215/95 15

- 10 000 db
Itt az ideje, hogy a csodás hercegnő, Csipkerózsika bőrébe bújj egy kicsit! Az Csipkerózsika jelmezben te leszel a legszebb, legyen szó farsangról, vagy akár halloween-i buliról. A jelmez mérete 95-125 cm, 3-6 éves korosztály számára ajánljuk.<br /> Tartozékok: ruha, papírtiara Következő »
Raktáron van!
-29%
3 920 Ft
2 800 Ft
Ez a fantasztikus fahomokozó nagyszerű játék a kültéri szórakozáshoz. A gyerekek élvezni fogják az ásást és az építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is önthet a homokozóba, és máris labdaveremmé alakul át. A homokozó sokoldalú fedele kihajtható, így 2 padot lehet létrehozni, amelyen a gyerekek ülhetnek. Ezenkívül a csomag egy nejlon sátoraljat is tartalmaz, hogy gyermekei homokozóját megóvja a gyomnövényzettől, a csúszó-mászó rovaroktól és az állatoktól. A fenyőfa homokozó szilárd szerkezetű. Hagyja gyermekeit órákon át kreatívan játszani ezzel a fából készült homokozóval! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fa természetes anyag, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.Anyaga: fenyőTeljes mérete: 95 x 90 x 15 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális teherbírás: 50 kgA fedél 2 ülőhellyé alakíthatóNejlon sátoraljat tartalmazÖsszeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!<br /> Következő »
5 napos szállítással
39 205 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Fenyőfa homokozó 95 x 90 x 15 cm<br /> <br /> Ez a fantasztikus fahomokozó nagyszerű játék a kültéri szórakozáshoz. A gyerekek élvezni fogják az ásást és az építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is önthet a homokozóba, és máris labdaveremmé alakul át. A homokozó sokoldalú fedele kihajtható, így 2 padot lehet létrehozni, amelyen a gyerekek ülhetnek. Ezenkívül a csomag egy nejlon sátoraljat is tartalmaz, hogy gyermekei homokozóját megóvja a gyomnövényzettől, a csúszó-mászó rovaroktól és az állatoktól. A fenyőfa homokozó szilárd szerkezetű. Hagyja gyermekeit órákon át kreatívan játszani ezzel a fából készült homokozóval! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fa természetes anyag, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.Anyaga: fenyőTeljes mérete: 95 x 90 x 15 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális teherbírás: 50 kgA fedél 2 ülőhellyé alakíthatóNejlon sátoraljat tartalmazÖsszeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható! Következő »
10 napos szállítással
48 217 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szerelési anyagokkal együtt.<br /> <br /> <br /> <br /> A lamellák alján lévő súly biztosítja, hogy a szélhatásoknak jól ellenálljon.<br /> <br /> <br /> <br /> A lamellák hossza igény szerint méretre vághat&oacute. <br /> <br /> <br /> <br /> Sínes<br /> <br /> <br /> <br /> 4 részes <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
8 975 Ft
A legjobb gumi hóban és száraz uton.<br /> <br /> Az új Nokian WR D3 téli gumiabroncs "nagyon ajánlott" a téli gumiabroncs 2011 tesztnél. A Nokian a legjobb a havon, és száraz utakon. Egyértelműen nyeri a járművezető vizsgákat a havon. " Jelenleg a legjobb téli tulajdonságoü a versenytársaihoz képest, jó vezető viselkedésü száraz uton", az ítéletet az "auto motor und sport" dicséri.<br /> <br /> Megjelenítése kiváló eredményeket, egyértelműen nyeri a hó teszteket: 100 pont a lehetséges pontszám 100 az "auto motor und sport", 142 a lehetséges pontszám 150 a "Auto Zeitung".<br /> <br /> "A havas utakon az új WR D3 előtt mindenki más. Még a határ, teljesen semleges, és meghatározza a hatalmas fogást... Gyors köridőket és a magas vezetési biztonság a nedves utakon a Nokian egy pluszot nyér ... A Finn erősségeinek kösyönheö a gyors fékezése a száraz utakon... "<br /> <br /> Legrövidebb fékút, leggyorsabb kezelési köridő, a legjobb tapadás havon között tesztelt abroncsok és leggyorsabb kezelési köridőt a száraz bizonyítani tulajdonságait. A második legalacsonyabb gördülési ellenállás, és emiatt második legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, valamint a második legalacsonyabb a közúti zaj kimutatná eco barát.<br /> <br /> "A képesség elérése top pontszámok a gumiabroncs tesztek útán az, hogy ideális eredményei van minden útviszonyokon", "auto és motor sport"<br /> <br /> magyarázza.<br /> <br /> A legjobb példát az új finn Nokian WR D3 adja amely valóban nedves utakon végzi viszonylag szegény miatt gyenge viz csusyási eredményeket, de egyértelműen meghatározza a viszonyítás a havon, a legrövidebb fékút, a legjobb tapadást és egy nagyon jól temperált vezetői magatartás: 100 pontjai lehetséges pontszám 100 esetében a Nokian amely nem csak akkor ér el a legjobb köridőt a havas kezelésére de ugyanakkor könnyű és pontos egyszerre. "<br /> <br /> Német Autóklub ADAC megállapítja a Nokian erősségei: "Top mark 1,8 a szárazságon. "Ennek kezelése kiemelkedő, 1,6 jelzett. A jó osztályzatot 2,1 havon és jégen 2,3 jól teljesít és magas biztonságou is.<br /> <br /> Eco gumiabroncs, 2,0 üzemanyag-fogyasztásu.<br /> <br /> A Nokian WR gumiabroncsok rendelkeznek széles mérettartományban 13 "és 20", a sebesség alapja kezdödik T W-(190 - 270 km / h) el.<br /> <br /> Ezek az új téli termékek, amelyeket különösen a közép-európai piacok mostantól elérhető.<br /> <br /> A gumiabroncs-változása utan a Nokian gumiabroncs jób helyet kapot a márkakereskedők közöt mint a teljes téli más kerekek. DSI és WSI kopási mutatók<br /> <br /> <br /> <br /> A DSI (Driving Safety Indicator) és WSI (Winter Safety Indicator) segít biztonság és a vezetési kényelem növelésében. A számok a csatornák megmaradó mélységét mutatják miliméterben. Ahogyan az az abroncs kopik, a számok eltűnnek. Legalább 4-5 mm-es mélységre van szükség a biztonságos téli vezetéshez. Ha a hópelyhek már nem láthatóak, az abroncsokat ki kell cserélni újakra a megfelelő vezetési körülmények biztosítására.<br /> Következő »
Raktáron van!
25 000 Ft
Ez a tartós műanyagból készült kulcsszéf magas szintű védelmet nyújt kulcsainak és megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá a kulcsokhoz. A praktikus számzáras kialakítás garantálja, hogy kulcsai mindig biztonságban legyenek. Ideális választás azoknak, akik fontosnak tartják kulcsaik védelmét és rendezettségét. A kompakt méretnek és súlynak köszönhetően akár magával is viheti táskájában, autójában. Kiváló választás lehet irodák, szertárak, szervertermek, airbnb lakások, autókulcsok védelmére Könnyű, tartós műanyagból készült ház Számzáras rendszer a magasabb védelemért és a kényelmes, kulcsnélküli bejutás érdekében Kompakt méret a könnyű hordozhatóságért Rögzíthető falra is csavarok segítségével Méret: 115 x 95 x 40 mm Anyag: ABS műanyag Szín: Szürke, fekete Kapacitás: ~ 10 kulcs Súly: ~172 g Következő »
5 napos szállítással
3 690 Ft
Magasfényű rozsdamentes acélhuzalokból készült szűrőkanál vagy a szlengben szkimmer a 95-ös szériából, fején spirális szűrőfelülettel 6 mm-es távolsággal, fejének átmérője 15 cm, 43 cm hosszú nyelének végén akasztóval.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
7 132 Ft
Ez a fantasztikus fa homokozó nagyszerű játék a kültéri szórakozáshoz. A gyerekek élvezni fogják az ásást és az építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is tehet a homokozóba, és máris labdagödörré alakul. A homokozó sokoldalú fedele kihajtható, így 2 padot lehet létrehozni, amelyeken a gyerekek ülhetnek. Ezenkívül a csomag egy nejlon sátoraljat is tartalmaz, hogy a homokozót megóvja a gyomnövényzettől, a rovaroktól és az állatoktól. A fenyőfa homokozó szilárd szerkezetű. Hagyja gyermekeit órákon át kreatívan játszani ebben a fa homokozóban! Felhívjuk a figyelmét, hogy a termék természetes fából készült, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.Színe: fehérAnyaga: fenyőfaMérete: 95 x 90 x 15 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális teherbírás: 50 kgA fedél 2 üléssé átalakíthatóNejlon sátoraljjalÖsszeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható!<br /> Következő »
5 napos szállítással
48 221 Ft
Fehér fenyőfa homokozó 95 x 90 x 15 cm<br /> <br /> Ez a fantasztikus fa homokozó nagyszerű játék a kültéri szórakozáshoz. A gyerekek élvezni fogják az ásást és az építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is tehet a homokozóba, és máris labdagödörré alakul. A homokozó sokoldalú fedele kihajtható, így 2 padot lehet létrehozni, amelyeken a gyerekek ülhetnek. Ezenkívül a csomag egy nejlon sátoraljat is tartalmaz, hogy a homokozót megóvja a gyomnövényzettől, a rovaroktól és az állatoktól. A fenyőfa homokozó szilárd szerkezetű. Hagyja gyermekeit órákon át kreatívan játszani ebben a fa homokozóban! Felhívjuk a figyelmét, hogy a termék természetes fából készült, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.Színe: fehérAnyaga: fenyőfaMérete: 95 x 90 x 15 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális teherbírás: 50 kgA fedél 2 üléssé átalakíthatóNejlon sátoraljjalÖsszeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható! Következő »
10 napos szállítással
59 267 Ft
<br /> <br /> Ez a fantasztikus fahomokozó nagyszerű játék a kültéri szórakozáshoz. A gyerekek élvezni fogják az ásást és az építést barátaik társaságában. Akár kislabdákat is önthet a homokozóba, és máris labdaveremmé alakul át. A homokozó sokoldalú fedele kihajtható, így 2 padot lehet létrehozni, amelyen a gyerekek ülhetnek. Ezenkívül a csomag egy nejlon sátoraljat is tartalmaz, hogy gyermekei homokozóját megóvja a gyomnövényzettől, a csúszó-mászó rovaroktól és az állatoktól. A fenyőfa homokozó szilárd szerkezetű. Hagyja gyermekeit órákon át kreatívan játszani ezzel a fából készült homokozóval! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fa természetes anyag, így előfordulhatnak rajta tökéletlenségek.Anyaga: fenyőTeljes mérete: 95 x 90 x 15 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális teherbírás: 50 kgA fedél 2 ülőhellyé alakíthatóNejlon sátoraljat tartalmazÖsszeszerelést igényel: igenFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett használható! Következő »
Raktáron van!
31 890 Ft
Elektromechanikus többfunkciós merülő- és csőtermosztát csőfalra rögzíthető, vagy merülő hüvelyre szerelhető, vagy a 700mm-es kapilláris érzékelője segítségével elkülönítetten is szerelhető az érzékelőjétől.<br /> <br /> SIEMENS RAK-TR.1000B merülőtermosztát/csőtermosztát, 15-95°CElektromechanikus többfunkciós merülő- és csőtermosztát (csőfalra rögzíthető, vagy merülő hüvelyre szerelhető, vagy a 700mm-es kapilláris érzékelője segítségével elkülönítetten is szerelhető az érzékelőjétől)2-pont szabályozó termosztát egypólusú váltó mikrokapcsolóval. Kapcsolási terhelhetőség kontaktus 1-2: 10 (2.5) A, AC 250 V, (DIN3440), kontaktus 1-3: 6 (2.5) A, AC 250 V . Időállandó a DIN 3440 szabvány szerint . 3 szerelési lehetőség: csőre, védőcsőbe, vagy falra. Külső forgatógomb az alapjel beállításához. Alkalmazási terület: - Hőtermelő rendszerekben <br /> <br /> - Általános használatra fűtési, szellőzési és légtechnikai rendszerekben Működés:Az alapjel elérésekor emelkedő hőmérsékletnél az 1-2 kontaktus átvált az 1-3 kontaktusra. Mikor a közeg hőmérséklete a kapcsolási különbség értékével az alapjel alá esik, akkor a termosztát visszavált az 1-2 kontaktusra. Műszaki adatok: Nettó tömeg: 0,39 kg Típus: SIEMENS RAK-TR.1000B Funkció: Merülőtermosztát/csőtermosztát Csatlakozó méret: 1/2" Magasság: 85 mm Szélesség: 95 mm Mélység: 135 mm Védettségi fokozat: IP43 Kapcsolható áramerősség: 0,1 - 16 (2,5) A Kapcsolható feszültség: 24/230 V Következő »
4 napos szállítással
17 270 Ft
Szerelési anyagokkal együtt. A lamellák alján lévő súly biztosítja, hogy a szélhatásoknak jól ellenálljon. A lamellák hossza igény szerint méretre vágható. Sines. 4 részes Következő »
Raktáron van!
4 890 Ft
Firestone MULTISEASON 2 [95] W XL 215/50 R17 95W Típus: Négyévszakos Következő »
4 napos szállítással
53 680 Ft
Michelin PRIMACY 4+ [95] H 215/60 R16 95H Típus: Nyári gumi Következő »
4 napos szállítással
70 350 Ft
Szerelési anyagokkal együtt. A lamellák alján lévő súly biztosítja, hogy a szélhatásoknak jól ellenálljon. A lamellák hossza igény szerint méretre vágható. Sínes. 4 részes Következő »
Raktáron van!
7 200 Ft
Tristar ECOPOWER 4 [95] H 215/60 R16 95H Típus: Nyári gumi Következő »
4 napos szállítással
27 915 Ft
Vredestein ULTRAC [95] V ZR 215/60 R16 95V Típus: Nyári gumi Következő »
4 napos szállítással
50 390 Ft
Nexen N'blue 4 Season [95] H 215/60 R16 95H Típus: Négyévszakos Következő »
Raktáron van!
47 155 Ft
kábelolló nyitórugóvalkiváló minőségű speciális szerszámacél, kovácsolt, olajban edzve, szerszám krómozott, a nyelek többkomponensű műanyagbevonattal, VDE által bevizsgált2. alak: a csuklóban fekvő nyitórugó, védett és elveszíthetetlenJellemzők: könnyed vágás egykezes működtetéssel · becsípődés elleni védelemmel · simán és tisztán, összenyomódás nélkül vág · precíziósan köszörült edzett vágóélek · acélhuzalhoz és keményre húzott rézvezetékhez nem alkalmas · egy- és többeres réz- és alumínium-kábelek elvágására · utánállítható csavaros csukló, önbiztosítóMűszaki adatok: Anyag: Szerszámacél · Anyagjellemző: Edzett,Krómozott · Gyártói szám: 95 26 165 · Kábelvágó típus: Kábelkés · Méret, hossz: 165 mm · Súly: 275 g · Vágási keresztmetszet (max.): 50 mm2 · Vágási keresztmetszet AWG (max.): 0 · Vágási átmérő (max.): 15 mm Következő »
5 napos szállítással
26 550 Ft
Kulcsszéf - fém - 115 x 95 x 40 mm<br /> <br /> Ez a fémből készült kulcsszéf magas szintű védelmet nyújt kulcsainak és megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá a kulcsokhoz. A tartós fém anyag és a praktikus számzáras kialakítás kombinációja garantálja, hogy kulcsai mindig biztonságban legyenek. Ideális választás azoknak, akik fontosnak tartják kulcsaik védelmét és rendezettségét. A kompakt méretnek köszönhetően akár magával is viheti táskájában, autójában. <br /> <br /> <br /> <br /> Kiváló választás lehet irodák, szertárak, szervertermek, airbnb lakások, autókulcsok védelmére Robusztus fém konstrukció Számzáras rendszer a magasabb védelemért és a kényelmes, kulcsnélküli bejutás érdekében Kompakt méret a könnyű hordozhatóságért Rögzíthető falra is csavarok segítségével <br /> <br /> Méret: 115 x 95 x 40 mm Anyag: Alumínium ötvözet, cink ötvözet, műanyag Szín: Szürke, fekete Kapacitás: ~ 10 kulcs Súly: ~307 g <br /> Következő »
Raktáron van!
2 890 Ft
Kulcsszéf - fém - 115 x 95 x 40 mm<br /> <br /> Ez a fémből készült kulcsszéf magas szintű védelmet nyújt kulcsainak és megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá a kulcsokhoz. A tartós fém anyag és a praktikus számzáras kialakítás kombinációja garantálja, hogy kulcsai mindig biztonságban legyenek. Ideális választás azoknak, akik fontosnak tartják kulcsaik védelmét és rendezettségét. A kompakt méretnek köszönhetően akár magával is viheti táskájában, autójában. <br /> <br /> Kiváló választás lehet irodák, szertárak, szervertermek, airbnb lakások, autókulcsok védelmére Robusztus fém konstrukció Számzáras rendszer a magasabb védelemért és a kényelmes, kulcsnélküli bejutás érdekében Kompakt méret a könnyű hordozhatóságért Rögzíthető falra is csavarok segítségével <br /> Méret: 115 x 95 x 40 mm Anyag: Alumínium ötvözet, cink ötvözet, műanyag Szín: Szürke, fekete Kapacitás: ~ 10 kulcs Súly: ~307 g <br /> Következő »
Raktáron van!
4 499 Ft
Kulcsszéf - műanyag - 115 x 95 x 40 mm<br /> <br /> Ez a tartós műanyagból készült kulcsszéf magas szintű védelmet nyújt kulcsainak és megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá a kulcsokhoz. A praktikus számzáras kialakítás garantálja, hogy kulcsai mindig biztonságban legyenek. Ideális választás azoknak, akik fontosnak tartják kulcsaik védelmét és rendezettségét. A kompakt méretnek és súlynak köszönhetően akár magával is viheti táskájában, autójában. <br /> <br /> <br /> <br /> Kiváló választás lehet irodák, szertárak, szervertermek, airbnb lakások, autókulcsok védelmére Könnyű, tartós műanyagból készült ház Számzáras rendszer a magasabb védelemért és a kényelmes, kulcsnélküli bejutás érdekében Kompakt méret a könnyű hordozhatóságért Rögzíthető falra is csavarok segítségével <br /> <br /> Méret: 115 x 95 x 40 mm Anyag: ABS műanyag Szín: Szürke, fekete Kapacitás: ~ 10 kulcs Súly: ~172 g <br /> Következő »
Raktáron van!
2 190 Ft
Kulcsszéf - műanyag - 115 x 95 x 40 mm<br /> <br /> Ez a tartós műanyagból készült kulcsszéf magas szintű védelmet nyújt kulcsainak és megakadályozza, hogy illetéktelenek férjenek hozzá a kulcsokhoz. A praktikus számzáras kialakítás garantálja, hogy kulcsai mindig biztonságban legyenek. Ideális választás azoknak, akik fontosnak tartják kulcsaik védelmét és rendezettségét. A kompakt méretnek és súlynak köszönhetően akár magával is viheti táskájában, autójában. <br /> <br /> Kiváló választás lehet irodák, szertárak, szervertermek, airbnb lakások, autókulcsok védelmére Könnyű, tartós műanyagból készült ház Számzáras rendszer a magasabb védelemért és a kényelmes, kulcsnélküli bejutás érdekében Kompakt méret a könnyű hordozhatóságért Rögzíthető falra is csavarok segítségével <br /> Méret: 115 x 95 x 40 mm Anyag: ABS műanyag Szín: Szürke, fekete Kapacitás: ~ 10 kulcs Súly: ~172 g <br /> Következő »
Raktáron van!
3 369 Ft
Szerelési anyagokkal együtt. A lamellák alján lévő súly biztosítja, hogy a szélhatásoknak jól ellenálljon. A lamellák hossza igény szerint méretre vágható. 3 részes, mágneses Következő »
Raktáron van!
9 200 Ft
Kumho SOLUS HA32 4S [95] W XL 215/50 R17 95W Típus: Négyévszakos Következő »
4 napos szállítással
47 665 Ft
Ceat WINTER DRIVE [95] V XL 215/50 R17 95V Típus: Téli gumi Következő »
Raktáron van!
31 565 Ft
Szerelési anyagokkal együtt. A lamellák alján lévő súly biztosítja, hogy a szélhatásoknak jól ellenálljon. A lamellák hossza igény szerint méretre vágható. Sines. 4 részes Következő »
Raktáron van!
4 890 Ft
Continental ULTRACONTACT [95] W XL FR 215/50 R17 95W Típus: Nyári gumi Következő »
4 napos szállítással
62 610 Ft
Vredestein ULTRAC [95] Y XL ZR 215/50 R17 95Y Típus: Nyári gumi Következő »
4 napos szállítással
49 475 Ft
Vredestein QUATRAC PRO [95] Y XL ZR 215/50 R17 95Y Típus: Négyévszakos Következő »
4 napos szállítással
57 815 Ft