335/25 r20

- 10 000 db
Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Asztali lámpa DKD Home Decor Kristály Poliészter цветя (25 x 25 x 32 cm) (2 pcs) segít neked ebben.Anyag: PoliészterKristályEstilo: Shabby ChicKivitelezés: цветяHéj: E14Izzók: 1Darabok: 2 pcsMéretei kb.: 25 x 25 x 32 cmFontos információk: Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerint Következő »
Ingyenes kiszállítás!
9 napos szállítással
31 228 Ft
A TurboWorks terméke. Megerősített 4-szeres szövetszálú, 5.5 mm falvastagságú szilikon/gumicső. 5.5 bar nyomásnak, -50°C és +260°C hőmérsékletnek ellenáll. Ellenáll továbbá mindenféle olaj, zsír, és egyéb szennyeződésnek. Tökéletesen használható intercooler és szívó oldali csövezésre.<br /> Méretek:<br /> D=25mm<br /> L=100mm Következő »
6 napos szállítással
5 900 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
5 napos szállítással
13 635 Ft
Toyo Proxes ST3 XL 335/25 R22 105W Típus: Nyári gumi Következő »
Raktáron van!
122 700 Ft
Ingyenes kiszállítás!
5 napos szállítással
66 420 Ft
Ingyenes kiszállítás!
5 napos szállítással
82 890 Ft
G21 hotelszéf 406 x 305 x 335 mm<br /> <br /> A G21 hotelszéfben biztonságban tudja pénzét, ékszereit, útlevelét és más értékpapirokat, az elektromos készülékeket és egyéb más értétkárgyat, melyet alapvetően félne a hotel komódjának fiókjában hagyni. Biztonságos hely az értékek számára A széf űrtartalma 36 liter, ami bőven elég a készpénz, ékszerek, személyes dokumentumok és egyéb kisebb méretű érték megőrzésére. Nagyon hasznos továbbá a levehető 39,5 x 22 cm-es belső polc, ami kiváló a kisebb értéktárgyak tárolására. Minőségi anyag A széf kiváló minőségű, szilárd anyagból készül. A falak 2 mm vastag acéllemezből készülnek, amely ellenáll az erőszakos behatolási kísérleteknek. Az ajtók esetében az acéllemez biztonsági okokból 4,5 mm vastagságra van erősítve. A széf hátoldalán és az alján lyukak vannak, melyekkel a szef rögzíthető, így megakadályozva a széf eltulajdonítását. A csavarok a készlet részét képezik. Az értékek lakat alatt A biztonságos bezáráshoz a széf digitális zárral van ellátva, numerikus kombinációval és információs LED kijelzővel. Könnyen beállíthatja saját 6-jegyű kódját a mellékelt utasítások segítségével. Beállíthatja a dátumot és az időt is. A kijelzőn visszanézhető akár 105 nyitás időpontja is. A digitális zár mellett az ajtó mechanikus kulcszárral van ellátva a széf vésznyitására. A csomagban 2 kulcs található, arra az esetre, ha az egyik kulcs elveszne, vagy biztosítani szeretné 2 személynek a hozzáférést. Master kód funkció A széf tervezésénél mindenre gondoltunk. A standard használatos kód mellett egy ún. Master kód is beállítható, ami egy univerzális kód a szálloda alkalmazottai számára. Ez nagyon hasznos abban az esetben, ha a szállodavendég elfelejtette a saját maga által beállított kódot, vagy úgy távozik, hogy a széf zárva van. Jellemzők: Erős ajtó és szerkezet Elektronikus motoros zárrendszer LED kijelzővel Kivehető polc kis tárgyakhoz Lehetséges fal vagy padló rögzítés Specifikáció: Zárási módszer: kód + vészkapcsoló zár Térfogat: 36 l Lemezvastagság - falak: 2 mm Lemezvastagság - ajtó: 4,5 mm Külső méretek (W x H x D): 406 x 305 x 335 mm Belső méretek (W x H x D): 395 x 295 x 310 mm Belső polcméretek (W x D): 395 x 220 Súly: 14,25 kg Szín: fekete Csomagolási méretek (W x H x D): 415 x 330 x 375 mm Csomagtömeg: 14,9 kg A csomag tartalma: Széf oktatás 2x kulcs 4x horgonycsavar 4x AA elem Nagyobb mennyiség, több darabszám rendelése esetén, kérem vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal! Következő »
6 napos szállítással
80 999 Ft
75-325 # US-25 autós tartó a kormányhoz<br /> <br /> Univerzális autós kormánytartó Az univerzális BLOW tartó lehetővé teszi a hordozható eszközök biztonságos használatát vezetés közben. A termék vonzó kialakítású, és lehetővé teszi a készülék kényelmes szögbe állítását. Az állomás vékony formája enyhén csökkenti a láthatóságot vezetés közben, csatlakoztatott okostelefonnal és anélkül is. A rugalmas fogantyú gumi oldalakkal van ellátva, amelyek rögzítik és védik a telefont a leeséstől és a karcolástól. & nbsp; Specifikáció: Maximális fogantyú távköz : 85 mm Rugalmas kormányrögzítő Gumi telefonoldalak Könnyű összeszerelés < / p> Méretek: 80 x 40 x 25 mm Következő »
10 napos szállítással
3 090 Ft
Bluetooth igen Felhasználási terület Üzleti felhasználás Következő »
Raktáron van!
85 309 Ft
FERLA – A magyar gyapjúszőnyegÖltöztesse fel Ön is otthonát páratlan szőnyegünkkel!Mitől olyan különlegesek a FERLA szőnyegek?Természetesek és kiváló minőségűek – 100% gyapjúfonalból készülnek Designer szőnyegek – Mintájukat Horváth Evelin textiltervező tervezte kizárólagosan számunkraKézzel szőtt egyedi darabok – Minden egyes szőnyeg kézzel szőve, nagy odafigyeléssel rendelésre készül elHazai gyártás  – sok évtizedes tapasztalattal és nagy szakértelemmel hazai üzemben készítjük szőnyegeinket a legkiválóbb alapanyagok felhasználásávalPuha & egyszerre strapabíró – Felületükre öröm rálépni, lágy, de ugyanakkor időtálló darabokMiért válassza Ön is a FERLA szőnyegeket? A gyapjú ősidők óta velünk élő, nemes alapanyag, mely napjainkban reneszánszát éli, jelenléte a térben természetközeli, meleg hangulatot idézFenntartható, hiszen élettartama nagyon hosszú, akár több nemzedéket is kiszolgálhatPadlófűtésnél is használható – A gyapjú természetes adottságainál fogva kiváló hőtartó, de ugyanakkor lélegző anyag.Szőnyegeink természetes textúrájánál és letisztult mintázatuknál fogva könnyen simulnak akár a skandináv stílusú, minimal, bohó, enteriőrökbe is.Tisztítás:<br /> A gyapjú természetes lanolinos bevonatának köszönhetően alapvetően taszítja a port és a koszt, de kiválóan porszívózható is. A rá cseppenő folyadék egy papírtörlő segítségével könnyen eltávolítható. Makacsabb szennyeződés esetén kevés szappanos, langyos vízzel tisztíthatjuk. Felülete igény szerint otthon is impregnálható.<br /> <br /> <br /> Mosógépben nem mosható, mert a gyapjú a víz és a hő hatására nemezelődik!<br /> <br /> Használat:<br /> Szőnyegeink kétoldalasak, ezért érdemes őket legalább évente kétszer megfordítani, hogy felületük egyforma mértékben nemesedjen.<br /> <br /> Ön most jelenleg a világszerte elérhető néhány száz minta közül az egyiket nézi. Egyedi méretben is kapható, akár cserélhetőek a színek is a mintában – kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ez ügyben!<br /> <br /> A szőnyeget egyedileg Ön számára rendelés alapján készítjük el a kívánt méretben. A kézimunka és a fonal természetessége révén max. 5% eltérés lehet a szőnyeg mintájában és méretében egyaránt. A különböző méretű szőnyegeknél a minta arányai is eltérhetnek attól, amit a képen lát.  Következő »
2 hetes szállítással
150 000 Ft
Szín: fekete<br /> Űrtartalom: 120 l<br /> Méret: 70x110 cm<br /> Vastagság: 60 mikron<br /> <br /> Kiszerelés: 25 db/csomag<br /> Gyűjtő kiszerelés: 10 csomag/doboz<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
3 742 Ft
5 napos szállítással
15 768 Ft
Három gyűrűvel a biztonságos használat érdekében3 éves kortólPercek alatt felállíthatóEz a szemet gyönyörködtető medence tökéletes kültéri használatra.Élénk flamingó mintával rendelkezik, ezért a kicsik garantáltan imádni fogják. Tartós vinylből készült, mely garantálja, hogy gyermekeid egész nyáron élvezhessék a medence nyújtotta előnyöket.A termék tulajdonságai: Méret: 120 x 25 cm Anyag: vinylMit rejt a termék doboza? 1 db Flamingó gyerekmedence Következő »
Raktáron van!
6 290 Ft
Amennyiben gyakran használja billentyűzetét, szükséges, hogy megelőzze a sérülést csuklótámasz használatával. Ez a csuklótámasz olyan zseléből készült, mely az Ön csuklóinak formája szerint alakul, miközben szilárd támaszt is nyújt azoknak.<br /> <br /> Magasság:1,70 cmSzélesség:46,00 cmMélység:7,50 cmTömeg:420 g Következő »
Raktáron van!
7 320 Ft
5 napos szállítással
18 540 Ft
Szín: fekete<br /> <br /> Űrtartalom: 120 l<br /> <br /> Méret: 70x110 cm<br /> <br /> Vastagság: 60 mikron<br /> <br /> <br /> <br /> Kiszerelés: 25 db/csomag<br /> <br /> Gyűjtő kiszerelés: 10 csomag/doboz Következő »
Raktáron van!
3 090 Ft
A NORIES Spish 25 egy kis pisztrángos popper. A japán versenyhorgászok igényeinek megfelelően fejlesztették ki, akiknek olyan csalira volt szükségük a nagyon nagy horgásznyomás alatt álló vizeken, amely a felszínen lévő passzív pisztrángokat is megszólítja. A Spish 25-nek kis méretéhez képest elég nagy a felhajtóereje. Ráadásul az enyhén ferde, domború elülső részével és az oldalán lévő barázdákkal buborékos nyomot hagy a víz alatt, amely minden rántásnál pukkanó hangot ad, és a csali elkezd imbolyogni. Ráadásul mindig élmény, amikor a pisztrángok a víz felszínén nyüzsögnek a kis pisztrángos popper Spish 25-re!<br /> Következő »
4 napos szállítással
5 660 Ft
Az apróbb csillámporokon át, a strasszkövekig, szinte bármit könnyedén el tudsz tárolni ebben a kis helyen is elférő, praktikus műanyag tégelyekben, dobozokban. A tégelyek és tárolók külön-külön zárható tetővel rendelkeznek, így biztos lehetsz benne, ha szorosan rácsavartad a kupakját, nem fog kiesni belőle semmi. Következő »
Raktáron van!
4 190 Ft
5 napos szállítással
11 439 Ft
Homoktűrő többfokozatú centrifugál mélycsőkútszivattyú 90 mm max. átmérőjű motorral együtt. Egyfázisú motor. Kondenzátor be van építve a motorba, ezért elegendő 3 eres kábel az elektromos ellátáshoz. Gyárilag 20 m kábellel szerelve. Garancia 3 év. Csőcsatlakozása: 1 1/2" Max nyomás: 13,1 bár Emelő magasság: 131 m Szállítási teljesítmény: 110 l/perc Teljesítmény: (230V) 1800 W Max áramfelvétel: 11,5 A Szivattyú magassága: 167 cm Szivattyú átmérője: 90 mm Kábel: 20 m kábellel Védettség: IP68 Homoktűrő képessége: 300 g/m3 Garancia: 3 év Gyártó: IBO Lengyelország Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
114 990 Ft
Pirelli PZERO PZ4 SP.CAR XL MO1 MERCEDES FS 335/30 R20 108Y Típus: Nyári gumi Következő »
5 napos szállítással
133 730 Ft
Extra simaságú felülete tökéletesen precíz rajzolási, vágási, ragasztási lehetőséget biztosít. Anyagában színezett karton. Kiválóan használható prezentációkhoz, hirdetésekhez, csomagolásokhoz, keretezésekhez, scrapbooking albumokhoz, meghívókhoz, menükhöz. Következő »
Raktáron van!
-44%
151 Ft
85 Ft
GRUNDFOS Magna1 25-120 180 keringető szivattyú<br /> <br /> GRUNDFOS Magna1 25-120 180 keringető szivattyú, 180mm, 6/4", 230V A Grundfos a világ egyik vezető szivattyúgyártója, amelynek 1945-ös alapítása óta legfontosabb törekvése, hogy világszerte sikeresen fejlesszen, gyártson és értékesítsen kiváló minőségű szivattyúkat, szivattyú rendszereket, ezzel is hozzájárulva a magasabb életszínvonal és az egészségesebb környezet kialakításához. 14.000 alkalmazott, 10 millió előállított szivattyú, 2,5 milliárd Euró forgalom, ez a Grundfos.Termékkínálata felöleli a fűtés, hűtés, légkondicionálás, vízellátás, nyomásfokozás, szennyvíz-elvezetés, ipari alkalmazások, adagolás, tűzvédelem és környezetvédelmi megoldások területét. Következő »
Ingyenes kiszállítás!
4 napos szállítással
329 835 Ft
5 napos szállítással
27 729 Ft
Füstcső egyenes fekete 120/25 vast.0,6 MAGYAR TERMÉK Következő »
Raktáron van!
2 500 Ft
Tisztító zsákok, 120 L, 25 db, Festő Következő »
Raktáron van!
10 465 Ft
Kumho HP71 235/55 R20 102H Típus: Nyári gumi Következő »
5 napos szállítással
70 840 Ft
Pirelli PZERO 235/35 R20 88Y Típus: Nyári gumi Következő »
5 napos szállítással
102 120 Ft
<br /> <br /> Xerox WorkCentre 3315, Xerox WorkCentre 3325 (106R02310) (106R02308)<br /> <br /> Capacity: 5000 pages (gyári adat, 5% fedettség mellett) Következő »
Raktáron van!
6 775 Ft