1706 cumisüveg

- 2 276 db
Tulajdonságok:<br /> <br /> Mikro-komputer által vezérelt termék, amely 8-10 perc alatt sterilizálja a cumisüvegeket és azok tartozékait. A gőz intenzív hője gyorsan megöli az ártalmas baktériumokat.Célszerű design: egyszerre 6 cumisüveget is képes sterilizálni és könnyen tisztítható.Megelőzi az ismételt szennyeződést: a „Momert Aqua” gőz sterilizáló egy speciálisan erre a célra tervezett szűrőedénnyel rendelkezik, amely összegyűjti a gőzből ismét cseppfolyóssá vált piszkos vizet. Így a sterilizáló rendszerben elkerülhető a szennyezett víz, illetve vízgőz újbóli felhasználása.Műszaki adatok:feszültség: 230 V, 50 Hzteljesítmény: 400 Wméret: 210x210x275 mm Következő »
Raktáron van!
11 390 Ft
Az „Otthoni és autós” cumisüveg és bébiétel melegítő egy kifejlett, hatékony technológiának köszönhetően gyorsan, biztonságosan és megbízható módon melegíti fel a bébi ételt a bébi számára. Biztosítja a bébi kényelmes és egészséges etetését. - kényelmes és praktikus a mindennapi használatban. - a beállított hőmérsékletet órákig képes fenntartani. Az önszabályozó rendszere gondoskodik a beállított hőmérséklet megtartásáról. - gyorsan melegít. - vízzel (otthoni használat) vagy víz nélkül (autós használat) is működtethető. - 40°C szint: az étel hőmérsékletét az anyatej természetes hőfokán tartja hosszú ideig. Előnye, hogy az édesanyának nem kell újra és újra felmelegítenie az ételt. - 70°C szint: 5 perc alatt etetési hőmérsékletre melegíti a tejet. - facsaró és etetőtál kiegészítők. Műszaki adatok: Otthoni használat: 230V~ 50Hz/80 W Autós használat: 12V DC / 30W<br /> <br /> Az „Otthoni és autós” cumisüveg és bébiétel melegítő egy kifejlett, hatékony technológiának köszönhetően gyorsan, biztonságosan és megbízható módon melegíti fel a bébi ételt a bébi számára. Biztosítja a bébi kényelmes és egészséges etetését. - kényelmes és praktikus a mindennapi használatban. - a beállított hőmérsékletet órákig képes fenntartani. Az önszabályozó rendszere gondoskodik a beállított hőmérséklet megtartásáról. - gyorsan melegít. - vízzel (otthoni használat) vagy víz nélkül (autós használat) is működtethető. - 40°C szint: az étel hőmérsékletét az anyatej természetes hőfokán tartja hosszú ideig. Előnye, hogy az édesanyának nem kell újra és újra felmelegítenie az ételt. - 70°C szint: 5 perc alatt etetési hőmérsékletre melegíti a tejet. - facsaró és etetőtál kiegészítők. Műszaki adatok: Otthoni használat: 230V~ 50Hz/80 W Autós használat: 12V DC / 30W Következő »
Raktáron van!
12 090 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Az „Otthoni és autós” cumisüveg és bébiétel melegítõ egy kifejlett, hatékony technológiának köszönhetõen gyorsan, biztonságosan és megbízható módon melegíti fel a bébi ételt a bébi számára.Biztosítja a bébi kényelmes és egészséges etetését.- kényelmes és praktikus a mindennapi használatban.- a beállított hõmérsékletet órákig képes fenntartani. Az önszabályozó rendszere gondoskodik a beállított hõmérséklet megtartásáról.- gyorsan melegít.- vízzel (otthoni használat) vagy víz nélkül (autós használat) is mûködtethetõ.- 40°C szint: az étel hõmérsékletét az anyatej természetes hõfokán tartja hosszú ideig. Elõnye, hogy az édesanyának nem kell újra és újra felmelegítenie az ételt.- 70°C szint: 5 perc alatt etetési hõmérsékletre melegíti a tejet.- facsaró és etetõtál kiegészítõk.Mûszaki adatok:Otthoni használat: 230V~ 50Hz/80 WAutós használat: 12V DC / 30W<br /> Következő »
5 napos szállítással
12 089 Ft
Az „Otthoni és autós” cumisüveg és bébiétel melegítő egy kifejlett, hatékony technológiának köszönhetően gyorsan, biztonságosan és megbízható módon melegíti fel a bébi ételt a bébi számára.<br /> <br /> <br /> <br /> Biztosítja a bébi kényelmes és egészséges etetését.<br /> <br /> <br /> <br /> Kényelmes és praktikus a mindennapi használatban.<br /> <br /> <br /> <br /> A beállított hőmérsékletet órákig képes fenntartani. Az önszabályozó rendszere gondoskodik a beállított hőmérséklet megtartásáról.<br /> <br /> <br /> <br /> Gyorsan melegít.<br /> <br /> <br /> <br /> Vízzel (otthoni használat) vagy víz nélkül (autós használat) is működtethető.<br /> <br /> <br /> <br /> 40°C szint: az étel hőmérsékletét az anyatej természetes hőfokán tartja hosszú ideig. Előnye, hogy az édesanyának nem kell újra és újra felmelegítenie az ételt.<br /> <br /> <br /> <br /> 70°C szint: 5 perc alatt etetési hőmérsékletre melegíti a tejet.<br /> <br /> <br /> <br /> Facsaró és etetőtál kiegészítők.<br /> <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Műszaki adatok:<br /> <br /> <br /> <br /> Otthoni használat: 230V~ 50Hz/80 W<br /> <br /> <br /> <br /> Autós használat: 12V DC / 30W<br /> Következő »
Raktáron van!
11 390 Ft
Az „Otthoni és autós” cumisüveg és bébiétel melegítõ egy kifejlett, hatékony technológiának köszönhetõen gyorsan, biztonságosan és megbízható módon melegíti fel a bébi ételt a bébi számára.<br /> Biztosítja a bébi kényelmes és egészséges etetését.<br /> <br /> - kényelmes és praktikus a mindennapi használatban.<br /> - a beállított hõmérsékletet órákig képes fenntartani. Az önszabályozó rendszere gondoskodik a beállított hõmérséklet megtartásáról.<br /> - gyorsan melegít.<br /> - vízzel (otthoni használat) vagy víz nélkül (autós használat) is mûködtethetõ.<br /> - 40°C szint: az étel hõmérsékletét az anyatej természetes hõfokán tartja hosszú ideig. Elõnye, hogy az édesanyának nem kell újra és újra felmelegítenie az ételt.<br /> - 70°C szint: 5 perc alatt etetési hõmérsékletre melegíti a tejet.<br /> - facsaró és etetõtál kiegészítõk.<br /> <br /> Mûszaki adatok:<br /> <br /> Otthoni használat: 230V~ 50Hz/80 W<br /> Autós használat: 12V DC / 30W Következő »
Raktáron van!
10 990 Ft
Hatékonyan tisztítsa meg a cumisüvegeket és a cumisüvegeket ezzel a készlettel!<br /> Jellemzők:<br /> <br /> A nagy kefe tökéletes a palackok beltéri tisztításához<br /> a kis kefét kifejezetten a cumik és cumisüvegek tisztítására tervezték, hogy a szűk helyekre is bejusson, ahol lerakódások képződnek.<br /> a szivacs, amelyből a kefék készülnek, minőségi, tartós és nem karcolja meg az üvegeket<br /> az üvegkefe 360 fokban elforgatható, hogy megkönnyítse a tisztítási folyamatot<br /> a fogantyú kényelmes, könnyű fogást és hatékony használatot biztosít<br /> poliuretán és polipropilén anyagból<br /> BPA-mentes<br /> <br /> A készlet tartalmazza: <br /> <br /> 1 nagy üvegkefe<br /> 1 kis kefe a cumikhoz és a cumikhoz<br /> <br /> Palackkefe mérete: 32 cm<br /> Szoptatókefe mérete: 18 cm<br /> Csomagolási méret: 34 x 6 x 6 cm<br /> Óvintézkedések: Túl nagy erő alkalmazása esetén a szivacs eltörhet. Ne forralja fel a keféket. Ne használja a keféket a cumisüvegek és cumik/nyugtatók mosásán kívül más célra.<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
5 690 Ft
Ehhez a termékhez a leírás készítése folyamatban van, ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, írjon nekünk a [email protected] email címre. Következő »
6 napos szállítással
820 Ft
Cumisüveg felnőtteknek?<br /> <br /> Mekkora ajándékötlet! Hisz minden ember, akár felnőtt, érezheti magát gyerekként.<br /> <br /> Választható pénisz vagy cicis szopókával a tetején.<br /> <br /> Poénba adhatod nőnek vagy férfinak.<br /> <br /> Hölgyek számára a fütyis, míg a pasik számára a cicis forma az ajánlott.<br /> <br /> Biztosan mosolyt csalsz a barátod arcára ezzel a vicces ajándékkal.<br /> <br /> Magassága 18 cm, szélessége 5 cm.<br /> <br /> Anyaga gumi és műanyag.<br /> <br /> Kiváló ajándék lehet egy legénybúcsúztatóra, természetesen nem anyatejjel, hanem minőségi alkohollal töltve.<br /> Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
A termék tulajdonságai: Az etetőcumi tulajdonságai: Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják. Egybeöntött, különböző vastagságú és textúrált hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar. Extra puha, 100% szilikonból készült. Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú. Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetővé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot. Dupla peremmel fekszik fel a üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes. A levegőáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegő, a hasfájás és ritkább a bukás. A cumi csúcsában lévő megerősítések megakadályozzák, hogy összetapadjon. Kevesebb alkatrész – könnyen összeszerelhető és tisztítható BPA és BPS mentes Leírás: Annak érdekében, hogy elérd a tervezett kizárólagos szoptatási időszakot, – de valami miatt mégsem tudod szoptatni kisbabádat – akkor azt is választhatod, hogy lefejed értékes anyatejedet és tárolod, hogy mindig elérhető legyen, amikor a picinek szüksége van rá. Ilyenkor az apuka, más családtag vagy barát meg tudja etetni babátokat. Javasoljuk, hogy hat-nyolc hétig rendszeresen szoptass mielőtt bevezeted a cumisüveget. Szintén jó ötlet, ha megbeszéled az összes lehetőséget a védőnővel vagy a gyermekorvossal, illetve a szoptatási tanácsadóval. Az is lényeges, hogy legyen meg a lehetőséged arra, hogy a babád ismét szophasson, ezért is fontos a megfelelő cumisüveg kiválasztása. A puha, nyúlékony, jól összepréselhető szilikon etetőcumival kevésbé alakul ki a cumizavar. A Lansinoh cumisüveg használatával kicsid élvezheti a lefejt anyatejedet, még akkor is, ha távol vagy tőle. Több mint 50 éves kutatás alapján, a Lansinoh etetőcumi a baba ösztönös szopási mechanizmusához hasonló ivást tesz lehetővé és kevésbé zavarja meg a száj természetes fejlődését. A szoptatás és a cumisüveges etetés között könnyebb váltást biztosít arra, hogy fenntarthasd a bevált szopási technikát. A Lansinoh természetes hullámvonalú etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Kevésbé zavarja meg a bevált szopási módot. Széles körű kutatások kimutatták, hogy a baba szopási ritmusa nagyon különbözik a felnőttekétől és három kulcsfontosságú lépésből áll. A babák szopási folyamata: Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és udvar egy részére. A nyelvével összenyomja a bimbót és hullámszerű mozgással a szájpadlásához préseli. A szájüregében lévő vákuummal üríti ki a tejet. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelőcsövébe vezeti, lenyeli. A Lansinoh etetőcumi már kialakult szopási technika esetén nem valószínű, hogy rontja a természetes szopási folyamatot. Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
3 190 Ft
Canpol babies szárító a cumisüvegekre 8 cumisüveg és annak alkotóelemei szárítására lett kifejlesztve. Rendkívül könnyedén összecsukható és nem igényel sok helyet a tárolásnál. Könnyedén kezelhető és tisztán tartható. Magas minőségű és biztonságos anyagokból lett kifejlesztve. Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
7 490 Ft
Helló húsvét!
Piciknek készült színes játék cumisüveg, ami zenél és világít egyszerre! A Zenélő cumisüveg bébijáték vidám dallamokkal, mókás babahangokkal szórakoztatja a gyereket, miközben a kupakja is villog. A cumisüveg 14 dalt és több hangot tud lejátszani, miközben a vidám színek is elbűvölik a kicsit. A zenélő cumisüveg bébijáték 2 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Méretek: 19 x 10 x 6 cm. Következő »
Raktáron van!
-30%
1 995 Ft
1 390 Ft
Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyû váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Közepes folyáserõsségû, természetes hullámvonalú etetõcumival. Az etetõcumi a baba nyelvét hullámszerû mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlõdéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.<br /> <br /> -Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.<br /> – Egybeöntött, különbözõ vastagságú és textúrált, hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar.<br /> – Extra puha, 100% szilikonból készült.<br /> – Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú.<br /> – Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetõvé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot.<br /> – Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes.<br /> – A levegõáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegõ, a hasfájás és ritkább a bukás.<br /> – A cumi csúcsában lévõ megerõsítések megakadályozzák az összetapadását.<br /> <br /> Mielõtt cumisüvegbõl etetnétek a picit lehetõleg várjátok meg, hogy begyakorolja melleden a szopási technikát.<br /> Mindig szoptatás elõzze meg a hozzátáplálást!<br /> <br /> A babák szopási folyamata:<br /> 1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és bimbóudvarra.<br /> 2. Nyelve hullámszerû mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregében lévõ vákuummal kiüríti a tejet.<br /> 3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelõcsõbe vezeti, lenyeli.<br /> A Lansinoh etetõcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot!<br /> <br /> A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének elsõ 6 hónapjában!<br /> - Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
2 390 Ft
Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyû váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Közepes folyáserõsségû, természetes hullámvonalú etetõcumival. Az etetõcumi a baba nyelvét hullámszerû mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlõdéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.-Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.– Egybeöntött, különbözõ vastagságú és textúrált, hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar.– Extra puha, 100% szilikonból készült.– Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú.– Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetõvé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot.– Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes.– A levegõáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegõ, a hasfájás és ritkább a bukás.– A cumi csúcsában lévõ megerõsítések megakadályozzák az összetapadását.Mielõtt cumisüvegbõl etetnétek a picit lehetõleg várjátok meg, hogy begyakorolja melleden a szopási technikát.Mindig szoptatás elõzze meg a hozzátáplálást!A babák szopási folyamata:1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és bimbóudvarra.2. Nyelve hullámszerû mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregében lévõ vákuummal kiüríti a tejet.3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelõcsõbe vezeti, lenyeli.A Lansinoh etetõcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot!A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének elsõ 6 hónapjában!- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.<br /> Következő »
5 napos szállítással
-5%
3 509 Ft
3 339 Ft
Ideális megoldás cumisüvegek, cumik és egyéb tartozékok szárítására.A Chicco cumisüveg szárító alsó tálcájának kihúzásával még nagyobb tér nyerhető.A kihúzható és betolható tálcának köszönhetően minden konyhapult sarkában ideális, hiszen a tálca kihúzásával vagy betolásával könnyen elfér a konyhapulton.A különböző mérető rudakra kisebb-nagyobb tárgyak rátehetők, a nagy fehér rudak a cumisüvegek számára, a kicsi zöldek a cumik és kiegészítők számára.BiztonságA terméket ne tegye instabil és ferde felületre, valamint hőforrástól távol tartsa.Minden használat után mossa át és törölje szárazra, hogy a penészképződést elkerülje.<br /> Következő »
Raktáron van!
5 490 Ft
- univerzális cumisüveg melegen tartó - kb. 2 órán át tartja az ital/étel hőmérsékletét- könnyen tisztán tartható (nedves ronggyal töröljük tisztára) <br /> Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft
Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyû váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Közepes folyáserõsségû, természetes hullámvonalú etetõcumival. Az etetõcumi a baba nyelvét hullámszerû mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlõdéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.<br /> <br /> -Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.<br /> – Egybeöntött, különbözõ vastagságú és textúrált, hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar.<br /> – Extra puha, 100% szilikonból készült.<br /> – Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú.<br /> – Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetõvé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot.<br /> – Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes.<br /> – A levegõáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegõ, a hasfájás és ritkább a bukás.<br /> – A cumi csúcsában lévõ megerõsítések megakadályozzák az összetapadását.<br /> <br /> Mielõtt cumisüvegbõl etetnétek a picit lehetõleg várjátok meg, hogy begyakorolja melleden a szopási technikát.<br /> Mindig szoptatás elõzze meg a hozzátáplálást!<br /> <br /> A babák szopási folyamata:<br /> 1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és bimbóudvarra.<br /> 2. Nyelve hullámszerû mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregében lévõ vákuummal kiüríti a tejet.<br /> 3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelõcsõbe vezeti, lenyeli.<br /> A Lansinoh etetõcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot!<br /> <br /> A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének elsõ 6 hónapjában!<br /> - Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
3 190 Ft
Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyû váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Lassú folyáserõsségû, természetes hullámvonalú etetõcumival. Az etetõcumi a baba nyelvét hullámszerû mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlõdéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.<br /> <br /> – Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.<br /> – Egybeöntött, különbözõ vastagságú és textúrált, hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar.<br /> – Extra puha, 100% szilikonból készült.<br /> – Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú.<br /> – Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetõvé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot.<br /> – Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes.<br /> – A levegõáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegõ, a hasfájás és ritkább a bukás.<br /> – A cumi csúcsában lévõ megerõsítések megakadályozzák az összetapadását.<br /> <br /> Mielõtt cumisüvegbõl etetnétek a picit lehetõleg várjátok meg, hogy begyakorolja melleden a szopási technikát.<br /> Mindig szoptatás elõzze meg a hozzátáplálást!<br /> <br /> A babák szopási folyamata:<br /> 1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és bimbóudvarra.<br /> 2. Nyelve hullámszerû mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregében lévõ vákuummal kiüríti a tejet.<br /> 3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelõcsõbe vezeti, lenyeli.<br /> A Lansinoh etetõcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot!<br /> <br /> A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének elsõ 6 hónapjában<br /> - Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
A termék tulajdonságai: Az etetőcumi tulajdonságai: Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják. Egybeöntött, különböző vastagságú és textúrált hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar. Extra puha, 100% szilikonból készült. Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú. Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetővé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot. Dupla peremmel fekszik fel a üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes. A levegőáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegő, a hasfájás és ritkább a bukás. A cumi csúcsában lévő megerősítések megakadályozzák, hogy összetapadjon. Kevesebb alkatrész – könnyen összeszerelhető és tisztítható BPA és BPS mentes Leírás: Annak érdekében, hogy elérd a tervezett kizárólagos szoptatási időszakot, – de valami miatt mégsem tudod szoptatni kisbabádat – akkor azt is választhatod, hogy lefejed értékes anyatejedet és tárolod, hogy mindig elérhető legyen, amikor a picinek szüksége van rá. Ilyenkor az apuka, más családtag vagy barát meg tudja etetni babátokat. Javasoljuk, hogy hat-nyolc hétig rendszeresen szoptass mielőtt bevezeted a cumisüveget. Szintén jó ötlet, ha megbeszéled az összes lehetőséget a védőnővel vagy a gyermekorvossal, illetve a szoptatási tanácsadóval. Az is lényeges, hogy legyen meg a lehetőséged arra, hogy a babád ismét szophasson, ezért is fontos a megfelelő cumisüveg kiválasztása. A puha, nyúlékony, jól összepréselhető szilikon etetőcumival kevésbé alakul ki a cumizavar. A Lansinoh cumisüveg használatával kicsid élvezheti a lefejt anyatejedet, még akkor is, ha távol vagy tőle. Több mint 50 éves kutatás alapján, a Lansinoh etetőcumi a baba ösztönös szopási mechanizmusához hasonló ivást tesz lehetővé és kevésbé zavarja meg a száj természetes fejlődését. A szoptatás és a cumisüveges etetés között könnyebb váltást biztosít arra, hogy fenntarthasd a bevált szopási technikát. A Lansinoh természetes hullámvonalú etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Kevésbé zavarja meg a bevált szopási módot. Széles körű kutatások kimutatták, hogy a baba szopási ritmusa nagyon különbözik a felnőttekétől és három kulcsfontosságú lépésből áll. A babák szopási folyamata: Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és udvar egy részére. A nyelvével összenyomja a bimbót és hullámszerű mozgással a szájpadlásához préseli. A szájüregében lévő vákuummal üríti ki a tejet. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelőcsövébe vezeti, lenyeli. A Lansinoh etetőcumi már kialakult szopási technika esetén nem valószínű, hogy rontja a természetes szopási folyamatot. Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Üveg cumisüveg, lassú folyáserősségű, természetes hullámvonalú etetőcumival. Speciális boroszilikát üvegből készült, hőálló és ellenáll a hősokknak. Könnyen tisztítható és sterilzálható. 100%-ban környezetbarát és újrahasznosítható. Az etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Segít fenntartani a bevált szopási módot. Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. <br /> <br /> A babák szopási folyamata: <br /> 1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóudvarra. <br /> 2. A nyelv hullámszerű mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregben lévő vákuummal kiüríti a tejet. <br /> 3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelőcsőbe vezeti, lenyeli. <br /> A Lansinoh etetőcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot. <br /> Az etetőcumi tulajdonságai<br /> - Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.<br /> - Egybeöntött, különböző vastagságú és textúrált hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar. <br /> - Extra puha, 100% szilikonból készült. <br /> - Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú. <br /> - Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetővé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot. <br /> - Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes. <br /> - A levegőáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegő, a hasfájás és ritkább a bukás. <br /> - A cumi csúcsában lévő megerősítések megakadályozzák az összetapadást.<br /> A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének első 6 hónapjában! Következő »
Raktáron van!
3 361 Ft
Cumisüveg közepes folyáserősségű, természetes hullámvonalú etetőcumival. Az etetőcumi a baba nyelvét hullámszerű mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlődéséért. Segít fenntartani a bevált szopási módot. Könnyű váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza.<br /> <br /> A babák szopási folyamata: <br /> 1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóudvarra. <br /> 2. A nyelv hullámszerű mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregben lévő vákuummal kiüríti a tejet. <br /> 3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelőcsőbe vezeti, lenyeli. <br /> A Lansinoh etetőcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot. <br /> Az etetőcumi tulajdonságai<br /> - Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.<br /> - Egybeöntött, különböző vastagságú és textúrált hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar. <br /> - Extra puha, 100% szilikonból készült. <br /> - Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú. <br /> - Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetővé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot. <br /> - Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes. <br /> - A levegőáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegő, a hasfájás és ritkább a bukás. <br /> - A cumi csúcsában lévő megerősítések megakadályozzák az összetapadást.<br /> A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének első 6 hónapjában! Következő »
Raktáron van!
3 601 Ft
A széles, mell alakú etetőcumi természetes ráharapást biztosít, ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ez megkönnyíti, hogy gyermeked felváltva tudjon szopni és cumisüvegből enni. Tulajdonságai: - Kényelmes etetés, elégedettebb baba - Fejlett, hasfájást csökkentő rendszer, ikerszeleppel - Egyedülálló és kényelmes szirmok - Nagyon puha és hajlékony cumi - A levegő a cumisüvegbe jut, nem a baba pocakjába - Testhezálló kialakítás a maximális kényelem érdekében, könnyű fogni bármely irányból Űrtartalma: - 260 ml Következő »
Raktáron van!
3 290 Ft
A Chicco cumisüveg szárító ideális megoldás cumisüvegek, cumik és egyéb tartozékok szárítására. Tulajdonságai: - Alsó tálcájának kihúzásával még nagyobb tér nyerhető - A kihúzható és betolható tálcának köszönhetően minden konyhapult sarkában ideális, hiszen a tálca kihúzásával vagy betolásával könnyen elfér a konyhapulton - A különböző mérető rudakra kisebb-nagyobb tárgyak rátehetők, a nagy fehér rudak a cumisüvegek számára, a kicsi zöldek a cumik és kiegészítők számára alkalmas Anyagösszetétel: - Tartós műanyag Mérete: - 22 x 8 x 25 cm Következő »
Raktáron van!
5 490 Ft
Cumisüveget tisztítani, anélkül, hogy megkarcolná? Az innovatív Soft Brush-al ez könnyedén megy. Ezen kívül a puha sörték illenek a különböző cumisüvegformákhoz.<br /> A MAM márkáról: már 40 éve olyan babagondozási termékeket fejlesztenek, melyek külső megjelenés és funkció tekintetében egyedülállóak. Termékeik az orvostudomány, a kutatás, valamint a technológia területén tevékenykedő szakértők intenzív együttműködésének eredményei. Ennek köszönhetően a MAM termékek elősegítik minden egyes gyermek egyéni fejlődését, és megkönnyítik a babák és szüleik mindennapjait. <br /> <br /> A puha etetőcumi tisztító struktúrált felülettel alaposan tisztítja az etetőcumi<br /> belsejét.<br /> Egy igazi innováció, amellyel a cumisüvegek és az etetőcumik tökéletesen és egyszerűen tisztíthatóak. JELLEMZŐK: cumisüveg és etetőcumi tisztító kefe extra puha és karcolásmentes sörtékkel a nagy lyukaknak köszönhetően felakasztva szárítható. BPA mentes 100% karcolásmentes<br /> <br /> Figyelem! A termék többféle színben és mintával kapható, ezért kérjük megrendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel, melyik színt szeretnéd megrendelni. Következő »
Raktáron van!
2 490 Ft
USB-s cumisüveg melegítő termékjellemzők: Szín: égszínkék Anyaga: PP + élelmiszeripari szilikon Bemenet: 5V 2A Termék mérete: 21 x 11,5 x 8 cm Csomag tartalma: 1x USB-s cumisüveg melegítő táska 1x USB kábel Fontos! A fenti termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
5 napos szállítással
17 250 Ft
Baba cumisüveggel + kiegészítők A cumisüveg és a cumi is hasznosnak bizonyul a baba egész napja során! A csomag tartalma:Â 1 x babababa overallban, 1 x cumisüveg, 1 x cumi. Következő »
Raktáron van!
17 056 Ft
Canpol babies szárító a cumisüvegekre 8 cumisüveg és annak alkotóelemei szárítására lett kifejlesztve. Rendkívül könnyedén összecsukható és nem igényel sok helyet a tárolásnál. Könnyedén kezelhető és tisztán tartható. Magas minőségű és biztonságos anyagokból lett kifejlesztve. Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 239 Ft
- univerzális cumisüveg melegen tartó - kb. 2 órán át tartja az ital/étel hőmérsékletét- könnyen tisztán tartható (nedves ronggyal töröljük tisztára) Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft
Ez egy varázslatos cumisüveg Baby Annabell babákhoz. Ahogy a baba szájába teszed az üveget és ferdén tartod, egyre kevesebb benne a tej. Majd varázslatosan újra és újra megtelik. <br /> <br /> 3 éves kortól ajánljuk.<br /> Következő »
Raktáron van!
4 687 Ft
Kifejezetten szoptatott babáknak is fejlesztették. Könnyû váltást biztosít a szoptatásról a cumisüvegre és vissza. Közepes folyáserõsségû, természetes hullámvonalú etetõcumival. Az etetõcumi a baba nyelvét hullámszerû mozgásra ösztönzi a száj és állkapocs természetes fejlõdéséért. Csak a baba szívására ürül. Segít fenntartani a bevált szopási módot.-Csak a baba szívására nyílik meg, ezért a fogorvosok kiemelten ajánlják.– Egybeöntött, különbözõ vastagságú és textúrált, hasonló, mint a mellbimbó és a bimbóudvar.– Extra puha, 100% szilikonból készült.– Formája az anyamellet utánozza, rugalmas, nyújtható anyagú, hosszú élettartamú.– Egyedülálló, fokozatosan ívelt kialakítása lehetõvé teszi a természeteshez közeli szopási folyamatot.– Dupla peremmel fekszik fel az üveg nyakára, ezért 100%-ban cseppmentes.– A levegõáramlást biztosító speciális szelepe miatt kevesebb a lenyelt levegõ, a hasfájás és ritkább a bukás.– A cumi csúcsában lévõ megerõsítések megakadályozzák az összetapadását.Mielõtt cumisüvegbõl etetnétek a picit lehetõleg várjátok meg, hogy begyakorolja melleden a szopási technikát.Mindig szoptatás elõzze meg a hozzátáplálást!A babák szopási folyamata:1. Ajkait kifelé fordítva rátapad a bimbóra és bimbóudvarra.2. Nyelve hullámszerû mozgással összenyomja a bimbót és a szájüregében lévõ vákuummal kiüríti a tejet.3. Nyelvének hátsó része megemelkedik és a tejet a nyelõcsõbe vezeti, lenyeli.A Lansinoh etetõcumi támogatja ezt a természetes szopási folyamatot!A kizárólagos szoptatás ajánlott a babák életének elsõ 6 hónapjában!- Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.<br /> Következő »
5 napos szállítással
3 509 Ft
A Nuvita megalkotta a cumisüveget, amely természetes módon segíti, hogy babádat szoptathasd és cumisüvegből is etethesd. A cumisüveg segítségével elkerülheted a cumizavar kialakulását, hiszen olyan természetesen módon etetheted belőle a babádat, mintha szoptatnád.<br /> <br /> A csomag tartalma: 2 db 150 ml-es anti colic cumisüveg 0+ etetőcumival 1 db 250 ml-es anti colic cumisüveg 3+ etetőcumival 1 db 330 ml-es antic colic cumisüveg 4+ etetőcumival 1 db cumisüvegmosó kefe Cumisüvegek jellemzői: A speciális etetőcumi alakja, rugalmassága, mozgása és fizikai érzete tökéletesen leutánozza az anyai mellet. Nagy ajaktartó felület, amely a mell formáját és melegségét utánozza. Bőr-bőr kontaktus érzetet kelt, hiszen a cumi felülete nagyon hasonlít az anyai mell bőrfelületére. Kólikacsökkentő (anti-colic) rendszer: a speciális szelep megakadályozza, hogy a baba levegőt nyeljen, így nagymértékben csökkenti a kólika és hasfájás kialakulását. Lapos és hosszabb cumi rész a nyelv természetes perisztaltikus mozgásának megkönnyítése érdekében 360°-ban hajlítható, rugalmas szívófej Ergonómikus kialakítás - könnyen megfogható Könnyű kinyitás egyetlen ujjal Következő »
Raktáron van!
15 990 Ft