1940 mah

- 10 000 db
Az olvasmányosan megírt kézikönyv nagy hozzáértéssel mutatja be az art déco valamennyi alkalmazási területét, a legszebb dísztárgyak és a stílus által meghatározott hétköznapi termékek részletes leírásával. Több mint háromszáz, többségében színes fénykép illusztrálja a világ legismertebb art déco... Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
<br /> <br /> Cserélhető polimer akkumulátor Apple iPhone készülékhez. Tökéletesen helyettesíti a telefon eredeti akkumulátorát. A kiváló minőségű alkatrészek és a legújabb technológiák használata lehetővé tette számunkra, hogy olyan terméket kapjunk, amely sikeresen helyettesíti az eredeti Apple akkumulátorokat. A polimer BOX akkumulátor minőségi helyettesítője egy dedikált iPhone modell eredeti akkumulátorának. Az eredetihez hasonlóan a termék megfelel a biztonsági előírásoknak és a minőségi követelményeknek.<br /> Az alkatrész cseréjét kérjük mindig bízza szakemberre. Amennyiben a vásárló ettől eltér (sajátkezűleg kísérli meg az alkatrész cseréjét), úgy az alkatrészben vagy a készülékben esetlegesen keletkező károkért felelősséget nem vállalunk. Az alkatrésszel szembeni minőségi kifogást csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a reklamációhoz szakszerviz írásos igazolását a vevő mellékelni tudja. Következő »
Raktáron van!
4 590 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Hellebronth Kálmán a Vitézi Rendről szóló könyve ma már elérhetetlen, úgy a könyvtárakban, mint antikvár példányok formájában. A Nemzeti Örökség kiadó fontosnak tartja, hogy olyan munkák újra napvilágot lássanak, melyeket betiltottak, zúzdába küldtek, vagy olyan kis példányszámban jelentettek meg melyeket csak aukciós oldalakon lehet már elérni. A szerző munkájában a Vitézi Rend teljes szervezeti felépítését, valamint a vitézek névsorát és rövid életrajzát mutatja be 1920-tól 1941-ig. Hermit Könyvkiadó Történelmi könyvek 530 oldal Kötés: puhatáblás ragasztott ISBN: 9786155242663 Szerző: Hellebronth Kálmán<br /> <br /> Hellebronth Kálmán a Vitézi Rendről szóló könyve ma már elérhetetlen, úgy a könyvtárakban, mint antikvár példányok formájában. A Nemzeti Örökség kiadó fontosnak tartja, hogy olyan munkák újra napvilágot lássanak, melyeket betiltottak, zúzdába küldtek, vagy olyan kis példányszámban jelentettek meg melyeket csak aukciós oldalakon lehet már elérni. A szerző munkájában a Vitézi Rend teljes szervezeti felépítését, valamint a vitézek névsorát és rövid életrajzát mutatja be 1920-tól 1941-ig. Hermit Könyvkiadó Történelmi könyvek 530 oldal Kötés: puhatáblás ragasztott ISBN: 9786155242663 Szerző: Hellebronth Kálmán Következő »
Raktáron van!
9 990 Ft
Canon LP-E17. Akkumulátor-technológia: Lítium-ion (Li-ion), Akkumulátor teljesítménye: 1040 mAh, Cél: Fényképezőgép. Tömeg: 45 g. Mennyiség csomagonként: 1 dB Következő »
Raktáron van!
22 670 Ft
A HOTO QWCXJ001 egy mini kézi porszívó és elektromos szivattyú egyben. A készletben olyan tartozékok találhatók, amelyek segítenek megtisztítani a különféle, még a nehezen elérhető helyeket és felületeket is, mint például az autó, a számítógép vagy a billentyűzet rései. A kefetartozék segítségével könnyedén megtisztíthatja kedvence bundáját, a felfújható tartozék pedig fantasztikus lesz az ünnepek alatt, amikor gyűrűt, matracot vagy tutajt szeretne felfújni.Nagy teljesítményűA HOTO QWCXJ001 15000 Pa szívóerőt kínál, amely lehetővé teszi a különféle felületek hatékony tisztítását - íróasztal, autókárpitok, szőnyegek stb. A HOTO porszívóval szemben a homok, szőr, por vagy zúzott édességek esélytelenek! De ez még nem minden – ezzel az univerzális eszközzel kifújhatja a port és a szennyeződést a különböző résekből, valamint felfújhat különféle termékeket, pl. úszógyűrűket, tutajokat vagy relaxációs matracokat. A fúvóteljesítmény 22 m/s, a szivattyúzási sebesség 500 l/perc.Több szűrőA HOTO porszívó nagy sűrűségű HEPA szűrőket használ, amelyek újra felhasználhatók – ezeket kiveheti a készülékből és megtisztíthatja, így pénzt takaríthat meg új szűrők vásárlásakor.Vákuumos csomagolásA HOTO QWCXJ001 segítségével nemcsak tárgyakat porszívózhat és fújhat fel, hanem a mellékelt csatlakozó segítségével vákuumcsomagolhat is. Takarítson meg helyet otthon, és porszívózza be téli paplanját vagy kabátját.Könnyen kezelhetőA porszívó használata nagyon egyszerű - csak egy gombja van, és a tartozékok nagyon könnyen cserélhetők. Ezenkívül a készülék kompakt – mindössze 55x56x163,5 mm-es, súlya pedig 356 g, így elfér a hátizsákban vagy az autó rekeszében, és szinte észrevehetetlen lesz.  Következő »
5 napos szállítással
26 990 Ft
Románia 1944. augusztus 23-án bekövetkezett átállása a tengelyhatalmak oldaláról az antifasiszta koalíció oldalára gyökeresen változtatta meg a hadászati védelem addig tervezett elképzeléseit Dél- és Közép-Kelet Európában. Következő »
Raktáron van!
2 900 Ft
A Tengeralattjárók 1776-1940 a tengeralattjáró-hadviselés történetének legfontosabb tengeralattjáróit mutatja be az amerikai függetlenségi háborútól a II. világháború kezdeti szakaszáig... Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
Vitézi rend története, szervezete és tagjainak névkönyve 1920-1941<br /> <br /> Hellebronth Kálmán a Vitézi Rendről szóló könyve ma már elérhetetlen, úgy a könyvtárakban, mint antikvár példányok formájában. A Nemzeti Örökség kiadó fontosnak tartja, hogy olyan munkák újra napvilágot lássanak, melyeket betiltottak, zúzdába küldtek, vagy olyan kis példányszámban jelentettek meg melyeket csak aukciós oldalakon lehet már elérni. A szerző munkájában a Vitézi Rend teljes szervezeti felépítését, valamint a vitézek névsorát és rövid életrajzát mutatja be 1920-tól 1941-ig. Következő »
4 napos szállítással
12 376 Ft
Helló húsvét!
Manó figura mókussal, bájos dísze a virágos kertnek.<br /> Mérete: 14x10x24,5 cm Következő »
5 napos szállítással
-4%
4 800 Ft
4 590 Ft
Mini kézi porszívó és elektromos szivattyú HOTO QWCXJ001, 1900 mAhHOTO QWCXJ001 egy mini kézi porszívó és elektromos szivattyú egyben. A készletben olyan tartozékok találhatók, amelyek segítenek megtisztítani a különféle, még a nehezen elérhető helyeket és felületeket is, mint például az autó, a számítógép vagy a billentyűzet rései. A kefetartozék segítségével könnyedén megtisztíthatja kedvence bundáját, a felfújható tartozék pedig fantasztikus lesz az ünnepek alatt, amikor gyűrűt, matracot vagy tutajt szeretne felfújni. A High Power HOTO QWCXJ001 15000 Pa szívóteljesítményt kínál, amely lehetővé teszi a különféle felületek hatékony tisztítását - asztal, autókárpitok, szőnyegek stb. A HOTO porszívóval szemben a homok, szőr, por vagy zúzott édességek semmi esélye! De ez még nem minden - ezzel az univerzális eszközzel kifújhatja a port és a szennyeződést a különböző résekből, valamint felfújhat különféle termékeket, pl. úszógyűrűket, tutajokat vagy relaxációs matracokat. A fúvóteljesítmény 22 m/s, a szivattyúzási sebesség 500 l/perc.Többszörös szűrő A HOTO porszívó nagy sűrűségű HEPA szűrőket használ, amelyek újrafelhasználhatók - kiveheti őket a készülékből és megtisztíthatja, így pénzt takaríthat meg az újak vásárlásán. .Vákuumos Csomagolás A HOTO QWCXJ001 segítségével nem csak tárgyakat lehet porszívózni és felfújni, hanem a mellékelt csatlakozó segítségével vákuumcsomagolni is. Takarítson meg helyet otthon, és porszívózza be téli paplanját vagy kabátját. Könnyű használat A porszívó nagyon könnyen használható - csak egy gombja van, és a tartozékok nagyon könnyen cserélhetők. Ezenkívül a készülék kompakt - mindössze 55x56x163,5 mm-es, súlya pedig 356 g, így elfér a hátizsákban vagy az autó rekeszében, és szinte észrevehetetlen lesz. A csomag tartalma Porszívó porszívó csatlakozó rövid rögzítés hosszú rögzítés felfújható termékekhez való rögzítés (portartó HEPA tartály) szűrő és fémszűrő) Rögzítés mozgatható kefével | Márka : HOTO | Modell : QWCXJ001 | Szín: fekete | Súly: 356 g | Méretek : 55x56x163,5mm | Anyaga: ABS+PC | Akkumulátor kapacitása: 1900 mAh | Akkumulátor típusa: Lítium-ion | Töltési idő: kb. 2,5 óra | Töltőport: USB-C | Működési zaj: 75 dB | Szívóteljesítmény: 15000 Pa | Fúvási teljesítmény: 22m/s | Szivattyúzási sebesség: 500l/perc | Motor percenkénti fordulatszáma: 91 000 ford./perc | Tárolási hőmérséklet: -10C~45C Következő »
5 napos szállítással
-7%
24 190 Ft
22 490 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Ez a különleges póló remek ajándék lehet szeretteidnek és persze saját magadnak is. Lepd meg vele magadat, vagy szeretteidet.<br /> <br /> Most a tiéd lehet csupán 5990-ért!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A nyomat egy varázslatos géppel készül, amely biztosítja arról a vásárlót, hogy az elkészült nyomat hosszú élettartamú, és nem fakul ki. (Megfelelő mosás és vasalás mellett.)<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mosási mód: A pólót mindig kifordítva, kímélő programon mosd.<br /> <br /> Mosási hőfok: A pólót 30°C fokon mosd.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szárítógép: Hanyagold, nem tesz jót a nyomatnak.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Vasalás: Közepesen meleg vasalóval vasald, lehetőleg kifordítva és ügyelj, hogy közvetlenül ne érjen a vasaló a mintához.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
5 990 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Azonnal használható, előre feltöltött NiMH akkumulátor<br /> Mérete: AA/ceruza; kapacitása: 1900 mAh<br /> 2100 alkalommal újratölthető<br /> Más, jó minőségű akkumulátorokkal összehasonlítva, 10 év eltelte után is, ha nem használták, energiája 70%-át megtartja, és nem igényel időszakos újra töltést. A készülékek mindig használhatók lesznek, függetlenül attól, hogy az eneloop mikor lett feltöltve.<br /> <br /> <br /> Mi az eneloop? <br /> <br /> Az eneloop egy hosszú élettartamú, előre feltöltött, újratölthető és újrahasznosítható, energia- és pénzkímélő akkumulátor, amelyet akár 2 100-szor is le lehet meríteni és újra lehet tölteni. <br /> <br /> Használatra kész, alacsony önkisüléssel<br /> <br /> Az előtöltött eneloop akkumulátorok megvásárlás után azonnal használhatók. Nincs szükség a feltöltésükre az első használatuk előtt. Míg más, nem használatra kész újratölthető akkumulátorok a tárolás során elveszítik töltöttségüket, a PANASONIC eneloop technológiája lehetővé teszi, hogy ezek az akkumulátorok 10 évig megőrizzék töltöttségük 70%-át.<br /> <br /> Nagy teljesítményű akkumulátor<br /> <br /> Az eneloop egyik fő jellemzője a magasabb feszültségszint. Sok eszköz kikapcsol, vagy alacsony töltöttséget jelez, ha a feszültség 1,1 V alá esik. A hagyományos Ni-MH akkumulátorok folyamatosan veszítenek feszültségükből, és hamar a kritikus szint alá esnek. Az eneloop feszültsége ezzel szemben tartósan 1,1 V felett marad, és csak közvetlenül az akkumulátor lemerülése előtt csökken az 1,1 V-os küszöb alá. Ez az egyik oka annak, amiért az enelooppal több fénykép készíthető.<br /> <br /> Alacsony hőmérsékleten is használható<br /> <br /> Az eneloop 0°C-os hőmérsékleten is kiváló teljesítményt nyújt, de akár -20°C-on is használható, és önkisülésének mértéke kifejezetten alacsony hőmérsékleten (-20°C-on) sem nő meg. Az üzemidő valamelyest rövidebb lesz ahhoz képest, mintha szobahőmérsékleten használná az akkumulátort.<br /> <br /> Gazdasági előnyök<br /> <br /> Bár az újratölthető akkumulátorok kezdeti költsége magas, az eneloop ára néhány újratöltési ciklus után megtérül, a hosszú távú megtakarítás pedig jelentős mértékű. Az eneloop akkumulátorok akár 2 100-szor is újratölthetők.<br /> <br /> Környezetbarát<br /> <br /> Becslések szerint a múlt év során több mint 40 milliárd szárazelemet dobtak ki világszerte. Az eneloop újratölthető akkumulátorok megújuló energiaforrást képviselnek, és akár 2 100-szor is újra lehet őket tölteni! Az eneloop újratölthető akkumulátorok használata segít csökkenteni a keletkező hulladék mennyiségét, így hozzájárul a környezet védelméhez.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Átmérő<br /> 14,5 mm<br /> <br /> <br /> Cella mérete<br /> AA<br /> <br /> <br /> Kapacitás<br /> 1900 mAh<br /> <br /> <br /> Töltési ciklus<br /> 2100<br /> <br /> <br /> Összetétel<br /> Ni-MH<br /> <br /> <br /> Feszültség<br /> 1,2 V<br /> <br /> <br /> Szélesség<br /> 83 mm<br /> <br /> <br /> Magasság<br /> 120 mm<br /> <br /> <br /> Mélység<br /> 16 mm<br /> <br /> <br /> Súly<br /> 0,11 kg<br /> <br /> <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
7 300 Ft
Az album Paul Klee életét és munkásságát mutatja be. Következő »
Raktáron van!
3 995 Ft
Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A maximális tartósság érdekében használj alap - és fedőzselét. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Könnyen oldható formula! Kiszerelés 6g Kötési idő UV lámpában 2 perc. LED lámpában is köt (30sec)! <br /> <br /> Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A maximális tartósság érdekében használj alap - és fedőzselét. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Könnyen oldható formula! Kiszerelés 6g Kötési idő UV lámpában 2 perc. LED lámpában is köt (30sec)! Következő »
Raktáron van!
1 750 Ft
Termék teljes neve: Akku 1900 mAh LI-ION - SAMAUNG EB-B500BEBEC - GYÁRI - Csomagolás nélküli<br /> Termék cikkszáma: ACC-33003<br /> Gyártó: SAMSUNG<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 699 Ft
Termék teljes neve: Akku 1900 mAh LI-ION (PAP5300 DUO kompatibilis) Prestigio Multiphone 5300 Duo<br /> Termék cikkszáma: ACC-152611<br /> Gyártó: Cameron sino<br /> Termék leírása: <br /> Minőségi Cameron Sino akkumulátor<br /> Ezzel az eredeti Cameron Sino akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint kicserélni erre az új akkumulátorra. Ennek az akkunak a cseréje nem igényel szakértelmet, így a cseréhez szakszerviz közreműködése nem szükséges.<br />  <br /> Ismerd meg a Cameron Sino-t, mint a világ egyik legmegbízhatóbb helyettesítő akkumulátor gyártóját<br /> A Cameron Sino Technology Limited 2000-ben alakult Hongkongban, már a kezdetektől is a legújabb és legerősebb helyettesítő akkumulátorok fejlesztésére összpontosítva. Az akkumulátorok széles választékát kínálja a különböző iparágak számára, így már több mint 18 000 akkumulátortípussal rendelkező portfólióval bír, ami világszinten kiemelkedőnek mondható. A Cameron Sino integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az értékesítést, tevékenységét kiterjesztve az egész világra.<br />  <br /> A Cameron Sino akkumulátorok legfontosabb előnyei:<br /> - eredeti Cameron Sino gyártmány<br /> - kiemelkedő ár / érték arány<br /> - segítségével a készülék üzemideje ismét az új állapottal megegyező lehet *<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> * az akkumulátor üzemideje minden esetben függ a készülék felhasználásának jellegétől, futtatott alkalmazásoktól, a környezeti változóktól  és a helyettesítő akkumulátor kapacitásától, ami lehet több vagy kevesebb is az eredeti akkumulátorhoz képest, ezt minden esetben érdemes áttekinteni vásárlás előtt.<br /> Következő »
5 napos szállítással
6 699 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Ez a különleges póló remek ajándék lehet szeretteidnek és persze saját magadnak is. Lepd meg vele magadat, vagy szeretteidet.<br /> <br /> Most a tiéd lehet csupán 5990-ért!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A nyomat egy varázslatos géppel készül, amely biztosítja arról a vásárlót, hogy az elkészült nyomat hosszú élettartamú, és nem fakul ki. (Megfelelő mosás és vasalás mellett.)<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mosási mód: A pólót mindig kifordítva, kímélő programon mosd.<br /> <br /> Mosási hőfok: A pólót 30°C fokon mosd.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szárítógép: Hanyagold, nem tesz jót a nyomatnak.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Vasalás: Közepesen meleg vasalóval vasald, lehetőleg kifordítva és ügyelj, hogy közvetlenül ne érjen a vasaló a mintához.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
5 990 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Ez a különleges bögre szuper ajándék lehet szeretteidnek és persze saját magadnak is. Lepd meg őket vagy magadat ezzel a csodás termékkel. Bögréink űrtartalma 300ml.<br /> <br /> Most a tiéd lehet csupán 3490-ért!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A nyomat egy varázslatos géppel készül, amely biztosítja arról a vásárlót, hogy az elkészült nyomat hosszú élettartamú, és nem fakul ki. A bögrékre nyomott minták több ezer használat után sem kopnak, vagy fakulnak.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bögréink alkalmasak a mindennapi használatra, jól bírják a mosogatógépet és a mikrohullámú sütőt is.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mosási mód: Kézi mosogatás ajánlott, de a mosogatógépet is bírja. Tisztítás során óvjuk az éles fém tárgyaktól, amelyek megsérthetik a kerámia felületét.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
3 490 Ft
Gyorstöltő akkumulátorhoz, 18 V, 2Ah, 4Ah, 5Ah, Li-ion, SAS+ALL, Dedra<br /> <br /> A Dedra SMART töltője a SAS + ALL termékcsalád akkumulátorainak töltésére szolgáló termék:<br /> <br /> Akkumulátor 18 V, 2Ah Li-ion, SAS + ALL, DEDRA<br /> Akkumulátor 18 V, 4Ah Li-ion, SAS + ALL, DEDRA<br /> Akkumulátor 18 V, 5Ah Li-ion, SAS + ALL, DEDRA<br /> <br /> Töltse fel a 2,0 Ah-s akkumulátort 30 percen belül, a 4,0 Ah-s akkumulátort pedig 1 óra alatt.<br /> A töltő ventilátorral van felszerelve, amely töltés közben lehűti az akkumulátort, védve magát a túlmelegedéstől.<br /> Ezenkívül a töltő dióda akkumulátor információs rendszerrel van felszerelve, és diagnosztikai funkcióval rendelkezik.<br /> Töltési idő:<br /> <br /> 30 perc 2 Ah-ért <br /> 60 perc 4 Ah-ért <br /> <br /> Előírások:<br /> <br /> Használt: DEDRA akkumulátor<br /> Tápfeszültség: 18-20 V<br /> Akkumulátor típusa: Li-Ion<br /> Akkumulátor kapacitása: 2Ah, 4 Ah<br /> Töltési idő: 30-60 perc<br /> <br /> <br />  <br /> Következő »
Raktáron van!
36 791 Ft
5000mAh, Wireless A MAG 5000 egy MagSafe technológiával kompatibilis hordozható akkumulátortöltő. A biztonságos és hatékony töltéshez egyszerűen csak mágnesesen rögzítse a Power Bankot a MagSafe rendszerrel felszerelt iPhone-ra, nincs szükség kábelekre vagy pontos igazításra.A vékony, kompakt kialakításnak köszönhetően a MAG 5000-et mindig magával viheti, és bármilyen helyzetben, kábel nélkül töltheti iPhone-ját, a legnagyobb mozgásszabadság érdekében.3 különböző színben kapható, hogy illeszkedjen az új iPhone-okhoz vagy MagSafe tokokhoz. Következő »
2 hetes szállítással
19 490 Ft
Helló húsvét!
Praktikus és stílusos öntözőkanna, amellyel könnyedén és hatékonyan gondoskodhat növényeiről. Ellenálló műanyagból készült, stílusos kiegészítője bármely kerti vagy belső térnek.<br /> Szín:lime<br /> Méret (ma*Ø):20x13 cm<br /> Súly:0,2 kg<br /> Anyag:műanyag<br /> Következő »
5 napos szállítással
-12%
1 690 Ft
1 490 Ft
Helló húsvét!
Praktikus és stílusos öntözőkanna, amellyel könnyedén és hatékonyan gondoskodhat növényeiről. Ellenálló műanyagból készült, stílusos kiegészítője bármely kerti vagy belső térnek.<br /> Szín:narancs<br /> Méret (ma*Ø):20x13 cm<br /> Súly:0,2 kg<br /> Anyag:műanyag<br /> Következő »
5 napos szállítással
-12%
1 690 Ft
1 490 Ft
Helló húsvét!
Praktikus és stílusos öntözőkanna, amellyel könnyedén és hatékonyan gondoskodhat növényeiről. Ellenálló műanyagból készült, stílusos kiegészítője bármely kerti vagy belső térnek.<br /> Szín:kék<br /> Méret (ma*Ø):20x13 cm<br /> Súly:0,2 kg<br /> Anyag:műanyag<br /> Következő »
5 napos szállítással
-12%
1 690 Ft
1 490 Ft
Helló húsvét!
Praktikus és stílusos öntözőkanna, amellyel könnyedén és hatékonyan gondoskodhat növényeiről. Ellenálló műanyagból készült, stílusos kiegészítője bármely kerti vagy belső térnek.<br /> Szín:fehér<br /> Méret (ma*Ø):20x13 cm<br /> Súly:0,2 kg<br /> Anyag:műanyag<br /> Következő »
5 napos szállítással
-12%
1 690 Ft
1 490 Ft
'- Akkumulátor: 1900 mAh, 3,7V Li-Ion<br /> - 68 x 50 x 4 mm<br /> - Súly: 35 g<br /> - Samsung Galaxy S4 Mini (I9190), Galaxy S4 Mini (I9195) Következő »
Raktáron van!
4 407 Ft
Helló húsvét!
Praktikus és stílusos öntözőkanna, amellyel könnyedén és hatékonyan gondoskodhat növényeiről. Ellenálló műanyagból készült, stílusos kiegészítője bármely kerti vagy belső térnek.<br /> Szín:piros<br /> Méret (ma*Ø):20x13 cm<br /> Súly:0,2 kg<br /> Anyag:műanyag<br /> Következő »
5 napos szállítással
-12%
1 690 Ft
1 490 Ft
Az akkumulátor hosszú munkaidejű, nagy tartósságot és biztonságot garantál.<br /> <br /> Védelmek: A túltöltés és a mély kisülés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem<br /> <br /> Az alábbi akkuk helyettesítésére szolgál:<br /> 925Q2026H BTY-M6H<br /> Kompatibilis laptopok:<br /> MSI GL62MVRMSI GL62MVR 7RFXMSI GV62MSI GV62 7RCMSI GV62 7RDMSI GV62 7REMSI GV62 8RCMSI GV62 8RDMSI GV72MSI GV72 7RDMSI GV72 7REMSI GV72 8RCMSI GV72 8RDMSI GE62MSI GE62 6QFMSI GE62 7RDMSI GE62 7REMSI GE62VRMSI GP62MSI GP62 7RDMSI GP62 7REXMSI GP62MMSI GP62MVRMSI GP72MSI GP72 2QDMSI GP72 2QEMSI GP72MMSI GP72M 7RDXMSI GP72M 7REXMSI GP72MVRMSI GP72MVR 7RFXMSI CX62MSI CX62 2QDMSI CX62 6QDMSI PE60MSI PE60 2QDMSI PE60 2QEMSI PE60 6QDMSI PE60 6QEMSI PE70MSI PE70 2QDMSI PE70 2QEMSI PE70 6QDMSI PE70 6QEMSI GL72 7RDMSI CX62 6QLMSI CX62 7QLMSI CX72MSI CX72 6QDMSI CX72 6QLMSI CX72 7QLMSI GE62 2QCMSI GE62 2QDMSI GE62 2QEMSI GE62 2QFMSI GE62 2QLMSI GE62 6QCMSI GE62 6QDMSI GE62 6QEMSI GE62 6QLMSI GE62MVRMSI GE62MVR 7RGMSI GE62VR 6RFMSI GE62VR 7RFMSI GE63MSI GE63 7RCMSI GE63 7RDMSI GE63 8REMSI GE63 8RFMSI GE63 8SEMSI GE63 8SFMSI GE63 8SGMSI GE63 9SEMSI GE63 9SFMSI GE63 9SGMSI GE63VRMSI GE63VR 7REMSI GE63VR 7RFMSI GE65MSI GE65 9SEMSI GE65 9SFMSI GE72MSI GE72 2QCMSI GE72 2QDMSI GE72 2QEMSI GE72 2QFMSI GE72 2QLMSI GE72 6QCMSI GE72 6QDMSI GE72 6QEMSI GE72 6QFMSI GE72 6QLMSI GE72 7RDMSI GE72 7REMSI GE72MVRMSI GE72MVR 7RGMSI GE72VRMSI GE72VR 6RFMSI GE72VR 7RFMSI GE73MSI GE73 7RCMSI GE73 7RDMSI GE73 8REMSI GE73 8RFMSI GE73VRMSI GE73VR 7REMSI GE73VR 7RFMSI GE75MSI GE75 8REMSI GE75 8RFMSI GE75 8SEMSI GE75 8SFMSI GE75 8SGMSI GE75 9SEMSI GE75 9SFMSI GE75 9SGMSI GF62MSI GF62 7RDMSI GF62 7REMSI GF62 8RCMSI GF62 8RDMSI GF62 8REMSI GF62VRMSI GF62VR 7RFMSI GF72MSI GF72 7RDMSI GF72 7REMSI GF72 8RCMSI GF72 8RDMSI GF72 8REMSI GF72VRMSI GF72VR 7RFMSI GL62MSI GL62 6QCMSI GL62 6QDMSI GL62 6QEMSI GL62 6QFMSI GL62 7QFMSI GL62 7RDMSI GL62 7RDXMSI GL62 7REXMSI GL62MMSI GL62M 7RCMSI GL62M 7RDMSI GL62M 7RDXMSI GL62M 7REMSI GL62M 7REXMSI GL62VRMSI GL62VR 7RFXMSI GL63MSI GL63 8RCMSI GL63 8RCSMSI GL63 8RDMSI GL63 8REMSI GL63 8SCMSI GL63 8SDMSI GL63 8SDKMSI GL63 8SEMSI GL63 8SEKMSI GL63 9RCMSI GL63 9RCXMSI GL63 9RDSMSI GL63 9SCMSI GL63 9SDMSI GL63 9SEMSI GL63 9SEKMSI GL65MSI GL65 9SCMSI GL65 9SCKMSI GL65 9SDMSI GL65 9SDKMSI GL65 9SEMSI GL65 9SEKMSI GL72MSI GL72 6QCMSI GL72 6QDMSI GL72 6QEMSI GL72 6QFMSI GL72 7QFMSI GL72 7RDXMSI GL72 7REXMSI GL72MMSI GL72M 7RDXMSI GL72M 7REXMSI GL72MVRMSI GL72MVR 7RFXMSI GL72VRMSI GL72VR 7RFXMSI GL73MSI GL73 8RCMSI GL73 8RCSMSI GL73 8RDMSI GL73 8REMSI GL73 8SCMSI GL73 8SDMSI GL73 8SDKMSI GL73 8SEMSI GL73 8SEKMSI GL73 9RCMSI GL73 9SCMSI GL73 9SDMSI GL73 9SDKMSI GL73 9SEMSI GL73 9SEKMSI GL75MSI GL75 9SCMSI GL75 9SCKMSI GL75 9SDMSI GL75 9SDKMSI GL75 9SEMSI GL75 9SEKMSI GP62 2QDMSI GP62 2QEMSI GP62 6QEMSI GP62 6QFMSI GP62 7QFMSI GP62 7RDXMSI GP62 7REMSI GP62 8RCMSI GP62 8RDMSI GP62M 7RDMSI GP62M 7RDXMSI GP62M 7REXMSI GP62MVR 6RFMSI GP62MVR 7RFMSI GP62MVR 7RFXMSI GP62VRMSI GP62VR 7RFMSI GP63MSI GP63 8RDMSI GP63 8REMSI GP63 8RFMSI GP65MSI GP65 9SDMSI GP65 9SEMSI GP72 6QEMSI GP72 6QFMSI GP72 7QFMSI GP72 7RDMSI GP72 7RDXMSI GP72 7REMSI GP72 7REXMSI GP72MVR 7RGXMSI GP72VRMSI GP72VR 6RFMSI GP72VR 7RFMSI GP72VR 7RFXMSI GP73MSI GP73 8RDMSI GP73 8REMSI GP73 8RFMSI GP75MSI GP75 9SDMSI GP75 9SEMSI GP75 9SFMSI GV62 8REMSI GV62VRMSI GV62VR 7RFMSI GV63MSI GV63 8SEMSI GV72 8REMSI GV72VRMSI GV72VR 7RFMSI MSMSI PE60 7RDMSI PE62MSI PE62 7RDMSI PE62 7REMSI PE62 8RCMSI PE70 7RDMSI PE72MSI PE72 7RDMSI PE72 7REMSI PE72 8RC Következő »
7 napos szállítással
15 380 Ft
- Akkumulátor: 1900 mAh<br /> - 3,7V Li-Ion<br /> - Samsung Galaxy S5 mini Következő »
Raktáron van!
6 869 Ft