű műanyagból készül, és a felső részen helyet biztosít kis tárgyaknak, például biteknek, tipliknek vagy csavarok. <br /> A praktikus műanyag zárak, biztosítják a tárolt tárgyak biztonságát felborulás esetén.<br /> <br /> Fieldmann vezeték nélküli szerszámok<br /> A vezeték nélküli szerszámok teljesítményét és csendes működését a modern akkumulátorok biztosítják, amelyek garantálják a munkavégzés szabadságát. <br /> Ezek után nem jelenthet gondot a hosszabbító kábel hosszúsága vagy az elektromosaljzat hiánya. <br /> Akkumulátoros szerszámok segítségével azonnal rögzítheti a függönykarnist, anélkül, hogy hosszabbítót keresne. <br /> A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a FIELDMANN szerszámok kültéren és keményen kiképzett területeken is működnek. <br /> Ezeknek az eszközök kezelése könnyű és egyszerű, de bonyolultabb munkát is el lehet végezni.<br /> <br /> <br /> Fieldmann elektromos kéziszerszámok<br /> Azoknak tervezték, akik megbízható, mégis megfizethető készüléket keresnek, és szükségük van a ház vagy annak környékén történő munkavégzéshez. <br /> Készülékein egyesítik a fejlett műszaki megoldásokat és a kiemelkedő felhasználói kényelmet. <br /> A réz tekercselt motorok hosszabb élettartamot biztosítanak szerszámoknak. Következő »
4 napos szállítással
5 799 Ft
hengercsavar M5x16 Gyári cikkszám: 9075 478 4115 Következő »
5 napos szállítással
289 Ft
A karácsonyi világok telepítése jól néz ki egy karácsonyfán, a kertben lévő cserjéken, vagy kissé lóg az erkély korlátján. Tökéletes akcentussal teremtenek ünnepi hangulatot körülötted. A széles színválasztéknak köszönhetően megtalálhatja az Ön számára tökéleteset, otthona, kertje vagy cége díszítésére. Hagyja, hogy magával ragadja az ünnepi hangulat, és tegye különlegessé az ünnepeket Önnek és családjának.<br /> Lámpáink kiváló minőségűek és kidolgozottak. Használhatja őket otthon és kívül is. Remekül működik még a hópelyhek lehullása körül is.<br /> <br /> Fény: állandó<br /> Szín: fehér<br /> LED-ek száma: 500 LED vaku funkcióval (egyes LED-ek közül világosabb)<br /> Készlet hossza: 41,5 m (40 m + tápkábel)<br /> Csatlakozó típusa: hermetikus<br /> LED-ek: vízálló, energiatakarékos<br /> Vezetékek: réz, szakadásálló<br /> A dióda égetése nem állítja le a készletet<br /> Szigetelés színe: sötétzöld<br /> Szigetelési vastagság: 1.5 mm<br /> Tápegység: 220-240V<br /> Teljesítmény: 11.3 W<br /> Védelmi osztály: IP44 (kültéri használatra)<br /> LED-ek közötti távolság: 6 cm<br /> Akár 3 lánc csatlakoztatásának lehetősége<br /> Következő »
Raktáron van!
9 364 Ft
A karácsonyi világok telepítése jól néz ki egy karácsonyfán, a kertben lévő cserjéken, vagy kissé lóg az erkély korlátján. Tökéletes akcentussal teremtenek ünnepi hangulatot körülötted. A széles színválasztéknak köszönhetően megtalálhatja az Ön számára tökéleteset, otthona, kertje vagy cége díszítésére. Hagyja, hogy magával ragadja az ünnepi hangulat, és tegye különlegessé az ünnepeket Önnek és családjának.<br /> Lámpáink kiváló minőségűek és kidolgozottak. Használhatja őket otthon és kívül is. Remekül működik még a hópelyhek lehullása körül is.<br /> <br /> Fény: állandó<br /> Szín: sárga<br /> LED-ek száma: 1000 LED vaku funkcióval (egyes LED-ek közül világosabb)<br /> Készlet hossza: 41,5 m (40 m + tápkábel)<br /> Csatlakozó típusa: hermetikus<br /> LED-ek: vízálló, energiatakarékos<br /> Vezetékek: réz, szakadásálló<br /> A dióda égetése nem állítja le a készletet<br /> Szigetelés színe: sötétzöld<br /> Szigetelési vastagság: 1.5 mm<br /> Tápegység: 220-240V<br /> Teljesítmény: 11.3 W<br /> Védelmi osztály: IP44 (kültéri használatra)<br /> LED-ek közötti távolság: 8 cm<br /> Akár 3 lánc csatlakoztatásának lehetősége<br />   Következő »
Raktáron van!
9 364 Ft
Építkezés, felújítás? Vásárolja meg Lava beépíthető mosdó 41,5 x 41,5 cm termékünket kedvező áron, vagy válogasson tovább a(z) Mosdószekrény kategória termékei közül. Azonnal, valós magyarországi készletről szállítjuk raktáron lévő termékeinket, ráadásul 2-5 munkanapon belül meg is kaphatja a rendelt terméket! Rendelhető termékeink esetén kérjük érdeklődjön a pontos beérkezésről! Kiemelt kategóriáink: [Fürdőszoba bútor] [Mosdókagyló] [WC, Bidé, Piszoár]<br /> <br /> Lava beépíthető mosdó 41,5 x 41,5 cm <br /> Bemutatjuk az Lava beépíthető mosdót, amely modern megjelenést és magas funkcionalitást kölcsönöz a fürdőszobának. A mosdó kiváló minőségű kerámiából készült. Jellemzők: Egyszerűen beszerelhető Könnyen tisztítható Kiváló minőség A lefolyó, a bűzelzáró szifon, a csaptelep és a csavarok nem alap tartozékok és nem tartalmazza az ár! *A termékfotók tájékoztató jellegűek. A webshopban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A webshopban szereplő méretek tájékoztató jellegűek, a gyártó előzetes bejelentés nélkül változtathat rajtuk. Bővebb információkért keressen bennünket! Következő »
5 napos szállítással
25 901 Ft
Univerzálisan használható üveg sütőtálat keresel, ami megkönnyíti a konyhai munkát? Válaszd hőálló üveg sütőtálunkat a hozzá tartozó fedővel, ami nem csak sütőben, hanem mikróban, mosogatóban és hűtőben is használható. <br /> <br /> Tisztítás: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Az új Avide design mennyezeti lámpák egyedi formájuknak köszönhetően páratlan stílust varázsolnak az otthonokba.Minden típusnál 3 világítási mód áll rendelkezésre. Az első és a második módban a meleg fehér és a hideg fehér LED-ek kombinációját felhasználva érhetünk el különböző világítási hatást, míg a harmadik mód a meleg fehér és hideg fehér LED-ek együttes használatával hoz létre természetes fehér színhőmérsékletet, ezáltal megduplázva a teljesítményt és a fényerőt is.Első használat előtt a távirányítót párosítani kell a lámpával!Párosítás: Feszültség alá helyezést követő 5 másodpercen belül, nyomjuk meg egyszer röviden A "WIFI jelzéssel" ellátott gombot. Ha a párosítás sikeres volt, a lámpa 3 alkalommal felvillan és a távirányító máris használható.Leválasztás: Feszültség alá helyezést követő 5 másodpercen belül, nyomjuk meg háromszor röviden A "WIFI jelzéssel" ellátott gombot. Ha a leválasztás sikeres volt, a lámpa több alkalommal felvillan és ez jelzi a leválasztás sikerességét.A termék rádiófrekvenciás távirányítójának segítségével, a módok közötti váltásokon kívül, lehetőségünk van fényerő és szinhőmérséklet állítására, valamint időzítő funkció bekapcsolására. Egyszeri megnyomással 5perces, kétszeri megnyomással 30perces időzítőt állíthatunk be és harmadik megnyomásra kikapcsolhatjuk az időzítő funkciót.<br /> <br /> A termék memória funkcióval rendelkezik, így távirányítóval történő kikapcsolás után, a következő bekapcsolásnál az előzőleg használt mód és fényerő lesz aktív.<br /> <br /> <br /> <br /> Alapadatok<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Márka<br /> <br /> Avide<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Vonalkód<br /> <br /> 5999097923888<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> VTSZ<br /> <br /> 9405104090<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Garancia<br /> <br /> 3 év<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szín<br /> <br /> Fehér<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Anyag<br /> <br /> Akril+Fém<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Technológia<br /> <br /> LED<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Élettartam<br /> <br /> 25 000 óra<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Technikai Paraméterek<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Teljesítmény<br /> <br /> 83 W<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hagyományos watt megfelelőség<br /> <br /> 493 W<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Feszültség<br /> <br /> 230 V<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Feszültség tartomány<br /> <br /> 185-265 V<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Működési hőmérséklet<br /> <br /> -20 + 40°C<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> IP Védettség<br /> <br /> IP20<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Átmérő<br /> <br /> 530 mm<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Magasság<br /> <br /> 45 mm<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Világítástecnikai Adatok<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Fényáram<br /> <br /> 5 900 lm<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Színhőmérséklet<br /> <br /> CCT<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Színhőmérséklet<br /> <br /> 4 000 K<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Világítási szög<br /> <br /> 120 °<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Chip típusa<br /> <br /> SMD2835<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Ledek száma<br /> <br /> 760 db<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Színvisszaadási index<br /> <br /> 80<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Funkcionalitás<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szabályozható fényerő<br /> <br /> Igen<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Teljesítménytényező<br /> <br /> 0.9<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Energiafogyasztás<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Energiaosztály<br /> <br /> A+<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
35 990 Ft
Bőr karkötő /2115/<br /> <br /> <br /> <br /> Rendelhető patentos, illetve fűzős kivitelben, fekete és barna színben, minden méretben. Következő »
Raktáron van!
3 500 Ft
A Montana Black festékcsalád Lavender festéke egy igazán kiemelkedő minőséget képvisel a festékspray-k között. <br /> <br /> A különleges nitro bázisú formula nagy felület lefedésére képes, tökéletesen matt felületet ad, miközben a festék nagyon kezesen viselkedik fújás közben. <br /> <br /> Nagyon rövid idő kell neki a száradáshoz, így gyorsan fújhatjuk fel a következő réteget, vagy mehetünk a felületre más színekkel.<br /> <br /> A Montana Black a legmagasabb egészségügyi és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően készül.<br /> A Montana Black egy igen sokoldalú, és kiemelkedő minőségű festék, ami tökéletes választás street arthoz, de nagyszerűen használható otthoni fújásokra, ház körüli munkákra, gyakorlatilag majdnem minden felületre.<br /> <br /> <br /> <br /> Főbb jellemzők:<br /> <br /> + Űrtartalom: 400ml<br /> <br /> + Szín: Lavender<br /> <br /> + CMYK: C36 M40 Y3 K0<br /> <br /> + Matt felületet ad<br /> <br /> + Nitro bázisú festék<br /> <br /> + Gyorsan szárad<br /> <br /> + Jól kezelhető<br /> Következő »
Raktáron van!
3 175 Ft
Új termék a Pepitán
A Trixie termékek 1974. óta az első számú kutyaKutyafelszerelések <br /> Prémium minőség, könnyed használhatóság, kedvező ár kutyája legnagyobb örömére <br /> A Trixi etetők és tálak kutyája legnagyobb kedvencei lesznek Válassza Ön is a Trixie magas minőséget! <br /> <br /> 4151 - Trixie fém címtároló függő Fémből készült függő. Szétcsavarva megtalálható benne minden fontos adat a kutyával kapcsolatban. Következő »
5 napos szállítással
499 Ft
Az egész nyaraló 3 önálló szinttel rendelkezik, amelyekben összesen 5 szoba található - minden tökéletesen utánoz egy igazi lakóházat. A doboz hozzávetőleges méretei: 63 cm x 30 cm x 71 cm A 15 színes darabból álló készletben megtalálod: Asztal + 2 szék Kanapé dohányzóasztallal Nagyméretű konyhabútor nyitható szekrényekkel Öltözőasztal székkel Fürdőkád és WC Nagy emeletes ágy létrával Zongora székkel A teljes termék kiváló minőségű anyagokból készül, a részletekre és a biztonságra való odafigyeléssel, amit a terméktanúsítvány is megerősít. Következő »
Raktáron van!
68 944 Ft
A térképeken elhelyezett több mint 600 rajz szinte észrevétlenül rögzíti a gyerekekben az egyes történelmi korok tárgyi anyagát, a történelem főbb eseményeit, a legfontosabb kultúrtörténeti emlékeket. Következő »
Raktáron van!
2 759 Ft
Klasszikus nagy teljesítményű hajsütővas. A kerámia bevonatnak köszönhetően a legrakoncátlanabb hajjal is megbirkózik, ugyanakkor nem károsítja azt, és folyamatosan biztonságos lesz a felhasználó számára. Használhatod a hullámok hangsúlyozására, de az egészen egyenes hajból sem jelent majd kihívást a fürtök csavarása. Nincs más dolgod, mint elővenni a kézzel formázott, forgókábellel ellátott hajsütővasat, és a frizura igazi szépséget áraszt.JellemzőkKerámia bevonatÁtmérő: 25mmA fűtőelem hossza: 13,5 cmBekapcsolásjelző lámpaNem melegedő hegyForgó zsinórA termék méretei: hosszúság: 34 cm x magasság: 6,3 cm x mélység: 3,5 cm Következő »
5 napos szállítással
-2%
5 860 Ft
5 760 Ft
 Típus: AprítóHideg és meleg konyhák alapanyagainak a gyors előkészítéséhezFolyamatos futás és nagy teljesítményAz S-alakú kések hatékonyan aprítják a nyers alapanyagokatHús, zöldség, gyümölcs és más alapanyagok darálásáhozPürék, zöldség saláták, bébiételek és krémek készítéséhez4 rozsdamentes acélkés az optimális feldolgozáshozA többfokozatú gombbal beállítható a kívánt teljesítmény2 fordulatszám, nagyméretű gombok a kényelmes működtetéséhezNagy és tartós, 1,5 l-es műanyag edény, nagyobb mennyiségű alapanyag feldolgozásáhozNagyteljesítményű 400 W-os motorLuxus formatervezés, rozsdamentes acél kivitelSima futás és egyszerű tisztításA mosogatáshoz az alkatrészek kiszerelhetők Csúszásgátló gumilábak az edény alján, a stabil és biztonságos munkavégzéshezKés védőtok a biztonságos tároláshoz és a kés megfogásáhozLehúzó a mixelt alapanyagok kiszedéséhez.Motor túlmelegedés elleni védelemTápfeszültség: 220-240 V ~ 50-60 HzTeljesítmény: 400 W Következő »
4 napos szállítással
-1%
14 490 Ft
14 360 Ft
Ez a kard egy egyedi kollekció része és egy extra öröm a gyermekednek!<br /> Spiderman vár rád, hogy együtt harcoljatok, hogy megmentsétek a várost a gonosztevőktől!<br /> Modell: kard<br /> Típus: LED<br /> Méret: 41,5 x 11 cm<br /> Súly: 75 g<br /> Szín: piros<br /> Anyag: kemény műanyag<br /> Egy akciógomb<br /> Elemek: 2 x 1,5V AA (nem tartozék) Következő »
4 napos szállítással
3 939 Ft
• Elektromos kultivátor<br /> • Teljesítmény: 1.500 W<br /> • Üresjárati fordulatszám: 380 fordulat / min.<br /> • Munkaszélesség: 330 / 450 mm<br /> • Tárcsák száma: 6 db – acél kivitel<br /> • Tárcsa átmérő: 200 mm<br /> • Összecsukható fogantyú: igen<br /> • Mozgást segítő kerekek: igen<br /> • Feszültség / Frekvencia: 230 -240 V / 50 Hz<br /> • Zajszint: 93 dB (A)<br /> • Súly: 10,3 kg<br /> <br /> A Fieldmann FZK 2115-E rotációs kapa egy praktikus, kompakt, minőségi kerti gép, mely ideális választás lehet minden kertésznek. <br /> Az FZK2115E hajtásáról egy 1500 W elektromos motor gondoskodik, a 5 kapatag munkaszélessége 350 / 400 mm.<br /> A kések átmérője 210 mm. <br /> A sebességváltó szekrény alumíniumötvözetből és minden áttétel acélból készült. <br /> A talaj felső rétegeinek lazítására alkalmas, melynek munkamélysége 200 mm. <br /> A fémterelő lemez megvédi a felhasználót a kapa által kidarált apróbb kövek csapódásaitól.<br /> <br /> A FIELDMANN acélkéses kultivátorai nemcsak talaj megmunkálására alkalmasak, hanem gyep kezelésére is. <br /> Az acélpajzs megvédi a kezelőt és a gépet a használatkor felpattanó követktől. Következő »
4 napos szállítással
54 799 Ft
Xerox 4118 toner ORINK - 006R01278 - - Xerox WorkCentre 4118, Xerox FaxCentre 2218 (006R01278) Capacity: 8000 pages (gyári adat, 5% fedettség mellett)<br /> <br /> Xerox WorkCentre 4118, Xerox FaxCentre 2218 (006R01278)<br /> <br /> Capacity: 8000 pages (gyári adat, 5% fedettség mellett) Következő »
Raktáron van!
8 172 Ft
Sodrófa (nyújtófa) közepes 41,5 cm A sodrófa (nyújtófa) a sütés és főzés egyik elengedhetetlen eszköze, amely segít a tészták és más ételek kinyújtásában. Ez a nyújtófa 41,5cm hosszú, könnyű és tartós anyagból készült, amelynek segítségével a sütés és főzés könnyebbé válik. A sodrófa megfelelő használata révén a tészták, péksütemények és pizza bármilyen méretűre vagy vastagságra kinyújthatók. A termék kiváló minőségű, így az ételkészítés során hosszú ideig lesz használható. Az alapvető eszközökhöz való tartozásával, egy sodrófa nélkülözhetetlen a konyhai tevékenységekhez.<br /> <br /> Anyaga: fa<br /> Mérete: teljes hossz: 41,5 cm; átmérő: 4,5 cm; sodrórész: 23,5 cm<br /> Súlya: 342 g<br /> Tisztítása: Semleges folyékony mosószerrel mossa el! Ne áztassa!<br /> Ajánljuk: sütemény készítéshez Következő »
Raktáron van!
720 Ft
Letisztult dizájnú hajszárító a divatos frizuráért.<br /> <br /> <br /> <br /> ● Szállítási idő: 1-2 munkanap<br /> <br /> ● Termékvisszaküldés: 28 munkanap<br /> <br /> ● Garancia: 12 hónap <br /> <br /> Figyelmeztetés: a termékhez nem EU-s dugalj van!Mik teszik remek választássá a Creade K-4015 hajszárítót? Állandó hőmérséklet a haj védelmében. Nagy sebesség, erős fújás. Túlmelegedés elleni védelem. Hordozható, összecsukható, így könnyen magaddal viheted pl. utazáskor is. 220V-50Hz Teljesítmény: 1300W Kapcsoló: csak nyomja fel és le a kapcsolót a be- és kikapcsoláshoz. Váltás: hideg/meleg. Termék mérete: 180*75*203 mm Termék súlya: 0,46 kg Kábel hossza: 1380 mm Következő »
Raktáron van!
-12%
5 990 Ft
5 290 Ft
Termék tulajdonságai:10x10cm / Öntapadós vinilÖntapadós: 80 mikron vastag, fényes felületű, PVC fóliára, digitális nyomtatással készülnek a feliratok, melyek UV, víz és időjárás állók. A felragasztás száraz, por és zsírmentes felületre történjen.1-3 mm műanyaglemez: Kemény PVC lemez, melyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra.- 1mm vastagság beltéri felhasználásra ajánlott.- 3mm vastagság kültéri felhasználásra is alkalmas. Következő »
Raktáron van!
2 085 Ft
Kirándulj egyet távol Arendelle-től, az elvarázsolt erdő folyóján egy különleges kaland kenuval kedvenc Disney szereplőid, Anna és Olaf társaságában! <br /> <br /> Evezz ki a folyópartra, hogy megetesd az aranyos nyuszit, majd játsszatok együtt a libikókán és csusszanjatok le a jeges csúszdán, egyenesen a folyóba! Csak nehogy felébreszd a földi óriást, aki a folyóparton szundít! <br /> <br /> A 4 éven felülieknek ajánlott LEGO készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk fejlődését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez. A készletben 2 ikonikus Disney szereplő minifiguráját találod: Annát és Olafot, valamint egy LEGO nyuszi figurát. <br /> <br /> Ez a kalandos játékkészlet tartalmaz egy lámpával ellátott jégkenut, egy folyót jeges csúszdával és mozgatható lombkoronával, valamint az alvó földi óriás képével ellátott köveket. A kaland kenu kezdő kockákból áll, így gyermeked gyorsan belevághat az építésbe és játékba az izgalmas LEGO Disney kalandok világában.<br /> A 4 éven felülieknek ajánlott LEGO készlet bevezeti gyermekedet kedvenc filmjeinek és TV szereplőinek, illetve hétköznapi hőseinek széles univerzumába. A 4 éven felülieknek ajánlott LEGO játékkészletek korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO építőkészlettel kompatibilisek. Ez az Anna Jégvarázs építőjáték készlet ideális ajándék a fiatalok számára. A LEGO Life applikáció használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Kombináld a 41166 Elza kocsis kalandja Disney játékkészlettel, hogy még több, 4 éven felülieknek ajánlott LEGO l Disney Jégvarázs 2. kalandban legyen részed! <br /> <br /> A kenu méretei: több mint 3 cm magas, 9 cm hosszú és 3 cm széles. A folyó jelenet méretei: több mint 8 cm nagy, 28 cm széles és 15 cm mély. Következő »
Raktáron van!
14 149 Ft
<p>Haszn&aacute;lhat&oacute; a k&ouml;vetkező nyomtat&oacute;khoz:</p><p>Kyocera FS1041</p><p>Kyocera FS1220</p><p>Kyocera FS1220 MFP</p><p>A toner kb. 1600 oldal kinyomtat&aacute;s&aacute;ra elegendő (gy&aacute;ri adatok alapj&aacute;n)</p><p>Sz&iacute;n: fekete</p> Következő »
Raktáron van!
37 100 Ft
Kyocera TK-1115 utángyártott toner<br /> <br /> Szín: fekete<br /> Kapacitás: 1.600 oldal A következő nyomtatókhoz használható: <br /> <br /> Kyocera FS1041<br /> Kyocera FS1220<br /> Kyocera FS1220 MFP Következő »
Raktáron van!
-21%
2 070 Ft
1 640 Ft
4110 713 4204 Körfűrészlap vésőfogakkal cserjék és vékony fák kivágásához, valamint egyéb fűrészelési feladatokhoz az erdőápolásban. Kizárólag védőburkolattal használható! Következő »
5 napos szállítással
14 090 Ft
SPOKO nagyvállalalati ügyfelek kedvence Stick átlátszó műanyag, kupakos, eldobható golyóstoll. A fogó részét csúszásmentes műanyagból alakított ki. Írás színe megegyezik a kupak színével. Írás szín: fekete.<br /> Márka:Spoko<br /> , IRTNSPOKE00003, Írószerek > Tollak, nyomósironok > Golyóstollak, 91.44<br /> <br />  A termék kiválasztásakor  kérjük figyelembe venni a mennyiségi egységet! /db, szett, csomag, doboz, kiló, karton, tömb, tubus, ív, pár, display, bliszter, liter, lap, henger,készlet stb./  A sikeres bankkártyás fizetés /BARION/ érdekében kérjük regisztráljon!<br /> Következő »
Raktáron van!
110 Ft
Philips DVT 4110 VoiceTracer diktafon Következő »
Raktáron van!
60 559 Ft