17807/93/16

- 10 000 db
<br /> <br /> A STERK Inox Ajtókilincsek négyzetrozettán egy prémium és elegáns megjelenésű ajtókilincs aminek a szépsége az egyetemes értékeknek újjáéledését fejezi ki. A kortárs művészeti vonalat követve az Aprile termékcsalád visszatér a harmonikus és klasszikus arányokhoz. Többféle színben elérhető a termék. Doboz tartalma: 1 pár ajtókilincs, 1pár fém szerelő alaplap, 2db átmenő csavar M4, facsavar. Következő »
Raktáron van!
6 820 Ft
<br /> <br /> A STERK Inox Ajtókilincsek körrozettán egy prémium és elegáns megjelenésű ajtókilincs aminek a szépsége az egyetemes értékeknek újjáéledését fejezi ki. A kortárs művészeti vonalat követve az Aprile termékcsalád visszatér a harmonikus és klasszikus arányokhoz. Többféle színben elérhető a termék. Doboz tartalma: 1 pár ajtókilincs, 1pár fém szerelő alaplap, 2db átmenő csavar M4, facsavar. Következő »
Raktáron van!
6 292 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Momert ALKOHOLSZONDA 1707<br /> <br /> Tulajdonságok LCD kijelző háttérvilágítással félvezető érzékelő automata kikapcsolás alacsony energiaszint kijelzés méret 97×38×17 mm mérés: 0.00-2.00‰ kijelzés: 0.00-0.80‰ pontosság: ±0.15‰ at 0.50‰ Energiaellátás: 2× AAA elem (nem tartozék) Következő »
Raktáron van!
8 990 Ft
Műszaki adatok: <br /> Anyag: HSS · Anyag alkalmasság: Fém,Színesfém,Műanyag · Anyagjellemző: Hengertekercselt · DIN szabvány: DIN 338 · Furatátmérő: 5.5 mm · Fúró típus: Fém spirálfúró · Munkahossz: 57 mm · Szerszám tartó: Henger szár · Szár átmérő: 5.5 mm · Súly: 23 g · Tartalom: 2 db · Teljes hossz: 93 mm<br /> <br /> Következő »
9 napos szállítással
2 000 Ft
Vízipuska - szivacsos - 26 cm Vízipuska. Ez a vízipuska egy igazi nagy ágyú a szorosabb helyzetekre. Egy ilyen egyedi puskával garantált a győzelem számodra! Strapabíró alapjának és hosszú csövű szivacsos dizájnjának köszönhetően ez a vízipuska egy igazi sorsfordító csodafegyver a harcmezőn! Szintén segítségedre fog válni a fegyver vízszívó pumpás mechanikája mely rendkívülien gyors tüzelésre ad lehetőséget. Méret: 26 cm. Az ár 1 darabra vonatkozik!<br /> A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el. Következő »
4 napos szállítással
930 Ft
Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyag: 75% Polipropilén 25% PoliészterSzálmagasság: 12 mmSúly: 2300 g/m²OEKO-TEX® STANDARD tanúsítvánnyal rendelkezikKönnyen tisztítható Következő »
2 hetes szállítással
52 010 Ft
átlátszó diffúzor kendő a lágy, szórt fényhezideális nagy felületű diffúzióhoz, pl. fotóstúdióban vagy színpadonkreatív háttérként is használható pl. csoportképek háttérvilágításáhoznagyon nagy terület 3x3m-tőlrugalmasan használható különböző megvilágítási helyzetekben Következő »
5 napos szállítással
26 420 Ft
AEG Csiszolótalp 93 x 93 mm (OMNI gépekhez)<br /> <br /> • 93x93 mm Következő »
Raktáron van!
3 659 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: feketeAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
Raktáron van!
28 390 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Puha bársony: A bársony egy puha, fényűző anyag, amely sűrű, egyenletesen vágott sima szálairól ismert. A bársony anyag jellegzetesen puha, így kényelmes tapintású.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: feketeAnyaga: bársony (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
Raktáron van!
29 990 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós műbőr: A prémium minőségű műbőr rendkívül tartós anyag. Foltálló, így nedves ruhával könnyen tisztítható. A sima felület fényűző megjelenésű, és a valódi bőr szépségét biztosítja.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: feketeAnyaga: műbőr (75% polivinil-klorid, 5% pamut, 20% poliészter), fatermék, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
4 napos szállítással
29 320 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: zöldAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
Raktáron van!
25 790 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: zöldAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
4 napos szállítással
25 160 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: világosszürkeAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
4 napos szállítással
33 280 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: feketeAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
4 napos szállítással
29 130 Ft
Zöld szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: zöldAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
34 827 Ft
Sötétbarna szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: sötétbarnaAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
37 557 Ft
Sötétszürke szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: sötétszürkeAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
51 597 Ft
Világosszürke szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: világosszürkeAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
45 097 Ft
Sötétbarna szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: sötétbarnaAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
41 327 Ft
Világosszürke szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: világosszürkeAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
51 467 Ft
Krémszínű szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: krémszínűAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
41 067 Ft
Zöld szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: zöldAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
32 097 Ft
Tópszínű szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: tópszínűAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
44 317 Ft
Zöld szövet LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós szövet: A szövet egyszerű és letisztult megjelenésű, valamint légáteresztő és tartós.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: zöldAnyaga: szövet (100% poliészter), szerelt fa, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
34 567 Ft
Krémszínű műbőr LED-es fejtámla 93 x 16 x 78/88 cm<br /> <br /> Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós műbőr: A prémium minőségű műbőr rendkívül tartós anyag. Foltálló, így nedves ruhával könnyen tisztítható. A sima felület fényűző megjelenésű, és a valódi bőr szépségét biztosítja.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: krémszínűAnyaga: műbőr (75% polivinil-klorid, 5% pamut, 20% poliészter), fatermék, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
10 napos szállítással
37 687 Ft
Ez a klasszikus LED-es fejtámla stílusos kialakítással lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illeszkedik bármely hálószobába. Tartós műbőr: A prémium minőségű műbőr rendkívül tartós anyag. Foltálló, így nedves ruhával könnyen tisztítható. A sima felület fényűző megjelenésű, és a valódi bőr szépségét biztosítja.Színes LED: Vigyen játékosságot a sötétségbe a színes LED-lámpákkal!Állítható magasság: Az ágy fejtámla magassága tetszés szerint állítható.Kiváló támaszték: Ez az ágyfejléc kiváló háttámaszt nyújt, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni.Vágható LED-szalag: Ennek a rugalmas LED-szalagnak megszabható a hossza. Az olló szimbólum azt mutatja, hol lehet biztonságosan elvágni a szalagot anélkül, hogy megsérülne. Megjegyzés:Csak az olló szimbólummal ellátott résznél vágható el, és csak az USB-vel ellátott rész fog azontúl működni.Az egyszerű összeszerelés érdekében minden termékhez mellékelünk összeszerelési útmutatót.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, ám a hitelesített 5 V-os USB áramforrást a csomag nem tartalmazza.Fejtámla:Színe: krémszínűAnyaga: műbőr (75% polivinil-klorid, 5% pamut, 20% poliészter), fatermék, tömör vörösfenyőTöltőanyaga: habMérete: 93 x 16 x 78/88 cm (Szé x Mé x Ma)LED-szalag:Hossz: 55 cmFeszültség: DC 5 VUSB-kábel hossza: 150 cmTápkábel hossza: 30 cmIP besorolás: IP65Ollóval vágható szimbólummalA szállítmány tartalma:1 db fejtámla szárnyakkal1 db LED-szalag Következő »
4 napos szállítással
-1%
30 330 Ft
30 130 Ft
VOREL Festőzsinórhoz porfesték 115 g kék bliszteres Következő »
Raktáron van!
480 Ft
Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyag: 100% PolipropilénSzálmagasság: 70mmSúly: 2800 g/m²Alkalmas padlófűtésen is Következő »
2 hetes szállítással
27 640 Ft
Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A maximális tartósság érdekében használj Silcare Premium Hard Builder Hybrid Base - t és Silcare Dry Top - ot. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Könnyen oldható formula! Kiszerelés 6g Kötési idő UV lámpában 2 perc. LED lámpában is köt (30sec)! <br /> <br /> Extrán pigmentált, optimális sűrűségű Silcare Premium Hybrid gél lakkok. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít. A maximális tartósság érdekében használj Silcare Premium Hard Builder Hybrid Base - t és Silcare Dry Top - ot. Elegáns, üveg tégelybe töltve. Könnyen oldható formula! Kiszerelés 6g Kötési idő UV lámpában 2 perc. LED lámpában is köt (30sec)! Következő »
Raktáron van!
1 750 Ft