2138 3m

- 3 673 db
A 3M 2135 P3R részecskeszűrők a 3M 6000-es és 3M 7000-es sorozatú fél- és teljesálarcokhoz, védelmet nyújtanak a szilárd és folyékony részecskék ellen. Következő »
Raktáron van!
7 157 Ft
Mindenféle kiegészítő nélkül csatlakoztatható a webáruházunkban is kapható 3M 6100-6300-as és 3M 7500-as maszkokhoz! Következő »
Raktáron van!
4 353 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Szironyozott bőrkarkötő /2138/<br /> <br /> Szironyozott bőrkarkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
HARAPÓS BULLDOG JÁTÉK<br /> <br /> Egy gyors tempójú és izgalmas játék gyerekeknek, a Harapós bulldog.<br /> Gyakorold a reflexeidet és a türelmedet a fenyegető bulldoggal. <br /> Angol nyelvű leírással!<br />  <br /> Játékszabályok:<br /> Helyezd a bulldog fejét balra, és ültesd a hátsó lábaira.<br /> A játékot a legfiatalabb játékos kezdi.<br />  Addig érintsük a kutya csontjait, amíg a kutya oda nem jön hozzánk lopni.<br />  Aki megharapja, az kiesik.<br /> Légy gyors, és ne harapjon meg senki.<br /> A játék addig folytatódik, amíg az utolsó előtti személy ki nem esik.<br />  A legügyesebb játékos, akit nem kapnak el, nyer.<br /> <br />  Méretek:<br /> 13 cm x 10 cm x 13 cm<br /> <br /> <br /> Játék az egész családnak.<br />   Következő »
7 napos szállítással
5 180 Ft
A LevelOne GES-2118 Hilbert gigabites intelligens lite switch egy új generációs Ethernet Switch, amely erőteljes, jobb funkcionalitást és használhatóságot kínál, amely költséghatékony üzleti tevékenységet és Ethernet-szolgáltatásokat szálas vagy rézkapcsolaton keresztül továbbít. A GES-2118 16 (10M/100M/1G) RJ45 portot és 2 Gigabit SFP portot biztosít. illeszthető a legújabb LevelOne IP lokátorral, a szoftver a legkönnyebben használható kapcsolókereső eszköz, képes keresni az összes Hilbert sorozatú kapcsolót, azonnal tudja az elfelejtett IP-t és egyéb információkat. Kompatibilis a mainstream Windows és Mac operációs rendszerekkel.<br /> <br /> A LevelOne GES-2118 nagy HW teljesítményt és környezeti rugalmasságot biztosít a vállalatok számára. A GES-2118 ideális az egyszerű kezeléshez, az optimális felhasználói élményhez és az alacsonyabb teljes birtoklási költséghez. Következő »
5 napos szállítással
59 050 Ft
Szironyozott bőr karkötő /2135/<br /> <br /> Szironyozott bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Bőr karkötő /2108/<br /> <br /> <br /> <br /> Rendelhető patentos, illetve fűzős kivitelben, fekete és barna színben, minden méretben. Következő »
Raktáron van!
3 800 Ft
Nemzeti színű bőr karkötő /2139/<br /> <br /> Nemzeti színű bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Nemzeti színű bőr karkötő /2132/<br /> <br /> Nemzeti színű bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Nemzeti színű bőr karkötő /2131/<br /> <br /> Nemzeti színű bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Bőr karkötő /2118/<br /> <br /> Rendelhető fekete és barna színben, minden méretben. Következő »
Raktáron van!
3 500 Ft
Alkalmazás:<br /> alkalmas tisztításra, pl. grill<br /> <br /> Ellenálló huzal sörték4 sorosFából készült testFelfüggesztési furattalNémetországban gyártott Teljes hossz: 290 mm Következő »
5 napos szállítással
5 380 Ft
Univerzális és könnyű RONIN ostor finom szerelékes horgászathoz. A kialakítás biztosítja a halak azonnal megakasztását. Természetes részét alkotja a végén lévő fém gyűrű, amire könnyedén rögzítheti a szereléket. Az alja fém menetes kupakkal van ellátva. A RONIN szamurájkardként kirántásra várva mindig készenlétben lesz a víz parti séták során.<br /> <br /> Műszaki paraméterek:<br /> <br /> Típus: 300cm<br /> <br /> Tagok száma: 3<br /> <br /> Gyűrűk száma: 1<br /> <br /> Átmérő: 13mm (nyéltag részen)<br /> <br /> Súly: 88g<br /> <br /> Szállítási hossz: 133cm<br /> <br /> Típus: 400cm<br /> <br /> Tagok száma: 4<br /> <br /> Gyűrűk száma: 1<br /> <br /> Átmérő: 22mm (nyéltag részen)<br /> <br /> Súly: 180g<br /> <br /> Szállítási hossz: 132cm  <br /> <br /> Modell:500cm<br /> <br /> Tagok száma: 5<br /> <br /> Blank átmérő fogantyú felett: 24,71mm<br /> <br /> Gyűrűk száma: 1<br /> <br /> Szállítási hossz: 131cm<br /> <br /> Súly: 280g<br /> <br /> Modell:600cm<br /> <br /> Tagok száma: 6<br /> <br /> Blank átmérő fogantyú felett: 27,39mm<br /> <br /> Gyűrűk száma: 1<br /> <br /> Szállítási hossz: 131cm<br /> <br /> Súly: 396g<br /> <br /> Modell:700cm<br /> <br /> Tagok száma: 7<br /> <br /> Blank átmérő fogantyú felett: 31,15mm<br /> <br /> Gyűrűk száma: 1<br /> <br /> Szállítási hossz: 131cm<br /> <br /> Súly: 502g<br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
5 990 Ft
Bőr karkötő /2178/<br /> <br /> <br /> <br /> Rendelhető minden méretben. Következő »
Raktáron van!
3 500 Ft
Szironyozott bőrkarkötő /2168/<br /> <br /> <br /> <br /> 7 cm széles. Bármilyen méretben. Következő »
Raktáron van!
6 000 Ft
Szironyozott bőr karkötő /2158/<br /> <br /> Szironyozott bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 500 Ft
Szirnyozott bőr karkötő /2137/<br /> <br /> Szirnyozott bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Szironyozott bőr karkötő /2134/<br /> <br /> Szironyozott bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Nemzeti színű bőr karkötő /2130/<br /> <br /> Nemzeti színű bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Nemzeti színű bőr karkötő /2128/<br /> <br /> Nemzeti színű bőr karkötő. Következő »
Raktáron van!
3 000 Ft
Szironyozott bőr karkötő /2038/<br /> <br /> Rendelhető patentos, illetve fűzős kivitelben, fekete és barna színben, minden méretben. Következő »
Raktáron van!
3 500 Ft
3M kétoldalú ragasztó FA-3M<br /> <br /> - 1cm széles 260cm hosszú Az extra erős 3M-es ragasztószalag számos anyagot rögzít. Az optimális ragasztóhatás érdekében fontos, hogy a ragasztandó felületek szárazak, por- és zsírmentesek legyenek. Ne érintse a ragasztót ujjaival. A ragasztót nyomja rövid ideig erősen a ragasztandó tárgyra, majd a védőfólia eltávolítása után a tárgyat nyomja rövid ideig erősen a ragasztandó felületre. A termék hatásfoka 10 °C alatt csökkenhet. Következő »
4 napos szállítással
1 949 Ft
Termék leírása1600 W-os átlag feletti teljesítmény minden helyzetre alkalmasépítőanyagok keverésére (beton, habarcs, ragasztók, vakolatok, ragasztók és egyebek)kétfokozatú sebességváltó egy adott keverék szükséges keverési sebességének beállításáhozfolyamatos sebességszabályozás a keverési sebesség még pontosabb beállításáhozcsúszásmentes ergonomikus fogantyúa gép tartalmaz egy spirálprofilú keverő habverőt és egy M14-es szorítóanyátkeverőszál átmérője 140 mmanyagmozgás iránya - fela keverőszál hossza 590 mm, ami biztosítja, hogy a kezelő könnyebben tudjon dolgozni a keverővel .Paraméterektömeg: 4 kgteljesítmény (W): 1600fordulatszám terhelés nélkül: 0-580/0-780 ford./percfeszültség: 230V/50Hz V/Hzszerszám átmérője: 140 mmszerszám magassága: 590 mm Következő »
Raktáron van!
-1%
42 890 Ft
42 400 Ft
A gyors fűtési rendszernek (PTC) és a kerámia felületeknek köszönhetően még az igazán rakoncátlan hajakat is megszelídíti. Ez a hajgöndörítő vas nem károsítja a hajat, és tökéletesen biztonságos egy felhasználó számára. Ezzel a készülékkel nem csak hullámosra göndörítheti haját, hanem könnyedén göndörítheti egyenes haját is. Következő »
5 napos szállítással
7 590 Ft
Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A maximális tartósság érdekében használj alap - és fedőzselét. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Könnyen oldható formula! Kiszerelés 6g Kötési idő UV lámpában 2 perc. LED lámpában is köt (30sec)! <br /> <br /> Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A maximális tartósság érdekében használj alap - és fedőzselét. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Könnyen oldható formula! Kiszerelés 6g Kötési idő UV lámpában 2 perc. LED lámpában is köt (30sec)! Következő »
Raktáron van!
1 750 Ft
A részletesen kidolgozott Lombház modell próbára teszi a LEGO® építőket, és végtelen játékra inspirál! Építsd meg, állítsd ki és játssz ezzel az aprólékosan kidolgozott, 3036 elemből álló LEGO® Ideas 21318 Lombház játékkészlettel! A tapasztalt LEGO építők számára készült és az egész család örömére szolgáló, összetett építmény tartalmaz egy tájkép alaplapot és 3 LEGO lombház kunyhót — egy nagy hálószobát, egy fürdőszobát és egy gyerekszobát. A fához felcserélhető zöld nyári levél elemek, valamint sárga és barna őszi falevél elemek tartoznak — ezek és még számos növény elem fenntartható, növényi alapú polietilén műanyagból készült. A levehető lombkoronának és kunyhó tetőknek köszönhetően pedig könnyen hozzáférhetsz a belső részekhez. A modell telis-tele van játékra inspiráló tulajdonságokkal, például egy megépíthető piknikasztallal és székekkel, hintával, tábortűzzel, kincsestérképpel és rejtett drágakő elemmel, melyekkel kincsvadászatot rendezhetsz, valamint egy felhúzható daru is vár rád a hálószoba kunyhójának erkélyén. Ehhez a nagyszerű születésnapi ajándékként szolgáló, egyedi és kreatív játékhoz egy anya, egy apa és gyerekek minifigurái, valamint egy madár figura is tartozik, hogy szórakoztató, családi helyzeteket játszhass el. A csomagban egy építési útmutatót tartalmazó füzet is található, amiből további információkat is megtudhatsz a LEGO Ideas készletet megalkotó rajongóról és a LEGO tervezőről. Jellemzői: • Ez a LEGO® Ideas készlet 4 minifigurát tartalmaz: egy anyát, egy apát és 2 gyermeket, valamint egy madár figurát. • Ebben a kihívásokkal teli, 3036 elemből álló építőjátékban találsz egy tájkép alaplapot, felcserélhető zöld (nyári), valamint sárga és barna (őszi) levelekkel ellátott fát és egy LEGO® Lombházat 3 kunyhóval — egy nagy hálószobát, fürdőszobát és egy gyerekszobát. • A fa levehető lombkoronája és a kunyhó tetők könnyen hozzáférhető játékot biztosítanak. • A tájkép alaplapon találsz egy megépíthető piknikasztalt 4 minifigurának való üléssel és válogatott elemekkel, melyekkel pikniket rendezhetsz. Emellett egy megépíthető patak, (a fáról lelógó) hinta, tábortűz, rejtett drágakő elemek, növény és bokor elemek, valamint a kunyhókhoz tartozó létra is várnak rád. • A fa lombkoronája több mint 180 botanikai elemet tartalmaz, melyek fenntartható forrásból származó cukornádból nyert, növényi alapú polietilén műanyagból készültek. A fa körüli válogatott növényelemek szinténebből a fajta növényi alapú műanyagból készültek. A készlet a LEGO® Csoport első olyan mérföldkövét jelképezi, miszerint 2030-ra már fenntartható anyagokból fognak készülni a legfőbb termékek. • A nagy hálószoba kunyhó tartalmaz egy megépíthető ágyat és olyan válogatott elemeket, mint egy rejtett olló (mely a rajongó készítő munkahelyét, a fodrászatot jelképezi), egy palackba zárt hajó, iránytű, óra, valamint egy erkély, melyhez egy kézzel működtetett, felhúzható daru is tartozik, hogy fel tudd emelni a tárgyakat a kunyhóba. • A fürdőszobában egy megépíthető kádat, vécét és mosdókagylót találsz. • A gyerekszobában emeletes ágyak és válogatott elemek várnak rád, például egy könyv és egy kincsestérkép. • Ehhez a LEGO® Ideas kreatív játékhoz egy építési útmutatót tartalmazó füzet is tartozik, amiből további információkat is megtudhatsz a lenyűgöző készletet megalkotó rajongóról és a LEGO tervezőről. • Méretei: több mint 37 cm magas, 27 cm széles és 24 cm mély. Következő »
Raktáron van!
78 990 Ft
Fujitsu 8GB DDR4-2133. Járulékos komponens: Laptop, Belső memória: 8 GB, Memóriák elrendezése (modulok x méret): 1 x 8 GB, Belső memória típusa: DDR4, Memória órajel: 2133 MHz, Memória formatényező: 260-pin SO-DIMM Következő »
5 napos szállítással
-17%
78 710 Ft
65 410 Ft
•A HP 2133 SlipCase segítségével Mini-Note PC-je újszerű kinézetet nyerhet. A kimondottan a HP 2133 Mini-Note PC-hez kifejlesztett SlipCase tok 22,6 cm-ig terjedő képátlójú noteszgépek tárolására alkalmas.<br /> •Segít megóvni a noteszgépet a károsodástól<br /> •Illeszkedik a különböző méretű HP üzleti notebookokhoz, egészen 8,9'' (22,6 cm) képátlóig.<br /> •A külön erre tervezett táskában könnyen hozzáférhet noteszgépéhez és aktáihoz Következő »
Raktáron van!
5 240 Ft
Billentyűzet Elektromos Mikrofonnal<br /> Mikrofonos elektromos orgona ideális ajánlat kreatív gyerekeknek. A játék hatással van a gyermek zenei és hallási képességeinek fejlődésére. Fejleszti a képzeletet, lehetővé teszi a zenei álmok és szenvedélyek beteljesülését. A gyermekkor korai évei a tökéletes időszak gyermeke tehetségének felfedezésére. Az orgonák számos érdekes lehetőséget kínálnak, kielégítik a gyermek kíváncsiságát.<br /> A játék jellemzői:<br /> - 37 kulcs<br /> - 24 előre feltöltött dallam<br /> - ritmus tanulási mód<br /> - 3 tonna<br /> - 8 ritmus<br /> - mikrofon tartozék<br /> A csomag méretei:<br /> 34 cm x 11 cm x 5 cm<br /> Zenés játék, amely ideális játéktanuláshoz a legkisebbek számára. Következő »
7 napos szállítással
5 290 Ft
Jól olvasható kijelző Védőtokkal Kényelmes használat <br /> <br /> Professzionális számológép (T-1138) A professzionális iskolai számológép kiváló matematikai teljesítményt nyújt fejlett funkcióival és nagy kijelzőjével, ideális választás mind diákoknak, mind szakembereknek. A könnyű kezelhetőség és a megbízható kialakítás fokozza a hatékonyságot minden matematikai feladatban. Főbb jellemzők: 2 db AAA elemmel működtethető (nem tartozék) Automatikusan kikapcsol Mérete: 15,7x8,5x1,8 cm Következő »
Raktáron van!
1 599 Ft