34647 l

- 10 000 db
Steve gyémántok után kutat egy cseppkőbarlangban. Ott találkozik egy axolotllal és egy felrobbanó kúszónövénnyel, amely szétfújja a gyémántércet, amikor a gyerekek megnyomják a gyújtásgombot.  Következő »
Raktáron van!
3 529 Ft
Hűtő specifikáció<br /> Foglalat kompatibilitásIntel Xeon LGA3647Magasság (ventilátor nélkül)165 mmSzélesség (ventilátor nélkül)150 mmMélység (ventilátor nélkül)52 mmSúly (ventilátor nélkül)797 gMagasság (ventilátorral)165 mmSzélesség (ventilátorral)150 mmMélység (ventilátorral)78 mmSúly (ventilátorral)957 gAnyagRéz (alap és hőcsövek), alumínium (hűtőbordák), forrasztott kötések és nikkel bevonatok<br /> Ventilátor specifikáció<br /> ModelNoctua NF-A15 PWMCsapágySSO2Max. forgási sebesség (+/- 10%)1500 RPMMin. forgási sebesség (PWM, +/- 20%)300 RPMMax. légáramlás140,2 m³ / hMax. akusztikus zaj24,6 dB(A)Bemeneti teljesítmény1,56 WFeszültségtartomány12 VMTTF> 150.000 óra Következő »
Raktáron van!
57 360 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Helló húsvét!
100% rattan Búra átmérője: 50 cm Búra magassága: 20 cm Teljes magasság: 80 cm Aljzat típusa: E27 Max 60W Következő »
3 hetes szállítással
-5%
46 900 Ft
44 590 Ft
A Playmobil 3647 Családi lakókocsi játék egy kiváló kiegészítője lehet bármely Playmobil játékszettnek, hiszen ezzel a lakókocsival akár hosszabb utazásokra is elindulhat a család. A lakókocsi tetejét le lehet venni, így a belsejét könnyedén át lehet alakítani. A figurák, az asztal és az ülőpadok is könnyen elhelyezhetők a lakókocsi belsejében, így az utazás alatt mindenki kényelmesen elfér a lakóautóban. A játékhoz tartozik két bicikli, melyet a figuráink akár magukkal is vihetnek az utazások során. A családi lakókocsi remek lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek eljátsszák a család együtt töltött nyaralásának pillanatait, valamint fejleszti a kreativitást és a szerepjáték készséget is. Az autó mérete 35 x 14 x 15 cm Következő »
Raktáron van!
21 229 Ft
D.G.34646 Porcelánbögre 610ml,dobozban,Serca<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
8 napos szállítással
6 069 Ft
Tulajdonságok: Kompakt, 0,5 literes kapacitás Vízszint kijelző Kivehető és mosható vízkő szűrő Hőálló fogantyú Praktikus 1-kezes működtetés Tartozék (2 db) műanyag pohár és kanál BPA-mentes Kb. 1100 W teljesítmény, állítható, 115/230V kettős feszültség Rozsdamentes acél/fekete kivitel Következő »
Raktáron van!
12 490 Ft
4 napos szállítással
46 390 Ft
4 napos szállítással
46 390 Ft
Vár homokozó készlet 4647<br /> 18 elemből áll: egyedi, négytornyú középkori vár alakú vörös vödör, 14 közönséges, kerek és négyzet alakú, középkori vártornyokra emlékeztető homokforma; árok alakú sziták és gereblyék, lapátok.<br /> A homokformák színeit szivárványos színséma szerint választjuk ki. A gyermek feladata a méret és forma szerinti elemek kiválasztása a vártornyok építéséhez. Következő - a gyermekek fantázia végtelen mezője. A kastély megóvhat egy csodálatos hercegnőt egy alattomos sárkánytól, vagy megállíthatja a gonosz rablókat<br /> A készlet összeállítása:<br /> - gereblye<br /> - váll<br /> - kastély alakú vödör<br /> - 14 színes forma<br /> A csomag mérete:<br /> 32 x 24 x 14,5 cm<br /> Súly:<br /> 0,8 kg Következő »
7 napos szállítással
10 940 Ft
4 napos szállítással
46 390 Ft
1000 db-os puzzle manarola (39647) - Clementoni<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 999 Ft
Kirakó, puzzle<br /> Kiváló Clementoni termék.<br /> Szép grafika, változatos színek, kimagasló minőségű alapanyag.<br /> Legyen tél, nyár, ősz, tavasz, az embert leköti a nyugalom, a játék élménye. Következő »
4 napos szállítással
3 090 Ft
A Gefutágas Lamola só- vagy borsőrlője pont az, amire minden konyhának szüksége van. A kézi mechanizmust tartósság és megbízhatóság jellemzi, az üvegháznak köszönhetően pedig könnyen ellenőrizheti, hogy mennyire van tele a tartály. Ezen kívül:A daráló egyszerű, modern formával rendelkezik.Üvegből, kerámiából, rozsdamentes acélból és műanyagból készült.Könnyen szétszedhető, így a fűszerek feltöltése egyáltalán nem jelent kihívást. Következő »
5 napos szállítással
6 870 Ft
6 éves kortól ajánljuk!<br><br>A vizuális észlelés és felismerés alapvető feltétele a sikeres írás- és olvasástanulásnak, valamint a geometriai feladatok megoldásának, tehát a matematikatanulásnak is.<br>Ez a LOGICO PICCOLO sorozat jól használható az iskolára való felkészítésben, illetve azoknak az elsős és másodikos gyerekeknek a körében, akik a vizuális felismerés terén kisebb-nagyobb nehézségekkel küzdenek.<br><br>A Játék a formákkal feladatkártyacsomag az alábbi feladattípusokat tartalmazza: alakzatok elrendezése rácsokban, sík területi viszonyok felfogása, megjegyzése.<br>A hátoldalon lévő pluszfeladatok lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek a tanultakat más módon is alkalmazzák.<br><br>A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. Következő »
6 napos szállítással
1 300 Ft
34617<br /> <br /> <br /> <br /> HDMI DUGÓ-DVI-D ALJ ADAPTER<br /> <br /> <br /> <br /> Kiemelt tulajdonságok<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Kompakt adapter DVI-D Dual Link / HDMI ™ foglalat<br /> <br /> Dupla árnyékolás az elektromágneses interferencia csökkentése érdekében<br /> <br /> Szín:Fekete<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Termékjellemzők<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Kompakt adapter DVI-D Dual Link / HDMI ™ foglalat<br /> <br /> Dupla árnyékolás az elektromágneses interferencia csökkentése érdekében<br /> <br /> Szín:Fekete<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
Felfújható úszógyűrű 107 cm Rainbow Bestway 43647<br /> Vízre induláskor érdemes magunkkal vinni minden szükséges úszómedence-kiegészítőt, a vízi kikapcsolódás és szórakozás remek kiegészítője lesz egy felfújható úszókör is. A kör 14 éves kortól gyerekeknek és minden felnőttnek szól. Átmérője 107 cm. A kerék kényelmes és stabil a vízen. Tartós PVC anyagból készült, amely ellenáll a sérüléseknek és a napfénynek. Beépített kényelmes fejtámlája van, így nyugodtan pihenhet a vízen. Könnyen felfújható, leereszthető és tárolható, az úszógyűrű egész nyáron ellazul.<br />  <br /> Műszaki adatok:<br /> - átmérője 107 cm<br /> - tartós PVC anyag<br /> - egy pohártartó<br /> - kényelmes fejtámla<br /> - javítófolt a készletben<br /> Súly:<br /> 1 kg<br /> A csomag mérete:<br /> 24 cm x 24 cm x 8 cm Következő »
7 napos szállítással
9 220 Ft
A Trixie termékek 1974. óta az első számú kutyafelszerelések és jutalomfalatok, takarmányok<br /> Trixie játékok egyenesen Németországból! <br /> Prémium minőség, tartalmas szórakozás, kedvező ár kutyája legnagyobb örömére<br /> A Trixie játékok, DentaFun fogtisztító játékok, logikai játékok, rágcsálható játékok, apport játékok, labdák, frizbie-k, úszó játékok kutyája legnagyobb kedvencei lesznek<br /> Válassza Ön is a Trixie magas minőséget! .<br /> <br /> természetes gumi<br /> menta ízű<br /> masszírozza a fogínyt<br /> A belül lévő szövet tisztítja a fogakat Következő »
5 napos szállítással
3 069 Ft
A fejlesztőkártyák csak a Logico Piccolo kerettel együtt használhatóak, ami külön megvásárolható. Kisiskolásoknak készült játékos feladatlapok a matematika gyakorlására.<br /> <br /> A Logico Piccolo termékcsalád a nagycsoportos óvodától az alsó tagozat végéig minden kisgyerek számára ideális megoldás az ismeretek stresszmentes gyakorlására. A fejlesztőfüzetek a korosztálynak szóló matematikai, olvasási-írási, helyesírási, környezetismereti tananyagokra támaszkodnak, ezekhez adnak plusz fejlesztési lehetőséget. A fejlesztőfüzetek kiválóan alkalmasak tehát arra, hogy az adott tantárgyi ismereteken túl fejlődön a gyermek logikai készsége türelme, összpontosítókészsége. A füzet témái: sík- és térbeli elhelyezkedés felismerése síkidomok összeillesztése tükrözés szimmetria. A játék tartalma: 16 db A/5 méretű, színes feladatkártya Ajánlott életkor: 6 éves kortól Következő »
6 napos szállítással
-2%
1 930 Ft
1 900 Ft
Műszaki adatokKészlet1 x öntöző zuhany, 1 x vízleállító, 1 x tömlőcsatlakozó, 1 x kakas csatlakozó, 1 x adapterTömlő hossza10 mTömlő átmérő9 mm Következő »
5 napos szállítással
26 660 Ft
Helló húsvét!
Elektromos kisautó alkatrész megrendelése esetén nem áll módunkban a terméket visszavásárolni vagy cserélni!<br /> Kérjük csak abban az esetben adja le megrendelését, ha a fent leírtakat tudomásul vette!<br /> Megértését köszönöm! Következő »
7 napos szállítással
14 490 Ft
LOGICO Piccolo 3447 - Ismeretek 1-2. osztály<br /> <br /> A Geometria Piccolo kártyák nagyszerűen egészítik ki az első-második osztályos tananyagot. A gyerekek önállóan gyakorolhatják az alakzatok felismerését, pozíciójukat, összetevőiket. Fejlődik a koncentrációs készségük, a fejben számolós feladatoknál a számolási készségük, és ahol a geometriai megoldást fejben kell elképzelni, a síkbeli- és térbeli tájékozódásuk is. A Geometria 2. feladatkártya-csomag az alábbi témákat dolgozza fel: sík- és térbeli elhelyezkedés felismerése, síkidomok összeillesztése, tükrözés, szimmetria. A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. Következő »
4 napos szállítással
1 689 Ft
LOGICO Piccolo 3464 - Szem-kéz koordináció<br /> <br /> 6 éves kortól ajánljuk! A vizuális észlelés és felismerés alapvető feltétele a sikeres írás- és olvasástanulásnak, valamint a geometriai feladatok megoldásának, tehát a matematikatanulásnak is. Ez a LOGICO PICCOLO sorozat jól használható az iskolára való felkészítésben, illetve azoknak az elsős és másodikos gyerekeknek a körében, akik a vizuális felismerés terén kisebb-nagyobb nehézségekkel küzdenek. A Játék a formákkal feladatkártyacsomag az alábbi feladattípusokat tartalmazza: alakzatok elrendezése rácsokban, sík területi viszonyok felfogása, megjegyzése. A hátoldalon lévő pluszfeladatok lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek a tanultakat más módon is alkalmazzák. A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. Következő »
4 napos szállítással
1 689 Ft
Házi asszonyoknak ajánljuk, kezdő és haladóknak egyaránt. Főbb jellemzők 1g-5 Kg Elektronikus vezérlés LCD kijelző Akkumulátor típus: 2db AA elem , nem tartozék Szín: Fehér Méretek: 220 x 160 x 10 mm Következő »
10 napos szállítással
2 690 Ft
Energia megtakarítás és környezetbarát használat, <br><br /> Nagyon alacsony fogyasztás / Energia osztály: A, <br><br /> Hosszú élettartam kb. 30.000 óra, <br><br /> Nincs UV- és IR sugárzás, nincs vibrálás, nincs zaj, <br><br /> Nagyon jó hőháztartás (a belső réz vezetőnek és a külső alumínium házból adódóan), <br><br /> Beltéri használatra,<br><br /> Foglalat: E14, <br><br /> LED(ek) száma: 1 / típusa: 3W (min. 40 W-os hagyományos izzónak felel meg),<br><br /> Szín: meleg fehér 2700-3300K, <br><br /> Szórási szög: 360°, <br><br /> Lumen: W:140 lm, Ra: 65-75, <br><br /> Fogyasztás: 4 W, <br><br /> Működési feszültség: 85V - 265V AC,<br><br /> Frekvencia: 50Hz / 60Hz, <br><br /> Borítás: aluminium & tiszta üveg,<br><br /> Nem dimmelhető,<br><br /> Védelem: IP54, <br><br /> Méret (LED): 131 (H) x 34 mm, Méret (doboz): 44 x 39 x 135 mm, <br><br /> Súly: 77 g, <br><br /> Csomag tartalmaz :1 x LED izzó Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Egy minőségi kirakós játéknak pihentetőnek és szórakoztatónak kell lennie. A puzzle kirakása mind a gyermekek, mind a felnőttek számára nagyszerű módja a készség, a megfigyelés és a koncentráció fejlesztésének. A Trefl egy lengyel vállalat, amelynek székhelye a Pomorze régióban található. A vállalat 1985 óta gyárt rejtvényeket, majd később a játékkártyák és társasjátékok szegmensét is kifejlesztette. Ma a Trefl vezető szerepet tölt be Lengyelországban és terjeszkedik Európában. A Trefl termékeket mindenhol nagyra értékelik A) A technológia, amellyel gyártják őket, biztosítja a darabok tökéletes illeszkedését, minden darab egyedi és csak oda illeszkedik, ahol a helye van B) A kínálat több mint 1000 minőségi kirakójátékot tartalmaz, felelősséggel és a környezetre való odafigyeléssel C) Híres Disney gyermeklicenceket tartalmaz, Pókember, Frozen, Tranformers, Puppy Patrol, Disney hercegnők és még sok más D) A darabok tartósak, gyermekbiztos anyagból készültek E) A Trefl portfóliójában lenyűgözően sokféle kirakó található minden korosztály számára. Következő »
5 napos szállítással
2 440 Ft
Supermicro X11DPi-NT Intel C622 LGA 3647 (Socket P) Extended ATX Következő »
Raktáron van!
415 952 Ft
Álmennyezetbe süllyeszthető spotlámpa keret GU10-es égőkhöz.<br /> Anyag: Alumínium<br /> Maximális égőteljesítmény: 35W<br /> Égőcsere: A belső gyűrűt el kell fordítani<br /> Foglalat: GU10 (Nem tartozék)<br /> Következő »
Raktáron van!
2 271 Ft