3608 d

- 7 787 db
FS3604 készülékhez való fólia<br /> A csomag 3db 28,5 cm széles és 10m hosszú fóliát tartalmaz Következő »
4 napos szállítással
3 199 Ft
Termék leírása:<br /> Japán grillezés az asztalon, egészséges és alacsonyabb kalóriatartalmú ételek készítéséhez nagyon hasznos eszköz ez a Clatronic TYG 3608 teppanyaki grill.<br /> <br /> Zsírmentes, szagtalan és tiszta<br /> Optimális a hal, a hús és a zöldség sütésére, főzésére és párolására<br /> Fokozatmentesen állítható termosztát<br /> Tapadásmentes bevonat (könnyen tisztítható)<br /> Grillezési terület: kb. 45 x 25 cm<br /> Lefolyóhorony a felesleges zsírhoz<br /> Cserélhető zsírtartály (könnyen tisztítható)<br /> Hőszigetelt fogantyúk<br /> Nagy stabilitás<br /> 220-240 V, 50 Hz,<br /> Teljesítmény: 2000 W<br /> Következő »
Raktáron van!
13 549 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Vicces játék macskáknak: A tökéletes interaktív macskajáték aktívan és egészségesen tartja macskáját.<br /> Vigyázat, ha a macska rászokik a játékra, nem fog tudni meglenni nélküle!<br /> Az unatkozó macskák, bútorokat szőnyegeket, függönyöket könnyen tönkretehetik...<br /> A készülék segít levezetni a fölösleges energiájukat.<br /> Egészséges és biztonságos anyagok: a macskajáték környezetbarát ABS anyagokból készül, amelyek biztonságosak és nem mérgezőek. A rugalmas kötél nagyon puha és könnyen hajlítható.<br /> A készülék nem veszélyes a macskák testi épségére.<br /> Cserélhető fej: saját érdeklődésének vagy igényeinek megfelelően dönthet úgy, hogy tollakat vagy golyókat ad a macskajátékokhoz, és csak ki kell húznia a dugót a csere folyamatának befejezéséhez, ami egyszerű és kényelmes.<br /> mérete: 189 x 42 x 119mmszín: beszállítástól függően változóanyaga: ABSa csomag tartalma: 1 macskajáték pisztoly<br /> https://www.youtube.com/watch?v=NNQHKkKRvlg<br /> <br /> https://www.youtube.com/watch?v=fcMB5uXUBNs Következő »
6 napos szállítással
2 790 Ft
Oktatató tologatós játék kisgyermekeknek<br /> A hangokat adó babakocsival való játék nagyon biztonságos, és ami a legfontosabb, nagy hatással van a kisgyermek intelligenciájára és nevelésére.<br /> A vidám hangok és a ragyogó fények biztosan érdekelni fogják a kisgyermeket, így képtelen lesz elszakadni a szórakozástól. A járókát a legkisebbek számára tervezték, ami garantálja a szilárd és könnyű szerkezetet, valamint a tanúsítottan kiváló minőségű anyagokból való gyártást.<br /> A szemet gyönyörködtető, színes és gyermekközpontú kialakítás csak az egyik előnye ennek a babakocsinak. Mi van a panelen?<br /> - egy óra, amelynek mutatói kézzel mozgathatók, és amelyet egy időzítőre emlékeztető ketyegő hang, egy kakukk és egy színes fény kísér,<br /> - egy csúszó nappali-éjszakai kép, amely a kiválasztott jelenettől függően tücsök vagy kakasok hangját, valamint villogó fényeket aktivál,<br /> - csúszó elemekkel ellátott abakusz, amely megkönnyíti a fogás és a számolás megtanulását,<br /> - öt blokkból álló szortírozó a formák megtanulásához és a helyes párosításhoz,<br /> - a forgattyúkkal, hogy megmozduljanak.<br /> A játék közepén található kerek gomb egy fény és egy kapcsoló 8 energikus dalhoz, amelyek boldog játékra ösztönzik a kisgyermeket.<br /> A szortírozó blokkok különböző színűek és formájúak - kék szív, sárga háromszög, narancssárga négyzet. Mindegyikükön egy-egy betű található, így a gyermek megtanulhatja a formákat és a színeket, valamint az ábécé első betűit. A téglák üregesek, így a súlyuk nagyon alacsony - ez megkönnyíti a gyermek számára, hogy megfogja őket, és a megfelelő lyukakba helyezze őket.<br /> A készlet tartalmaz egy panelt, két lábat, négy kereket, hat csavart és öt elemet. A babakocsi összeszerelése rendkívül egyszerű és néhány percet vesz igénybe. A játék csomagolásán az elemek elrendezését ábrázoló ábra található, amely megkönnyíti a helyes összeszerelést. A fehér panel a világoszöld szorterrel és a többszínű tartozékokkal van összekötve.<br /> A tologatható játék 12 hónaposnál idősebb gyermekek számára készült. CE tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja az európai uniós szabványoknak való megfelelést. A játék biztonságos anyagokból készült, működtetéséhez 3 db AA 1,5 v-os elem szükséges.<br /> Az elemek méretei:<br /> - összehajtott toló: 39,5 cm x 43 cm x 48 cm,<br /> - blokkok: 4,5 cm x 4 cm.<br /> Csomagolási méretek:<br /> - 47 cm x 49 cm x 12 cm.<br />   Következő »
7 napos szállítással
21 570 Ft
FoodSave: akár 8 x hosszabb ideig frissen tart - különösen érzékeny, rövid élettartamú élelmiszerekhez - fagyasztás nélkül OneTouch Automata: teljesen automatikus szívás- és zsáktömítésÉrzékelőkapcsolás a jelzőlámpákkalIntegrált vágó rendszer az egyedi zsákméretek kényelmes vágásához a tekercsrőlPerfectFit: minden vákuumzsákhoz és tekercshez, 30 cm szélességig, vákuumtartályokhoz is„Stop” funkció az egyéni vákuumerősséghezKönnyen tisztítható vákuumkamraA csomag tartalmaz 5 vákuumzsákot 20x30cm, 1 csatlakozótömlőt vákuumtartályhoz (külön megvásárolható)Teljesítmény: kb. 100 WJelzőfények a szíváshoz és a tömítéshez, az automatikus funkciókhoz, valamint a tartályfunkcióhozA vákuumzsákok, tekercsek és tartályok teljesen automatikus szívása és tömítése Következő »
Raktáron van!
-1%
33 680 Ft
33 435 Ft
Teljesítmény és fogyasztás<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Energiahatékonysági osztály: D<br /> <br /> Energiafogyasztás 24 óra alatt: 0,619 kWh / 24h<br /> <br /> Energiafogyasztás évente: 226 kWh/a<br /> <br /> Klímaosztály: SN-T<br /> <br /> Zajszint: 35 dB<br /> <br /> Levegőben terjedő akusztikus zajkibocsátási osztály: B<br /> <br /> Teljesítményigény: 1,4 A 183 W<br /> <br /> Feszültség: 220-240 V ~<br /> <br /> Frekvencia: 50-60 Hz<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Kezelés és funkciók<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Vezérlés: 2,4” színes TFT-kijelző, Touch & Swipe kijelző<br /> <br /> Hőmérsékleti zónák száma: 3<br /> <br /> Szabályozható hűtőkörök száma: 2<br /> <br /> Hőmérsékletjelző: hűtő-, fagyasztórész & BioFresh-rekesz<br /> <br /> SuperCool: a készüléken és alkalmazáson keresztül beállítható<br /> <br /> SuperFrost: a készüléken és alkalmazáson keresztül beállítható<br /> <br /> Hűtési ajtóriasztás: a készüléken és alkalmazáson keresztül beállítható<br /> <br /> Fagyasztási ajtóriasztás: a készüléken és alkalmazáson keresztül beállítható<br /> <br /> BottleTimer: alkalmazáson keresztül beállítható<br /> <br /> NightMode: alkalmazáson keresztül beállítható<br /> <br /> Kijelzőzár: a készüléken beállítható<br /> <br /> SmartDeviceBox: utólag beszerelhető<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hűtőrekesz<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hűtőrész beállítható hőmérséklet-tartománya: +3 °C és +9 °C között<br /> <br /> Nedvességszabályozás: DuoCooling<br /> <br /> Hűtőrekesz klíma zónái: Fruit & Vegetable rekesz / Meat & Dairy rekesz<br /> <br /> BioFresh rekeszek száma: 2<br /> <br /> teleszkópos sínen kihúzható<br /> <br /> A leolvasztás folyamata: automatikus<br /> <br /> FreshAir-szűrő: szelepben<br /> <br /> Hűtőrész fiókkihúzó rendszere: részben kihúzható teleszkópos sínek<br /> <br /> Belső világítás, hűtőrész: LED-mennyezetvilágítás<br /> <br /> Hűtőrész rakodófelületek száma: 4, 3 állítható magasságú<br /> <br /> Palacktároló: 1<br /> <br /> Konzervtárolók száma_ 2<br /> <br /> Tojástartó<br /> <br /> Ajtórögzítő:  Palack- és konzervtároló<br /> <br /> Magasságban állítható ajtópolcok: fokozatosan állítható<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Fagyasztórekesz<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hőmérsékleti tartomány fagyasztórész: -15 °C és -26 °C között<br /> <br /> Hűtőtechnológia: NoFrost<br /> <br /> Fagyasztórekesz helyzete: lent<br /> <br /> A leolvasztás folyamata: automatikus<br /> <br /> GS szerinti fagyasztókapacitás 24 h: 10 kg / 24h<br /> <br /> Fiókok a fagyasztórészben: 3<br /> <br /> FrostSafe: teljesen zárt fiókok átlátszó előlappal<br /> <br /> Fagyasztórész fiókkihúzó rendszere: fiók biztonsági üveglapon<br /> <br /> VarioSpace<br /> <br /> Jégkockatartó<br /> <br /> Jégkockatartók száma: 1<br /> <br /> Csillagjelzés: 4<br /> <br /> GS szerinti tárolási idő hiba esetén: 20 h<br /> <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
374 890 Ft
Szövetnyakörv d-fence d-mute és d-control nyakörvekhez<br />  <br /> 2,5cm széles 75cm hosszú Következő »
Raktáron van!
4 500 Ft
KIYO D, D Lite rendszámkeretLeírás:Speciális rendszámkeret KIYO D Lite detektorhoz, kiegészítő alkatrész. A rendszámkeret használatával nem diszkrét beépítés érhető el.További információk:Speciális ... Következő »
Raktáron van!
14 419 Ft
D-Link switchei sosem állhatnak meg! A DX3600 és 3400-as switchekhez való redundáns tápegység menet közben cserélhető, így hálózati eszközének biztosítani tudja a szünetmentes működést. Következő »
Raktáron van!
539 890 Ft
Keresse a masszív kialakítású RCA dugókat az ideális hatás érdekében! A 1,5 méter hosszúságú A 3 típus 2 db piros és 2 db fekete RCA dugóval rendelkezik. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból. Következő »
4 napos szállítással
537 Ft
Az audió- és videócsatlakozók választékában a magas színvonalú hatás érdekében mindig a legmasszívabb kialakítású termékeket érdemes keresni. Nálunk garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő RCA dugókat! <br /> Az A 4 típus mindkét végén 3 db RCA dugóval rendelkezik (2 sárga, 2 két fehér és 2 piros színű dugó.) A termék hossza: 1,5 méter. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból. Következő »
4 napos szállítással
792 Ft
Az audió- és videócsatlakozók választékában a magas színvonalú hatás érdekében mindig a legmasszívabb kialakítású termékeket érdemes keresni. Nálunk garantáltan megtalálja az igényeinek megfelelő RCA dugókat! <br /> Az A 4-3 típus mindkét végén 3 db RCA dugóval rendelkezik (2 sárga, 2 két fehér és 2 piros színű dugó.) A termék hossza: 3 méter. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból. Következő »
4 napos szállítással
1 120 Ft
Keresse a masszív kialakítású RCA dugókat az ideális sztereó hatás érdekében! A 1,5 méter hosszúságú A 49 típus ∅3,5mm-es sztereó dugóval és 2 db RCA dugóval rendelkezik. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból. Következő »
4 napos szállítással
424 Ft
Üdvözöljük a plüss járművek világában! Ez a termék kiváló ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Minőségi anyagokból készült, levehető, mosható huzattal. A gyerekeknek nagyszerű játék, nem tudja összetörni, ha pedig piszkos lesz csak ki kell mosni. Felnőtteknek egyedi nosztalgikus ajándék régi autójáról, munkaeszközéről. Sok különböző járművet lehet kapni plüss buszok és villamosoktól a plüss trolin és héven át a plüss metróig mindenféle tömegközlekedési jármű. Természetesen a tömegközlekedés része a vonatok és mozdonyok is igy plüss vonat és mozdony is megtalálható az oldalunkon. Nem lehet minden terméket felsorolni, a plüss járművek kategóriában minden féle típus megtalálható így pl. plüss mentő vagy akár a régi típusú tűzoltók is. Plüss járműveink többféle méretben készültek mindenki megtalálhatja a kedvencét. Végül de nem utolsó sorban fontos kiemelni hogy, egyedi és személyes ajándék lehet. Válassza ki személyes kedvencét a széles választékunkból! Következő »
Raktáron van!
10 491 Ft
Bármely körömmatrica éke lehet egy szépen manikűrözött körömnek. A körömmatrica egy nagyszerű találmány, mely megkönnyíti azok dolgát, akik szeretnének szép, mintás körmöket, de nincs hozzá elég türelmük vagy kézügyességük. Válaszd ki az ízlésednek megfelelő stílust. Körömmatrica használata: 3D matrica esetén: Óvatosan (akár egy kisolló hegyének segítségével) távolítsuk el a matricát a papírról. A ragasztós oldalával helyezzük a körömre a matricát, majd használjunk fedőlakkot a körömdíszítésünk védelme érdekében. Akril körömmatrica esetén: Vágjuk ki a felhasználni kívánt mintát, vizezzük be, majd óvatosan távolítsuk el a papírról és helyezzük a körmünkre. Használjunk fedőlakkot. <br /> <br /> Bármely körömmatrica éke lehet egy szépen manikűrözött körömnek. A körömmatrica egy nagyszerű találmány, mely megkönnyíti azok dolgát, akik szeretnének szép, mintás körmöket, de nincs hozzá elég türelmük vagy kézügyességük. Válaszd ki az ízlésednek megfelelő stílust. Körömmatrica használata: 3D matrica esetén: Óvatosan (akár egy kisolló hegyének segítségével) távolítsuk el a matricát a papírról. A ragasztós oldalával helyezzük a körömre a matricát, majd használjunk fedőlakkot a körömdíszítésünk védelme érdekében. Akril körömmatrica esetén: Vágjuk ki a felhasználni kívánt mintát, vizezzük be, majd óvatosan távolítsuk el a papírról és helyezzük a körmünkre. Használjunk fedőlakkot. <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
390 Ft
Witors csokoládékrém étcsokoládéból 360g 20%<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 590 Ft
Keresse a masszív kialakítással rendelkező telefonkábeleket. <br /> A T 5-10/WH fehér színben, 10 méteres hosszban kapható. A spirál alakú kábel mindkét végén dugóval (6P/4C) rendelkezik. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból. Következő »
Raktáron van!
1 852 Ft
8x17x9 cm-es fa és üveg anyagú dísztárgy. Következő »
Raktáron van!
1 995 Ft
Első osztályú minőség\nAranyozott csatlakozók\nAlumínium burkolat\nKiváló, zajmentes kontaktus\nEgyedi formatervezés\nIdeális hordozható és otthoni készülékekhez\n∅3,5 mm sztereó dugó\n2 x RCA dugó\n4 m<br /> <br /> Első osztályú minőség\nAranyozott csatlakozók\nAlumínium burkolat\nKiváló, zajmentes kontaktus\nEgyedi formatervezés\nIdeális hordozható és otthoni készülékekhez\n∅3,5 mm sztereó dugó\n2 x RCA dugó\n4 m Következő »
4 napos szállítással
2 340 Ft
A fából készült dekorbetű kiváló választás gyerekszobába, vagy babaszobába, illetve kitűnő ajándék ötlet lehet Karácsonyra, születésnapra, vagy bármilyen alkalomra.<br /> <br /> Kérünk, hogy a megrendelés véglegesítése előtt, a "megjegyzés" szövegmezőbe írd meg a nevet.<br /> <br /> Mérete: 30x26 cm<br /> <br /> Következő »
6 napos szállítással
5 990 Ft
EBI D&D RUSTIC RATTAN 43x36x15cm párnával Következő »
Raktáron van!
21 706 Ft
EBI D&D RUSTIC RATTAN 63x50x21cm párnával Következő »
Raktáron van!
49 410 Ft
Catnipet/Macskamenta, melynek illata és hatása a legtöbb macska részére ellenállhatatlan.<br /> Catnip más néven / Nepeta cataria / gyöngymenta / macskamenta / illatos macskagyökér leveleiben és szárában levő illatos olaj az agykéregben lévő szaglóközpontot stimulálja, erőteljes vonzalmat ébresztve ezzel számos macskában és nagymacskában (oroszlánok, tigrisek). A nepeta-lakton ópiumszerű hatóanyag semmilyen negatív hatással nincs a cicákra, de \"fogyasztása\" során a morfinhoz hasonló reakciókat és boldogságérzetet vált ki belőlük. Érdekes tény viszont, hogy nem epekedik minden cicus a gyöngymenta iránt. Úgy tűnik, hogy ezt a reakciót a macskák 50-60%-a egy domináns génnel örökli, és csak az ivarérettség után teljesedik ki a hatása. A kiscicák életük első két hónapjában visszautasítják a catnip-et. Ahogy a macskamenta magához vonzza a cicákat, ugyanolyan erővel taszítja az egereket és patkányokat, illetve állítólag a szúnyogokat és a svábbogarakat is. Következő »
Raktáron van!
1 117 Ft
EBI D&D Nyakkendő kutyajáték 23x11,5x2,3cm antracit Következő »
Raktáron van!
3 599 Ft
Az Audiókábel 4 m hosszú, melynek egyik végén 2 db RCA dugó, másik végén pedig 3,5 mm ∅ sztereó dugó található. Alumínium burkolattal és aranyozott csatlakozókkal ellátott. <br /> Kiváló HI-FI hangminőségű vezeték, amely zajmentes kontaktust alakít ki. <br /> Ideális hordozható és otthoni készülékekhez. Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
LGA1700, Intel H610, 2xDDR4, Max:3200MHz, Max:96GB, 1xPCIE16, 1xPCIE1, 4xSATA3, 4xUSB, 2xUSB3.2, VGA, HDMI, COM, PS2:1 db, 7.1, Gigabit, 1xM.2, Micro-ATX <br /> Következő »
9 napos szállítással
63 290 Ft
Audió kábel, 2 RCA fém dugó-2 RCA fém dugó, 1m A 3-1M<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mindene a zene? Ez esetben keresse a legmasszívabb kialakítással rendelkező sztereo csatlakozókábeleket, hogy garantált legyen a zenei élmény!<br /> <br /> Az 3-1M sztereó csatlakozókábel mindkét végén 2 db RCA típusú dugóval rendelkezik.<br /> <br /> A kábel hosszúsága: 1 méter.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Műszaki adatok:<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> csatlakozók: 2 x RCA dugó / 2 x RCA dugó<br /> <br /> kábel hossza: 1 m<br /> <br /> aranyozott: igen<br /> <br /> fém csatlakozóház: igen<br /> <br /> egyéb információ: oxigénmentes réz<br /> <br /> szín: acélkék<br /> <br /> súly (bruttó): 0.5 kg<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
1 590 Ft
EBI D&D Jégvirág kutyajáték 23x32x2,3cm antracit Következő »
Raktáron van!
6 232 Ft
EBI D&D Bunny kutyajáték 23x21x2,3cm antracit Következő »
Raktáron van!
4 304 Ft