25600 wa

- 664 db
Tulajdonságok: Speciális gofrikészítő divatos buborék gofrihoz – tipikus formában buborékszerkezettel, kívül ropogós és belső bolyhosFelkészülés néhány perc alattNagy, hatszögletű sütőfelületek (tapadásmentes bevonattal)Forgási funkció (180°) az egyenletes sütési eredményekhezHőszigetelt fogantyúkJelzőlámpák tápellátáshoz és fűtéshezBiztonságos állvány a gumírozott lábak miattTúlmelegedés elleni védelem220–240 V, 50/60 Hz, 700 WTeljesítmény700 Watt Következő »
6 napos szállítással
16 915 Ft
Helló húsvét!
-Kerámia titán penge-Állítható mozgó penge a különböző<br /> vágási hosszúsághoz -Push típusú kapcsoló az egyszerű<br /> kezeléshez -Tölthető kijelző töltésjelzővel<br /> -Silver Of. nagy forgási sebességű ötvözetű motor - Teljesen feltöltődik 8 óra alatt <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> -Feszültség: 220-240V 50 / 60Hz 3W •<br /> AC és újratölthető hajvágó • Töltési idő: 8 óra • Teljes teljesítmény kb. 40<br /> percig használható<br /> Következő »
Raktáron van!
-5%
5 800 Ft
5 490 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
nagy sütőfelület 17,5 cm Ø, 1 gofrihoz, 5 gofri szívvelsütőlapok alumíniumöntvényből készültekkiváló minőségű, 2 rétegű tapadásmentes bevonat a "zsírszegény" sütéshez és a könnyű tisztításhozcsúszka a barnulási fok fokozatmentes beállításáhozátsütöttség jelző 2 kontroll-lámpávalrugalmas zsanér az egyenletesen emelkedő gofrihozhőszigetelt fogantyú, túlmelegedés elleni védelemmelkábeltartó Következő »
5 napos szállítással
33 340 Ft
A kulcs fordul egyet<br /> <br /> RUTH WARE RÉGEN VÁRT ÚJ KÖNYVE A SÖTÉT ERDŐ KÖZEPÉN ÉS A NŐ A TÍZES KABINBÓL UTÁN Nem is ezt kereste, amikor véletlenül rátalált a hirdetésre, a kihagyhatatlan lehetőségre: dadának kínáltak állást, bentlakással, hihetetlenül gáláns fizetéssel, és Rowan Caine, amikor megérkezik Heatherbrae House-ba, egyszerűen beleszeret a szupertechnológiával felszerelt, fényűző okosházba, a gyönyörű Skót-felföldbe, és abba a tökéletes álomcsaládba! Csak azt nem tudja, hogy ez volt a belépője egy rossz álomba, amelynek egy gyerek halála vet véget, ő pedig börtönben várja ítéletét gyilkosságért. Rowan az ügyvédjéhez írott levelekben próbálja elmagyarázni, milyen események juttatták idáig. Nemcsak a házat behálózó kamerák örökös figyelése volt az oka, vagy a hibás technika, amely felbömbölte az alvókat, és a legalkalmatlanabb pillanatokban kapcsolta le a villanyt. Nemcsak a kislányok, akik korántsem voltak azok a mintagyerekek, akiknek Rowan előtt mutatták magukat az állásinterjún. Még csak nem is az volt a baj, hogy magára hagyták hetekig, és rajta kívül közel s távol Jack Grant, a rejtélyes mindenes volt az egyetlen felnőtt. Hanem minden. Rowan tudja, hogy sokat hibázott. Nem tagadja, hogy hazugsággal szerezte meg az állást, és nem mindig viselkedett példásan a gyerekekkel. Nem ártatlan, semmi esetre sem az. De ragaszkodik hozzá, hogy nem bűnös, legalábbis nem a gyilkosságban. Vagyis azt valaki más követte el. A kulcs fordul egyet lélegzetelállítóan nyomasztó, letehetetlen thriller, korunk Agatha Christie-jének jellegzetesen lebilincselő stílusában. Következő »
4 napos szállítással
4 150 Ft
A bioetanol biokandallók használatához lett kifejlesztve. Használata során minimális CO2 (széndioxid) és vízpára keletkezik, így káros anyag kibocsájtása nincsen, környezetbarát. Ne használjon gyufát, vagy rövid, kis méretű gyújtót, mert a gyújtás pillanatában a bioetanol kipárolgó gőze belobbanhat! Következő »
Raktáron van!
1 670 Ft
Gofrisütő 4 gofri elkészítéséhez sütési folyamatonként extra nagy, tapadásmentes bevonatú sütőfelületekkel (egyenként kb. 24cm x 24cm)A hagyományos belga gofri készítéséhez használható brüsszeli gofrigép mindkét oldalán fűtéssel rendelkezik – így néhány perc alatt varázslatosan könnyű és aranybarna belga gofrit varázsolhatKönnyen tisztítható - A tapadásmentes bevonatú sütőfelületeknek köszönhetően nem tapad a tészta a nagy sütőfelületekre, és a gofrisütő is könnyebben tisztítható. A körbefutó horony a felesleges tésztát felfogjaA gofrisütő forgatható vezérlővel rendelkezik a fokozatmentesen állítható barnulási fokhoz - a beépített sütési lámpának köszönhetően anélkül, hogy kinyitná a fedőt, láthatja, mikor készen van a gofriA dupla gofrisütő fedelén, fogantyúján és elején rozsdamentes acél betétekkel rendelkezik. A kézreálló fogantyú hőszigetelt, így kényelmesen és biztonságosan nyitható Következő »
5 napos szállítással
23 990 Ft
Gofrisütő sütési folyamatonként 2 gofri elkészítéséhez extra nagy, tapadásmentes bevonatú sütőfelületekkel (egyenként kb. 25cm x 17cm)A hagyományos belga gofrihoz való brüsszeli gofrigép mindkét oldalán fűtéssel rendelkezik – így néhány perc alatt varázslatosan könnyed és aranybarna belga gofrit varázsolhatKönnyen tisztítható - a tapadásmentes bevonatú sütőfelületeknek köszönhetően nem tapad a tészta a 2 nagy sütőfelületre, és a gofrisütő is könnyebben tisztítható. A körbefutó horony a felesleges tésztát felfogjaA gofrisütő forgatható vezérlővel rendelkezik a fokozatmentesen állítható barnulási fokhoz - a beépített sütési lámpának köszönhetően anélkül, hogy kinyitná a fedőt, láthatja, mikor készen van a gofriA dupla gofrisütő fedelén, fogantyúján és elején rozsdamentes acél betétekkel rendelkezik. A kézreálló fogantyú hőszigetelt, így kényelmesen és biztonságosan nyitható  Következő »
5 napos szállítással
19 990 Ft
A respekta CH 111060 WA ++ páraelszívó alkalmas a főzőlapok feletti falra szerelésre, és kilenc teljesítményszinttel gyorsan és teljesen eltávolítja az emelkedő levegőt. A 60 cm széles dőlésszögű motorháztetővel az összes teljesítményszint és a munkahelyi világítás két 1,5 wattos LED-es lámpával kényelmesen vezérelhető érintésvezérléssel. A CH 111060 WA ++ fémzsírszűrője kimosható, ami azt jelenti, hogy gyakrabban használható és kíméletes a környezet számára. A CH 111060 WA ++ energiafogyasztása évente 9 kWh, és az A ++ energiahatékonysági osztályba tartozik. Következő »
5 napos szállítással
156 230 Ft
Oscar aranyos, de súlyos személyiség: egy elhízott, sci-fi imádó, könyvmoly fiú. Ráadásul New Jersey-i gettóba szakadt dominikai család sarja, ami hátrányos helyzet a köbön. Az álma, hogy a dominikai Tolkien legyen, és hogy megtalálja az igaz szerelmet. Sajnos Oscarnak a saját egyéniségén kívül egy komoly akadály állja útját: a fukú, vagyis az átok, amely nemzedékek óta sújtja a családját, azóta, hogy nagyapja nemet mondott Trujillónak, a véreskezű és véresszájú diktátornak - amiért súlyos ... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Nagy sütőlapok (kb. Ø 18 cm), tapadásmentes bevonattalHőszigetelt fogantyúFolyamatosan állítható sütési szint2 jelzőlámpa: - Bekapcsolt állapot - Melegítés/SütésGumírozott lábakTúlmelegedés elleni védelem220-240 V, 50 Hz1200 W Következő »
5 napos szállítással
9 990 Ft
- 25 cm-es (10") fekete, nem préselt papírmembrán<br /> - Kiváló minőségű (NBR) gumiperem<br /> - Körkeresztmetszetű, hengeres cső<br /> - Nagy teljesítményű, alacsony torzítású erősítő<br /> - Mélysugárzó membrán: 25 cm (10") átmérő<br /> - Csúcsteljesítmény: 400 W<br /> - Folyamatos teljesítmény: 120 W<br /> - Teljes frekvenciatartomány: 40 - 3000 Hz + / -1,0 dB<br /> - Aluláteresztő szűrő: 50 - 250 Hz<br /> - Állítható aluláteresztő szűrő<br /> - Állítható fáziseltolás: 0° - 180°<br /> - Állítható hangerőszint<br /> - Bemeneti érzékenység: 0,2 ~ 6 V<br /> - Hangszóró impedancia: 4 Ω<br /> - Sztereó RCA bemeneti csatlakozók<br /> - Méretek (SzéxMaxMé): 450x288x306 mm<br /> - Tömeg: 6,7 kg Következő »
7 napos szállítással
-7%
51 620 Ft
47 990 Ft
A respekta CH 69060 WA páraelszívó alkalmas a főzőlapok feletti falra szerelésre, és három teljesítménnyel gyorsan és teljesen eltávolítja az emelkedő levegőt. A TouchControl segítségével az összes teljesítményszint és az 1,5 wattos LED-es lámpával ellátott munkahelyi világítás kényelmesen szabályozható a 60 cm széles falikaron. különlegesség a zöld, piros vagy kék LED-es háttérvilágításuk. A fém zsírszűrő mosható, ami azt jelenti, hogy gyakrabban használható és környezetbarát. A CH 69060 WA energiafogyasztása évente 21 kWh, és az A + energiahatékonysági osztályba tartozik. Következő »
5 napos szállítással
115 540 Ft
Helló húsvét!
MŰSZAKI ADATOK: Márka: POWERMAT Modell: PM-WA-20V-1.5AZT Maximális akkumulátor feszültség: 20V I sebesség: 0-350 rpm 2. sebességfokozat: 0-1400 ford./perc Max. nyomaték: 30 Nm Tokmány átmérője: 10 mm Akkumulátor kapacitása: 1,5 Ah Akkumulátor típusa: lítium-ion LED lámpa 21 fokozatú kuplung Orsófék A csavarhúzó súlya egy elemmel: 1,1 kg A teljes készlet súlya a bőröndben: 2,5 kg <br /> <br /> MŰSZAKI ADATOK: Márka: POWERMAT Modell: PM-WA-20V-1.5AZT Maximális akkumulátor feszültség: 20V I sebesség: 0-350 rpm 2. sebességfokozat: 0-1400 ford./perc Max. nyomaték: 30 Nm Tokmány átmérője: 10 mm Akkumulátor kapacitása: 1,5 Ah Akkumulátor típusa: lítium-ion LED lámpa 21 fokozatú kuplung Orsófék A csavarhúzó súlya egy elemmel: 1,1 kg A teljes készlet súlya a bőröndben: 2,5 kg Maximális fúrási átmérő: Fa: 25 mm Acél: 10 mm Fal: 10mm ALKALMAZÁS: Fúrás vas- és színesfémekben Ajtószerelvények, díszítőelemek rögzítése stb. Konyhai és fürdőszobai szekrények beépítése Bútorok csavarozása, összecsukható szerkezetek összeszerelése, vezetőlyukak fúrása Világítások, konnektorok, stb. Fa és PVC ablakkeretek beágyazása, furatok fúrása és csavarozási munkák Szervizmunka Szerelési munkák Szellőztető- és klímaberendezések telepítése Felszerelés csavarhúzó 2x 20V / 1,5Ah Li-ion akkumulátor töltő bőrönd övcsipesz fém fúrószárak (6x90mm / 5x85mm / 4x75mm) fa fúrószárak (6x90mm / 5x85mm / 4x75mm) 50 mm-es bitek (PH1; PZ2; PZ2; PZ3; SL4; SL5) 40 mm-es bithosszabbítás adapter 25 mm-es aljzatokhoz rugalmas tengely 24mm HEX aljzatok (5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13 [mm]) felhasználói kézikönyv PL Kényelmes kezelés és sokoldalúság Gyors fordulatszám tartományváltás A 2 sebességes üzemmódot a csavarhúzó tetején található külön kapcsolóval lehet kiválasztani. Ez lehetővé teszi a fordulatszám-tartomány gyors átállítását lassabb vagy gyorsabb csavarozásra. A beállítási lehetőségek széles választéka A csavarhúzó 18 állású nyomatékszabályozású tengelykapcsolóval van felszerelve a különböző méretű csavarok különböző anyagokba történő hatékony becsavarásához. És egy kétfokozatú kapcsoló, amely megváltoztatja a csavarhúzó fordulatszám-tartományát (0-350 ford./perc / 0-1400 ford.). Ergonómia és könnyű használat A fogantyú puha csúszásgátló anyaggal van bevonva, melynek köszönhetően a készülék szilárdan a kézben fekszik és kényelmes a használata. Emellett a munka kényelmét növeli az 1,1 kg -os csavarhúzó könnyű súlya is , az akkumulátorral együtt. Lítium-Ion (Li-Ion) akkumulátor A lítium-ion akkumulátorokat nem kell teljesen lemeríteni az újratöltés előtt. Más típusú akkumulátorokkal ez nem lehetséges, mert akkor az élettartamuk lerövidül az ún memória effektus. A Li-Ion akkumulátor töltöttségének több mint 80% -át több mint 90 napig tartja , ha nem használják. Az ilyen típusú akkumulátorok 40%-kal könnyebbek és kisebbek, mint a hagyományosak. Következő »
10 napos szállítással
19 890 Ft
<br /> <br /> Rugalmas és krómozott. Hosszúsága 200 cm, szaniter terekben való használatra ajánlott. A terméket buborékcsomagolásban csomagolják. <br /> <br /> <br /> <br /> Márka: Ferro<br /> <br /> Bevonat: króm<br /> <br /> Tömlő típusa: Rugalmas<br /> <br /> Model: WA 44<br /> <br /> Rendeltetési hely: fürdőszoba<br /> <br /> A zuhanycső hossza (cm): 200<br /> <br /> Használat: zuhanyzó<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
4 115 Ft
1200 W  Nagyméretű sütőlapok (kb. 18 cm), tapadásmentes<br /> <br /> <br /> <br /> bevonat Hőszigetelt fogantyú Fokozatmentesen beállítható<br /> <br /> <br /> <br /> barnulási szint 2 ellenőrző lámpa az áramellátáshoz és a<br /> <br /> <br /> <br /> fűtéshez (sütőfények) Csúszásmentes lábak Túlmelegedés<br /> <br /> <br /> <br /> elleni védelem  Tápellátás: 220-240 V, 50 Hz<br /> <br /> <br /> <br />  <br /> Következő »
5 napos szállítással
11 920 Ft
Nespresso promo
A Nespresso minden kávéismeretét és szakértelmét belesűrítette ebba a vadonatúj készülékbe, megalkotva eddigi legkompaktabb, mégis teljes értékű kávégépét. Az új Essenza Mini egyszerű használata, minimalista szépsége és páratlan Nespresso-minősége nap mint nap garantálja a tökéletes kávé örömét. Az Areoccino 3 tejhabosítóval kiegészülve otthonában is élvezheti a különleges tejes recepteket. Egy aprócska gép - mégis a Nespresso kávék teljes univerzumát tárja fel.<br /> <br /> <br /> <br /> TULAJDONSÁGOK:<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Súly: 3 Kilogram<br /> <br /> Kivehető víztartály: 0.6 Liter<br /> <br /> Használtkapszula-tároló kapacitása: 6<br /> <br /> Hideg vagy meleg tejhab<br /> <br /> Nyomás: 19 bar Bars<br /> <br /> Automatikus kikapcsolási mód 9 perc után (programozható)<br /> <br /> Méret (SzéxMaxMé): 110 mm x 205 mm x 325 mm<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
49 690 Ft
Új termék a Pepitán
Rozsdamentes betét a készülék házában. Tapadásmentes sütőforma. Állítható termosztát. Túlmelegedés elleni védelem. Jelző lámpa. 1000 W teljesítményRozsdamentes acél betét a külső boritásonNagy sütőlapok (kb.18 cm) tapadásmentes bevonattalHőszigetelt fogantyúFokozatmentesen állítható sütési szintKét jelző lámpa: piros a működést, zöld a felfűtést, sütést jelziTúlmelegedés elleni védelemTápfeszültség: 230 V, 50 HzTeljesítményfelvétel: 1000 W Következő »
5 napos szállítással
14 280 Ft
Szívalakú gofri a sütés szerelmeseinek!<br /> <br /> A Clatronic WA 3745 gofrisütővel gyorsan és egyszerűen varázsolhatsz finom édességet az asztalra.<br /> <br /> A készülék hőszigetelő fogantyúval és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, emellett gumírozott lábak garantálják a biztonságos használatot. A tapadásmentes sütőfelület megkönnyíti a használat utáni tisztítást.<br /> <br /> Termékjellemzők:<br /> Rozsdamentes acél betét és fedél<br /> 2 sütőfelület (tapadásmentes bevonattal)<br /> 2 gofri sütési folyamatonként<br /> Hőszigetelt fogantyú<br /> Fokozatmentesen állítható barnulási fok<br /> 2 jelzőlámpa<br /> Nagy stabilitás a gumírozott lábaknak köszönhetően<br /> Túlmelegedés elleni védelem<br /> Kábelelvezetés<br /> 220-240V 50/60Hz 1200W Következő »
Raktáron van!
17 064 Ft
Respekta CH 55060 WA++ páraelszívó főzőlapok fölé falra szerelhető, és 3 teljesítményfokozattal gyorsan és teljesen eltávolítja a felszálló levegőt. <br /> <br /> A 60 cm széles fali páraelszívónál minden teljesítményszint és  munkahelyi világítás (2 db) 1,5 wattos LED lámpái kényelmesen vezérelhetők a TouchControl segítségével. <br /> <br /> A fém zsírszűrő mosható, ami azt jelenti, hogy gyakrabban használható és védi a környezetet. <br /> <br /> A CH 55060 WA++ fogyasztása évi 16 kWh,  ez által az  A++ energiahatékonysági osztályba tartozik. Következő »
5 napos szállítással
104 200 Ft
A Respekta CH 111090 WA++ főzőlap fölé falra szerelhető, és 9 teljesítményfokozat segítségével gyorsan és teljesen eltávolítja a felszálló levegőt. A 90 cm széles, ferde motorháztető érintésvezérlővel rendelkezik az összes teljesítményszint kényelmes szabályozásához, valamint a két, egyenként 1,5 wattos LED-lámpával ellátott munkahelyi világításhoz. A CH 111090 WA++ fém zsírszűrője mosható, így gyakrabban használható, és védi a környezetet. A CH 111090 WA++ évi 9 kWh energiafogyasztással rendelkezik, és az A++ energiahatékonysági osztályba sorolható. Következő »
5 napos szállítással
222 350 Ft
Érintőszenzoros vezérlésA Világítást 1 darab LED lámpa biztosítja A levegő keringtetése utólag felszerelhető aktívszén szűrőbetéten keresztül lehetséges Következő »
5 napos szállítással
118 370 Ft
Rozsdamentes betét a készülék házában. Tapadásmentes sütőforma. Állítható termosztát. Túlmelegedés elleni védelem. Jelző lámpa. 1200 W teljesítmény<br /> <br /> Termékjellemzők:<br /> Rozsdamentes acél betét a külső boritáson<br /> Nagy sütőlapok (kb.18 cm) tapadásmentes bevonattal<br /> Hőszigetelt fogantyú<br /> Fokozatmentesen állítható sütési szint<br /> Két jelző lámpa: piros a működést, zöld a felfűtést, sütést jelzi<br /> Túlmelegedés elleni védelem<br /> Tápfeszültség: 230 V, 50 Hz<br /> Teljesítményfelvétel: 1200 W Következő »
Raktáron van!
13 156 Ft
1200 W  Nagyméretű sütőlapok (kb. 18 cm), tapadásmentes<br /> <br /> <br /> <br /> bevonat Hőszigetelt fogantyú Fokozatmentesen beállítható<br /> <br /> <br /> <br /> barnulási szint 2 ellenőrző lámpa az áramellátáshoz és a<br /> <br /> <br /> <br /> fűtéshez (sütőfények) Csúszásmentes lábak Túlmelegedés<br /> <br /> <br /> <br /> elleni védelem  Tápellátás: 220-240 V, 50 Hz<br /> <br /> <br /> <br />  <br /> Következő »
5 napos szállítással
10 190 Ft
ANXWA akkumlátoros sövényvágó E-Drive technológia, nagy nyomatékú fogaskerék-áttételű meghajtás, mely állandó nyomatékot biztosít magas megterhelés mellett is 41cm vágókéshossz és 18mm fogköz közepes sövények nyírására ideális méret Tartós, robusztus és éles fém vágókés Ergonomikus elülső fogantyú minden helyzetben kényelmes és irányított munkavégzést biztosít Kényelmes és biztonságos munkavégzést biztosít Kétkezes biztonsági kapcsoló véletlenszerű elengedésére Szabadság a hálózati kábel átvágásának veszélye nélkül nincs káros anyag kibocsátás Ez a könnyen kezelhető és nagyon csekély súlyú sövénynyíró kiválóan alkalmas sövények nyírására. A kompakt kialakítás jó kiegyensúlyozottságot biztosít. A speciális ErgoTec fogantyúval optimálisan irányítható, különösen a sövény oldalának nyírásakor. Az optimalizált késgeometria biztosítja a gallyak és vékonyabb ágak hatékony, gyors és roncsolásmentes vágását. Kényelmesen kezelhető: A sövénynyíró fáradságmentes, biztonságos és élvezetes munkavégzést kínál, mivel ergonomikus kialakítású markolatának köszönhetően jól illeszkedik a kézbe. Optimális nyírás: Az ellentétes irányba futó kések gyors és könnyű, kis erővel végzett nyírást tesz lehetővé, zavaró megakadások és szünetek nélkül. Magas szintű biztonság: A kések végén lévő ütközésvédő védi a kést a talajhoz közel, a ház vagy falak mentén végzett sövénynyírás során. A csomagban van két darab 36 V Li-ion akkumulátor, egy hálózati adapter, a készülék, és egy védőburkolat a pengéknek. Következő »
5 napos szállítással
34 990 Ft
Hal formájú fürdő hőmérő<br /> <br /> Egy hal formájában<br /> Hőmérséklet kijelzés °C-ban<br /> <br /> Ezzel a hőmérővel mérhető a fürdőkádban a jóleső hőmérséklet, így elkerülhető a túl forró vagy túl hideg fürdővíz. Különösen kisgyermekeknél van nagy jelentősége a megfelelő hőmérsékletű fürdővíznek. Az átlátszó üvegcsövecskében található a mérő folyadék, ami a hőmérséklet növekedéssel megnyúlik és a mérőskálán megmutatja a megfelelő értéket. Ez az érték az aktuális hőmérséklet és °C-ban jelenik meg.<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> Funkciók: Vízhőmérséklet · Házszín: Kék · Méret (bázisállomás): 60 x 14 x 150 mm · Típus (kategória): Fürdőszobai hőmérő · Vízhőmérséklet mérési tartomány: +5 ... +50 °C<br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
2 310 Ft
A TEAC TN-4-SE lemezjátszót úgy építették, hogy a lemezek csodálatos hangzást adjanak, és ráadásul jól is néz ki. Rendkívül stabil, közvetlen meghajtású motorral rendelkezik, amely nagy nyomatékú teljesítményt nyújt, és masszív talapzatot kapott ütéscsillapító lábakkal a rezgések minimalizálása érdekében. A kefe nélküli egyenáramú motor kristálybiztos sebességpontosságot biztosít, az öntött alumínium tányér pedig kiváló sebességstabilitást nyújt 33-1/3 és 45 fordulat/perc fordulatszámon.<br />  A könnyű, S-alakú alumínium tonearm a legendás tonearm-gyártó SAEC Corporationnel együttműködésben készült. Tartalmaz egy gyárilag beszerelt Sumiko Oyster mozgó mágneses kazettát, amely nagyon pontosan olvassa a lemez barázdáit. A beépített phono előerősítővel közvetlenül csatlakoztatható szinte bármilyen vevőegységhez, integrált erősítőhöz vagy motoros hangszórókhoz. Következő »
5 napos szállítással
240 400 Ft
OEM 2064 típusú befecskendező szivattyú zár. Fenntartja a befecskendező szivattyú sebességváltóját, amikor a vezérműszíjat és a befecskendező szivattyút kicserélik. Motorkódok: 1V, 1Z, AAB, ACV, AHU, ALH, AWP, AWV, CS, CY, DE, MD, ME és MF. Következő »
4 napos szállítással
32 093 Ft
Technoline WA 1035 Beltéri/kültéri hőmérő<br /> <br /> A közismert klasszikus egy modern formában a Technoline WA 1035 beltéri és kültéri fehér színű műanyag hőmérőjétől.<br /> <br /> • Beltéri vagy kültéri hőmérő<br /> • Hőmérséklet kijelzés<br /> • Mérete: 60 x 280 x 15mm Következő »
4 napos szállítással
1 790 Ft
Technoline WA 2010 beltéri hőmérő, fa hatású<br /> <br /> A Technoline WA2010 fa hatású beltéri hőmérője egy közkedvelt klasszikus nyomdokaiban jár így teljes mértékben esztétikus és praktikus eszköz.<br /> <br /> • Beltéri hőmérő<br /> • Hőmérséklet kijelzés °C-ban<br /> • Mérete: 40 x 220 x 15 mm Következő »
4 napos szállítással
1 590 Ft
Tulajdonságok:<br /> <br /> Kreálj laza, irigylésre méltóan dús hatású frizurát a Remington ionos hajcsavarók segítségével. Az ionos kondicionálásnak köszönhetően a készülék csodákra képes, ha gubancokkal küszködsz. Az ionok a haj elektromos töltésének semlegesítésével sima, ápolt, gubancoktól mentes, fénylő eredményt biztosítanak. Mi több, a hajcsavarók a formázást egészen a hajszálak tövéig lehetővé teszik, ezáltal nagyobb volumenű, dúsabb frizura érhető el. Általában négy kisebb hajcsavarót kell az alsóbb részeken, tíz közepes csavarót kell középen, és hat nagyobbat kell a haj felső részénél alkalmazni. A hajcsavarók megérinthető hideg vége gondoskodik róla, hogy a hő csak a hajat érje, és ezáltal tökéletesen kényelmes legyen a hajcsavarók viselése. 20 db ionos hajcsavaró.<br /> 20 hajcsavaróból álló, 3 méretet tartalmazó készletünk segítségével gyönyörű, dús hatású, hollywood-i szupersztár frizurákat készíthetsz el. Viasz betét.<br /> A csavarók belsejében található viasz tovább megőrzi a hőt, így azok lassabban hűlnek ki, tovább tartják a meleget, így tartósabb frizurát hoznak létre. Ionos kondicionálás Három méret: 4 kis-, 10 közepes-, és 6 nagyméretű csavaró Készenléti állapotot jelző LED A hajcsavarók felmelegedett állapotát a LED fényének változása jelzi A hajcsavarók vége hideg marad 20 db színes csat és hajtű a könnyű rögzítéshez 2 év garancia +1 év regisztráció esetén https://hu.remington-europe.com/termék-regisztrálás Következő »
Raktáron van!
15 190 Ft