3500 autós

- 10 000 db
Rugalmas vontatókötél dmc 2500-3500 kg<br /> <br /> Vonókötél, rugalmas (nyújtható) horgokkal Megengedett össztömeg (GVW) 2500 kg-tól 3500 kg-ig A kötél paraméterei megfelelnek és meghaladják a legújabb lengyel WT / 008 / PIMOT / 14 szabvány előírásait. Hossz 1,5 m-től többig 4 méter. Fehér és piros színű TERMÉKPOLK Vonószíj, nagyon jó minőségű repedésnek ellenálló anyagból. Kiválóan alkalmas más autók, pótkocsik, motorkerékpárok, ATV-k és egyéb járművek autóval történő vontatására. Nagyon erős horgok acélból, kioldásgátló védelemmel ellátva. Az öv anyaga további megerősítő varrással rendelkezik, és megfelel minden biztonsági szabványnak és követelménynek. A horgoknak gyorskioldó rendszerük van – csak rögzítse a horgot a megfelelő helyen az autóban, és már kész is. Biztonsági rendszerrel felszerelve a vontatókötél véletlen leválása ellen. Vastag acélból készült horgok, amelyeknek köszönhetően nagyon tartósak és maximális biztonságot nyújtanak a használat során. Következő »
10 napos szállítással
6 590 Ft
<br /> <br /> A Scheppach SG 3500i je kiválóan felszerelt, modern, csendes minőségi áramot előállító készülék, amellyel bátran működtethetők nemcsak az általános elektromos berendezések, hanem még a legérzékenyebb elektronikus eszközök is. A legmodernebb inverter-technológiával van ellátva. A motor összeköttetésben van a váltóáramú generátorral. Ez azonban nem úgy működik, mint a hagyományos generátoroknál, nem közvetlenül látja el árammal a berendezést, hanem először átalakul egyenárammá, és utána a legmodernebb elektronikának, mikroprocesszoroknak és high-tech mágneseknek köszönhetően újra átalakul váltakozó árammá. A vezérelt áramátalakításnak köszönhetően, az ilyen áram görbéje rendkívül egyenletes és szabályos, így nem befolyásolja a motor fordulatszámának ingadozása sem, mint más generátoroknál. Ilyen áramfejlesztőre biztonságosan csatlakoztathatja nemcsak a hagyományos berendezéseket, fényforrásokat, hűtőberendezéseket, hanem az összes, mikroprocesszort tartalmazó eszközt is, amelyek érzékenyek az áram minőségére, pl. telefonok, számítógépek, nyomtatók, játék konzolok, modern konyhai eszközök stb. Az áramfejlesztő további hasznos tulajdonságai közé tartozik a gép automatikus kikapcsolási funkciója, amely megvédi a gépet a meghibásodástól és a drága javítási költségektől abban az esetben, ha a motorban az olajszint az előírt mennyiség alá csökken, illetve a túlterhelés elleni védelem. Amennyiben az áramfejlesztőt kempingben, hajón, lakókocsiban vagy szabadtéren használja, értékelni fogja az egyik legalacsonyabb zajkibocsátását ami jelenleg elérhető. Az általános áramfejlesztők zajszintje (standard mérési körülmények között) kb. 95 dB körül van, ennek a Scheppach generátornak viszont csupán 66 dB, ami jelentős különbség! A gép gumírozott, vibrációt csökkentő lábbakkal van felszerelve. A nagy felső fogantyú megkönnyíti szállítást, és a kompakt dizájn egyben helytakarékos is. Következő »
4 napos szállítással
298 990 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
A Jebao / Jecod DCP-3500 egy hatékony keringtető szivattyú, amely modern megoldásokat és technológiákat alkalmaz. Ennek a modellnek a legfontosabb jellemzője a csatlakozó tömítések cseréje, melyek közvetlenül a PVC-szerelvényhez rögzíthetők. A pumpa hatékonyságát elektronikus vezérlő szabályozza.<br /> <br /> A DCP-3500 olyan praktikus megoldásokkal van felszerelve, amelyek a működés egyszerűsítését és a kiváló minőségű és tartós működés biztosítását célozzák meg. Az energiatakarékos motor nagyon csendes és nem generál túlzott rezgéseket.<br /> <br /> A meghajtás a rotorhoz kerámia tengelyen keresztül kerül átvitelre, ami jelentősen meghosszabbítja az eszköz élettartamát. Ráadásul a DCP-3500 kialakítása nem tartalmaz réz elemeket. A pumpa automatikus védelemmel rendelkezik a "száraz", víz nélküli működés ellen, így kiküszöbölve az ezzel kapcsolatos hibák kockázatát. Továbbá a berendezésnek van egy mechanizmusa, amely megszakítja a pumpa áramellátását, ha a rotor elakad.<br /> <br /> A DCP-3500 pumpa vezérlőjével beállíthatja a berendezés hatékonyságát 70 különböző kapacitásban, 30% és 100% teljesítmény között.<br /> <br /> A DCT/DCS és DCP pumpasorozatok közötti fő különbségek:<br /> <br /> - tömítések használata csatlakozó helyett. A DCP sorozatú pumpákat közvetlenül a PVC-hidraulikához rögzítik, kihagyva a szilikon tömlőt.<br /> <br /> - vezérlő 70 fokos szabályozással<br /> <br /> - a képesség, hogy a vízen kívül, áramlási szivattyúként működjön (nem merül vízbe)<br /> <br /> A JEBAO megváltoztatja a nevét JECOD-ra (Jebao ECological Design).<br /> <br /> Műszaki adatok:<br /> <br /> - Teljesítmény: 28W<br /> <br /> - Hatékonyság: max 3500l/h<br /> <br /> - Maximális vízoszlopmagasság: 3,5 m<br /> <br /> - Méretek: 16x8x10,5 cm Következő »
4 napos szállítással
61 900 Ft
LCD Kijelzős módosított szinuszos inverter feszültség átalakító <br /> 1. Bemeneti feszültség: DC10-15V<br /> 2. Kimeneti feszültség: AC220±5%<br /> 3. Kimeneti frekvencia: 50Hz<br /> 4. Alacsony feszültségű riasztás: DC10V-11V<br /> 5. Kisfeszültségű leállási feszültség (terhelés nélkül): DC10V±2V<br /> 6. Nagyfeszültségű leállási feszültség (terhelés nélkül): DC15V±2V<br /> 7. Nincs terhelésveszteség: 95%<br /> 9. Kimeneti hullámforma: módosított Xuanbo<br /> 10. Teljesítmény: 360W<br /> 11.Csúcsteljesítmény: 3000 W<br /> 12.Méret: hossz 210*szélesség 110*magasság 75 mm<br /> Következő »
Raktáron van!
30 693 Ft
Filter, aktív szénszűrő, LEITZ "TruSens Z-3000/Z-3500" Következő »
Raktáron van!
7 139 Ft
Helló húsvét!
Filter, aktív szénszűrő, LEITZ "TruSens Z-3000/Z-3500"<br /> <br /> A szűrő cseréje elengedhetetlen ahhoz, hogy légtisztítód a lehető legjobban teljesítsen. Az aktív szénréteg a szagok és gázok megkötését szolgálja.<br /> <br /> <br /> <br /> -a szén előszűrő nemcsak a szagokat és a gázokat nyeli el, de kiszűri a port és állatszőröket is<br /> <br /> -ezt a réteget kell cserélni a HEPA dobszűrőn<br /> <br /> -a szénszűrőt a legjobb eredmény elérése érdekében 3 havonta érdemes cserélni<br /> <br /> -jelzőfény jelzi a légtisztítón, ha a szűrőt cserélni kell<br /> <br /> -kompatibilis a Leitz TruSens Z-3000/Z-3500 légtisztítóval<br /> <br /> <br /> <br /> Alcsoport filter Állati eredetű szagokhoz Igen Következő »
Raktáron van!
7 690 Ft
Fedezze fel a PM-AGR-3500IM inverteres generátor teljesítményét és megbízhatóságát, amely kiváló választás energiaszükségleteinek kielégítésére. Ez a robusztus generátor 3,5 kW maximális váltóáramú és 3,2 kW állandó váltóáramú teljesítménnyel erős 7 LE-s, négyütemű, léghűtéses motorral van felszerelve. A motor űrtartalma 212 cm³, és nagy hatásfokkal működik, 230 V / 50 Hz és 12 V DC áramot állít elő. Az olajnyomás-érzékelőnek köszönhetően a motor automatikusan leáll, ha az olajszint túl alacsony lesz, így biztosítva a biztonságot és a tartósságot. Ezenkívül a generátor biztonsági kapcsolóval és AVR feszültségstabilizátorral van felszerelve, amely hozzájárul a biztonságos és állandó működéshez. A 13 literes üzemanyagtartállyal és körülbelül 450 g/kWh átlagos fogyasztásával ez a generátor lenyűgöző autonómiát kínál. Ezenkívül az olajtartály űrtartalma körülbelül 0,45 liter, ami azt jelenti, hogy nem kell túl gyakran feltölteni. A generátorhoz egy teljes tartozékkészlet tartozik, amely magában foglalja a generátort, a 12 V DC kábelt, a tölcsért, a gyújtógyertya kulcsot és a használati utasítást, mindezt az eredeti dobozban. Kompakt, 52 x 44 x 47 cm-es méretének és 34 kg-os súlyának köszönhetően ez a generátor könnyen szállítható és tárolható. Szikrafogóval is fel van szerelve, hogy megakadályozza a szikra kijutását a kipufogócsőből. Végül az inverter technológia biztosítja a megtermelt áram kiváló minőségét. Ez a generátor nagyfrekvenciás váltóáramot állít elő, majd egy precíziós átalakító ezt az áramot egyenárammá alakítja. Végül az inverter az egyenáramot 230 V-os és 50 Hz-es váltakozó árammá alakítja, tiszta szinuszhullámot generálva, amely ideális érzékeny elektronikus eszközök táplálására.<br /> Műszaki adatok: Termékáram: 230 V / 50 Hz és 12 V DC - 8,3 A Max. AC teljesítmény: 3,5 kW AC állandó teljesítmény: 3,2 kW Motor űrtartalma: 212 cm³ Biztonsági kapcsoló Üzemanyagtartály űrtartalom: 13 l Motor teljesítmény: 7 LE Léghűtéses négyütemű motor Olajnyomás érzékelő Olajtartály térfogata: ~0,45 L AVR feszültségstabilizátor Átlagos üzemanyag-fogyasztás: körülbelül 450 g/kWh Méretek: 52 x 44 x 47 [cm] Súly: 34 kg Oroszlán hangteljesítményszint: 96 dB Következő »
4 napos szállítással
166 025 Ft
<ul><li>30 cm: nagy hely 2 lábasnak vagy serpenyőnek.</li></ul><strong>Főzőzónák</strong><ul><li>Ring zone double: használjon normál vagy nagyobb edényeket a bővíthető főzőzónán.</li><li>Középső főzőzóna: 120 mm, 180 mm, 1 kW (max. teljesítmény 2.3 kW)</li><li>Középső főzőzóna: 145 mm, 1.2 kW</li></ul><strong>Kényelmes használat</strong><ul><li>DirectSelect érintővezérlés: közvetlenül vezérelheti a teljesítményt a nyomtatott érintősávval.</li><li>17 fokozat: állítsa be precízen a teljesítményt a 17 teljesítményfokozat segítségével (9 fő és 8 köztes fokozat).</li><li>Időzítő (timer), kikapcsolás funkcióval, minden főzőmezőhöz</li><li>: kikapcsolja a főzőzónát a beállított idő végén (pl. főtt tojás esetén).</li><li>CountDown funkció</li><li>: egy hangjelzés szólal meg a beállított idő végén (pl. tészta esetében).</li><li>CountUp timer</li><li>: megmutatja, mennyi idő telt el az időzítő indítása óta (pl. krumpli esetében).</li></ul><strong>Időmegtakarítás és hatékonyság</strong><ul><li>Front: forralja fel gyorsabban a vizet a 20%-kal több energiának köszönhetően, mint a legmagasabb szabványos szinten.</li><li>ReStart funkció: véletlen kikapcsolás esetén állítsa vissza az összes korábbi beállítást a főzőlap 4 másodpercen belüli ismételt bekapcsolásával.</li></ul><strong>Design</strong><ul><li>Komfort-Profil</li></ul><strong>Biztonság</strong><ul><li>2-fokozatú digitális maradékhő jelzés: jelzi, hogy mely főzőzónák forrók vagy melegek még.</li><li>Gyermekzár: előzze meg a nem kívánt kezelését főzőlapjának.</li><li>Főkapcsoló: kapcsolja ki a zónákat egyszerre, egy gomb érintésével.</li><li>Működésjelző lámpa: jelzi, ha a főzőlap melegszik.</li><li>Biztonsági kikapcsolás: biztonsági okokból a melegítés egy előre beállított idő után, ha nincs interakció, leáll (testreszabható).</li><li>Elektromos fogyasztás kijelzése a főzés végén: az utolsó főzési folyamat villamosenergia-fogyasztását mutatja.</li></ul><strong>Beszerelés</strong><ul><li>Termékméretek (Ma x Szé x Mé mm): 38 x 306 x 527</li><li>A beépítéshez szükséges résméret (Ma x Szé x Mé mm) : 38 x 270 x (490 - 500)</li><li>Minimális munkalap vastagság: 16 mm</li><li>Csatlakozási teljesítmény: 3500 W</li><li>Tápvezeték: Tápkábel hossza: 1 m, Tartozék vezeték</li></ul> Következő »
Raktáron van!
171 384 Ft
Polírozó gép<br /> <br /> 2 db polírozó huzattal - pamut/műszőrme<br /> Teljesítmény: 110 W<br /> Kábel hossz kb. 2 m<br /> <br /> Körkörös rezgő mozgással optimális autóhoz, hajóhoz, kempingezéshez, szabadidőben, stb.<br /> <br /> Jellemzők: <br /> Csatlakozó kábel hossz kb. 2 m.<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> ATT.NUM.POLISH_BODY_DIAMETER: 240 mm · Fordulatszám (max.): 3100 rpm · Tartalom: 1 db · Teljesítmény: 110 W · Üzemi feszültség: 230 V<br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
23 700 Ft
Termékleírás:Bemeneti feszültség: 12V / 24V Kimeneti feszültség: 3,6V-6,5V / 3A, 6,5V-9V / 2A, 9V-12V / 1,5A LED-dióda, amely tájékoztatja a készülék működéséről Védelem: túlfeszültség, rövidzárlat, túltöltés és túlmelegedés ellenKompatibilitás a következőkkel: Quick Charge 3.0, 2.0 és 1.0 szabvány<br /> A Savio töltő Qualcomm Quick Charge 3.0 chippel van felszerelve (kompatibilis a 2.0 és 1.0 verziókkal), és ennek köszönhetően a támogatott eszközök négyszer gyorsabban is tölthetők. Ha az eszköz nem támogatja a gyors töltés technológiát, a töltő állítja be a maximális biztonságos töltési sebességet. A töltő képességeinek teljes kihasználásához USB-kábelt kell használni, amely támogatja a Quick Charge 3.0-t.Használható a szokásos autóaljzatokhoz (12V), valamint a teherautóaljzatokhoz (24V). Következő »
Raktáron van!
3 362 Ft
Műszaki adatok<br /> <br /> Teljes hossz: 750mm<br /> Tömlő átmérő: 38mm<br /> Belső csatlakozó átmérője: 38mm<br /> Külső csatlakozó átmérője: 45mm<br /> Végzáró dugó Igen<br /> Állapot: ÚJ<br /> Egyenértékű a TASKI: 919601-14 cikkszámú termékkel.KompatibilitásA tömlő a következő TASKI modellekhez illeszkedik:SWINGO 750<br /> SWINGO 755<br /> SWINGO 850<br /> SWINGO 855<br /> SWINGO 1250<br /> SWINGO 1255<br /> SWINGO 2500 (parabolikus gerenda)<br /> SWINGO 3500 (parabolikus gerenda) Következő »
Raktáron van!
12 035 Ft
A csomag tartalma:<br /> <br /> - 1 db Filter, aktív szénszűrő, LEITZ "TruSens Z-3000/Z-3500" - 3 db/csomKiszerelés: 3 db/csomA szűrő cseréje elengedhetetlen ahhoz, hogy légtisztítód a lehető legjobban teljesítsen. Az aktív szénréteg a szagok és gázok megkötését szolgálja. <br /> <br /> <br /> <br /> -a szén előszűrő nemcsak a szagokat és a gázokat nyeli el, de kiszűri a port és állatszőröket is<br /> <br /> -ezt a réteget kell cserélni a HEPA dobszűrőn<br /> <br /> -a szénszűrőt a legjobb eredmény elérése érdekében 3 havonta érdemes cserélni<br /> <br /> -jelzőfény jelzi a légtisztítón, ha a szűrőt cserélni kell<br /> <br /> -kompatibilis a Leitz TruSens Z-3000/Z-3500 légtisztítóvalTömeg: 0.12 kgMéret: 245x200x75 mm Következő »
Raktáron van!
6 290 Ft
Phaser 3330, WC3335,3345<br /> <br /> 106R03773Normál kapacitású toner A Normál kapacitású toner kimondottan úgy tervezték és tesztelték, hogy lap lap után a legkiemelkedőbb képminőséget és legmegbízhatóbb nyomtatási teljesítményt biztosítsa. A Xerox eredeti kellékeit és a Xerox berendezéseket egymásnak teremtették. Ne fogadjon el semmilyen utánzatot. Kompatibilis termékek:Phaser® 3330WorkCentre® 3300 sorozat<br /> <br /> Műszaki adatok Kapacitás3000UPC95205874020 Szállítási információk Height (in)6.25 inLength (in)13.77 inWidth (in)7.91 in Következő »
Raktáron van!
44 919 Ft
Teljesítményvédelmi funkciók <br /> TúlteljesítményTúlmelegedésTúlfeszültség elleni védelemCsatlakozó: M8<br /> AC kivezetések száma: 2 x AC Következő »
Raktáron van!
78 250 Ft
Kiváló minőségű komponens Dell laptopokhoz.Kompatibilis a Dell Chromebook 3400, 3100, 3100 2-IN-1, 5488, 5493, 5593 készülékekkel.A JPFMR, 016DPH, CN-016DPH, 065N6H, CN-065N6H, 007GDY, CN-007GDY, 16DPH, 65N6H, 07GDY akkumulátor eredeti referenciájának cseréje. Következő »
7 napos szállítással
34 290 Ft
3-rétegű aktivált szénszűrő, mely kimagasló hatékonysággal lép fel a főzéssel, takarítással járó kellemetlen szagokkal szemben és szűri ki a levegőben található illékony szerves vegyületeket - pl. ammóniát, acetont és formaldehidet<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> -a hatékony légtisztítás érdekében a Szag és VOC szénszűrőt 3 havonta javasolt cserélni (a használat gyakoriságától függően)<br /> <br /> <br /> <br /> -ez a szénszűrő a Szag és VOC HEPA dobszűrő cserélhető eleme<br /> <br /> <br /> <br /> -piros jelzőfény jelzi a légtisztítón, ha a szűrőt cserélni kell<br /> <br /> <br /> <br /> -a legjobb teljesítmény érdekében a Szag és VOC szénszűrőt 3 havonta javasolt cserélni (a használat gyakoriságától függően)<br /> <br /> <br /> <br /> -kompatibilis: Trusens TruSens Z-3000 / Z-3500 Szag és VOC dobszűrővel<br /> <br /> <br /> <br /> -kiváló szagok és illékony szerves vegyületek / VOC-gázok kiszűrésére<br /> <br /> <br /> <br /> -csomag tartalma: 1db szénszűrő<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br />   Következő »
5 napos szállítással
17 960 Ft
üzemanyag szűrő vékony csőre Gyári cikkszámok: 0000 350 3500, 0000 350 3502 Következő »
5 napos szállítással
-7%
2 032 Ft
1 890 Ft
Utángyártott Brother DR-3100 DR-3200 drum 25K Következő »
Raktáron van!
5 615 Ft
Helló húsvét!
Ryodel elektromos láncfűrész, mely megbízható munkaeszköze lesz bármilyen<br /> fa elvágásához.<br /> <br /> <br /> Nagy<br /> teljesítményű elektromos motor<br /> Ergonomikus<br /> kialakítás, kényelmes munkavégzés<br /> Magas<br /> nyomaték és vágásteljesítmény<br /> 3500W<br /> teljesítménnyel, mely szinte bármilyen fa elvágásához elegendő<br /> Kényelmes<br /> kezelés és a tökéletes kiegyensúlyozás<br /> Egyedülálló<br /> csapágy szerkezet, mely növeli a motor élettartamát<br /> Könnyű<br /> kezelhetőség és beüzemelés a benzines társaihoz képest<br /> Kisebb<br /> súly, mint a hasonló benzines gépek esetében<br /> Biztonsági<br /> kapcsoló: megakadályozza, hogy a főkapcsolót önmagában lenyomva a<br /> láncfűrész működésbe lépjen<br /> Halkabb,<br /> így sokkal kevésbé fárasztó vele a munka<br /> Teljesítmény:<br /> 3500W<br /> Terhelés<br /> nélküli sebesség: 4450r/min<br /> 220-240V,<br /> 50-60Hz<br /> Automatikus<br /> olajozás<br /> Vágólap:<br /> 405 mm<br /> Súly:<br /> 3,5 kg<br /> Következő »
Raktáron van!
-5%
19 900 Ft
18 890 Ft
2xUSB autós töltő 3100 mA-es rögzítéshez Engedélyezés E24<br /> <br /> Típus: Szerelés <br /> Csatlakozás: USB <br /> Csatlakozás típusa: 2 USB port <br /> Bemeneti feszültség: DC 12-24V <br /> Kimeneti feszültség: 5 V <br /> Kimeneti áram: <br /> USB 1: 1000 mA <br /> USB 2: 2100 mA <br /> Méretek: 53 mm (hossz) x 35 mm <br /> Védelem: Túlfeszültség, túlterhelés, túlterhelés, túlmelegedés <br /> Biztonsági tanúsítványok : CE, ROHS, TUV <br /> E24 jóváhagyás Következő »
10 napos szállítással
4 890 Ft
2-rétegű szénszűrő, mely hatékonyan semlegesíti a háziállatok tartásával járó kellemetlen szagokat és illékony szerves vegyületeket. Kompatibilis a Leitz TruSens Z-3000 / Z-3500 Háziállat HEPA dobszűrővel<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> -a légtisztító optimális működése érdekében az Háziállat szénszűrőt 3 havonta javasolt cserélni (a használat gyakoriságától függően)<br /> <br /> <br /> <br /> -ez a szénszűrő a Háziállat HEPA dobszűrő cserélhető eleme<br /> <br /> <br /> <br /> -piros jelzőfény jelzi a légtisztítón, ha a szűrőt cserélni kell<br /> <br /> <br /> <br /> -a legjobb teljesítmény érdekében a Háziállat szénszűrőt 3 havonta javasolt cserélni (a használat gyakoriságától függően)<br /> <br /> <br /> <br /> -kompatibilis: Trusens Z-Z-3000 / Z-3500 Háziállat dobszűrővel<br /> <br /> <br /> <br /> -iváló állatszőr és kellemetlen szagok kiszűrésére<br /> <br /> <br /> <br /> -csomag tartalma: 1db szénszűrő<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br />   Következő »
Raktáron van!
17 090 Ft
Helló húsvét!
Ryodel elektromos láncfűrész, mely megbízható munkaeszköze lesz bármilyen fa elvágásához.Nagy teljesítményű elektromos motorErgonomikus kialakítás, kényelmes munkavégzésMagas nyomaték és vágásteljesítmény3500W teljesítménnyel, mely szinte bármilyen fa elvágásához elegendőKényelmes kezelés és a tökéletes kiegyensúlyozásEgyedülálló csapágy szerkezet, mely növeli a motor élettartamátKönnyű kezelhetőség és beüzemelés a benzines társaihoz képestKisebb súly, mint a hasonló benzines gépek esetébenBiztonsági kapcsoló: megakadályozza, hogy a főkapcsolót önmagában lenyomva a láncfűrész működésbe lépjenHalkabb, így sokkal kevésbé fárasztó vele a munkaTeljesítmény: 3500WTerhelés nélküli sebesség: 4450r/min220-240V, 50-60HzAutomatikus olajozásVágólap: 405 mmSúly: 3,5 kg<br /> Első indítás előtt töltse fel kenőolajjal! Következő »
Raktáron van!
-5%
19 900 Ft
18 890 Ft
- teljesítmény: 3000W<br /> <br /> <br /> <br /> - méret: 24x26x40,5 cm<br /> <br /> <br /> <br /> - feszültség 230 V<br /> <br /> <br /> <br /> - termosztáttal<br /> <br /> <br /> <br /> - hideg levegő ventilátor<br /> <br /> <br /> <br /> - túlmelegedés elleni védelem<br /> <br /> <br /> <br /> - a modell álló és függő<br /> <br /> <br /> <br /> - Fém ház<br /> <br /> <br /> <br /> - súly 4,8 kg<br /> Következő »
5 napos szállítással
42 390 Ft
Ryodel RY/CHS-3500X-Pro Elektromos Láncfűrész 3500W 40cm 3,5kW Leírás Ryodel elektromos láncfűrész, mely megbízható munkaeszköze lesz bármilyen fa elvágásához. Nagy teljesítményű elektromos motor Ergonomikus kialakítás, kényelmes munkavégzés Magas nyomaték és vágásteljesítmény 3500W teljesítménnyel, mely szinte bármilyen fa elvágásához elegendő Kényelmes kezelés és a tökéletes kiegyensúlyozás Egyedülálló csapágy szerkezet, mely növeli a motor élettartamát Könnyű kezelhetőség és beüzemelés a benzines társaihoz képest Kisebb súly, mint a hasonló benzines gépek esetében Biztonsági kapcsoló: megakadályozza, hogy a főkapcsolót önmagában lenyomva a láncfűrész működésbe lépjen Halkabb, így sokkal kevésbé fárasztó vele a munka Teljesítmény: 3500W Terhelés nélküli sebesség: 4450r/min 220-240V, 50-60Hz Automatikus olajozás Vágólap: 405 mm Súly: 3,5 kg_ Következő »
Raktáron van!
23 900 Ft
Helló húsvét!
Funkciók: Tokmány átmérő, mm: 13 Hálózati tápegység 220V / 50Hz Maximális fordulatszám, rpm: 0-3000 Max. fúrási átmérő, beton, mm: 13 Max. fúrási átmérő, fa, mm: 25 Max. fúrási átmérő, fém, mm: 13 Teljesítmény (kW): 1.1 Fővédnök: Kulcs Üzemmód: Ütvefúrás, fúrás. Sebességek száma: 1 Következő »
Raktáron van!
13 690 Ft
Luxus kivitelbe csomagolt, halk működésű, modern, környezetbarát fűtőberendezés. Fűtés- és melegvíz készítés könnyedén. Telepítése és szabályzása szintén egyszerű. A magától értetődő kezelőfelülettel ellátott készüléket öröm használni. A jól áttekinthető vezérlőpanel gombja és a grafikus kijelző felhasználóbarát, és minden lépésével az egyszerűségre törekszik. Jellemzői: - Fűtőteljesítmény: 11,88 kW - Energiahatékonysági osztály: D - Maximális előremenő vízhőmérséklet: 85 °C - Maximális üzemi nyomás: 3 bar - 3 lépcsős automatikus moduláció - 230 V-os on-off termosztát csatlakoztatási lehetőség - Beépített 7 literes tágulási tartállyal és biztonsági szeleppel - Beépített digitális kijelzővel és hibakód kijelzéssel - Modulációs szivattyúval - IP40 elektromos védettség - Méret: 330 x 712 x 273 mm Következő »
2 hetes szállítással
359 990 Ft
2 db-os Heko légterelő csak az első ajtókra DODGE RAM 1500 2/4 ajtós 1991- 2002<br /> <br /> cikkszám:13413<br /> gyártó: <br /> <br /> 2 db-os Heko légterelő csak az első ajtókra DODGE RAM 1500 2/4 ajtós 1991- 2002 Az oldalablak-légterelő nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz az autónak, de számos gyakorlati funkciójával komfortosabbá teszi az autózás élményét. Nem kell kompromisszumot kötni, ha esik az eső, de friss levegőt szeretnénk áramoltatni az autónkba. Felszerelésük egyszerű, erről lépésről lépésre képes leírást is készítettünk, valamint kérés esetén szívesen segítenek kollégáink.<br /> Az általunk forgalmazott mindkét légterelő, Heko és Novaline kiváló minőségűek. Funkcióját illetően egyaránt alkalmasak feladatuk maximális ellátásra, miszerint lehúzott ablakkal is komfortosan lehet autózni, valamint esztétikus megjelenést biztosítanak. Pontosan illeszkednek, diszkrét megjelenésűek. Két darabos és négy darabos készletben kaphatók.<br /> <br /> HEKO LÉGTERELŐ UV-álló, akril anyag, kicsit merevebb, mint a Novaline Sötét füst színű, a Novaline-tól kicsit világosabb Kevésbé áll el az autó síkjától Minden autótípushoz elérhető Négy- és kétrészes kivitelben is kapható Kicsit drágább, mint a Novaline <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
11 490 Ft
TP HP 1500/2500 TÖLTŐPOR CYAN 150G SCC (C9701/Q3961/Q3971)<br /> <br /> StaticControl töltőpor HP Color LaserJet 1500, HP Color LaserJet 1550, HP Color LaserJet 2500, HP Color LaserJet 2550, HP Color LaserJet 2820, HP Color LaserJet 2840 HP Q3961A, HP C9701A, HP Q3971A Katalóguskód: 11590 Következő »
Raktáron van!
1 690 Ft
Kompatibilis nyomtatók:<br /> Brother 5250DN2LTBrother 5250DNTBrother DCP-8060Brother DCP-8065Brother DCP-8065DNBrother DCP-8460NBrother HL-5200Brother HL-5240Brother HL-5240LBrother HL-5250Brother HL-5250DNBrother HL-5250DNLTBrother HL-5270Brother HL-5270DNBrother HL-5280DWBrother HL-5280DWLTBrother MFC-8460Brother MFC-8460NBrother MFC-8860DNBrother MFC-8860NBrother MFC-8870DWBrother MFC8460N Következő »
5 napos szállítással
6 180 Ft