2512 kit

- 6 049 db
2312<br /> <br /> „Intellektuálisan lenyűgöző... rendkívül emberi... szerteágazóan spekulatív...” Iain M. Banks„Kim Stanley Robinson az egyik legjobb látnoki képességekkel rendelkező tudományos-fantasztikus írónk.” Los Angeles Times„Ha ki kellene választanom azt az írót, aki megalapozza az ezután következő sci-fi regényekkel szemben támasztott elvárásokat, az Kim Stanley Robinson lenne.” The New York TimesA tudományos és technológiai fejlődés rendkívüli jövő előtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain és bolygóin, sőt még azokon is túl. 2312-ben azonban események sorozata kényszeríti az emberiséget arra, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövőjével.A történet a Merkúron kezdődik, Terminátor városában, a mérnöktudomány eddig sosem látott csodájában. Swan Er Hong a nagyanyját gyászolja, Terminátor városának egyik legbefolyásosabb patrónusát. Mivel halálának váratlansága és tisztázatlan körülményei nem hagyják nyugodni, Swan útra kel a Naprendszerben, ám még csak nem is sejti, hogy ezzel nem csak saját életét, de az egész emberiségét is örökre megváltoztatja. Swan egykoron bolygókat teremtett - most azonban abba a tervbe is belepillanthat, amely az elpusztításukat célozza. A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövőjéről, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekről, akik a jövő történéseit alakítják - nagy jelentőségű sci-fi a műfaj egyik legtehetségesebb írójától.Az 1952-es születésű Kim Stanley Robinson a modern sci-fi irodalom egyik legismertebb és legtöbb díjjal kitüntetett alakja. Három trilógia, nyolc önálló regény és több novelláskötet szerzője. Több mint tíz irodalmi díjat kapott: kétszer tüntették ki a rangos Hugóval, háromszor pedig a Nebulával, ezek mellett egy World Fantasy-díj, egy John W. Campbell-díj és hat Locus-díj köthető még a nevéhez. Legutóbb a 2312 című regényéért ítélték neki a Nebula-díjat, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb hatású és legtöbbet emlegetett sci-fije, és az összes meghatározó irodalmi díjra jelölték. Írói munkássága mellett Robinson mára ismert gazdasági-politikai elemzővé is vált. Esszéit gyakran publikálja, a New Scientist, a Wired és a Worldwatch Institute is jelentetett meg közülük. Következő »
4 napos szállítással
4 660 Ft
<br /> <br /> A Kia Carens váltószoknya pontosan illeszkedik az autó váltójára, így tökéletesen fedi azt, ezáltal védelmet nyújt a szennyeződések, a kopások és sérülések ellen. A gyári váltószoknyával megegyező, méretpontos szabású. Minőségi olasz bőrből készült bőrszoknya. <br /> <br /> <br /> <br /> Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy a váltókeret nem-e törött! A beépítőkeret nem tartozik a szoknyához!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Modell:<br /> Kia Carens<br /> <br /> <br /> Évjárat:<br /> 2012-<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Anyag:<br /> Bőr<br /> <br /> <br /> Szín:<br /> Fekete<br /> <br /> <br /> Származási hely:<br /> EU<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hogyan lehet kicserélni a váltószoknyát?<br /> <br /> <br /> Egyszerűen, akár házilag is cserélhető. A váltószoknyát a kerethez csak ragasztással vagy tűzéssel lehet rögzíteni. Több váltószoknyánk alsó része szűkített, gumis, ami megkönnyíti a felszerelést, így azt csak rá kell húzni a keretre.<br /> <br /> <br /> <br /> Hogyan ápold az új váltószoknyádat?<br /> <br /> <br /> A bőrszoknyát megfelelő gondossággal kell kezelni és tisztítani. Javasolt bőrápolóval ápolni, hogy hosszú távon megőrizze eredeti állapotát. Vigyél fel kis mennyiségű bőrápolószert egy puha törlőkendőre, majd finoman töröld át vele a váltószoknyát.<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
4 590 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
<br /> <br /> A Kia Carens váltószoknya pontosan illeszkedik az autó váltójára, így tökéletesen fedi azt, ezáltal védelmet nyújt a szennyeződések, a kopások és sérülések ellen. A gyári váltószoknyával megegyező, méretpontos szabású. Minőségi olasz bőrből készült bőrszoknya. <br /> <br /> <br /> <br /> Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy a váltókeret nem-e törött! A beépítőkeret nem tartozik a szoknyához!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Modell:<br /> Kia Carens<br /> <br /> <br /> Évjárat:<br /> 2007-2012<br /> <br /> <br /> Anyag:<br /> Bőr<br /> <br /> <br /> Szín:<br /> Fekete<br /> <br /> <br /> Származási hely:<br /> EU<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hogyan lehet kicserélni a váltószoknyát?<br /> <br /> <br /> Egyszerűen, akár házilag is cserélhető. A váltószoknyát a kerethez csak ragasztással vagy tűzéssel lehet rögzíteni. Több váltószoknyánk alsó része szűkített, gumis, ami megkönnyíti a felszerelést, így azt csak rá kell húzni a keretre.<br /> <br /> <br /> <br /> Hogyan ápold az új váltószoknyádat?<br /> <br /> <br /> A bőrszoknyát megfelelő gondossággal kell kezelni és tisztítani. Javasolt bőrápolóval ápolni, hogy hosszú távon megőrizze eredeti állapotát. Vigyél fel kis mennyiségű bőrápolószert egy puha törlőkendőre, majd finoman töröld át vele a váltószoknyát.<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
4 590 Ft
Kia Rio III SD csomagtértálca<br /> <br /> Új, Kia Rio III SD csomagtértálca, fekete színben, magas oldalperemmel 5 személyes autótípushoz.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Modell:<br /> Kia Rio III SD<br /> <br /> <br /> Évjárat:<br /> 2012-<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A csomagtértálca tulajdonságai:<br /> <br /> magas oldalperem<br /> csúszásgátló felület<br /> magas ellenállóképesség<br /> tartós műanyagból készült<br /> 100 %-ig méretpontos<br /> könnyen tisztítható<br /> magas minőség<br /> szagtalan<br /> <br /> <br /> Csúszásgátlós <br /> A termék speciális, csúszásgátló mintázatának köszönhetően az általunk forgalmazott csomagtartó tálcák nem csak esztétikusak, de gátolják a csomagtartóban szállított csomagok szétcsúszását, elmozdulását.<br /> Magas perem<br /> A csomagtértálcák magas pereme, azaz a medencés kialakításának köszönhetően az esetlegesen kiboruló, kifolyó anyagok a tálcán maradnak, a kárpitot megvédi.<br /> Tisztítás<br /> A tálca könnyen tisztítható, anyaga vízhatlan, így egy vizes rongy segítségével könnyen tisztítható.<br /> Méretpontos<br /> Kizárólag 100%-ig méretpontos csomagtértálcát forgalmazunk, ezáltal a nálunk vásárolt tálca a csomagtartót minden esetben pontosan körülöleli.<br /> Következő »
Raktáron van!
11 690 Ft
<br /> <br /> A Kia Sorento váltószoknya pontosan illeszkedik az autó váltójára, így tökéletesen fedi azt, ezáltal védelmet nyújt a szennyeződések, a kopások és sérülések ellen. A gyári váltószoknyával megegyező, méretpontos szabású. Minőségi olasz bőrből készült bőrszoknya. <br /> <br /> <br /> <br /> Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy a váltókeret nem-e törött! A beépítőkeret nem tartozik a szoknyához!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Modell:<br /> Kia Sorento <br /> <br /> <br /> Évjárat:<br /> 2006-2012<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Anyag:<br /> Bőr<br /> <br /> <br /> Szín:<br /> Fekete<br /> <br /> <br /> Származási hely:<br /> EU<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hogyan lehet kicserélni a váltószoknyát?<br /> <br /> <br /> Egyszerűen, akár házilag is cserélhető. A váltószoknyát a kerethez csak ragasztással vagy tűzéssel lehet rögzíteni. Több váltószoknyánk alsó része szűkített, gumis, ami megkönnyíti a felszerelést, így azt csak rá kell húzni a keretre.<br /> <br /> <br /> <br /> Hogyan ápold az új váltószoknyádat?<br /> <br /> <br /> A bőrszoknyát megfelelő gondossággal kell kezelni és tisztítani. Javasolt bőrápolóval ápolni, hogy hosszú távon megőrizze eredeti állapotát. Vigyél fel kis mennyiségű bőrápolószert egy puha törlőkendőre, majd finoman töröld át vele a váltószoknyát.<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
4 590 Ft
A méretpontos, peremes gumiszőnyeg, csatlakoztatható az autóban gyárilag meglévő rögzítési pontokhoz. Ez a termék kopásálló és szagtalan, külseje esztétikus, teljesen az ... Következő »
5 napos szállítással
13 991 Ft
A méretpontos, peremes gumiszőnyeg, csatlakoztatható az autóban gyárilag meglévő rögzítési pontokhoz. Ez a termék kopásálló és szagtalan, külseje esztétikus, teljesen az ... Következő »
5 napos szállítással
13 991 Ft
Kia Sorento II bőr váltószoknya és kézifékszoknya szett 2006-2012<br /> .<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Modell<br /> Kia<br /> <br /> <br /> <br /> Típus<br /> Sorento II 2006-2012<br /> <br /> <br /> Anyaga<br /> Bőr<br /> <br /> <br /> Szín<br /> Fekete<br /> <br /> <br /> Származási hely<br /> EU<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Gyárival megegyező szabás, méretpontos olasz bőrből készült sebességváltó és kézifék borítás. <br /> A műanyag beépítőkeret nem tartozik a szetthez!<br /> Következő »
Raktáron van!
8 890 Ft
2 db-os Heko légterelő csak az első ajtókra KIA RIO III 3 ajtós 2012-2017 <br /> <br /> cikkszám:20163<br /> gyártó: <br /> <br /> 2 db-os Heko légterelő csak az első ajtókra KIA RIO III 3 ajtós 2012-2017 Az oldalablak-légterelő nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz az autónak, de számos gyakorlati funkciójával komfortosabbá teszi az autózás élményét. Nem kell kompromisszumot kötni, ha esik az eső, de friss levegőt szeretnénk áramoltatni az autónkba. Felszerelésük egyszerű, erről lépésről lépésre képes leírást is készítettünk, valamint kérés esetén szívesen segítenek kollégáink.<br /> Az általunk forgalmazott mindkét légterelő, Heko és Novaline kiváló minőségűek. Funkcióját illetően egyaránt alkalmasak feladatuk maximális ellátásra, miszerint lehúzott ablakkal is komfortosan lehet autózni, valamint esztétikus megjelenést biztosítanak. Pontosan illeszkednek, diszkrét megjelenésűek. Két darabos és négy darabos készletben kaphatók.<br /> <br /> HEKO LÉGTERELŐ UV-álló, akril anyag, kicsit merevebb, mint a Novaline Sötét füst színű, a Novaline-tól kicsit világosabb Kevésbé áll el az autó síkjától Minden autótípushoz elérhető Négy- és kétrészes kivitelben is kapható Kicsit drágább, mint a Novaline <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
16 198 Ft
Garantált kényelem és biztonság! Az Ares huzatok magas minőségű jacquard anyagból készültek, ami nagyon alapos kivitelezéssel, ügyelve a legapróbb részletekre, kielégíti az ügyfelek legmagasabb elvárásait is. A megfelelő, tágas szerkezet miatt jól illeszkednek az ülésekhez. A huzatok belső része nehezen lángra kapó PUR habból készült laminációval rendelkezik, mely megakadályozza a huzatok elcsúszását. Az Ares huzatok megfelelnek a legmagasabb tartóssági és biztonsági normáknak. A professzionális, magas minőségű anyagok használatával való kivitelezés pedig garantálja a hosszú ideig tartó használatot. Az ajánlat a személygépkocsik tulajdonosainak szól, akik gondoskodni szeretnének a kocsijuk belső teréről, fel szeretnék frissíteni vagy vonzóbbá tennék azt. Az Ares autóhuzatok nagyon jól védik a kocsi eredeti kárpitját a kopástól és károsodásról, az ízléses, klasszikus stílus pedig tökéletesen passzol mindegyik kocsi belsejéhez. Az anyag tökéletesen tapad a fotelekhez, helyettesítve az eredeti kárpitot. Pontosan ilyen anyagokból készülnek az új kocsik kárpitjai az autógyárakban. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok gyártásakor a hátsó dívány osztásának a rendszerét alkalmaztuk, minek köszönhetően össze lehet hajtani azt, anélkül, hogy ki kellene nyitni a huzatot, valamint tartósan el lehet osztani, illetve össze lehet hajtani a dívány középső részében lévő könyöktartót. Ez kiegészítő elemek meglétének köszönhetően történik – az oldalakon lévő elemek össze vannak kapcsolva az anyag fő részével cipzárak segítségével. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> Szín: fekete A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a hátsó dívány ülőkére<br /> <br /> 1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára<br /> <br /> 5 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> 4 hozzácsatolható elemet a hátsó dívány osztásaira<br /> <br /> rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - EXTRA verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire, valamint a hátsó dívány osztási rendszerének figyelembevételével (Dividable System) A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
24 080 Ft
A velúrbőr eleganciája Az Arcadia huzatok nagyon elegáns és ízléses huzatok személygépkocsik számára, lenyűgöző hatásúak. Teljes egészében magas minőségű Alacntara típusú velúrbőrből készültek, galambszürke színben, a kinézetük igazán megnyerő, eredeti. Ezen kívül nagyon erősek és tartósak – a kárpitanyagoknak szóló legmagasabb tartósságra vonatkozó normáknak felelnek meg. Az oldalsó részekhez használt anyag PUR habból készült laminációval rendelkezik, melynek köszönhetően stabilabban tapadnak a fotelhez. A huzatok belső részében lévő anyagot ultrahanggal kapcsoltuk össze bolyhos szövettel, melyre egy finom mintát nyomtattunk. Az ajánlatukban lévő Arcadia huzatokat praktikus és elegáns szürke színben gyártjuk. A színek visszafogottak, így tökéletesen passzolnak mindegyik kocsihoz. A belső részében lévő apró minta, az anyag magas minősége és a szín stílusossá és elegánssá teszi a belső teret. Az Arcadia huzatok élettartama hosszú, kopásállóak és könnyen tisztíthatók. Ezen kívül az ár-érték/ minőség arány nagyon jó, mivel annak ellenére, hogy tényleg nagyon jó minőségűek, elérhető áron kínáljuk őket. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok különleges, az Air Bag légpárnák számára biztonságos varratokkal rendelkeznek, ezért használhatóak az oldalsó, fotelekbe beszerelt légpárnákkal rendelkező kocsikban, valamint sztenderd ülések esetében is. A professzionális kivitelezést és a használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány támasztja alá. A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően fel lehet tenni őket anélkül, hogy le kellene venni a fejtámaszokat. Amennyiben a fotel könyöktartóval rendelkezik, akkor az anyagban lévő vágásnak köszönhetően fel lehet tenni a fotelra is. A huzatok anyaggal fogják át az ülés elülső és a hátsó részét is, ezért a fotelnek nemcsak elülső részét védik, hanem a fotel hátsó részét is. Ez nagyon kényelmes megoldás azok számára, akiknek gyermekei vannak. A huzat hátsó részében van egy zseb, mely nagyon hasznosnak bizonyulhat. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> <br /> <br /> Szín: galambszürke <br /> <br /> <br /> <br /> A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a sofőr elülső ülésére<br /> <br /> 1 huzatot az utas elülső ülésére<br /> <br /> 2 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> Rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - Biztonságos – használható az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is, amit a PIMOT bizonyítvány igazol. <br /> <br /> - Jól tapadnak a fotelekhez a belső oldalon lévő PUR habnak köszönhetően<br /> <br /> - Hátul is anyaggal rendelkeznek<br /> <br /> - A hátsó részében az utas által használható zsebbel rendelkeznek<br /> <br /> - Különleges tépőzáras vágással rendelkeznek, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktartót a sofőr ülésénél,<br /> <br /> - LUX verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
19 129 Ft
<br /> <br /> <br /> Cikkszám:<br /> <br /> AMTS756<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szín:<br /> <br /> -<br /> <br /> <br /> <br /> Méret:<br /> <br /> autó:1:25<br /> <br /> <br /> <br /> Verzió:<br /> <br /> dobozos<br /> <br /> <br /> <br /> Anyag:<br /> <br /> műanyag<br /> <br /> <br /> <br /> Gyártó:<br /> <br /> AMT<br /> <br /> <br /> <br /> Ajánlott:<br /> <br /> 10+<br /> <br /> <br /> <br /> Doboz méret:<br /> <br /> 23,5 x 16 x 9,5 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Egyéb információ:<br /> <br /> Ragasztót és festéket a csomag nem tartalmaz!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
9 336 Ft
A velúrbőr eleganciája Az Arcadia huzatok nagyon elegáns és ízléses huzatok személygépkocsik számára, lenyűgöző hatásúak. Teljes egészében magas minőségű Alacntara típusú velúrbőrből készültek, galambszürke színben, a kinézetük igazán megnyerő, eredeti. Ezen kívül nagyon erősek és tartósak – a kárpitanyagoknak szóló legmagasabb tartósságra vonatkozó normáknak felelnek meg. Az oldalsó részekhez használt anyag PUR habból készült laminációval rendelkezik, melynek köszönhetően stabilabban tapadnak a fotelhez. A huzatok belső részében lévő anyagot ultrahanggal kapcsoltuk össze bolyhos szövettel, melyre egy finom mintát nyomtattunk. Az ajánlatukban lévő Arcadia huzatokat praktikus és elegáns szürke színben gyártjuk. A színek visszafogottak, így tökéletesen passzolnak mindegyik kocsihoz. A belső részében lévő apró minta, az anyag magas minősége és a szín stílusossá és elegánssá teszi a belső teret. Az Arcadia huzatok élettartama hosszú, kopásállóak és könnyen tisztíthatók. Ezen kívül az ár-érték/ minőség arány nagyon jó, mivel annak ellenére, hogy tényleg nagyon jó minőségűek, elérhető áron kínáljuk őket. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok gyártásakor a hátsó dívány osztásának a rendszerét alkalmaztuk, minek köszönhetően össze lehet hajtani azt, anélkül, hogy ki kellene nyitni a huzatot, valamint tartósan el lehet osztani, illetve össze lehet hajtani a dívány középső részében lévő könyöktartót. Ez kiegészítő elemek meglétének köszönhetően történik – az oldalakon lévő elemek össze vannak kapcsolva az anyag fő részével cipzárak segítségével. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> <br /> <br /> Szín: galambszürke A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a hátsó dívány ülőkére<br /> <br /> 1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára<br /> <br /> 5 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> 4 hozzácsatolható elemet a hátsó dívány osztásaira<br /> <br /> rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - LUX verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire, valamint a hátsó dívány osztási rendszerének figyelembevételével (Dividable System) A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
25 070 Ft
A legjobb módszer, hogy gondoskodjon a kocsi belsejéről! Legjobb védelem a legjobb áron! A POSEIDON huzatok nagyon jól illeszkedő autós huzatok, melyek a kocsik konkrét modelljeihez készültek, így nagyon jól illeszkednek az ülésekhez, figyelembe veszik a fotelek legapróbb részleteit (könyöktartó, fejtámla). A Poseidon huzatok megkülönböztető jellemzője az, hogy nagy előnyük, hogy a könyöktartó részén kinyitható zárral rendelkeznek, a sofőr ülésének jobb és bal oldalán, aminek köszönhetően fel lehet tenni őket a sofőr ülésére, mely könyöktartóval rendelkezik, akár a bal akár a jobb oldalán (angol verzió). A kárpitanyag, melyből készültek a huzatok, nehezen lángra kapó, jacquard szövet – nagyon erős, tartós és ellenálló. A huzatok nagyon jól védik a kárpit anyagát mindenféle szennyeződésektől és a legtöbb károsodástól. Az elegáns, klasszikus színek nagyon jól néznek ki mindegyik kocsiban. Ha fel szeretné frissíteni a kocsi belső terét, elegánsabbá tenné, akkor megtalálta a megfelelő terméket. Nagyon sok ügyfél megbízott bennünk! Legyen Ön a következő! A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok gyártásakor a hátsó dívány osztásának a rendszerét alkalmaztuk, minek köszönhetően össze lehet hajtani azt, anélkül, hogy ki kellene nyitni a huzatot, valamint tartósan el lehet osztani, illetve össze lehet hajtani a dívány középső részében lévő könyöktartót. Ez kiegészítő elemek meglétének köszönhetően történik – az oldalakon lévő elemek össze vannak kapcsolva az anyag fő részével cipzárak segítségével. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> <br /> <br /> Szín: fekete A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a hátsó dívány ülőkére<br /> <br /> 1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára<br /> <br /> 5 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> 4 hozzácsatolható elemet a hátsó dívány osztásaira<br /> <br /> rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: -Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> -Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> -Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - LUX verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire, valamint a hátsó dívány osztási rendszerének figyelembevételével (Dividable System) A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
23 640 Ft
A legjobb módszer, hogy gondoskodjon a kocsi belsejéről! Legjobb védelem a legjobb áron! A POSEIDON huzatok nagyon jól illeszkedő autós huzatok, melyek a kocsik konkrét modelljeihez készültek, így nagyon jól illeszkednek az ülésekhez, figyelembe veszik a fotelek legapróbb részleteit (könyöktartó, fejtámla). A Poseidon huzatok megkülönböztető jellemzője az, hogy nagy előnyük, hogy a könyöktartó részén kinyitható zárral rendelkeznek, a sofőr ülésének jobb és bal oldalán, aminek köszönhetően fel lehet tenni őket a sofőr ülésére, mely könyöktartóval rendelkezik, akár a bal akár a jobb oldalán (angol verzió). A kárpitanyag, melyből készültek a huzatok, nehezen lángra kapó, jacquard szövet – nagyon erős, tartós és ellenálló. A huzatok nagyon jól védik a kárpit anyagát mindenféle szennyeződésektől és a legtöbb károsodástól. Az elegáns, klasszikus színek nagyon jól néznek ki mindegyik kocsiban. Ha fel szeretné frissíteni a kocsi belső terét, elegánsabbá tenné, akkor megtalálta a megfelelő terméket. Nagyon sok ügyfél megbízott bennünk! Legyen Ön a következő! A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok különleges, az Air Bag légpárnák számára biztonságos varratokkal rendelkeznek, ezért használhatóak az oldalsó, fotelekbe beszerelt légpárnákkal rendelkező kocsikban, valamint sztenderd ülések esetében is. A professzionális kivitelezést és a használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány támasztja alá. A termék magas minőségét a TÜV Rheinland Lengyelország bizonyítvány támasztja alá – e bizonyítványt rendszeres ellenőrzésen áteső huzatok részére adják ki. A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően fel lehet tenni őket anélkül, hogy le kellene venni a fejtámaszokat. Amennyiben a fotel könyöktartóval rendelkezik, akkor az anyagban lévő vágásnak köszönhetően fel lehet tenni a fotelra is. A huzatok anyaggal fogják át az ülés elülső és a hátsó részét is, ezért a fotelnek nemcsak elülső részét védik, hanem a fotel hátsó részét is. Ez nagyon kényelmes megoldás azok számára, akiknek gyermekei vannak. A huzat hátsó részében van egy zseb, mely nagyon hasznosnak bizonyulhat. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> <br /> <br /> Szín: fekete <br /> <br /> <br /> <br /> A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a sofőr elülső ülésére<br /> <br /> 1 huzatot az utas elülső ülésére<br /> <br /> 2 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> Rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - Biztonságos – használható az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is, amit a PIMOT bizonyítvány igazol. <br /> <br /> - Nehezen lángra kapó, magas minőségű anyagokból készült - TÜV Rheinland Lengyelország bizonyítvánnyal rendelkezik<br /> <br /> - Jól tapadnak a fotelekhez a belső oldalon lévő PUR habnak köszönhetően<br /> <br /> - Hátul is anyaggal rendelkeznek<br /> <br /> - A hátsó részében az utas által használható zsebbel rendelkeznek<br /> <br /> - Különleges tépőzáras vágással rendelkeznek, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktartót a sofőr ülésénél, egyaránt a jobb és a bal oldalon (angol verzió).<br /> <br /> - LUX verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
18 139 Ft
Nagyon praktikus A PRACTICAL huzatok új generációjú, erős, tartós és vízhatlan műbőrből készültek, elegánsabbá teszik a kocsija belsejét, és védeni fogják a kocsija kárpitját a szennyeződéstől és a károsodásoktól. A konkrét típusú kocsikhoz készült huzatok megfelelő, tágas szerkezetük miatt jól illeszkednek az ülésekhez. A huzatok hátsó része PUR habból készült laminációval rendelkezik, melyet nagymértékű tapadás jellemez. Egy ilyen konstrukciónak köszönhetően a huzatok stabilan illeszkednek a fotelekhez, és jól komponálnak velük. A Practical autóhuzatok nagyon jól védik az autó eredeti kárpitját a kopástól és a károsodástól, ízléses és modern stílusuk pedig pozitív esztétikai hatást kelt. A vízhatlan, nem piszkolódó és különösen tartós anyag miatt nagyon praktikusak. A huzatok mindenféle szennyeződései nagyon jól tisztíthatóak – elég vizes ronggyal áttörölni. Az ajánlat a személygépkocsi tulajdonosainak szól, akik gondoskodni szeretnének a kocsijuk belső teréről, fel szeretnék azt frissíteni, vagy attraktívabbá tennék. A klasszikus színek tökéletesen illeszkednek mindegyik gépjármű belsejéhez. Alapos kidolgozásuk pedig magas minőséget és hosszú használatot eredményez. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok különleges, az Air Bag légpárnák számára biztonságos varratokkal rendelkeznek, ezért használhatóak az oldalsó, fotelekbe beszerelt légpárnákkal rendelkező kocsikban, valamint sztenderd ülések esetében is. A professzionális kivitelezést és a használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány támasztja alá. A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően fel lehet tenni őket anélkül, hogy le kellene venni a fejtámaszokat. A huzatok anyaggal fogják át az ülés elülső és a hátsó részét is, ezért a fotelnek nemcsak elülső részét védik, hanem a fotel hátsó részét is. Ez nagyon kényelmes megoldás azok számára, akiknek gyermekei vannak. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: Műbőr (ecobőr) (PCV)<br /> <br /> Poliészter és PUR hab Szín: fekete <br /> <br /> <br /> <br /> A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a sofőr elülső ülésére<br /> <br /> 1 huzatot az utas elülső ülésére<br /> <br /> 2 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> Rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - Biztonságos – használható az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is, amit a PIMOT bizonyítvány igazol. <br /> <br /> - Jól tapadnak a fotelekhez a belső oldalon lévő PUR habnak köszönhetően<br /> <br /> - Hátul is anyaggal rendelkeznek<br /> <br /> - EXTRA verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek. <br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
18 139 Ft
Nagyon praktikus A PRACTICAL huzatok új generációjú, erős, tartós és vízhatlan műbőrből készültek, elegánsabbá teszik a kocsija belsejét, és védeni fogják a kocsija kárpitját a szennyeződéstől és a károsodásoktól. A konkrét típusú kocsikhoz készült huzatok megfelelő, tágas szerkezetük miatt jól illeszkednek az ülésekhez. A huzatok hátsó része PUR habból készült laminációval rendelkezik, melyet nagymértékű tapadás jellemez. Egy ilyen konstrukciónak köszönhetően a huzatok stabilan illeszkednek a fotelekhez, és jól komponálnak velük. A Practical autóhuzatok nagyon jól védik az autó eredeti kárpitját a kopástól és a károsodástól, ízléses és modern stílusuk pedig pozitív esztétikai hatást kelt. A vízhatlan, nem piszkolódó és különösen tartós anyag miatt nagyon praktikusak. A huzatok mindenféle szennyeződései nagyon jól tisztíthatóak – elég vizes ronggyal áttörölni. Az ajánlat a személygépkocsi tulajdonosainak szól, akik gondoskodni szeretnének a kocsijuk belső teréről, fel szeretnék azt frissíteni, vagy attraktívabbá tennék. A klasszikus színek tökéletesen illeszkednek mindegyik gépjármű belsejéhez. Alapos kidolgozásuk pedig magas minőséget és hosszú használatot eredményez. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok különleges, az Air Bag légpárnák számára biztonságos varratokkal rendelkeznek, ezért használhatóak az oldalsó, fotelekbe beszerelt légpárnákkal rendelkező kocsikban, valamint sztenderd ülések esetében is. A professzionális kivitelezést és a használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány támasztja alá. A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően fel lehet tenni őket anélkül, hogy le kellene venni a fejtámaszokat. A huzatok anyaggal fogják át az ülés elülső és a hátsó részét is, ezért a fotelnek nemcsak elülső részét védik, hanem a fotel hátsó részét is. Ez nagyon kényelmes megoldás azok számára, akiknek gyermekei vannak. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: Műbőr (ecobőr) (PCV)<br /> <br /> Poliészter és PUR hab Szín: fekete <br /> <br /> <br /> <br /> A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a sofőr elülső ülésére<br /> <br /> 1 huzatot az utas elülső ülésére<br /> <br /> 2 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> Rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - Biztonságos – használható az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is, amit a PIMOT bizonyítvány igazol. <br /> <br /> - Jól tapadnak a fotelekhez a belső oldalon lévő PUR habnak köszönhetően<br /> <br /> - Hátul is anyaggal rendelkeznek<br /> <br /> - EXTRA verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
18 139 Ft
A legjobb módszer, hogy gondoskodjon a kocsi belsejéről! Legjobb védelem a legjobb áron! A POSEIDON huzatok nagyon jól illeszkedő autós huzatok, melyek a kocsik konkrét modelljeihez készültek, így nagyon jól illeszkednek az ülésekhez, figyelembe veszik a fotelek legapróbb részleteit (könyöktartó, fejtámla). A Poseidon huzatok megkülönböztető jellemzője az, hogy nagy előnyük, hogy a könyöktartó részén kinyitható zárral rendelkeznek, a sofőr ülésének jobb és bal oldalán, aminek köszönhetően fel lehet tenni őket a sofőr ülésére, mely könyöktartóval rendelkezik, akár a bal akár a jobb oldalán (angol verzió). A kárpitanyag, melyből készültek a huzatok, nehezen lángra kapó, jacquard szövet – nagyon erős, tartós és ellenálló. A huzatok nagyon jól védik a kárpit anyagát mindenféle szennyeződésektől és a legtöbb károsodástól. Az elegáns, klasszikus színek nagyon jól néznek ki mindegyik kocsiban. Ha fel szeretné frissíteni a kocsi belső terét, elegánsabbá tenné, akkor megtalálta a megfelelő terméket. Nagyon sok ügyfél megbízott bennünk! Legyen Ön a következő! A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok különleges, az Air Bag légpárnák számára biztonságos varratokkal rendelkeznek, ezért használhatóak az oldalsó, fotelekbe beszerelt légpárnákkal rendelkező kocsikban, valamint sztenderd ülések esetében is. A professzionális kivitelezést és a használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány támasztja alá. A termék magas minőségét a TÜV Rheinland Lengyelország bizonyítvány támasztja alá – e bizonyítványt rendszeres ellenőrzésen áteső huzatok részére adják ki. A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően fel lehet tenni őket anélkül, hogy le kellene venni a fejtámaszokat. Amennyiben a fotel könyöktartóval rendelkezik, akkor az anyagban lévő vágásnak köszönhetően fel lehet tenni a fotelra is. A huzatok anyaggal fogják át az ülés elülső és a hátsó részét is, ezért a fotelnek nemcsak elülső részét védik, hanem a fotel hátsó részét is. Ez nagyon kényelmes megoldás azok számára, akiknek gyermekei vannak. A huzat hátsó részében van egy zseb, mely nagyon hasznosnak bizonyulhat. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> <br /> <br /> Szín: fekete <br /> <br /> <br /> <br /> A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a sofőr elülső ülésére<br /> <br /> 1 huzatot az utas elülső ülésére<br /> <br /> 2 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> Rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - Biztonságos – használható az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is, amit a PIMOT bizonyítvány igazol. <br /> <br /> - Nehezen lángra kapó, magas minőségű anyagokból készült - TÜV Rheinland Lengyelország bizonyítvánnyal rendelkezik<br /> <br /> - Jól tapadnak a fotelekhez a belső oldalon lévő PUR habnak köszönhetően<br /> <br /> - Hátul is anyaggal rendelkeznek<br /> <br /> - A hátsó részében az utas által használható zsebbel rendelkeznek<br /> <br /> - Különleges tépőzáras vágással rendelkeznek, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktartót a sofőr ülésénél, egyaránt a jobb és a bal oldalon (angol verzió).<br /> <br /> - LUX verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek. <br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
18 139 Ft
Garantált kényelem és biztonság! Az Ares huzatok magas minőségű jacquard anyagból készültek, ami nagyon alapos kivitelezéssel, ügyelve a legapróbb részletekre, kielégíti az ügyfelek legmagasabb elvárásait is. A megfelelő, tágas szerkezet miatt jól illeszkednek az ülésekhez. A huzatok belső része nehezen lángra kapó PUR habból készült laminációval rendelkezik, mely megakadályozza a huzatok elcsúszását. Az Ares huzatok megfelelnek a legmagasabb tartóssági és biztonsági normáknak. A professzionális, magas minőségű anyagok használatával való kivitelezés pedig garantálja a hosszú ideig tartó használatot. Az ajánlat a személygépkocsik tulajdonosainak szól, akik gondoskodni szeretnének a kocsijuk belső teréről, fel szeretnék frissíteni vagy vonzóbbá tennék azt. Az Ares autóhuzatok nagyon jól védik a kocsi eredeti kárpitját a kopástól és károsodásról, az ízléses, klasszikus stílus pedig tökéletesen passzol mindegyik kocsi belsejéhez. Az anyag tökéletesen tapad a fotelekhez, helyettesítve az eredeti kárpitot. Pontosan ilyen anyagokból készülnek az új kocsik kárpitjai az autógyárakban. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok gyártásakor a hátsó dívány osztásának a rendszerét alkalmaztuk, minek köszönhetően össze lehet hajtani azt, anélkül, hogy ki kellene nyitni a huzatot, valamint tartósan el lehet osztani, illetve össze lehet hajtani a dívány középső részében lévő könyöktartót. Ez kiegészítő elemek meglétének köszönhetően történik – az oldalakon lévő elemek össze vannak kapcsolva az anyag fő részével cipzárak segítségével. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> Szín: fekete A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a hátsó dívány ülőkére<br /> <br /> 1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára<br /> <br /> 5 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> 4 hozzácsatolható elemet a hátsó dívány osztásaira<br /> <br /> rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - EXTRA verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire, valamint a hátsó dívány osztási rendszerének figyelembevételével (Dividable System) A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
24 080 Ft
A velúrbőr eleganciája Az Arcadia huzatok nagyon elegáns és ízléses huzatok személygépkocsik számára, lenyűgöző hatásúak. Teljes egészében magas minőségű Alacntara típusú velúrbőrből készültek, galambszürke színben, a kinézetük igazán megnyerő, eredeti. Ezen kívül nagyon erősek és tartósak – a kárpitanyagoknak szóló legmagasabb tartósságra vonatkozó normáknak felelnek meg. Az oldalsó részekhez használt anyag PUR habból készült laminációval rendelkezik, melynek köszönhetően stabilabban tapadnak a fotelhez. A huzatok belső részében lévő anyagot ultrahanggal kapcsoltuk össze bolyhos szövettel, melyre egy finom mintát nyomtattunk. Az ajánlatukban lévő Arcadia huzatokat praktikus és elegáns szürke színben gyártjuk. A színek visszafogottak, így tökéletesen passzolnak mindegyik kocsihoz. A belső részében lévő apró minta, az anyag magas minősége és a szín stílusossá és elegánssá teszi a belső teret. Az Arcadia huzatok élettartama hosszú, kopásállóak és könnyen tisztíthatók. Ezen kívül az ár-érték/ minőség arány nagyon jó, mivel annak ellenére, hogy tényleg nagyon jó minőségűek, elérhető áron kínáljuk őket. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A huzatok gyártásakor a hátsó dívány osztásának a rendszerét alkalmaztuk, minek köszönhetően össze lehet hajtani azt, anélkül, hogy ki kellene nyitni a huzatot, valamint tartósan el lehet osztani, illetve össze lehet hajtani a dívány középső részében lévő könyöktartót. Ez kiegészítő elemek meglétének köszönhetően történik – az oldalakon lévő elemek össze vannak kapcsolva az anyag fő részével cipzárak segítségével. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. A Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik. <br /> <br /> <br /> <br /> Az anyag összetétele: 100% poliészter<br /> <br /> PUR hab. <br /> <br /> <br /> <br /> Szín: galambszürke A csomagolás tartalmazza: 1 huzatot a hátsó dívány ülőkére<br /> <br /> 1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára<br /> <br /> 5 huzatot a fejtámlákra<br /> <br /> 4 hozzácsatolható elemet a hátsó dívány osztásaira<br /> <br /> rögzítőcsatokat <br /> <br /> <br /> <br /> A termék előnyei: - Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek<br /> <br /> - Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek<br /> <br /> - Ízlésesek és elegánsak<br /> <br /> - A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra<br /> <br /> - Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik<br /> <br /> - Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható<br /> <br /> - LUX verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire, valamint a hátsó dívány osztási rendszerének figyelembevételével (Dividable System) A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája. Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos, az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.<br /> <br /> kÉSZLETEN! Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat Következő »
6 napos szállítással
25 070 Ft
A JCB 30-19E Teletruk új generációs és innovatív JCB E-TECH termék. A JCB E-TECH gépeket a nulla károsanyag-kibocsátás jellemzi, anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kötnének a teljesítmény kárára. A gép nulla károsanyag kibocsátás mellett, köszönhetően az típusú teleszkópos gémnek, maximális hatékonysággal dolgozik. Ez a forradalmian új teleszkópos villástargonca az egyik legújabb modell a BRUDER haszongépjármű kínálatában.; ; A villástargoncának a hátsó futóműve kormányozható, a tágas fülkébe BWORLD figura ültethető be. A teleszkópos gém kitolható és behúzható, beállítható a magassága és a villa dőlésszöge is. A beállított helyzet rögzíthető. A standard eszköztartónak köszönhetően különböző munkaeszközöket (villákat, ládaemelőt, drótköteles csörlőt stb.) lehet felszerelni.; ; Tulajdonságok:; ; Emelés és döntés egy kézzel; Leszerelhető villa; Nyitható fülkeajtó; Kitolható és állítható magasságú gém; Vonóhorog pótkocsi csatlakoztatásához; A raklap tartozék; Mintás gumiabroncsok (a termék szabadban is használható); Minőségi és részletes kidolgozás; Németországban gyártva; Paraméterek:; ; Méretarány: 1:16; Méretek: 31,7 × 11 × 18,2 cm; Anyag: ABS műanyag; Csomagolási (termék) méretei:; Hossza: 29,3 cm, Szélessége: 12 cm, Magassága: 20,5 cm Következő »
9 napos szállítással
9 880 Ft
„Intellektuálisan lenyűgöző... rendkívül emberi... szerteágazóan spekulatív...” Iain M. Banks „ Kim Stanley Robinson az egyik legjobb látnoki képességekkel rendelkező tudományos-fantasztikus írónk.” Los Angeles Times „Ha ki kellene választanom azt az írót, aki megalapozza az ezután következő sci-fi regényekkel szemben támasztott elvárásokat, az Kim Stanley Robinson lenne.” The New York Times A tudományos és technológiai fejlődés rendkívüli jövő előtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain és bolygóin, sőt még azokon is túl. 2312-ben azonban események sorozata kényszeríti az emberiséget arra, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövőjével. A történet a Merkúron kezdődik, Terminátor városában, a mérnöktudomány eddig sosem látott csodájában. Swan Er Hong a nagyanyját gyászolja, Terminátor városának egyik legbefolyásosabb patrónusát. Mivel halálának váratlansága és tisztázatlan körülményei nem hagyják nyugodni, Swan útra kel a Naprendszerben, ám még csak nem is sejti, hogy ezzel nem csak saját életét, de az egész emberiségét is örökre megváltoztatja. Swan egykoron bolygókat teremtett - most azonban abba a tervbe is belepillanthat, amely az elpusztításukat célozza. A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövőjéről, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekről, akik a jövő történéseit alakítják - nagy jelentőségű sci-fi a műfaj egyik legtehetségesebb írójától. Az 1952-es születésű Kim Stanley Robinson a modern sci-fi irodalom egyik legismertebb és legtöbb díjjal kitüntetett alakja. Három trilógia, nyolc önálló regény és több novelláskötet szerzője. Több mint tíz irodalmi díjat kapott: kétszer tüntették ki a rangos Hugóval, háromszor pedig a Nebulával, ezek mellett egy World Fantasy-díj, egy John W. Campbell-díj és hat Locus-díj köthető még a nevéhez. Legutóbb a 2312 című regényéért ítélték neki a Nebula-díjat, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb hatású és legtöbbet emlegetett sci-fije, és az összes meghatározó irodalmi díjra jelölték. Írói munkássága mellett Robinson mára ismert gazdasági-politikai elemzővé is vált. Esszéit gyakran publikálja, a New Scientist, a Wired és a Worldwatch Institute is jelentetett meg közülük. Agave Könyvek Kft. Sci-fi 576 oldal Kötés: puhatáblás ragasztott ISBN: 9789634195740 Szerző: Kim Stanley Robinson Kiadás éve: 2018<br /> <br /> „Intellektuálisan lenyűgöző... rendkívül emberi... szerteágazóan spekulatív...” Iain M. Banks „ Kim Stanley Robinson az egyik legjobb látnoki képességekkel rendelkező tudományos-fantasztikus írónk.” Los Angeles Times „Ha ki kellene választanom azt az írót, aki megalapozza az ezután következő sci-fi regényekkel szemben támasztott elvárásokat, az Kim Stanley Robinson lenne.” The New York Times A tudományos és technológiai fejlődés rendkívüli jövő előtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain és bolygóin, sőt még azokon is túl. 2312-ben azonban események sorozata kényszeríti az emberiséget arra, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövőjével. A történet a Merkúron kezdődik, Terminátor városában, a mérnöktudomány eddig sosem látott csodájában. Swan Er Hong a nagyanyját gyászolja, Terminátor városának egyik legbefolyásosabb patrónusát. Mivel halálának váratlansága és tisztázatlan körülményei nem hagyják nyugodni, Swan útra kel a Naprendszerben, ám még csak nem is sejti, hogy ezzel nem csak saját életét, de az egész emberiségét is örökre megváltoztatja. Swan egykoron bolygókat teremtett - most azonban abba a tervbe is belepillanthat, amely az elpusztításukat célozza. A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövőjéről, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekről, akik a jövő történéseit alakítják - nagy jelentőségű sci-fi a műfaj egyik legtehetségesebb írójától. Az 1952-es születésű Kim Stanley Robinson a modern sci-fi irodalom egyik legismertebb és legtöbb díjjal kitüntetett alakja. Három trilógia, nyolc önálló regény és több novelláskötet szerzője. Több mint tíz irodalmi díjat kapott: kétszer tüntették ki a rangos Hugóval, háromszor pedig a Nebulával, ezek mellett egy World Fantasy-díj, egy John W. Campbell-díj és hat Locus-díj köthető még a nevéhez. Legutóbb a 2312 című regényéért ítélték neki a Nebula-díjat, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb hatású és legtöbbet emlegetett sci-fije, és az összes meghatározó irodalmi díjra jelölték. Írói munkássága mellett Robinson mára ismert gazdasági-politikai elemzővé is vált. Esszéit gyakran publikálja, a New Scientist, a Wired és a Worldwatch Institute is jelentetett meg közülük. Agave Könyvek Kft. Sci-fi 576 oldal Kötés: puhatáblás ragasztott ISBN: 9789634195740 Szerző: Kim Stanley Robinson Kiadás éve: 2018 Következő »
Raktáron van!
4 090 Ft
A tudományos és technológiai fejlődés rendkívüli jövő előtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain... Következő »
Raktáron van!
3 780 Ft
„Intellektuálisan lenyűgöző... rendkívül emberi... szerteágazóan spekulatív...”<br /> Iain M. Banks„Kim Stanley Robinson az egyik legjobb látnoki képességekkel rendelkező tudományos-fantasztikus írónk.”<br /> Los Angeles Times„Ha ki kellene választanom azt az írót, aki megalapozza az ezután következő sci-fi regényekkel szemben támasztott elvárásokat, az Kim Stanley Robinson lenne.”<br /> The New York TimesA tudományos és technológiai fejlődés rendkívüli jövő előtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld a... Következő »
Raktáron van!
4 480 Ft
„Intellektuálisan lenyűgöző... rendkívül emberi... szerteágazóan spekulatív...”Iain M. Banks„ Kim Stanley Robinson az egyik legjobb látnoki képességekkel rendelkező tudományos-fantasztikus írónk.”Los Angeles Times„Ha ki kellene választanom azt az írót, aki megalapozza az ezután következő sci-fi regényekkel szemben támasztott elvárásokat, az Kim Stanley Robinson lenne.”The New York Times A tudományos és technológiai fejlődés rendkívüli jövő előtt nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain és bolygóin, sőt még azokon is túl. 2312-ben azonban események sorozata kényszeríti az emberiséget arra, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövőjével.A történet a Merkúron kezdődik, Terminátor városában, a mérnöktudomány eddig sosem látott csodájában. Swan Er Hong a nagyanyját gyászolja, Terminátor városának egyik legbefolyásosabb patrónusát. Mivel halálának váratlansága és tisztázatlan körülményei nem hagyják nyugodni, Swan útra kel a Naprendszerben, ám még csak nem is sejti, hogy ezzel nem csak saját életét, de az egész emberiségét is örökre megváltoztatja. Swan egykoron bolygókat teremtett - most azonban abba a tervbe is belepillanthat, amely az elpusztításukat célozza.A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövőjéről, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekről, akik a jövő történéseit alakítják - nagy jelentőségű sci-fi a műfaj egyik legtehetségesebb írójától.  Az 1952-es születésű Kim Stanley Robinson a modern sci-fi irodalom egyik legismertebb és legtöbb díjjal kitüntetett alakja. Három trilógia, nyolc önálló regény és több novelláskötet szerzője. Több mint tíz irodalmi díjat kapott: kétszer tüntették ki a rangos Hugóval, háromszor pedig a Nebulával, ezek mellett egy World Fantasy-díj, egy John W. Campbell-díj és hat Locus-díj köthető még a nevéhez. Legutóbb a 2312 című regényéért ítélték neki a Nebula-díjat, ami az utóbbi évek egyik legnagyobb hatású és legtöbbet emlegetett sci-fije, és az összes meghatározó irodalmi díjra jelölték. Írói munkássága mellett Robinson mára ismert gazdasági-politikai elemzővé is vált. Esszéit gyakran publikálja, a New Scientist, a Wired és a Worldwatch Institute is jelentetett meg közülük.<br /> Fordító: Farkas Veronika<br /> Kötésmód: puhatáblás ragasztott<br /> Következő »
4 hetes szállítással
5 377 Ft
4 db-os Heko légterelő az első és hátsó ajtókra KIA CEE'D II 5 ajtós 2012-2018R (4 db-os) SW<br /> <br /> cikkszám:20160<br /> gyártó: <br /> <br /> 4 db-os Heko légterelő az első és hátsó ajtókra KIA CEE'D II 5 ajtós 2012-2018R (4 db-os) SW Az oldalablak-légterelő nemcsak esztétikus megjelenést kölcsönöz az autónak, de számos gyakorlati funkciójával komfortosabbá teszi az autózás élményét. Nem kell kompromisszumot kötni, ha esik az eső, de friss levegőt szeretnénk áramoltatni az autónkba. Felszerelésük egyszerű, erről lépésről lépésre képes leírást is készítettünk, valamint kérés esetén szívesen segítenek kollégáink.<br /> Az általunk forgalmazott mindkét légterelő, Heko és Novaline kiváló minőségűek. Funkcióját illetően egyaránt alkalmasak feladatuk maximális ellátásra, miszerint lehúzott ablakkal is komfortosan lehet autózni, valamint esztétikus megjelenést biztosítanak. Pontosan illeszkednek, diszkrét megjelenésűek. Két darabos és négy darabos készletben kaphatók.<br /> <br /> HEKO LÉGTERELŐ UV-álló, akril anyag, kicsit merevebb, mint a Novaline Sötét füst színű, a Novaline-tól kicsit világosabb Kevésbé áll el az autó síkjától Minden autótípushoz elérhető Négy- és kétrészes kivitelben is kapható Kicsit drágább, mint a Novaline <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
16 198 Ft
"Sebastian Vettel világbajnoki szezonja a szuper-latívuszok jegyében telt. A tizenkilenc futamból tizenegyet a német dominátor nyert, tizenötször indulhatott az élről és háromszor futotta meg a leggyorsabb kört. Következő »
Raktáron van!
2 000 Ft
Az összes őt fenyegető veszély közül a lelepleződéstől félt a legjobban A kaland, a szerelem, a háború és a kitartás regénye, egy megdöbbentő igaz történet alapján. Dublin, 1702. Az ír szépség Kit Kavanagh mindent tudni akar az életről. Ő, és szerelme Richard, nemrég házasodtak össze és egy népszerű kocsma elégedett tulajdonosai. Következő »
Raktáron van!
3 390 Ft
Hahó, itt vagyok! - csipogott Kiki. De a tyúkólban egy tyúkanyó sem veszi észre a fiókát. A tollas hölgyek túlságosan el vannak foglalva azzal, hogy azon veszekedjenek, ki rakja közülük a legszebb tojásokat. - Nincs szebb a mi fehér tojásainknál! - kotkodácsolnak a fehér tyúkok. De a barna tyúkok a barna tojásaikkal úgy látják, hogy ők tojják a szebb tojásokat. Kiki legnagyobb sajnálatára a civakodás örökké tarthatott volna, ha egy nyuszinak nem támadt volna egy különlegesen ravasz ötlete... Malibu Print Kft. Gyerekkönyvek 26 oldal Kötés: kemény ISBN: 9789638778406 Szerző: Christoph Schuler Kiadás éve: 2015<br /> <br /> Hahó, itt vagyok! - csipogott Kiki. De a tyúkólban egy tyúkanyó sem veszi észre a fiókát. A tollas hölgyek túlságosan el vannak foglalva azzal, hogy azon veszekedjenek, ki rakja közülük a legszebb tojásokat. - Nincs szebb a mi fehér tojásainknál! - kotkodácsolnak a fehér tyúkok. De a barna tyúkok a barna tojásaikkal úgy látják, hogy ők tojják a szebb tojásokat. Kiki legnagyobb sajnálatára a civakodás örökké tarthatott volna, ha egy nyuszinak nem támadt volna egy különlegesen ravasz ötlete... Malibu Print Kft. Gyerekkönyvek 26 oldal Kötés: kemény ISBN: 9789638778406 Szerző: Christoph Schuler Kiadás éve: 2015 Következő »
Raktáron van!
1 590 Ft
Hahó, itt vagyok! - csipogott Kiki. De a tyúkólban egy tyúkanyó sem veszi észre a fiókát. A tollas hölgyek túlságosan el vannak foglalva azzal, hogy azon veszekedjenek, ki rakja közülük a legszebb tojásokat. - Nincs szebb a mi fehér tojásainknál! - kotkodácsolnak a fehér tyúkok. De a barna tyúkok a barna tojásaikkal úgy látják, hogy ők tojják a szebb tojásokat. Kiki legnagyobb sajnálatára a civakodás örökké tarthatott volna, ha egy nyuszinak nem támadt volna egy különlegesen ravasz ötlete...<br> Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft