2720 fold

- 10 000 db
Ha inkább szeretnél egy decens, klasszikus, ugyanakkor praktikus ajándék ötletet szülinapra, névnapra, akkor a Föld Órája egy lenyűgöző ajándékötlet. Tökéletes Föld alakú – hangtalan működésű óra - rajta a kontinensekkel. Bármelyik szoba pompás dísze lehet (hiszen szakít a hagyományokkal) miközben praktikus is egyben mert szép, és hasznos is. Hasznos és praktikus ajándékötlet bármelyik ismerősödnek. Anyaga: bakelit lemezÓraszerkezet: csendes, fém mutatókkalMérete: 30cm átmérőMűködése: 1db AA elemmel (1,5V-os ceruza elem)nem tartozék<br /> Amennyiben szeretnéd másik matricával megrendelni, kérlek a rendelés folyamatánál a megjegyzés rovatba írd meg, hogy melyik matricával kéred.Lehetőség van egyedi matricára, melynek egyedi költsége van.Ez esetben kérlek előbb egyeztess velünk! Következő »
Raktáron van!
6 990 Ft
<br /> <br /> 3mk Arc +<br /> 150%-kal megerősített lekerekített képernyő<br /> ARC + ™ a válasz a lekerekített képernyővel rendelkező telefontulajdonosok igényeire. Gondoskodik arról, hogy növelje okostelefonja esélyeit, hogy túlélje az elkerülhetetlen eséseket, ütéseket és karcolásokat. A termék Self-Heal ™ technológiával gazdagodott - mit jelent ez? Azt, hogy minden kisebb sérülés 24 órán belül magától begyógyul!<br /> A kijelző és az ujjlenyomat-olvasó átláthatósága<br /> A fólia mindössze 0,17 mm vastag, így szinte észrevehetetlen marad az ujjai alatt. A képernyő kivételes tisztasága és a jó színvisszaadás a további előnyei közé tartozik. A sima szerkezet segíti a hibamentes ujjlenyomat-olvasást, ezért a telefon feloldása villámgyors.<br /> Rendkívül egyszerű összeszerelés<br /> Az ARC + ™ rögzítése a mellékelt rögzítő zselével tökéletesen illeszkedik a fólia a képernyőhöz, nem kívánt buborékok nélkül! Akadálytalanul felszerelhető, még a lekerekített élekre is. Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
A legmagasabb minőségbiztosítási sztandardokat is teljesítő optikai polietilén-tereftalát hordozókra épített, ultra tiszta, 100% színtelen hatást biztosító kompozit fólia akrilbevonattal. Szivárványosodás-mentes felépítés. Most megnövelt keménység és kopásállóság, 25%-kal vékonyabb kivitelben! Következő »
Raktáron van!
3 980 Ft
Cellularline Folio. Tok típusa: Oldalra nyíló, Márka kompatibilitás: Apple, Kompatibilitás: iPad Air 10.9" (2020), Max. kompatibilis képernyőméret: 27,7 cm (10.9") Következő »
2 hetes szállítással
11 290 Ft
Tükrödőzés-mentes első filmréteggel kibővített fólia táblagéphez. Minimálisra csökkenti a kijelzőről visszaverődő fény intenzítását, karakterisztikája javítja a kül- és beltéri használatot a zavaróan megvilágított helyeken. A nagy keménységű bázisréteg magas ellenállóságot biztosít a fizikai hatásokkal szemben is. Ujjlenyomat-mentes, portaszító. Közelítően Lambert-féle izotrop felületként viselkedik. Könnyen felhelyezhető. Következő »
Raktáron van!
4 980 Ft
<br /> <br /> HardGlass<br /> Keményített és rendkívül tartós!<br /> Ez a termék a legmagasabb, 9H keménységű! Mi az érdeme ennek? Először is az üveg 420 ° C-on történő edzése és az Anti-Crash ütésgátló fólia használata. Készüléke a lehető legnagyobb védelmet kapja a karcolásokkal és sérülésekkel szemben!<br /> Kényelmes használat biztosított<br /> A HardGlass vastagsága mindössze 0,3 mm, így a mindennapi használat során elfelejtheti, hogy készüléke egy további védőréteggel gazdagodott! Másrészt az oleofób bevonat garantálja a könnyű tisztítást, a zsíros foltok eltávolítását és a kényelmes csúszkálást az ujjával a képernyőn.<br /> Legjobb illeszkedés<br /> A modern gyártási technológiák és a pontos mérések révén az üveg tökéletesen illeszkedik a készülékéhez. További előnyt jelent a szerelőkészlet, amelynek köszönhetően a termék felszerelése és rögzítése a lehető legegyszerűbb! Következő »
Raktáron van!
2 590 Ft
Otto Lienbrock, a bogaras hamburgi geológusprofesszor egy titkosírással készült középkori feljegyzésből megtudja, hogy az izlandi Snaefells vulkán kráterén keresztül út nyílik a Föld középpontja felé. Unokaöccse, a jámbor Axel sokkal kevésbé lelkesedik a hajmeresztő vállalkozásért, mégis kénytelen nagybátyjával tartani; az ő elbeszéléséből értesülünk a fantasztikus utazás izgalmas kalandjairól. Következő »
Raktáron van!
3 399 Ft
Üdvözöljük a plüss járművek világában!<br /> Ez a termék kiváló ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.<br /> Minőségi anyagokból készült, levehető, mosható huzattal. A gyerekeknek nagyszerű játék, nem tudja összetörni, ha pedig piszkos lesz csak ki kell mosni. Felnőtteknek egyedi nosztalgikus ajándék régi autójáról, munkaeszközéről.<br /> Sok különböző járművet lehet kapni plüss buszok és villamosoktól a plüss trolin és héven át a plüss metróig mindenféle tömegközlekedési jármű.<br /> Természetesen a tömegközlekedés része a vonatok és mozdonyok is igy plüss vonat és mozdony is megtalálható az oldalunkon.<br /> Nem lehet minden terméket felsorolni, a plüss járművek kategóriában minden féle típus megtalálható így pl. plüss mentő vagy akár a régi típusú tűzoltók is.<br /> Plüss járműveink többféle méretben készültek mindenki megtalálhatja a kedvencét.<br /> Végül de nem utolsó sorban fontos kiemelni hogy, egyedi és személyes ajándék lehet.<br /> Válassza ki személyes kedvencét a széles választékunkból! Következő »
Raktáron van!
13 559 Ft
<br /> <br /> Telefonkiegészítő a képen látható állapotban. Sajnos nem tartozik a termékhez leírás, ezért ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken. Következő »
Raktáron van!
9 390 Ft
<br /> Ford Explorer VI (U625) gumiszőnyeg<br /> <br /> <br /> Új gumiszőnyeg Ford Explorer VI (U625) 2020-tól gyártott modellekhez. A szőnyeg használata több szempontból hasznos, már-már elengedhetetlen:<br /> <br /> látvány<br /> higiénia<br /> kényelem<br /> kárpit védelme<br /> kellemetlen szagok szövetbe épülése<br /> <br /> A csúszásgátló anyagnak köszönhetően használata teljesen biztonságos, a szőnyeg patentokkal rögzül a gyárilag kialakított rögzítési pontokhoz.<br /> Ez a méretpontos gumiszőnyeg könnyedén kivehető-visszahelyezhető, így a tisztítás könnyedén kivitelezhető.<br /> <br /> <br /> <br /> Rögzítés<br /> patenttal<br /> <br /> <br /> Illat<br /> minimális gumiszag, 1 hét után megszűnik<br /> <br /> <br /> Méret<br /> méretpontos, Ford Explorer VI (U625) 2020-<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szín<br /> fekete<br /> <br /> <br /> Anyag<br /> gumi<br /> <br /> <br /> Szett<br /> 4 részből áll<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A gumi padlószőnyegek erősebb, tartósabb anyagból készülnek, így hatásosabbak lehetnek, mint a más fajta padlószőnyegek:<br /> <br /> könnyedén tisztítható<br /> vízálló anyagúak<br /> kopásálló<br /> <br /> masszív, hosszú élettartamú<br /> <br /> <br /> Rendeljen most gumiszőnyeget, hogy megóvja autója belsőjét! Gyors szállítással, megbízható cégtől! Következő »
Raktáron van!
14 790 Ft
„Annak ellenére”, hogy Lukács Sándor legjobb színészeink egyike immár évtizedek óta, költőként sincs a sorban leghátul! Igazi költő a Kálnoky László-tanít... Következő »
Raktáron van!
2 625 Ft
Ez a kiadvány 11 magyar népdal kottáját és szövegét tartalmazza magyar és angol nyelven. A kották mellett a dalokról készül rajzok szerepelnek és ugyanezek a rajzok kiszínezhető formában is megtalálhatóak benne. A füzet melléklete egy cd, amin a dalok hallhatóak, melyet gyerekek énekelnek el. A hangfelvétel érdekessége az, ahogy Dél-Afrikai gyerekek tanulták meg és énekelték fel a magyar népdalokat. Castelo Art Kft. Gyerekkönyvek 48 oldal Kötés: irkafűzött ISBN: 9790801670991 Szerző: Kolozsvári Ildikó Kiadás éve: 2019<br /> <br /> Ez a kiadvány 11 magyar népdal kottáját és szövegét tartalmazza magyar és angol nyelven. A kották mellett a dalokról készül rajzok szerepelnek és ugyanezek a rajzok kiszínezhető formában is megtalálhatóak benne. A füzet melléklete egy cd, amin a dalok hallhatóak, melyet gyerekek énekelnek el. A hangfelvétel érdekessége az, ahogy Dél-Afrikai gyerekek tanulták meg és énekelték fel a magyar népdalokat. Castelo Art Kft. Gyerekkönyvek 48 oldal Kötés: irkafűzött ISBN: 9790801670991 Szerző: Kolozsvári Ildikó Kiadás éve: 2019 Következő »
Raktáron van!
3 790 Ft
Föld bolygó foszforeszkáló, otthon!<br /> <br /> Bármely szoba falához vagy mennyezetéhez ragaszkodhat.<br /> <br /> Egy perc fényexpozíció egy órányi diffúziónak felel meg!<br />  <br /> <br /> Kétoldalas ragasztószalagot tartalmaz.<br /> <br /> Útmutató : húzd le a matricát, és ragassza a bolygót sima, tiszta felületre.<br /> <br /> Doboz mérete: 21 x 2.40 x 29.80 cm<br /> <br /> Súly: 18 g<br /> <br /> A gyártó által ajánlott életkor: 5 év +<br /> <br />  <br /> <br /> Figyelmeztetések!<br /> <br /> Kérjük, olvassa el figyelmesen, és kövesse a használati és biztonsági utasításokat!<br /> <br /> A figyelmeztetések, utasítások és biztonsági ajánlások be nem tartása különböző veszélyeket okozhat.<br /> <br /> Használja felnőtt felügyelete mellett.<br /> <br />  <br /> <br /> 5 évnél idősebb gyermekek számára!<br /> <br /> Nem alkalmas 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára, a benne lévő kis részek miatt, amelyek lenyelhetők!<br /> <br /> Fulladásveszély!<br /> <br /> A színek és a tartalom játékonként kissé eltérhet!       Következő »
Raktáron van!
2 721 Ft
Ez a kiadvány 11 magyar népdal kottáját és szövegét tartalmazza magyar és angol nyelven. A kották mellett a dalokról készül rajzok szerepelnek és ugyanezek a rajzok kiszínezhető formában is megtalálhatóak benne. A füzet melléklete egy cd, amin a dalok hallhatóak, melyet gyerekek énekelnek el. A hangfelvétel érdekessége az, ahogy Dél-Afrikai gyerekek tanulták meg és énekelték fel a magyar népdalokat. Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
A Verne Gyula regényéből készült látványos kalandfilmben Theodore Lytton, a geológia híres professzora felkérést kap Alice Hastingstől. A feladat az, hogy egy Föld körüli utazás során kutassa fel a férjét, aki hét éve tűnt el valahol Új-Zéland közelében. Theodore magával viszi unokaöccsét, Jonast, aki nem igazán lelkesedik az útért. Később Alice is csatlakozik hozzájuk, valamint velük tart Jonas menyasszonya, Helen is. Egy mauri legenda szerint a Tauranga vulkán átjárót rejt a mélyben. Több száz kilométert ereszkednek lefelé, mikor egy föld alatti világra bukkannak. Az őshüllők és őspáfrányok között egy különleges emberi faj él. Eredeti cím: Journey to the Center of the Earth Rendezte: George Miller Főszereplők: Treat Williams, Jeremy London, Tushka Bergen, Hugh Keays-Byrne Képarány: 1,33:1 (4/3) Hang: magyar Dolby Digital 2.0, angol Dolby Digital 2.0 Játékidő: 160 perc Extrák: közvetlen jelenetválasztás, interaktív menük Korhatár: 12 éven aluliak számára nem ajánlott Formátum: DVD Gyártási év: 1999 Megjelenés: 2005 Következő »
Raktáron van!
999 Ft
Tok Ez a kiváló minőségű, olasz Torcello marhabőrből készült, kézzel varrt luxustok tökéletes védelmet nyújt iPad-ednek, óvja a sérülésektől, precíz kidolgozásának és a felhasznált anyagnak köszönhetően még a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. Oldala puha védőbéléssel van ellátva, a felső nyitórész pedig mágnessel zárható. <br /> Következő »
2 hetes szállítással
38 890 Ft
<br /> <br /> A Whitestone prémium védőfólia Samsung Galaxy Z Fold 3 készülékhez kémiailag tervezett. Rugalmas EPU anyagból készült, ezért az ívek és az egyenetlen felületek nem jelentenek számára problémát. A fólia átlátszó, tökéletesen tükrözi a megjelenített színeket és nem befolyásolja az érintésérzékenységet. A termék tökéletesen védi az értékes képernyőt a karcolásoktól, és öngyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Ellenőrizze a telepítés módját:<br /> https://www.youtube.com/ Watch? v = MW-vEstnuvc & ab_channel = WhitestoneDome ÜZENETI ÚTMUTATÓ:<br /> 1) Kezdje a telepítést a fürdőszobában közvetlenül fürdés után - a gőz felszívja az összes port a légkörből, és nem zavarja a telepítést.<br /> 2) Alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a képernyő felületét, majd egy száraz ruhával fényesre polírozza.<br /> 3) Szerelje fel a héjat a lehető legsimábban, használja az oktatóvideót.<br /> 4) A nagyobb légbuborékokat szabadítsa meg egy kártyával, a kisebb hólyagokat és egyenetlenségeket pedig hagyja meg, ezek 24-48 órán belül maguktól felszívódnak. TERMÉKJELLEMZŐK:<br /> - 100% eredeti<br /> - Az eredeti csomagolásban csomagolva<br /> - Hatékony védelmet nyújt<br /> - Teljes érintésérzékenység<br /> - Kiváló minőségű oleofób bevonat. A KÉSZLET TARTALMA:<br /> 3 x Fehérkő fólia<br /> 1 x Felhordókészlet Következő »
Raktáron van!
9 090 Ft
<br /> <br /> Wozinsky Invisible Film védőfólia Samsung Galaxy Z Fold 4 készülékhez Samsung Galaxy Z Fold 4 készüléked védelme még sosem volt ilyen egyszerű és hatékony! A Wozinsky Invisible Film védőfólia pótolhatatlan társa minden összecsukható telefonhoz. Selymes sima felülete nemcsak a képernyőt védi, hanem a telefon használatát is igazi élménnyé teszi. Felejtse el a bosszantó ujjlenyomatokat, amelyek korábban megakadályozták abban, hogy teljes mértékben kiélvezze telefonja funkcióit. A fólia felszerelése gyerekjáték a mellékelt pozicionáló szerszámnak köszönhetően . Ez biztosítja a képernyőhöz való pontos igazodást, lehetővé teszi, hogy elkerülje a bosszantó légbuborékokat, amelyek gyakran kísérik a védőfóliák felhelyezését. A Wozinsky Invisible Film védőfólia legfontosabb előnyei: Lehetővé teszi a precíz felszerelést még összehajtható képernyőre is. A pozicionáló eszköz tökéletes, buborékmentes illeszkedést biztosít Tökéletesen illeszkedik a lehajtható képernyővel rendelkező telefonokhoz. Sokat rugalmas szerkezettel rendelkezik. Megvédi a telefont a mindennapi karcolásoktól. Karcállósága 3H Sokféle tokkal kompatibilis. Vastagsága lehetővé teszi ezt Nagy ellenállással rendelkezik az ujjlenyomatokkal szemben. A Wozinsky Invisible Film oleofób funkcióval rendelkezik. Biztosítja a kristálytiszta. Mintha láthatatlan lenne ... Kristálytiszta Felejtse el a nem kívánt tükröződéseket és szennyeződéseket a képernyőn. A Wozinsky Invisible Film védőfólia tökéletesen átlátszó, aminek köszönhetően a megjelenített kép minősége változatlan marad. Minden egyes pixel éles marad, így a Samsung Galaxy Z Fold 4 használata igazi élvezet. A fólia oleofób tulajdonsága hatékonyan megakadályozza az ujjlenyomatok felhalmozódását, így a képernyő tiszta marad . Igen kristálytiszta elfeledteti, hogy a fólia a képernyőre van erősítve - mintha teljesen láthatatlan lenne! Egyszerű és precíz felszerelés A pozicionálónkkal a fólia felszerelése gyerekjátékká válik. Ne aggódjon a légbuborékok vagy a helytelen elhelyezés miatt. A precíz pozicionálónak köszönhetően képernyője tökéletesen védett lesz, mindenféle hiányosság nélkül. Akkor sem kell aggódnia, ha telefonja védett tokkal rendelkezik. Ultravékony fóliánk teljes mértékben kompatibilis számos toktípussal, így folyamatos védelmet biztosít Samsung Galaxy Z Fold 4 készülékének. Tartósság és biztonság A Wozinsky láthatatlan fólia 3H karcállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy telefonját könnyedén hordhatja zsebében a kulcsokkal vagy érmékkel anélkül, hogy félnie kellene a képernyő sérülésétől. A köszönhetően a Wozinsky Invisible Film védőfóliának köszönhetően biztos lehet benne, hogy az összehajtható telefonja hosszú hónapokig tökéletes állapotban marad. Következő »
Raktáron van!
4 049 Ft
Tok Ez a kiváló minőségű, olasz Torcello marhabőrből készült, kézzel varrt luxustok tökéletes védelmet nyújt iPad-ednek, óvja a sérülésektől, precíz kidolgozásának és a felhasznált anyagnak köszönhetően még a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. Oldala puha védőbéléssel van ellátva, a felső nyitórész pedig mágnessel zárható. <br /> Következő »
2 hetes szállítással
38 890 Ft
Tok Ez a kiváló minőségű, olasz Torcello marhabőrből készült, kézzel varrt luxustok tökéletes védelmet nyújt iPad-ednek, óvja a sérülésektől, precíz kidolgozásának és a felhasznált anyagnak köszönhetően még a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. Oldala puha védőbéléssel van ellátva, a felső nyitórész pedig mágnessel zárható. <br /> Következő »
2 hetes szállítással
37 990 Ft
PanzerGlass P2694. Képernyővédő típusa: Átlátszó képernyővédő, Max. kompatibilis képernyőméret: 27,9 cm (11"), Anyag: Edzett üveg, Polietilén-tereftalát (PET), Márka kompatibilitás: Apple, Kompatibilitás: Apple - iPad Pro 11″ Apple - iPad Air (2020) Apple - iPad Air (2022). Tömeg: 55 g. Mennyiség csomagonként: 1 dB Következő »
Raktáron van!
13 900 Ft
<br /> <br /> body, h1, h2, h3, h4, h5, h6 {font-family: summer, sans-serif} h3 {color: #{font-family: , sans-serif;border-collapse: collapse;width: 100%;}td, th {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;}Paper Feeling™ - Rajzolj, írj és védd meg a készülékedet!Mint a papír - 2 darab csomagbanAkár 200%-kal növeli a képernyő erősségétNincs szennyeződés és koszCsökkenti az ujjlenyomatokatGrafikus vagy és minden egyes részletre odafigyelsz a mindennapi munkád során? A legnagyobb gondossággal fényesíted a projektjeidet, majd hirtelen egy csúnya, zsíros folt jelenik meg a képernyődön. Felejtse el! A Paper Feeling™ egy könnyen tisztítható fólia, amely megakadályozza a foltok kialakulását a képernyőn.Fényvisszaverő bevonatHa napi szinten sokat használja táblagépét munkaeszközként, értékelni fogja a Paper Feeling™ kényelmét. Nemcsak megvédi és biztonságban tartja a táblagépét, de a fényvisszaverő bevonat olyan fényvisszaverő élményt nyújt, amely teljesen új szintre emeli a táblagép minőségét.Kellemes, mint a papírA toll siklik a képernyőn, de úgy érzi, mintha egy darab papírra írna. Tényleg olyan érzés, mintha papírra írna. A Paper Feeling™ védőfóliával haladhatsz a korral anélkül, hogy le kellene mondanod arról, amit szeretsz - a papírra írás érzéki érzéséről. A Paper Feeling™ egy nosztalgikus visszautalás a múltba egy modern, papírszerű védőfólia formájában. Minden adott ahhoz, hogy a képernyőre való írás és rajzolás élvezetes legyen.Hatékony és tartós védelemÍrsz, rajzolsz, egy pillanatnyi figyelmetlenség, és drága készüléked a járdán vagy a padlón landol. Nyomás a gyomorban és a gondolat - rendben van a képernyő? Mi ezt jól tudjuk. Ezért készítettük el Paper Feeling™ védőfóliánkat, hogy ne csak a papírt, hanem a páncélozott üveget is utánozza. Ez az egyedülálló fólia akár 200%-kal is megerősíti a képernyőt, hatékonyan védi a tablet vagy okostelefon képernyőjét a karcolásoktól és a töréstől.És mindig tisztaNem szeretsz koszos, foltos papírlapokra írni? A Paper Feeling™ védőfólia egyszerűen letörölhető, hogy tökéletesen tiszta kijelzőt élvezhess. Írj és rajzolj a papír egyedi textúrájával rendelkező képernyőre, ujjlenyomatok és szennyeződések nélkül! Mi többre vágysz még?Műszaki adatokA védelem típusaPet fólia - Paper Feeling™Ütésállóságakár 200%Vastagság0,180 mmAlkalmazott technológiák:- Lézeres gyártástechnológia- Inviscid-Sil™ ragasztóanyag- Fit-In™ pozícionáló csíkok- Dust-Fix™ csíkokA készlet tartalmazza:- 2 db. Paper Feeling™ (előlap),- Fit-In™ pozícionáló csíkok- Dust-Fix™ csíkok- Anti-Bubble Card™,- Tisztítószett.Garancia24 hónap Következő »
Raktáron van!
9 390 Ft
<br /> <br /> body, h1, h2, h3, h4, h5, h6 {font-family: summer, sans-serif ;}table {font-family: , sans-serif;border-collapse: collapse;width: 100%;}td, th {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;}A legjobb ívelt képernyőreAz ívelt kijelző igazi kihívást jelent a fólia- és üvegtervezők számára. Előfordul, hogy a védelem leválik vagy kilóg, és így kevésbé véd. A megoldás? Az ARC+™ fóliát az ívelt képernyőkre tervezték. Széltől-peremig tapad, hogy megvédje a teljes kijelzőt. Félig nedves telepítésMiért döntöttünk a gélbevonatos telepítés mellett? Először is, mert így tökéletes eredményt érhet el: a fólia könnyen felszerelhető, tökéletesen tapad a készülékre, még a széleken is, és nem válik le. A fólia pozícióját is könnyedén megváltoztathatja a kijelzőn a felszerelés során 150%-kal erősebb képernyőOlyan védelmet szeretne, amely úgy növeli a kijelző biztonságát, hogy közben láthatatlan marad? Az ARC+™ egy olyan megoldás, amely mindkettőre képes. A mindössze 0,17 mm vastagságával 150%-kal erősebb, így megkíméli a karcolásoktól és ütődésektől.Tökéletes átláthatóságAttól tart, hogy a fólia felhelyezésekor romlik a színtelítettség vagy az élesség? Egyáltalán nem! A fólia szerkezete biztosítja, hogy a megjelenített tartalom tényleges színei megmaradnak. Az ARC+™ fólia garantálja a képernyőn tökéletesen reprodukált színeket és a tökéletes tisztaságot!Self-Heal™Hogy az ARC+™ fóliát még praktikusabbá tegyük, a Self-Heal™ bevonatunkat alkalmaztuk. A fólia 24 órán belül öngyógyítja a kisebb karcolásokat és sérüléseket. Élvezze a védelmet maximális kényelemmel, hiszen még tovább élvezheti a tökéletesen sima fóliát!Kompatibilis az e-olvasójávalOlyan védelmet keres, amely támogatja telefonja ujjlenyomat-olvasóját? Az ARC+™ remek választás: a fólia egyenletes, sima, érintésérzékeny felülettel rendelkezik. Hatékony képernyőfeloldást és kiváló érzékenységet biztosít. Kivételes kényelem az Ön ujjbegyében!Félig nedves rögzítésKiváló tapadás a kijelzőhözSelf-Heal™ technológiaHosszabb ideig tart150%-kal erősíti a képernyőtÉs nem fogja érezni a képernyőnSpecifikációkVédelem típusaVédőfóliaKépernyő megerősítése150%Vastagság0,17 mmGarancia6 hónapA készlet tartalmazza:3mk ARC+™ - 1 db.Telepítő gél - 1 tasakAnti-Bubble Card™Tisztítószett Következő »
4 napos szállítással
4 390 Ft
<br /> <br /> 3MK Paper Feeling ™<br /> Rajzoljon, írjon és védje készülékét.<br /> <br /> Típus: Védőfólia<br /> <br /> - olyan érzés, mint a papír, tökéletes a stylusokhoz<br /> - 200%-kal erősíti a képernyőt<br /> - mindössze 0,18 mm vastag<br /> -2 db a készletben<br /> <br /> Paper Feeling ™ egy olyan fólia, amely könnyen tisztítható és megakadályozza a foltok kialakulását a képernyőn. Nemcsak megvédi a táblagépét és gondoskodik annak biztonságáról, hanem a fényt visszaverő bevonatnak köszönhetően rendkívüli munkakomfortot fog érezni, és teljesen más minőségi szintre lép a készülék használata. A toll siklik a képernyőn, de úgy érzi, mintha egy darab papírra írna. A Paper Feeling ™ nemcsak a papírt, hanem a páncélozott üveget is utánozza. Ez az egyedülálló fólia akár 200%-kal is megerősíti a képernyőt, hatékonyan védi a táblagép vagy okostelefon képernyőjét a karcolásoktól és a törésektől. A képernyőre egyedi papírszerkezettel írhatsz és rajzolhatsz, ujjlenyomatok és szennyeződések nélkül! Következő »
Raktáron van!
9 890 Ft
<br /> <br /> table { border-collapse: collapse; width: 50%; } td, th { border: 1px solid #dddddddd; text-align: left; padding: } tr:nth-child(even) { background-color: #dddddddddd; } Az első képernyővédő a piacon, amelyet a 3mk Protection mobiljátékosok számára tervezett.Ön játékos?Lépjen a következő szintre az 1UP képernyővédővel. Tökéletesen átlátszó fólia, amely nem zavarja a képernyő színeit vagy fényerejét.A fólia akár 30%-kal vékonyabb, mint a legtöbb szemüveg.Organoleptikus tulajdonságainak köszönhetően növeli az ujjad csúszását a képernyő felületén!Az 1UP képernyővédő 20 000 ciklus alatt mutatja a legjobb teljesítményét. A kopásállóság standard szintje akár 4 hónapig is tart! És utána? Cserélje ki a fóliát a következőre, és játsszon tovább!Oleofób réteggel rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a por vonzását és a zsíros foltok kialakulását.Ezenkívül az ütésgátló bevonat akár 400%-os megerősítést biztosít az okostelefon teljes képernyőjénekBiztonság és még több!Az 1UP képernyővédő a PZH (Országos Higiéniai Intézet) által tanúsított, az emberi egészség biztonságát garantáló tanúsítvánnyal és a RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a nehézfémtartalomra vonatkozó uniós irányelveknek való megfelelést.A nedves rögzítés a mellékelt géllel 100%-ban biztonságos a készülékre, és garantálja a tökéletes tapadást és megjelenést.Műszaki adatokA védelem típusaVédőfólia Képernyő erősségeakár 400%Vastagság0,23 mmGarancia12 hónapA készlet tartalmazza: 1UP képernyővédő fólia - 3db, lehúzó, rögzítő gél, CleaningSet - 3db. Következő »
Raktáron van!
11 297 Ft
<br /> <br /> A FlexibleGlass a fólia és az üveg repedésmentes hibridje, amely az ütközési energia elnyelésével akár 250%-kal is megerősíti a képernyőt.<br /> A szinte láthatatlan, 0,2 mm vastag üveg fokozza a képernyőn lévő további réteg hiányának érzését.<br /> Karcolásvédelem - 7H. Az ilyen magas, a védőfóliákat meghaladó keménységet a szerkezet kiegészítő kerámia bevonattal való gazdagításának köszönhetően értük el.<br /> A FlexibleGlass ideálisan illeszkedik a képernyőhöz és a szélekhez.<br /> 100%-os pontosság és érintésérzékenység.<br /> A FlexibleGlass a sima csúszás okozta üveg képernyő használatának benyomását kelti.<br /> A Fit-In ™ pozicionáló matricáknak köszönhetően. Következő »
Raktáron van!
3 390 Ft
<br /> <br /> body, h1, h2, h3, h4, h5, h6 {font-family: summer, sans-serif} h3 {color: #{font-family: , sans-serif;border-collapse: collapse;width: 100%;}td, th {border: 1px solid #dddddddd;text-align: left;padding: 8px;}tr:nth-child(even) {background-color: #dddddddd;}Paper Feeling™ - Rajzolj, írj és védd meg a készülékedet!Mint a papír - 2 darab csomagbanAkár 200%-kal növeli a képernyő erősségétNincs szennyeződés és koszCsökkenti az ujjlenyomatokatGrafikus vagy és minden egyes részletre odafigyelsz a mindennapi munkád során? A legnagyobb gondossággal fényesíted a projektjeidet, majd hirtelen egy csúnya, zsíros folt jelenik meg a képernyődön. Felejtse el! A Paper Feeling™ egy könnyen tisztítható fólia, amely megakadályozza a foltok kialakulását a képernyőn.Fényvisszaverő bevonatHa napi szinten sokat használja táblagépét munkaeszközként, értékelni fogja a Paper Feeling™ kényelmét. Nemcsak megvédi és biztonságban tartja a táblagépét, de a fényvisszaverő bevonat olyan fényvisszaverő élményt nyújt, amely teljesen új szintre emeli a táblagép minőségét.Kellemes, mint a papírA toll siklik a képernyőn, de úgy érzi, mintha egy darab papírra írna. Tényleg olyan érzés, mintha papírra írna. A Paper Feeling™ védőfóliával haladhatsz a korral anélkül, hogy le kellene mondanod arról, amit szeretsz - a papírra írás érzéki érzéséről. A Paper Feeling™ egy nosztalgikus visszautalás a múltba egy modern, papírszerű védőfólia formájában. Minden adott ahhoz, hogy a képernyőre való írás és rajzolás élvezetes legyen.Hatékony és tartós védelemÍrsz, rajzolsz, egy pillanatnyi figyelmetlenség, és drága készüléked a járdán vagy a padlón landol. Nyomás a gyomorban és a gondolat - rendben van a képernyő? Mi ezt jól tudjuk. Ezért készítettük el Paper Feeling™ védőfóliánkat, hogy ne csak a papírt, hanem a páncélozott üveget is utánozza. Ez az egyedülálló fólia akár 200%-kal is megerősíti a képernyőt, hatékonyan védi a tablet vagy okostelefon képernyőjét a karcolásoktól és a töréstől.És mindig tisztaNem szeretsz koszos, foltos papírlapokra írni? A Paper Feeling™ védőfólia egyszerűen letörölhető, hogy tökéletesen tiszta kijelzőt élvezhess. Írj és rajzolj a papír egyedi textúrájával rendelkező képernyőre, ujjlenyomatok és szennyeződések nélkül! Mi többre vágysz még?Műszaki adatokA védelem típusaPet fólia - Paper Feeling™Ütésállóságakár 200%Vastagság0,180 mmAlkalmazott technológiák:- Lézeres gyártástechnológia- Inviscid-Sil™ ragasztóanyag- Fit-In™ pozícionáló csíkok- Dust-Fix™ csíkokA készlet tartalmazza:- 2 db. Paper Feeling™ (előlap),- Fit-In™ pozícionáló csíkok- Dust-Fix™ csíkok- Anti-Bubble Card™,- Tisztítószett.Garancia24 hónap Következő »
4 napos szállítással
12 900 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Crystal Baktériummentes fólia<br /> Láthatatlan védelem a baktériumok és a karcolások ellen.<br /> <br /> <br /> Tudtad,e hogy …?<br /> <br /> <br /> 10x több baktérium<br /> Különböző kutatások szerint akár 10x több baktérium is lehet a mobiltelefonod képernyőjén, mint a kilincsen, a cipőd talpán, vagy a WC ülőkén…<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hatékony védelem a baktériumok ellen<br /> A cinkoxidot (ZnO) használó antibakteriális fedőréteg majdnem 100%-al csökkenti a képernyő felületén megtelepedő ismert vírusok, gombák és penész mennyiségét.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Biztonságos<br /> Nem tartalmaz aktív kémiai összetevőket, melynek köszönhetően biztonságos, nem irritáló és nem tesz érzékennyé.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Tisztaság mindenek felett<br /> Az anyagot folttaszító réteggel is bevonták, amely a megnövekedett kényelem érdekében elősegíti az ujjlenyomatok és a szennyeződések eltávolítását. <br /> <br /> <br /> <br /> Tökéletes illeszkedés<br /> Az általunk kifejlesztett lézervágási technológiának köszönhetően a CRYSTAL BaktériumMENTES fólia tökéletesen illeszkedik, megvédi a síkképernyő teljes felületét, és rendelkezik az összes, kamerához és egyéb szenzorokhoz szükséges kivágással.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Karcolás elleni védelem<br /> A 4H keménységgel rendelkező fólia hatékonyan megvédi a képernyődet a karcolásoktól, és csupán 0,14 mm vastag.<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 090 Ft
Fokozottan ütésálló, becsapódás-elnyelő/csökkentő termoplasztikus poliuretán (TPU) komponensekkel kiegészített többrétegű Ultra Clear fólia. A pontszerű, erős hatásokat több rétegen, egyre nagyobb felületen osztja el. Hétköznapi használat során fellépő hatások ellen hatékony védelmet nyújt.*Megjegyzés: Amennyiben a készülék kijelzője ívelt, abban az esetben a protektor csak a sík felületet fedi az optimális tapadás elérésének érdekében. Következő »
Raktáron van!
2 780 Ft