2020. évi érettsegi tételek történelemből

- 10 000 db
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2020. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 30 emelt szintű tematika kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes tematikát részletesen mutatjuk be. Következő »
Raktáron van!
3 480 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2022. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. Következő »
Raktáron van!
3 780 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2... Következő »
Raktáron van!
3 480 Ft
2023. évi érettségi tételek történelemből (30 emelt szintű tematika)<br /> <br /> Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2023. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 30 emelt szintű tematika kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes tematikát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább egy mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. Következő »
4 napos szállítással
4 951 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2019. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 30 emelt szintű tematika kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes tematikát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előf... Következő »
Raktáron van!
2 880 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a 2017. január 1-jén életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2018. évi emelt szintű szóbeli érettségi tematika alapján készült. A kötetben minden tematika kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Következő »
Raktáron van!
2 880 Ft
Középszintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a 2024. évtől érvényes új érettségi követelményrendszer és a hivatalos mintatételek alapján készült. Az érettségi követelményrendszerben meghatározott tartalmak mindegyike előfordul a 72 tétel valamelyikében, amelyek forrásanyagaihoz forrásmagyarázat is tartozik. <br /> <br /> A kötet célja, hogy ne csak a tételkidolgozást ismerje meg az olvasó, hanem a forráselemzést is. A tételek az érettségi követelményeknek megfelelő tematikus csoportokba rendezve követik egymást. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt.<br /> Kötésmód: ragasztókötés<br /> Következő »
4 hetes szállítással
5 616 Ft
Középszintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a 2024. évtől érvényes új érettségi követelményrendszer és a hivatalos mintatételek alapján készült. Az érettségi követelményrendszerben meghatározott tartalmak mindegyike előfordul a 72 tétel valamelyikében, amelyek forrásanyagaihoz forrásmagyarázat is tartozik. Következő »
Raktáron van!
4 680 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2020. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. Következő »
Raktáron van!
2 880 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2021. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább két mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. Maxim Könyvkiadó Tankönyvek, segédkönyvek 256 oldal Kötés: puha ISBN: 9789634994602 Szerző: Árva László, Simon Ferenc Kiadás éve: 2021<br /> <br /> Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2021. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább két mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. Maxim Könyvkiadó Tankönyvek, segédkönyvek 256 oldal Kötés: puha ISBN: 9789634994602 Szerző: Árva László, Simon Ferenc Kiadás éve: 2021 Következő »
Raktáron van!
2 690 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2022. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. Következő »
Raktáron van!
3 180 Ft
Az elsajátított készségek mellett, hasznos a tényanyagok alapos ismerete is a sikeres középszintű történelem érettségi megszerzéséhez. Ebben nyújt segítséget kötetünk, amelynek összeállításakor az érettségi tematikán és a kerettanterven kívül, figyelembe vettük az eddigi érettségi vizsgák feladatait is. Következő »
Raktáron van!
2 280 Ft
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2019 decemberében nyilvánosságra hozott, 2020-as emelt szintű történelem érettségi vizsga szóbeli témaköreinek sematikus kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján. A történelem érettségi felkészítő kötet szerzői az ELTE Állam- és Jogtudományi Kara Felvétel... Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
2020. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból - 40 emelt szintű tétel<br /> <br /> Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2020. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább két mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. Következő »
4 napos szállítással
3 183 Ft
Ez a kötet az érettségire való felkészülést nem általános összefoglalással és nem is előre gyártott mintatételekkel kívánja segíteni, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2019 végén nyilvánosságra hozott témakörök teljes kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján. A szóbeli vizsga tételei az itt tárgyalt témakörökből az adott bizottság által választott részek taglalását kérik majd, tehát konkrétan igen sokfélék lehetnek. Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
A kötet lehetőséget nyújt a sikeres közép- és emelt szintű érettségi vizsgára való felkészülésben és felkészítésben. Mindemellett ajánljuk minden olyan történelem iránt érdeklődő olvasónknak, akit érdekelnek napjaink eseményei, azok történelmi gyökerei, illetve az azok alakításában szerepet játszó személyek. Következő »
Raktáron van!
1 980 Ft
2021. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból (40 emelt szintű tétel)<br /> <br /> Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2021. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább két mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. Következő »
4 napos szállítással
3 183 Ft
2023. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból (40 emelt szintű tétel)<br /> <br /> Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2023. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább két mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. Következő »
4 napos szállítással
4 288 Ft
2022. évi érettségi tételek magyar nyelv és irodalomból (40 emelt szintű tétel)<br /> <br /> Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2022. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettségi vizsgán előforduló bármely lehetséges feladat megoldását, tartalmi elemeit tartalmazza. Ezenkívül minden tételnél bemutatunk legalább két mintafeladatot, amely a vizsgán szerepelhet. A könyvet ajánljuk tanórai használatra és otthoni gyakorlásra egyaránt. Következő »
4 napos szállítással
3 514 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a 2017. január 1-jén életbe lépő, új érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2018. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készült. A kötetben minden tétel kidolgozása és lehetséges értékelése megtalálható. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. Következő »
Raktáron van!
1 980 Ft
Emelt szintű érettségi tételeket tartalmazó kötetünk a legújabb érettségi követelményrendszer, a hivatalos mintatételek, valamint a nyilvánosságra hozott 2019. évi emelt szintű szóbeli érettségi tételek alapján készültek. A kötetben az Oktatási Hivatal által meghatározott 20 irodalomtétel és 20 magyar nyelvi tétel kidolgozása és lehetséges értékelése található. Megadjuk a tételek kifejtéséhez szükséges teljes elméleti hátteret; az összes témát részletesen mutatjuk be. A kiadvány az érettség... Következő »
Raktáron van!
2 680 Ft
Ez a könyv azoknak a diákoknak készült, akik az új érettségi írásbeli és szóbeli fordulóin eredményesen akarnak szerepelni történelemből, ezért tudni szeretnék, milyen követelmények, szempontok alapján értékelik majd teljesítményüket. Következő »
Raktáron van!
1 850 Ft
Érettségi témakörök vázlata történelemből - középszinten<br /> <br /> A 2024. évtől érvényes, új érettségi követelményrendszer alapján készült kötetünk a sikeres középszintű történelem érettségihez kíván segítséget nyújtani. Ez az összefoglaló, áttekintő, rendszerező segédkönyv tartalmazza a teljes tudásanyagot, ami a középszintű történelem érettségin elvárható. A kiadvány az érettségi anyagát teljes mondatokban, folyamatos szövegként, de a jobb áttekinthetőség kedvéért jól strukturáltan, pontokba szedve fogalmazza meg. A kötet számozott fejezetei a történelem érettségi követelmények hét, kronologikus témakörének felelnek meg. Mind a hét témakör elején táblázat mutatja be a témakörökhöz tartozó témákat és altémákat, illetve a legfontosabb lexikai és kronológiai elemeket. A topográfiában szereplő helyneveket a kötet végén található térképek mutatják be. Könyvünket ajánljuk az érettségi előtt állóknak, illetve az alsóbb évfolyamok tanulóinak is önellenőrzésre és az adott témakör áttekintésére. Következő »
4 napos szállítással
4 452 Ft
Érettségi felkészítő könyvsorozatunk újabb darabját adjuk közre. A 2021-es kiadványhoz hasonlóan kötetünk csak a 20-20 központi emelt tételt tartalmazza tételszerű kidolgozásban.<br /> <br /> Érettségi felkészítő könyvsorozatunk újabb darabját adjuk közre. A 2021-es kiadványhoz hasonlóan kötetünk csak a 20-20 központi emelt tételt tartalmazza tételszerű kidolgozásban. Következő »
Raktáron van!
2 090 Ft
Érettségi felkészítő könyvsorozatunk újabb darabját adjuk közre. A 2021-es kiadványhoz hasonlóan kötetünk csak a 20-20 központi emelt tételt tartalmazza tételszerű kidolgozásban. Következő »
Raktáron van!
2 200 Ft
Érettségi témakörök vázlata történelemből - emelt szinten<br /> <br /> A 2024. évtől érvényes, új érettségi követelményrendszer alapján készült kötetünk a sikeres emelt szintű történelem érettségihez kíván segítséget nyújtani. Ez az összefoglaló, áttekintő, rendszerező segédkönyv tartalmazza a teljes tudásanyagot, ami az emelt szintű történelem érettségin elvárható. A kiadvány az érettségi anyagát teljes mondatokban, folyamatos szövegként, de a jobb áttekinthetőség kedvéért jól strukturáltan, pontokba szedve fogalmazza meg. A kötet számozott fejezetei a történelem érettségi követelmények hét, kronologikus témakörének felelnek meg. Mind a hét témakör elején táblázat mutatja be a témakörökhöz tartozó témákat és altémákat, illetve a legfontosabb lexikai és kronológiai elemeket. A topográfiában szereplő helyneveket a kötet végén található térképek mutatják be. Könyvünket ajánljuk az érettségi előtt állóknak, illetve az alsóbb évfolyamok tanulóinak is önellenőrzésre és az adott témakör áttekintésére. Következő »
4 napos szállítással
4 868 Ft
Az érettségire való felkészülést segítő, számos általános összefoglaló munkával szemben ez a kiadvány nem az eddig tanultak globális áttekintését kívánja nyújtani, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma által 2019 novemberében nyilvánosságra hozott, 2020-as emelt szintű magyar nyelv és irodalom érettségi vizsga szóbeli témaköreinek sematikus kidolgozását adja, a Részletes Érettségi Vizsgakövetelmények alapján. Következő »
Raktáron van!
1 990 Ft
Könyvünk 6-6 új tételt tartalmaz, amelyek a 2021-es érettségi anyagából kimaradtak. Így csak a Varsányi József: Magyar nyelv és irodalom kidolgozott érettségi tételek 2021 Emelt szint könyvvel együtt használható. A változásokban való eligazodást segíti a könyv végén található teljes érettségi tételsor. A teljes 2022-es emelt érettségi könyv megvásárolható a www.ekonyv.hu honlapon Varsányi József: MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Tételek az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgára (2022) címen. AMTAK Tankönyvek, segédkönyvek 52 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9786156028099 Szerző: Varsányi József Kiadás éve: 2022<br /> <br /> Könyvünk 6-6 új tételt tartalmaz, amelyek a 2021-es érettségi anyagából kimaradtak. Így csak a Varsányi József: Magyar nyelv és irodalom kidolgozott érettségi tételek 2021 Emelt szint könyvvel együtt használható. A változásokban való eligazodást segíti a könyv végén található teljes érettségi tételsor. A teljes 2022-es emelt érettségi könyv megvásárolható a www.ekonyv.hu honlapon Varsányi József: MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM Tételek az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgára (2022) címen. AMTAK Tankönyvek, segédkönyvek 52 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9786156028099 Szerző: Varsányi József Kiadás éve: 2022 Következő »
Raktáron van!
1 590 Ft
Érettségi könyvsorozatunk újabb darabját adjuk közre, ezúttal nem érettségi témák, hanem csak a 2021-es érettségi tételek kidolgozott formájában. Ezáltal a könyv könnyebben kezelhetővé és olcsóbbá válik. Következő »
Raktáron van!
2 000 Ft
Kötetünket a 2017-ben életbe lépő, új érettségi követelményrendszer alapján dolgoztuk át. Lehetőséget nyújt a sikeres közép- és emelt szintű érettségi vizsgára való felkészülésben és felkészítésben. Mindemellett ajánljuk minden olyan történelem iránt érdeklődő olvasónknak, akit érdekelnek napjaink eseményei, azok történelmi gyökerei, illetve az azok alakításában szerepet játszó személyek. Nemcsak 12. osztályban, hanem folyamatosan a négy tanév folyamán használhatják a diákok a kiadványt. Következő »
Raktáron van!
4 080 Ft