196/75

- 10 000 db
Az Edicola mint modellautó gyártó már 1950-től van és olaszországban van a székhelye.<br /> <br /> Eleinte 1:43 méretarányú modelleket készítettek aztán később jöttek az 1:24-es modellek.<br /> <br /> Az évek során nagyon sok modellt készítettek főleg az olasz autók legismertebb márkáit mint a Ferrari,Lamborghini,Maserati vagy az Alfa Romeo.<br /> <br /> Az Edicola modellautók nagyon népszerűek lettek így európa több országába kezdték el exportálni ezen felül az USA-ba valamint Japánba is.<br /> <br /> Az Edicola az olcsó kategóriában az egyik legszebben és részletgazdagabban készített modell.<br /> Következő »
Raktáron van!
4 708 Ft
Helló húsvét!
Tökéletes fényt biztosít Állítható fényerő és színhőmérséklet Állvánnyal Powerbankról is működtethető <br /> <br /> Nagy LED körfény, 75 – 195 cm állványmagasság Nagyméretű LED körfény, amely tökéletes szelfik és videók készítéséhez. Fénye három színhőmérsékletben változtatható. Az állvány magassága 75-195 cm-ig állítható. A lámpa teljesítménye 10W, átmérője 26 cm. A LED körfény USB-ről működtethető. Főbb jellemzők: LED körfény mobiltelefonhoz Tökéletes szelfi, videó készítéséhez Három színhőmérséklet Állítható magasság, szög Teljesítmény: 10W (max. 800 lumen) Szín: állvány-fekete, lámpa-fehér Átmérője: 26 cm Az állvány magassága 75 cm és 195 cm között állítható A telefontartó fej szélessége 5 cm és 8,5 cm között állítható USB-ről üzemeltethető (akár Powerbankról is) Következő »
Raktáron van!
-5%
7 999 Ft
7 590 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Faludy György verseiben - melyeket diákkorától kezdve egészen haláláig írt - megtalálható mindaz, ami olvasói körében oly népszerűvé tette: a széles körű műveltség és világlátottság, a szépség iránti vonzódás és a kiapadhatatlan, sok szenvedésen érlelődött humanizmus. De ugyanígy a különböző szerepekkel való játék, a fordítás és átköltés közti határvonal elmosódása is, melyek már fiatalon megalapozták hírnevét, és amelyek ma, tíz évvel a halála után még aktuálisabbá teszik költészetét. Jele... Következő »
Raktáron van!
3 999 Ft
A Helikon Kiadó hatalmas vállalkozása Márai Sándor Teljes Naplójának közreadása. Jelen kötet a tizennegyedik a sorban, melyben az amerikai időszak három évének személyes-szellemi eseménynaptára olvasható. A tizenöt éves létezés New Yorkban kiégette önmagát. Méregdrága, lelketlen,... Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Márai Sándor naplóinak eddigi magyar kiadása korántsem teljes - a köteteket vagy maga az író, vagy a kiadó állította össze, esetenként kihagyva a személyesebb, illetve politikailag "kínosabb" feljegyzéseket. A helyzet orvoslására született Ami a naplóból kimaradt sorozat azonban ... Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Gyermekkoromban a szerencsésebbek közé tartoztam, mert ritkán kaptam verést otthon. Csak olyankor, ha rossz fát tettem a tűzre, vagy rossz jegyet hoztam haza az iskolából. Ilyenkor anyám rohant a padlásfeljáróba a prakkerért, hogy jól elnáspángoljon vele, de én gyorsabb voltam nála, és apám lábánál húzódtam meg a kovácsműhelyben, a kohósalak mellett, a tűzfészek alatt. Apám sohasem bántott. A társaim közül nem volt mindenki ilyen szerencsés. A pechesebbeket nadrágszíjjal verte el az apja. A... Következő »
Raktáron van!
2 690 Ft
Tracmax Van Saver 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
Raktáron van!
29 900 Ft
Uniroyal AllSeasonMax 107/105R TL 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
5 napos szállítással
44 350 Ft
Uniroyal ALLSEASONMAX 195/75 R16 110R Típus: Négyévszakos Következő »
5 napos szállítással
49 475 Ft
Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret porszórt acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban. A szerelés megkönnyítése érdekében minden termék kézikönyvvel együtt kerül kiszállításra. Megjegyzés:A kerek csöves ágyak csak kerek csöves fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: fekete Anyaga: acél Teljes mérete: 196 x 79,5 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak)<br /> Következő »
5 napos szállítással
33 513 Ft
Tömör fenyőfa kanapéágy 75 x 190 cm<br /> <br /> Ez a sokoldalú fa kanapéágy használható ágyként a hálószobában, illetve kanapéként is ideális a nappaliban. Tökéletesen megfelel a különböző igényeknek, bőséges helyet biztosítva alváshoz vagy pihenéshez. Tömör fenyőfa: A tömör fenyőfa egy gyönyörű és természetes anyag. A fenyőfa egyenes erezetű, a csomók pedig jellegzetes, rusztikus megjelenést biztosítanak az anyagnak. A vendégágy tömör fenyőfából készült, így stabilabb és tartósabb. Többfunkciós kanapéágy: Ez a fa heverő nappal kanapéként, éjszaka pedig ágyként használható, így gyors megoldást kínál a vendégek elszállásolására.Masszív ágykeret: A fa keret erős szerkezetet és stabilitást biztosít. A rácsok jó súlyelosztást biztosítanak, így a matrac a helyén marad, amikor éjszaka forgolódik alvás közben.Háromoldalú ágykorlát: Ez a vendégágy rácsos oldalakkal rendelkezik, amelyek biztonságérzetet nyújtanak, és kifinomult stílust csempésznek otthonába. Megjegyzés: A szállítás csak az ágykeretet tartalmazza. A matrac nincs mellékelve. A hozzá illő matracokat megtekintheti áruházunkban.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Anyaga: tömör fenyőfa (kezeletlen)Teljes mérete: 197,5 x 82 x 76 cm (Ho x Szé x Ma) Alkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
10 napos szállítással
74 087 Ft
Fehér fém ágykeret 75 x 190 cm<br /> <br /> Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret porszórt acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban. A szerelés megkönnyítése érdekében minden termék kézikönyvvel együtt kerül kiszállításra. Megjegyzés:A kerek csöves ágyak csak kerek csöves fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: fehér Anyaga: acél Teljes mérete: 196 x 79,5 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
10 napos szállítással
38 597 Ft
Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret porszórt acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban. A szerelés megkönnyítése érdekében minden termék kézikönyvvel együtt kerül kiszállításra. Megjegyzés:A kerek csöves ágyak csak kerek csöves fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: fehér Anyaga: acél Teljes mérete: 196 x 79,5 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
Raktáron van!
27 390 Ft
Semperit Van-Allseason 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
5 napos szállítással
45 115 Ft
Tömör fenyőfa kanapéágy 75 x 190 cm<br /> <br /> Ez a fa kanapéágy tökéletes megoldás váratlan vendégek elszállásolására, napközben pedig kényelmes ülőalkalmatosságként szolgálhat. Tömör fenyőfa: A tömör fenyőfa egy gyönyörű természetes anyag. A fenyőfa erezete egyenes, a csomók adják az anyag jellegzetes, rusztikus megjelenését. Többfunkciós kialakítás: Ez a tömör fa heverő nappal kanapéként, éjszaka pedig ágyként használható, így gyors megoldást kínál a vendégek elszállásolására.Bőséges tárolóhely: A fiókokkal ellátott ágyalj lehetővé teszi holmijai rendezett tárolását, miközben megvédi őket a portól is a korlátozott helyen. Megjegyzés:A szállítás csak a kanapéágyat tartalmazza. Matrac nincs mellékelve. A hozzá illő matracokat megtekintheti áruházunkban.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Anyaga: tömör fenyőfa (kezeletlen)Teljes mérete: 197,5 x 82 x 80 cm (Ho x Szé x Ma) Alkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
10 napos szállítással
154 557 Ft
Fehér fém ágykeret 75 x 190 cm<br /> <br /> Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban.A szögletes csövekkel készült ágyak csak négyszögletes csővel ellátott fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: fehérAnyaga: acélTeljes mérete: 196 x 80 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
10 napos szállítással
34 567 Ft
Viking FourTech Van 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
Raktáron van!
38 835 Ft
Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret porszórt acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban. A szerelés megkönnyítése érdekében minden termék kézikönyvvel együtt kerül kiszállításra. Megjegyzés:A kerek csöves ágyak csak kerek csöves fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: fehér Anyaga: acél Teljes mérete: 196 x 79,5 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak)<br /> Következő »
5 napos szállítással
31 363 Ft
Tömör fenyőfa ágykeret 75 x 190 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus fa ágykeret minimalista, időtlen darab, amellyel könnyen feldobhatja imádott hálószobája megjelenését. Tömör fenyőfa: A tömör fenyőfa egy gyönyörű természetes anyag. A fenyőfa erezete egyenes, a csomók pedig jellegzetes, rusztikus megjelenést kölcsönöznek az anyagnak.Masszív ágykeret: A fa keret erős szerkezetet és stabilitást biztosít. A furnérlemez lécek további támaszt nyújtanak az ágynak. Meghosszabbítja a matrac élettartamát, mert az ágyra nehezedő legtöbb feszültséget és súlyt elnyeli.Kényelmes fejtámla: A klasszikus fejtámla kényelmes pihenést tesz lehetővé olvasás vagy filmnézés közben. Megjegyzés:A matrac nincs mellékelve. A hozzá illő matracokat megtekintheti áruházunkban.Ez az ágykeret 75 x 190 cm-es matrachoz alkalmas.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.Anyaga: tömör fenyőfa (kezeletlen), furnérlemezMérete: 195,5 x 80,5 x 52,5 cm (Ho x Szé x Ma)Alkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
10 napos szállítással
57 317 Ft
Fekete fém ágykeret 75 x 190 cm<br /> <br /> Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban.A szögletes csövekkel készült ágyak csak négyszögletes csővel ellátott fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: feketeAnyaga: acélTeljes mérete: 196 x 80 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
10 napos szállítással
38 467 Ft
Fekete fém ágykeret 75 x 190 cm<br /> <br /> Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret porszórt acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban. A szerelés megkönnyítése érdekében minden termék kézikönyvvel együtt kerül kiszállításra. Megjegyzés:A kerek csöves ágyak csak kerek csöves fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: fekete Anyaga: acél Teljes mérete: 196 x 79,5 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
10 napos szállítással
41 197 Ft
Ha robusztus ágykeretet keres hálószobájába, akkor ez a klasszikus, elegáns és időtlen kialakítású ágykeret a tökéletes választás az Ön számára! Robusztus fémszerkezet: Az ágykeret porszórt acélból készült. Az acél egy rendkívül kemény és erős anyag, amely kivételes szilárdságot és stabilitást kínál.Fém lécek és lábak: A fém ágykeret fém lécekkel és középső lábakkal lett kiegészítve, hogy biztosítsa a matracnak a szükséges tartást és légáteresztést.Extra tárolóhely: Az Ön kényelme érdekében a vendégágy alatt extra hely található, hogy elrejthesse tárolódobozait. Jó tudni:Ez az ágy matracot nem tartalmaz. Matracok széles választékát kínáljuk. A hozzá illő matracot megtekintheti áruházunkban. A szerelés megkönnyítése érdekében minden termék kézikönyvvel együtt kerül kiszállításra. Megjegyzés:A kerek csöves ágyak csak kerek csöves fejtámlákhoz alkalmasak; üzletünkben megtalálhatja a hozzáillő fejtámlát.Színe: fekete Anyaga: acél Teljes mérete: 196 x 79,5 x 31 cm (Ho x Szé x Ma)Ágy alatti hézagmagasság: 26 cmAlkalmas matrac mérete: 75 x 190 cm (Szé x Ho) (a matrac nem része a csomagnak) Következő »
4 napos szállítással
29 830 Ft
Semperit Van-Allseason 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
Raktáron van!
44 735 Ft
Új termék a Pepitán
Viking FourTech Van 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
Raktáron van!
37 465 Ft
Új termék a Pepitán
Uniroyal ALLSEASONMAX 195/75 R16 107R Típus: Négyévszakos Következő »
4 napos szállítással
43 515 Ft
Új termék a Pepitán
Continental VancoFourSeason 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
Raktáron van!
56 975 Ft
Rotalla RA05 195/75 R16C 107S Típus: Négyévszakos Következő »
Raktáron van!
32 145 Ft
Yokohama 195/75R16C 107/105R RY61 195/75 R16 107R Típus: Négyévszakos Következő »
5 napos szállítással
37 485 Ft
Michelin AGILIS CROSSCLIMATE 107/105R TL 195/75 R16C 107R Típus: Négyévszakos Következő »
4 napos szállítással
58 400 Ft
Firestone VANHAWK MULTISEAS. 195/75 R16 107R Típus: Négyévszakos Következő »
5 napos szállítással
45 770 Ft