3017 pink

- 10 000 db
Szorosan simul a telefonkészülék vonalaira és az összes gombra is, így a telefonod nem érződik a tok használatától nehezebbnek, vastagabbnak. Készülékedet megfelelően védi a tok belsejében elhelyezkedő puha mikroszálas anyag, a külsején lévő szilikon anyagú, selymes tapintású felülethez pedig élvezet hozzáérni, ráadásul nagyon elegáns is. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TELEFON TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK! . Következő »
Raktáron van!
1 280 Ft
Vékony szilikon hátlap készülékére méretezve.<br /> - vastagsága 0,5 mm, mégis tökéletes védelmet nyújt készülékének,<br /> - megfelelő kivágások a gombok illetve a csatlakozóknak,<br /> - a telefontok anyaga szilikon,<br /> - tökéletes védelmet nyújt a kisebb ütödések, karcolások ellen<br /> <br /> KompatibilisSamsung Galaxy A3 (2017) Következő »
5 napos szállítással
3 140 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Tökéletes kiegészítő<br /> Emeld a Galaxy stílusos megjelenését a következő szintre<br /> Válassz a különböző divatos színárnyalatok közül. <br /> Bármelyikre is essen a választás, biztos lehetsz benne, hogy tökéletes kiegészítője lesz a Galaxy készülékednek.<br /> <br /> KompatibilisSamsung Galaxy J5 (2017) Következő »
5 napos szállítással
4 700 Ft
Tanulás az építés által, ez a BiOBUDDi játékkészletek megkülönböztető jegye. Ezek a fenntartható játékok serkentik a 1,5-6 éves korú gyermekek fantáziáját, és segítenek nekik kreativitásukat használni. A BiOBUDDi különböző színű alaplapokat kínál. Az alaplapok kompatibilisek más márkák építőkockáival, így az alaplap szó szerint a kreativitásuk alapjává válik. Akár házat, fészert, várat vagy bármit is építesz, mindig szükséged lesz valamire, amire építhetsz. A BiOBUDDi minden elképzelhető alkotás alapját kínálja. Bővítse gyűjteményét alaplapokkal a további lehetőségekért. A környezetbarát és bioalapú anyag tartós alapot biztosít bármilyen építményhez, úgyhogy rajta, építsen!\n\nA bioalapú anyagok, pontosabban a cukornádnövények maradványai, amelyekből ez az alaplemez készült, környezet- és gyermekbaráttá teszik ezt a terméket.\n\n\n\nA termék fő előnyei:\n\nKörnyezetbarát, újrahasznosítható és fenntartható. Könnyen használható, biztonságos, megfelelő színű és könnyen tisztítható. Kompatibilis más márkák normál és nagy építőelemeivel, remek kiegészítője az építőelem gyűjteményének.\n\n\n\ntippek és trükkök\n\nMinden alkotásnak szüksége van egy alapra, ez az alaplap tökéletes kiegészítője minden építőjátékos gyűjteményének. Nézd meg a BiOBUDDi kollekció többi játékkészletét, hogy ezt az alaplapot más környezetbarát játékokkal töltsd fel. Következő »
Raktáron van!
3 675 Ft
 <br /> <br /> Szín:arany, fehér<br /> Méret:1:32<br /> Verzió:dobozos<br /> Anyag:fém/műanyag<br /> Gyártó:Jada<br /> Ajánlott:8+<br /> Egyéb információ: Szerezd meg te is a világszerte népszerű Pink Slips verdákat.Nyitható első ajtók.<br /> Következő »
Raktáron van!
6 397 Ft
<br /> Szín:narancs, piros<br /> Méret:1:24<br /> Verzió:dobozos<br /> Anyag:fém/műanyag<br /> Gyártó:JADA<br /> Ajánlott:8+<br /> Egyéb információ:Szerezd meg te is a világszerte népszerű Pink Slips verdákat. Ez a modell autó minden modellgyűjtő számára értékes darab lehet.<br /> Következő »
Raktáron van!
15 117 Ft
Termékleírás.<br /> <br /> A Roar Colorful Jelly Case egyedülálló, széles színválasztékban kapható, rendkívül puha tapintású matt szilikonból készült. <br /> A kibővített éleknek köszönhetően teljes védelmet nyújt a telefon és a képernyő számára.<br /> A tok mély, lekerekített élekkel rendelkezik - emiatt a telefont még a képernyőre esés után is teljesen védi, és a képernyő nem sérült meg.<br /> A tok matt lakkozott szilikonból készült, rendkívül kellemes az érintésre.<br /> A gombok helye szabadon hagyott, beleértve a bemeneti töltőt, a kamera lencséjét és a vakut.<br /> Gyártó: BlueStar Következő »
Raktáron van!
3 110 Ft
Kifinomult, elegáns műbőr tok szegmentált "smart" felső résszel, mely nyitásnál-zárásnál be és kikapcsolja a kijelzőt. A tok precízen illeszkedik, a gombok, csatlakozók tökéletesen működnek vele. Az előlap felhajtogatva támasztásként is használható. Több színben. Következő »
Raktáron van!
6 990 Ft
Tulajdonságok:Kifinomult, elegáns műbőr tok szegmentált "smart" felső résszel, mely nyitásnál-zárásnál be és kikapcsolja a kijelzőt. A tok precízen illeszkedik, a gombok, csatlakozók tökéletesen működnek vele. Az előlap felhajtogatva támasztásként is használható.Kompatibilitás: Apple Ipad 9.7" (2017)Szilikon hátlappal  Méret 9.7" Szín pink Következő »
8 napos szállítással
-4%
10 655 Ft
10 250 Ft
Turbó-képes lottó, szín, forma, memória<br /> <br /> Turbó - képes lottó, szín, forma, memória.Pici részlet kinagyítva a lapkákon, emlékezni kell, hol is van a teljes képen az a kinagyított részlet iciripiciben. Megfigyelés, figyelem, emlékezet, szín és formaegyeztetés képességet fejlesztő játék.A lapkákat fejjel lefelé fordítva helyezik el az asztal közepére, és minden játékos kap egy játéktáblát. Az első játékos felfordít egy kártyát. Ha egyezik a táblájával, akkor a tetejére teszi, ha nem, akkor visszateszi középre. Az a játékos, aki először tölti meg a táblát az odaillő kártyákkal, megnyeri a játékot. A fiatalabb játékosok szabadon játszhatnak, a kis képeket a képekre helyezve és az ott lévő képpel egyezteve, összepárosítva. A színes hátterek segítenek a gyerekeknek megtalálni a lapkák helyét a táblákon.Tartalom:6 db stabil, lakkozott kartonlap különböző színekben, illusztrálva (12 x12 cm)27 db lapka a részletek rajzával, jellemző színükkel kétféle méretben1 db szövet tasak a tároláshozA csomagolás méretei: 21 x 21 x 2,5 cm Következő »
8 napos szállítással
5 224 Ft
Termék leírás: Gyönyörű kézzel készített, egyedi 3D habrózsákkal beborítva. Átlátszó díszdobozba csomagolva és prémium minőség. A maci mérete 25 cm. Gyönyörű ajándék születésnapra, évfordulóra, esküvőre, Valentin-napra, anyák napjára, baba születésére, baba zsúrra, ballagásra, illetve bármilyen más olyan alkalomra, ahol egy igazán egyedi, maradandó és gyönyörű ajándékot szeretne adni. Következő »
Raktáron van!
5 490 Ft
Nagyteljesítményű váltóáramú motor, szalon igényeihez is: Akár 70% -kal hosszabb élettartam, különösen erős légáramlás a gyors és hatékony szárításhoz<br /> Ionizálás - az antisztatikus hatásnak köszönhetően a haj nem szárad ki, sima és fényes lesz<br /> 3 hőmérséklet / teljesítmény beállítás<br /> 2 ventilátor sebesség<br /> Extra keskeny formázó fúvóka a pontos formatervezéshez (360 ° -kal elforgatható és eltávolítható)<br /> Levegő bemeneti szűrő, kivehető<br /> Extra hosszú kábel (kb. 2 m)<br /> Puha tapintású ház<br /> Túlmelegedés elleni védelem<br /> Függő hurok - 220–240 V, 50/60 Hz, 1800–2200 W Következő »
5 napos szállítással
11 990 Ft
Tulajdonságok:Kifinomult, elegáns műbőr tok szegmentált "smart" felső résszel, mely nyitásnál-zárásnál be és kikapcsolja a kijelzőt. A tok precízen illeszkedik, a gombok, csatlakozók tökéletesen működnek vele. Az előlap felhajtogatva támasztásként is használható.Kompatibilitás: Apple Ipad 9.7" (2017)Pencil tartóvalTeljesen átlátszó hátlappal  Méret 9.7" Szín pink Következő »
8 napos szállítással
11 720 Ft
iPad Air / iPad 9.7 (2017) / iPad 9.7 (2018) típusú tablethez való tablettok. A tok tökéletesen illeszkedik a táblagépedhez. A kemény műanyag keret és hátlap védi a készüléket, míg a műbőr borítás elegáns megjelenést kölcsönöz neki. A belső puha selymes anyag védi a kijelzőt. A tokot könyvszerűen ki lehet hajtani, így könnyedén állványként is használható az asztalon. A tablet tartó forgatható, lehetővé téve az álló és fekvő módban történő használatot. Következő »
Raktáron van!
4 780 Ft
Tablettok iPad Air / iPad 9.7 (2017) / iPad 9.7 (2018) típusú tablethez. A tokba tökéletesen belefog illeszkedni a Tablet-ed. A keretet és a hátlapot kemény műanyag védi, a borítása pedig műbőr. A kijelződet belül puha selymes anyag borítja majd. A tokot könyvszerűen ki lehet hajtani, és az asztalra fölállítani. A tablet tartó forgatható, így használható állítva és fekve is. A KÉP ILLUSZTRÁCIÓ, A KAMERÁK, CSATLAKOZÓK, GOMBOK HELYÉNEK KIALAKÍTÁSA AZ ADOTT TABLET TÍPUSHOZ TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK! Következő »
Raktáron van!
4 780 Ft
Ebben a játékszettben Pii Pii-t, a pisilő kiskutyát találjátok, a hozzá való tartozékokkal. Ha megitatják vízzel a cumisüvegéből, sétáltatás közben pisil. <br /> Mint az igazi kiskutyák. <br /> A sétához a nyakörvet és a pórázt is megtaláljátok a csomagban. Séta közben ha kicsit a hátsó lábánál megnyomjátok lefelé, akkor pisil. <br /> A kutyus kb 20 cm magas. Következő »
7 napos szállítással
14 610 Ft
Miért ez a legjobb választás?<br /> <br /> ● Kreatív és szórakoztató játék a különféle alakzatokkal<br /> ● Fejleszti a gyerekek megfigyelési és kombinációs képességeit<br /> ● Kiváló választás kisebbeknek<br /> ● Minőségi anyagokból készült<br /> ● Egyszerű szabályok, gyorsan megtanulható<br /> ● Vidám és tanulságos játék Következő »
Raktáron van!
4 380 Ft
Minden kislány életében eljön az az időszak, amikor édesanyja körül sürög-forog a konyhában, segíteni akar és részt venni a főzésben. Ilyenkor remek ajándék lehet egy játékkonyha, ahol a kicsik "elkészíthetik" apa kedvenc sütijét, anya kedvenc levesét. A gyerekek a játékkonyha segítségével megismerhetik a konyhában használható eszközöket és alapanyagokat és kreativitásuk fejlődik a játék közben.  Számos kiegészítővel szállítjuk, így még izgalmasabb lehet a sütés-főzés.   Nagy játékkonyha-pink és türkiz színben -Termék mérete: 87x78x29 cm -Termék súlya: 3,1 kg -Csomag mérete: 66x53,5x15 cm -Csomag súlya: 4,1 kg Csomag tartalma: -1 db játékkonyha -5 db játék gyümölcs/zöldség -2 db játék konzerv -1 db játék tojás -2 db játék étel -1 db játék só -4 db játék főzőeszköz -3 db játék evőeszköz -3 db játék flakon -2 db játék edény  -2 db játék pohár -4 db játék tányér -1 db játék pirítóssütő -1 db játék csaptelep A játék 3 éves kor alatt nem ajánlott! A játék AAA elemekkel működik, amit a csomagolás nem tartalmaz.   Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
25 527 Ft
Pink metálos ördögszarv hajpánton. Következő »
5 napos szállítással
1 157 Ft
Tárold munka közben szükséges díszítő és zselés ecseteid a praktikus ecsettartóban! A fogazatoknak köszönhetően az ecseteid könnyen tudod tárolni míg dolgozol. Következő »
Raktáron van!
390 Ft
Pi Patel különös fiú. Egyesek szerint (közéjük tartoznak a szülei is) bogaras. Tizenhat évesen elhatározza, hogy nemcsak hindu akar lenni (születésénél fog... Következő »
Raktáron van!
4 299 Ft
<br /> <br /> Telefonkiegészítő a képen látható állapotban. Nem tartozik a termékhez leírás, ezért ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken. Következő »
Raktáron van!
3 090 Ft
Akasa Pi-3 Raspberry Pi<br /> <br /> <br /> <br /> A kompakt, masszív tok tökéletes megoldás a készítőlap hűtésére és védelmére. Ideális IoT-hez, intelligens otthonokhoz, robotikához és digitális jelzőtáblákhoz.<br /> <br /> <br /> <br /> Kompatibilis:<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Raspberry Pi 1 Model B+<br /> <br /> Raspberry Pi 2 Model B<br /> <br /> Raspberry Pi 3 Model B<br /> <br /> Raspberry Pi 3 Model B+<br /> <br /> Asus Tinker Board<br /> <br /> Asus Tinker Board S<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
10 990 Ft
Amazfit GTS 4 (Rosebud Pink) pink okosóra Következő »
Raktáron van!
72 849 Ft
JBL Clip 4<br /> <br /> <br /> Ultra-portable Waterproof Speaker<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Rich JBL Original Pro Sound<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bold style and ultra-portable design<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Upgraded integrated carabiner<br /> <br /> <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> Specs<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> General Specifications<br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bluetooth version<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 5.1<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Maximum music playing time (hrs)<br /> <br /> <br /> 10<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Output power (W)<br /> <br /> <br /> 5<br /> <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Audio Specifications<br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Dynamic frequency response range (Hz)<br /> <br /> <br /> <br /> 100Hz - 20kHz<br /> <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Dimensions<br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Dimensions (cm)<br /> <br /> <br /> <br /> 8.6 x 13.5 x 4.6<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Dimensions (in)<br /> <br /> <br /> 3.4 x 5.3 x 1.8<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Weight (kgs)<br /> <br /> <br /> 0.239<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Weight (lbs)<br /> <br /> <br /> 0.53<br /> <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Control and Connection Specifications<br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bluetooth profiles<br /> <br /> <br /> <br /> A2DP 1.3, AVRCP 1.6<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bluetooth frequency<br /> <br /> <br /> 2400 – 2483.5MHz<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bluetooth transmitted modulation<br /> <br /> <br /> GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bluetooth transmitter power<br /> <br /> <br /> ≤ 10 dBm (EIRP)<br /> <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Battery<br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Battery Type<br /> <br /> <br /> <br /> Lithium-ion polymer 3.885Wh<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Charging time (hrs)<br /> <br /> <br /> 3<br /> <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Features<br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bluetooth<br /> <br /> <br /> <br /> Yes<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Charging cable<br /> <br /> <br /> Yes<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Waterproof<br /> <br /> <br /> Yes<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Wireless<br /> <br /> <br /> Yes<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Rechargable battery<br /> <br /> <br /> Yes<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> IP67<br /> <br /> <br /> Yes<br /> <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> What's in the box?<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> 1 x JBL Clip 4<br /> <br /> <br /> <br /> 1 x Type C USB cable<br /> <br /> <br /> <br /> 1 x Quick-Start guide<br /> <br /> <br /> <br /> 1 x Warranty card<br /> <br /> <br /> <br /> 1 x Safety sheet Következő »
Raktáron van!
23 760 Ft