2100 blu ray

- 10 000 db
Kevés film mutatja be olyan tökéletesen az emberi lélek erejét, mint ez az örökérvényű mestermű. Red (Morgan Freeman) életfogytiglani büntetését tölti a Shawshank börtön sivár falai mögött, ahova egy nap új rabtárs érkezik. Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Az elképesztő sikerű könyv alapján készült Ahol a folyami rákok énekelnek Kya történetét meséli el,<br /> aki teljesen magára hagyva Észak-Karolina veszélyes lápvidékén nő fel. Következő »
Raktáron van!
5 990 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
„Az Az a frászt hozza majd rád, de durván.” – Peter Travers, ROLLING STONE Egy új generáció számára is életre kel Stephen King rettegéssel teli horror mes... Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak. Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
A Blumhouse (Boldog halálnapot!) legújabb őrületében, a Freaky-ben alaposan megkavarodnak dolgok, mikor Millie (KATHRYN NEWTON), a 17 éves gimnazista lány testet cserél egy hírhedt sorozatgyilkossal (VINCE VAUGHN). Innentől aztán gyilkos humorú kergetőzés veszi kezdetét az utóbbi évek egyik legüdítőbb horror-vígjátékában. Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Hutch egy senki. Átnéznek rajta apaként és férjként egyaránt, az élet megaláztatásait pedig behúzott farokkal, szó nélkül tűri. De amikor egy betöréses rablás során a lánya elveszíti a kedvenc kiscicás karkötőjét, Hutchnál elpattan valami. És mi történik akkor, ha a földön fekvő úgy dönt, ideje felállni? Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Az Oscar-díjas Russell Crowe játssza Noét ebben a lélegzetelállító filmben, melyet a bátorság, az önfeláldozás és a remény örökérvényű története inspirált... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Változtasd a képernyőd a három meleg és hívogató kandalló egyikévé! A Kandalló a lélegzetelállító 4K fel-bontásban rögzített, 5.1 DTS Audio Surround Sound-dal rendelkező ambient Blu-Ray Disc™. Az égő fa ropogása a surround rendszeredben gyengéden ellazít és kikapcsol. A több mint 2 óra megszakításmentes tűz ragyogó központjává válik minden szobának. A Kandalló természetesen hívogató atmoszférát teremtve romantikus rejtekhellyé változtatja az otthonod. Eredeti cím: Fireplace Rendezte: Timm Hogerzeil Képarány:1,78:1 (16/9) Hang: angol DTS-HD 5.1 Játékidő: 91 perc Korhatár: Korhatár nélkül megtekinthető Formátum::Blu-ray Gyártási év: 2009 Megjelenés: 2010 Következő »
Raktáron van!
999 Ft
M. Night Shyamalan, a nagyhatású rendező új, hátborzongató thrillerjében egy család a trópusi nyaralásukon talál egy elhagyatott partszakaszt, ahol megpihenhetnek pár órára. Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Clint Eastwood játssza a 80-as éveiben járó Earl Stone-t, aki nem csupán le van égve, de magányos és még a cége is csőd közelbe került. Ekkor azonban kap e... Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
Látszólag véletlen katasztrófák sorozata félelmetes felfedezéshez vezet: a Föld magja nem forog többé. Ha néhány hónapon belül nem sikerül újraindítani, a Földre pusztulás vár. Következő »
Raktáron van!
11 990 Ft
A gyerekeket a gólya hozza - legalábbis régebben így volt. Ma már csomagkiszállítóként dolgoznak. Junior, a cég elsőszámú küldönce viszont óriási kalamajkába keveredik, mikor véletlenül beindítja a babagyártó üzemet, amely le is gyárt neki egy tündéri kisbabát. Most mi legyen vele?! Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt. Az egyre jobban felengedő Deanna-t ez nem különösebben hatja meg, és fejest ugrik a főiskolás létbe, hogy nagykanállal falja a szabadságot, no meg a fősulis srácokat. Végül aztán végzősként olyan oldalát fe... Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft
Mikor egy apáca öngyilkos lesz egy elszigetelt kolostorban valahol Romániában, a Vatikán egy terhes múlttal rendelkező papot és egy felesketés előtt álló apácanövendéket küld az eset kivizsgálására. Ketten együtt pedig felfedik a zárda szentségtelen titkát. És nem csupán életüket, a hitüket, de a lelküket is kockáztatva szállnak szembe azzal a gonosz erővel, amely a rettegett apáca formáját öltve már a Démonok között 2-ben is terrorizálta a közönséget. A zárda pedig hamarosan az élők és az ... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Theodore Decker mindössze 13 éves, mikor édesanyja meghal egy bombatámadás során a New York-i Metropolitan múzeumban. A tragédia felborítja az életét és egy gyásszal, bűntudattal, felismeréssel, megváltással és szerelemmel teli út elé állítja őt. És csak egyetlen kézzelfogható emlékbe kapaszkodhat közben, ami arról a tragikus napról megmaradt: egy festménybe, amely egy leláncolt kismadarat ábrázol.Pro VideoDrámaKötés: tokISBN: 5996514052459Kiadás éve: 1900<br /> Csomagolás: tok<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 967 Ft
JACK CUNNINGHAM (BEN AFFLECK) AZ EGYETEM EGYIK NAGY KOSÁRLABDÁZÓ REMÉNYSÉGE VOLT, aki előtt ígéretes jövő állt, amíg egy nap hirtelen abba nem hagyta a játékot. Évekkel később a férfi súlyos alkoholizmussal küzd, a felesége elhagyta, és úgy tűnik, az élete végleg tönkrement. Ám amikor felkérést kap arra, hogy egykori iskolájának egyik csapatának edzője legyen, Jack végre talán talált egy okot arra, hogy szembesüljön a démonjaival. De vajon elég lesz-e ahhoz, hogy a sebei begyógyuljanak, ő maga pedig elindulhasson a megváltás útján?Képarány:1080p HD 16x9 2.39:1Hangsávok:Dolby Atmos TrueHD: angolDolby Digital: lengyel 5.1Feliratok:magyar, angol halláskárosultaknak, arab, cseh, egyszerűsített és összetett kínai, kantoni, koreai, lengyel, portugál, thai12 éven aluliak számára nem ajánlott - NFT/25606/2020 Pro Video Dráma Kötés: tok ISBN: 5996514052725 Kiadás éve: 1900<br /> <br /> JACK CUNNINGHAM (BEN AFFLECK) AZ EGYETEM EGYIK NAGY KOSÁRLABDÁZÓ REMÉNYSÉGE VOLT, aki előtt ígéretes jövő állt, amíg egy nap hirtelen abba nem hagyta a játékot. Évekkel később a férfi súlyos alkoholizmussal küzd, a felesége elhagyta, és úgy tűnik, az élete végleg tönkrement. Ám amikor felkérést kap arra, hogy egykori iskolájának egyik csapatának edzője legyen, Jack végre talán talált egy okot arra, hogy szembesüljön a démonjaival. De vajon elég lesz-e ahhoz, hogy a sebei begyógyuljanak, ő maga pedig elindulhasson a megváltás útján?Képarány:1080p HD 16x9 2.39:1Hangsávok:Dolby Atmos TrueHD: angolDolby Digital: lengyel 5.1Feliratok:magyar, angol halláskárosultaknak, arab, cseh, egyszerűsített és összetett kínai, kantoni, koreai, lengyel, portugál, thai12 éven aluliak számára nem ajánlott - NFT/25606/2020 Pro Video Dráma Kötés: tok ISBN: 5996514052725 Kiadás éve: 1900 Következő »
Raktáron van!
2 790 Ft
A különleges képességekkel bíró, nagy tettekre hivatott ifjú Paul Atreides családja és népe érdekében kénytelen az univerzum legveszélyesebb bolygójára utazni. Egyedül az Arrakison bányászható az ismert világ legértékesebb anyaga, a fűszer, amire ellenséges hatalmak is igényt tartanak… A kirobbanó háborúban csak az maradhat életben, aki képes legyőzni félelmeit.EXTRÁK (magyar felirattal)Ismerd meg a Dűne Nagy Házainak szülőbolygóit, családtagjait, háttértörténeteit, viszonyrendszereit, motivációit és meggyőződéseit, miközben kibontakozik az Impérium bolygóközi cselszövése. SPECIAL FEATURES (BD)TÖBB MINT EGY ÓRÁNYI BÓNUSZTARTALOM (magyar felirattal) A Nagy HázakA homokdűnék között – kulisszák mögé kalauzoló kisfilmekEgy ősi jövő felépítéseA homokféreg megalkotásaEgy másik világ öltözékeiÚj hangzásvilágés sok más!  HANG (AUDIO)magyar (5.1), angol (5.1 és Dolby Atmos – Dolby TrueHD 7.1 kompatibilis), cseh (5.1), francia (5.1), hindi (5.1), lengyel (5.1), portugál (5.1), spanyol (5.1)FELIRAT (SUBS)magyar, angol, bolgár, cseh, francia, lengyel, portugál, román, spanyolKÉP1080p HD, szélesvásznú 2.39:1 (16x9), játékidő: kb. 155 percY40089 NFT/26001/2021<br /> Csomagolás: tok<br /> Következő »
4 hetes szállítással
5 944 Ft
1922 tavaszán járunk New Yorkban, a lazuló erkölcsök, a vibráló jazz, a szeszcsempész-birodalmak és égbeszökő kötvényárak dekadens játszóterén. Az amerikai álmot üldöző, szépreményű író (a Golden Globe(R)- díjra jelölt Tobey Maguire) a Közép-Nyugatról érkezik Jay Gatsby (a háromszoros Oscar(R)-díj-jelölt Leonardo DiCaprio), a titokzatos milliomos szomszédságába, akinek birtokán végeláthatatlan estélyek zajlanak. Miután Nick gyönyörű unokatestvérét, Daisyt (az Oscar(R)-díjra jelölt Carey Mulligan) és kékvérű férjét, Tom Buchanant (Joel Edgerton) Gatsby a bizalmasaivá fogadja, Nick egy tiszta álmokat dédelgető ember lehetetlen szerelmének szemtanúja lesz. Az F. Scott Fitzgerald örökérvényű regénye alapján készült A nagy Gatsby a modern idők küzdelmeinek állít tükröt ezzel a pazar vizuális utazással, amelyet Baz Luhrmann, az Oscar(R)-díjas Moulin Rouge rendezőjének neve fémjelez.Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott - NFT-0725/2013Gamma Home EntertainmentRomantikusKötés: tokISBN: 5996514015348Kiadás éve: 1900<br /> Csomagolás: tok<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 471 Ft
Theodore Decker mindössze 13 éves, mikor édesanyja meghal egy bombatámadás során a New York-i Metropolitan múzeumban. A tragédia felborítja az életét és egy gyásszal, bűntudattal, felismeréssel, megváltással és szerelemmel teli út elé állítja őt. És csak egyetlen kézzelfogható emlékbe kapaszkodhat közben, ami arról a tragikus napról megmaradt: egy festménybe, amely egy leláncolt kismadarat ábrázol. Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
A Rocketman azt a hihetetlen, hullámhegyekkel és -völgyekkel teli életutat mutatja be, melynek során a félénk zongorista csodagyerek Reginald Dwightból vil... Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
Egy szakasz szovjet katona semmiképpen sem adja fel. A várost körülzárták, a németek már egészen közel járnak, de ők mindent feláldoznak egy stratégiai fontosságú épület megtartásáért, miközben szoros kapcsolatba kerülnek egy ott lakó nővel is. A gigászi méretű öldöklés közepette, a háborús gépezet harapófogójába került katonák és civilek a maguk apró csatáit is kénytelenek megvívni. Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Megérkezett az egyik legrejtélyesebb, legösszetettebb és legtökösebb Marvel-karakter, Venom! Eddie Brock (Tom Hardy – Fékezhetetlen, A sötét lovag: Feleme... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Langdon professzor (Tom Hanks – Forrest Gump, A számkivetett), a Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója egy firenzei kórházban tér... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
1922 tavaszán járunk New Yorkban, a lazuló erkölcsök, a vibráló jazz, a szeszcsempész-birodalmak és égbeszökő kötvényárak dekadens játszóterén. Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Benjamin Martin (Mel Gibson) igazi harcos volt: kegyetlen, kiismerhetetlen, engesztelhetetlen. És miközben legidősebb fiát, Gabrielt (Heath Ledger) nem tudja lebeszélni a harcról, ő maga megpróbál semleges maradni. Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Hosszú évek drogos mélyrepülése után Szabó Győző (Molnár Áron) rászánja magát az elvonókúrára, melynek során találkozik Csernus doktorral (Bányai Kelemen Barna). Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
Ebben a formabontó és nagyszabású filmben Tom Cruise játssza Jack Harpert, a magányos gépszerelőt, aki az elhagyatott, közel lakhatatlanná vált Földön állomásozik. Mikor egy lezuhant űrhajóból kiment egy gyönyörű idegent, a nő egy olyan megállíthatatlan láncreakciót indít el, melynek végén a férfi kénytelen mindent megkérdőjelezni, amit tudni vélt, ráadásul az egész emberiség sorsa az ő kezébe kerül. Az Oscar-díjas Morgan Freeman játssza a másik főszerepet ebben az elképesztő látványvilágú,... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Világunkat pusztulás fenyegeti. A film főhősének feladata megakadályozni a katasztrófát, ezért alámerül a nemzetközi kémkedés szövevényes világába, ahol az idő nem a megszokott módon működik. Küldetése során csupán EGYETLEN SZÓ VAN SEGÍTSÉGÉRE: TENET. Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
Vincent Freeman (Ethan Hawke) „természetes” módon fogant egy olyan világban, ahol minden embert génsebészeti úton hoznak létre. Az ő szervezete nem tartal... Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Az elismert rendező, Jacques Audiard (Rozsda és csont, A próféta) Patrick DeWitt regénye alapján készült új filmje a westernfilm műfajának újraértelmezése, és veszélyesen, szellemesen és érzelmileg katartikusan járja körbe azt a kérdést, hogy mit jelent férfinak lenni. 1851-et írunk, és Charlie és Eli Sisters (Joaquin Phoenix és John C. Reilly) fivérek és gyilkosok; fiúk, akik egy könyörtelen és ellenséges világban nőttek férfivá. Kezükhöz vér tapad: bűnözők és ártatlanok vére is... és a ba... Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft