1685 led

- 10 000 db
Léghűtő kocka LED világítással / 16,5 × 17,5 × 16,5 cmNehezen viseled a meleg, száraz levegőt? Itt a megoldás!<br /> <br /> Téged is zavar otthon vagy munkahelyeden a nyári hőség? Ezekre a problémákra tökéletes megoldás lehet ez a léghűtő kocka! Ez a szerkezet, szemben egy sima ventilátorral, a tartályba öntött víz segítségével hűti le a levegőt, ezzel fokozva a hatékonyságot!A léghűtő kocka használata egyszerű, csak töltsd meg az oldalsó tartályt vízzel, majd az USB kábel segítségével csatlakoztasd számítógépedre vagy egy hálózati aljzatba<br /> és máris élvezheted a hűs levegőt!Működés közben 3 erősségi fokozat közül választhatsz, valamint akár LED világítást is kapcsolhatsz, ami nagyszerűen megvilágítja a tartályban lévő vizet, így nem csak egy hűtő szerkezetet kapsz,<br /> de akár a szoba hangulatát is feldobhatod!Tulajdonságoktartályba öntött víz segítségével hűt3 erősségi fokozatLED világítás (7 szín)mikro USB csatlakozás16,5 × 17,5 × 16,5 cm750ml-es tartály Következő »
5 napos szállítással
7 990 Ft
Négyzet LED panel / 12W, 16,5 x 16,5 cm - hidegfehér - beépíthető<br /> Stílus, letisztult formavilág, elegancia és mindez kiváló minőségben!<br /> Ezzel a beépíthető LED panellel Te is más fényben fogod látni a világot és nem csak otthonod varázsolhatod egyedivé, hanem költségeidet is lecsökkentheted!<br /> Öntött alumínium ötvözetből készült; álmennyezetbe, gipszkarton falba építhető, nagy fényerejű LED-es fényforrás.<br /> Kiválóan alkalmas szobák, előterek, üzlethelyiségek, irodák, bemutatótermek, vagy bármely más helyiség megvilágítására!<br /> Cseréld LED-re, hagyományos izzódat! Miért?<br /> A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, nem pedig világításra, ezért igen alacsony a fényhasznosításuk: 8-14Im/W. A LED értékei általában 50-80 Im/W.<br /> Legnagyobb előnyük az energiatakarékosság. Működésükkor nem egy fémszál felmelegedéséből, izzásából érik el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs hőveszteségük.<br /> A hagyományos izzókhoz képest így akár 80%-os energia-megtakarítás is mérhető.<br /> A LED hőtermelése minimális, ezért felhasználható olyan helyeken is, ahol a melegedés veszélyforrás lehet. Kevésbé terheli a légkondicionáló rendszereket.<br /> A hagyományos izzók megközelítőleg 1000 üzemórát bírnak, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycső 8-12 ezret, a LED pedig 30-100 ezret! Hosszú élettartalmuk miatt szinte egyszeri beruházást igényel.<br /> TulajdonságokHidegfehér, 12W LED panelMéret: 16,5 x 16,5 cm Alumínium ötvözet házKözvetlenül hálózatról működtethető (beépített driverrel)Feszültség: 175 - 265 VTakarékos energiafogyasztás Színhőmérséklet: 6000 K Következő »
5 napos szállítással
2 190 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Négyzet LED panel / 12W, 16,5 x 16,5 cm - melegfehér - beépíthető<br /> <br /> Stílus, letisztult formavilág, elegancia és mindez kiváló minőségben!<br /> Ezzel a beépíthető LED panellel Te is más fényben fogod látni a világot és nem csak otthonod varázsolhatod egyedivé, hanem költségeidet is lecsökkentheted!<br /> Öntött alumínium ötvözetből készült; álmennyezetbe, gipszkarton falba építhető, nagy fényerejű LED-es fényforrás.<br /> Kiválóan alkalmas szobák, előterek, üzlethelyiségek, irodák, bemutatótermek, vagy bármely más helyiség megvilágítására!<br /> Cseréld LED-re, hagyományos izzódat! Miért?<br /> A hagyományos izzók az áram nagy részét melegítésre használják, nem pedig világításra, ezért igen alacsony a fényhasznosításuk: 8-14Im/W. A LED értékei általában 50-80 Im/W.<br /> Legnagyobb előnyük az energiatakarékosság. Működésükkor nem egy fémszál felmelegedéséből, izzásából érik el a fény kibocsátását, hanem elektronok szabadulnak fel, így nincs hőveszteségük.<br /> A hagyományos izzókhoz képest így akár 80%-os energia-megtakarítás is mérhető.<br /> A LED hőtermelése minimális, ezért felhasználható olyan helyeken is, ahol a melegedés veszélyforrás lehet. Kevésbé terheli a légkondicionáló rendszereket.<br /> A hagyományos izzók megközelítőleg 1000 üzemórát bírnak, a halogén izzók 3-5 ezret, a kompakt fénycső 8-12 ezret, a LED pedig 30-100 ezret! Hosszú élettartalmuk miatt szinte egyszeri beruházást igényel.<br /> TulajdonságokMelegfehér, 12W LED panelMéret: 16,5 x 16,5 cmAlumínium ötvözet házKözvetlenül hálózatról működtethető (beépített driverrel)Feszültség: 175 - 265 VTakarékos energiafogyasztás Színhőmérséklet: 3000 K Következő »
5 napos szállítással
1 890 Ft
A Venalisa gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. A színes gél lakk felvitele előtt javasolt Venalisa Base Coat használata, lezárásként Venalisa Top Coat-tal fedjük a körmöket. A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való kötés esetén 2-3 perc, míg LED lámpában ez az időtartam 1 perc. A 3 egyszerű lépés után már élvezheti is ragyogó, színes körmeit akár 3-4 hétig! Következő »
5 napos szállítással
2 189 Ft
A napelemes fényfüzér tökéletes választás esküvőkre, kerti partikra, teraszunk és kertünk dekorálására egyaránt! Egyedi megjelenésével, és meleg fehér fényének köszönhetően bárhol varázslatos hangulatot varázsol!<br /> <br /> Szereted az energiatakarékos, környezetbarát és költséghatékony termékeket?<br /> Akkor neked találták ki ezt a napelemes fényfüzért, mellyel különlegessé és egyedivé varázsolhatod kertedet, teraszodat és erkélyedet egyaránt!<br /> A szolár dekorfényeket bárhová elhelyezheti, nem igényelnek vezetékelést és tápellátást, <br /> nappal a szolár cella segítségével az akkumulátor feltöltődik, szürkületkor pedig automatikusan bekapcsolnak a fények. <br /> A szolár egységet könnyen rögzítheti a tartozék leszúrótüskével. <br /> Ideális lehet erkélyek, teraszok dekorálásra. <br /> Az első használat előtt 1-2 napig helyezze közvetlen napfényre,így meghosszabbítja az elemek élettartamát. <br /> Tulajdonságok: Ledes 100 db gömb Napelemes 8 világítási mód Színhőmérséklet: meleg fehér Világítási idő: kb 6-8 óra 2200mAh-es akkumulátor A fényfüzér hossza: 16,85 m Következő »
Raktáron van!
12 749 Ft
Rendkívül praktikus, sok funkciójú ébresztőóra Nagyméretű kijelző Állítható fényerő <br /> <br /> Nagy számlapos LED ébresztőóra, zöld fényű Egy minden ismert funkcióval bíró, jól látható számokkal rendelkező, digitális órára lenne szükséged? Ez a LED kijelzős ébresztőóra az átlagos óráknál jóval többet tud, így kiváló választás lehet neked! Az óra csak 16,5 cm széles, így kis helyen is elfér, de a kijelzője igen nagy, a számok több, mint 4 cm magasak. A szoba legtávolabbi szögletéből is kiválóan láthatod a pontos időt. Az óra a tartozék USB kábellel és 3 db AAA elemmel is üzemeltethető. Többféle ébresztő funkcióval rendelkezik, és igen hasznos az éjszakára elhalványodó fényerő, aminek időtartamát és mértékét is manuálisan az igényeidhez igazíthatsz. A szoba hőmérsékletének kijelzése, és a 12, vagy 24 órás módozat is az óra sokoldalúságát mutatja. Ha egy igazán profi ébresztőórára van szükséged, ez az óra biztosan egy jó választás! Főbb jellemzők: Digitális ébresztőóra többféle funkcióval Állítható fényerő Automatikus éjjeli (halványabb) üzemmód Beltéri hőmérséklet Naptár 12/24 órás módozat USB-n keresztül (a kábel tartozék), és elemről is működtethető 3 db AAA elemmel is üzemel (az elem nem tartozék) Mérete: 16x5,8x3 cm Színe: fekete doboz, zöld kijelző Következő »
Raktáron van!
2 599 Ft
• Műanyag szerszámosdoboz<br /> • Anyag: kiváló minőségű műanyag<br /> • Méret: 415 × 210 × 190 mm<br /> • Rekesz bitekhez, tiplikhez és csavarokhoz<br /> • Megerősített fogantyú<br /> • Csatos zár mechanika<br /> • Védelmet nyújt a mechanikai hatások ellen<br /> • Ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek<br /> • Hosszú élettartamú<br /> <br /> A Fieldmann FDN 4116 szerszámos láda ideális választás kisebb szerszámok, csavarok, szögek tárolására kis műhelyben, lakásban, házikóban, autóban... <br /> Kiváló minőségű műanyagból készül, és a felső részen helyet biztosít kis tárgyaknak, például biteknek, tipliknek vagy csavarok. <br /> A praktikus műanyag zárak, biztosítják a tárolt tárgyak biztonságát felborulás esetén.<br /> <br /> Fieldmann vezeték nélküli szerszámok<br /> A vezeték nélküli szerszámok teljesítményét és csendes működését a modern akkumulátorok biztosítják, amelyek garantálják a munkavégzés szabadságát. <br /> Ezek után nem jelenthet gondot a hosszabbító kábel hosszúsága vagy az elektromosaljzat hiánya. <br /> Akkumulátoros szerszámok segítségével azonnal rögzítheti a függönykarnist, anélkül, hogy hosszabbítót keresne. <br /> A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a FIELDMANN szerszámok kültéren és keményen kiképzett területeken is működnek. <br /> Ezeknek az eszközök kezelése könnyű és egyszerű, de bonyolultabb munkát is el lehet végezni.<br /> <br /> <br /> Fieldmann elektromos kéziszerszámok<br /> Azoknak tervezték, akik megbízható, mégis megfizethető készüléket keresnek, és szükségük van a ház vagy annak környékén történő munkavégzéshez. <br /> Készülékein egyesítik a fejlett műszaki megoldásokat és a kiemelkedő felhasználói kényelmet. <br /> A réz tekercselt motorok hosszabb élettartamot biztosítanak szerszámoknak. Következő »
4 napos szállítással
3 899 Ft
Új termék a Pepitán
<br /> Cikkszám:1655<br /> Típus:LED Filament<br /> Színhőmérséklet:meleg fehér<br /> Fényáram:380lm<br /> Teljesítmény:4,2W<br /> IP védettség:IP20<br /> Fényforrás élettartama (h):20000<br /> Energiaosztály:F<br /> Garancia (év):3<br /> Foglalat:E14<br /> Átmérő (mm):35.0<br /> Színhőmérséklet (K):2700<br /> Forma:C35<br /> Gyártó:Rábalux Következő »
Raktáron van!
1 093 Ft
Tolató parkoló érzékelők készlet led 4 érzékelő fekete belső 16.5mm<br /> <br /> parkolóérzékelő egy olyan eszköz, amely támogatja az autó parkolását és tolatását. A szonár elvén működik - ultrahanghullámokat bocsát ki, amelyek egy akadályról visszaverve lehetővé teszik az autó és az akadály közötti távolság meghatározását. Tolatáskor a készülék helyesen felismeri a jármű útjában lévő akadályokat, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Az új érzékelők a lökhárító belsejére vannak felszerelve, és nem nyúlnak ki annak körvonalain. Kis méretük miatt nagyon vonzóak. Az érzékelők festhetők. Maximum két vékony, egyenletes lakkréteg felhordása javasolt. A LED-kijelző az akadálytól mért távolságot mutatja a legközelebbi tized méter pontossággal. Beépített hangszóróval (zümmögővel) is rendelkezik, amely a házon található kapcsolóval teljes némítási lehetőséggel figyelmeztet. Kijelző mérete: 10 x 2 x 3cm Kábel hossza: ~ 5m A készlet tartalma: 4 db érzékelő (érzékelő) fekete belső 16,5mm-es LED kijelző beépített hangjelző kapcsolótáblával 4 db érzékelő furatfűrész a lökhárító lyukak fúrásához. szerelési kézikönyv Teljes specifikáció: Működési tartomány / érzékenység 0-2,5m Tápellátás 12V Működési frekvencia 40KHz Üzemi hőmérséklet -30 °C - +70 °C Szerelési átmérő 16,5mm Következő »
10 napos szállítással
12 090 Ft
Tulajdonságok:<br /> Új generációs megoldás széles körű alkalmazása otthon, irodákban, éttermekben, szállodákban és középületekben Gazdaságos és környezetbarát Tökéletesen helyettesíti a hagyományos wolfram izzót Felszerelése könnyű, élettartama hosszú Ez a mennyezetbe építhető termék mindössze 24W áram felhasználásával 1625 Lumen fényt termel Közvetlen a 230V-os hálózatra csatlakoztatható A termék IP20-as védelemmel rendelkezik Anyagát tekintve aluminium, fehér színű, kerek kivitelű Termékeinket hosszú használatra tervezték, ennek köszönhetően akár 25 000 óra is lehet az élettartamuk, ellentétben a halogén izzókéval, melyeknek általában 3000 óra vagy kevesebb Mérete: 300 x 25 mm Megvilágítási szög: 120 fok Következő »
Raktáron van!
-2%
8 420 Ft
8 280 Ft
Termék tulajdonságai:20x30cm / 3 mm MűanyaglemezÖntapadós: 80 mikron vastag, fényes felületű, PVC fóliára, digitális nyomtatással készülnek a feliratok, melyek UV, víz és időjárás állók. A felragasztás száraz, por és zsírmentes felületre történjen.1-3 mm műanyaglemez: Kemény PVC lemez, melyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra.- 1mm vastagság beltéri felhasználásra ajánlott.- 3mm vastagság kültéri felhasználásra is alkalmas. Következő »
Raktáron van!
3 955 Ft
Új termék a Pepitán
<br /> Cikkszám:1485<br /> Típus:LED izzó<br /> Színhőmérséklet:meleg fehér<br /> Fényáram:500lm<br /> Teljesítmény:7W<br /> IP védettség:IP20<br /> Fényforrás élettartama (h):20000<br /> Energiaosztály:G<br /> Garancia (év):3<br /> Foglalat:GU10<br /> Átmérő (mm):50.0<br /> Színhőmérséklet (K):3000<br /> Gyártó:Rábalux Következő »
Raktáron van!
1 300 Ft
Anyaga: rozsdamentes acél<br /> <br /> Mérete: 31,5 cm átmérőjű; 43 cm széles; magassága fedővel: 28 cm; fedő nélkül 22,5 cm<br /> <br /> Használható: gáz-, kerámialapos -, elektromos és indukciós tűzhelyen egyaránt.<br /> <br />  <br /> <br /> Az Inox lábas egy kiváló minőségű és sokoldalú edény,<br /> <br /> amely minden konyhában nélkülözhetetlen.<br /> <br /> Ez a lábas tökéletes választás mind a házi szakácsok, mind a profi séfek számára.<br /> <br /> A lábas rozsdamentes acélból készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.<br /> <br /> A 32*22 cm-es méretének köszönhetően ebben a lábasban könnyedén elkészíthetünk nagyobb adagokat is,<br /> <br /> így ideális választás családi összejövetelekre vagy baráti vacsorákra.<br /> <br /> A lábas fedővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a főzési folyamat ellenőrzését és a hő megtartását.<br /> <br /> Ezáltal az ételek gyorsabban elkészülnek, és az ízek és tápanyagok is jobban megőrződnek.<br /> <br /> A fedő fogantyúja hőálló anyagból készült, így biztonságosan használható.<br /> <br /> Az Inox lábas kiváló hőelosztással rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyenletes főzést.<br /> <br /> Ez azt jelenti, hogy az ételek minden része ugyanolyan jól átsül, így elkerülhető a túlfőzés vagy a nyers maradás.<br /> <br /> Ezenkívül a lábas alja vastagabb, ami még jobb hőeloszlást eredményez.<br /> <br /> Ez a lábas könnyen tisztítható, mivel rozsdamentes acélból készült. Csak egyszerűen öblítse le vagy tegye mosogatógépbe, és már készen is van.<br /> <br /> A tartós anyagból készült lábasnak nincsenek rejtett részei, amelyekben a szennyeződések megtelepedhetnek, így mindig higiénikus marad.<br /> <br /> Az Inox lábas nem csak praktikus, hanem stílusos is. Az elegáns és modern designja bármelyik konyhában jól mutat.<br /> <br /> A fogantyúk ergonomikus kialakítása pedig kényelmes és biztonságos fogást biztosít.<br /> <br /> Ez a lábas valóban értéket nyújt a vásárlóknak. A tartós anyagból készült és kiváló minőségű Inox lábas hosszú távon használható,<br /> <br /> így pénzt takaríthat meg a hosszú távon. A különleges tulajdonságai és a könnyű tisztíthatóság pedig időt és energiát takarít meg a főzés során.<br /> <br /> Válassza az Inox lábast, és élvezze a könnyű és hatékony főzést. Legyen az otthoni konyhában vagy a professzionális éttermekben, ez a lábas minden igényt kielégít.<br /> <br />   Következő »
Raktáron van!
14 988 Ft
Az Ambition Master 16 cm átmérőjű fazék a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készült. A rozsdamentes acél edények tökéletesen sima felülete megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását, rendkívül könnyű tisztán tartani és megőrizni kifogástalan megjelenésüket. Az edény falának vastagsága 0,6 mm, amely rendkívül jól tartja a hőt. Az edény háromrétegű aljzattal rendelkezik (acél - alumínium - acél), aminek köszönhetően a melegítés során keletkezett hő egyenletesen oszlik el rajta. Ez felgyorsítja a főzést, így időt takaríthat meg, és ezáltal gáz- és áramfogyasztást is. A többrétegű alj a főzés után is tovább tartja a hőmérsékletet. Az edények belsejében található skála megkönnyíti a víz mérését. A fedő 4 mm vastag edzett üvegből készült, így az edények és a fedő 180°C-on sütőben használható. Hasznos űrtartalom: 1,5 l. Következő »
6 napos szállítással
11 190 Ft
Könnyű vízhatlan EVA anyagból készült táska, melyre erős cipzár és átlátszó fedél került. A jól pakolható egybefüggő belső tér és a doboz teteje között szintén cipzárral rögzíthető háló található, mely megakadályozza a benne tárolt felszerelés kihullását. Vízálló tulajdonságának köszönhetően tökéletes megoldás a fontosabb kiegészítők tárolására esős időben, de a csónakos horgászatok alkalmával is hasznos kiegészítőnek bizonyult.<br /> Következő »
5 napos szállítással
-5%
3 990 Ft
3 790 Ft
Új termék a Pepitán
Ez az elegáns kialakítású klasszikus LED-es áthidalószekrény lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illik bármely hálószobába. Tartós anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.RGB LED-lámpák: Az ágy fejtámla élénk RGB LED-lámpákkal van felszerelve. A különféle testre szabható menük segítségével könnyedén megváltoztathatja a lámpák színét, sőt, beállíthatja őket automatikus beállításra. Ezek a LED-lámpák nem csak az ágy fejtámla modern megjelenését erősítik, hanem a divatos vonzerőt is növelik.Bőséges tárolóhely: az egy nyitott polccal rendelkező áthidalószekrény tökéletes könyvek, dísztárgyak, képkeretek és ébresztőórák elhelyezésére.Kiváló támasz: Az fejtámla kiváló háttámaszt biztosít, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni. Jó tudni:A küldemény csak a LED-es fejtámlát tartalmazza. Az ágyrács és a matrac nincs mellékelve. A hozzáillő kereteket és matracokat megtekintheti áruházunkban.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, amelyhez hitelesített, 5 V-os USB áramforrás szükséges (nem alaptartozék). Figyelem:A felborulás elkerülése érdekében ezt a terméket a mellékelt fali rögzítőeszközzel kell használni.Színe: feketeAnyaga: szerelt faMérete: 140 x 16,5 x 103,5 cm (Szé x Mé x Ma)Maximális terhelhetőség: 40 kgÖsszeszerelést igényel: igenLegal Documents:<br /> Itt további részleteket találhat arról, hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását Következő »
Ingyenes kiszállítás!
4 napos szállítással
43 390 Ft
Ez az elegáns kialakítású klasszikus LED-es áthidalószekrény lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illik bármely hálószobába. Tartós anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.RGB LED-lámpák: Az ágy fejtámla élénk RGB LED-lámpákkal van felszerelve. A különféle testre szabható menük segítségével könnyedén megváltoztathatja a lámpák színét, sőt, beállíthatja őket automatikus beállításra. Ezek a LED-lámpák nem csak az ágy fejtámla modern megjelenését erősítik, hanem a divatos vonzerőt is növelik.Bőséges tárolóhely: az egy nyitott polccal rendelkező áthidalószekrény tökéletes könyvek, dísztárgyak, képkeretek és ébresztőórák elhelyezésére.Kiváló támasz: Az fejtámla kiváló háttámaszt biztosít, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni. Jó tudni:A küldemény csak a LED-es fejtámlát tartalmazza. Az ágyrács és a matrac nincs mellékelve. A hozzáillő kereteket és matracokat megtekintheti áruházunkban.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, amelyhez hitelesített, 5 V-os USB áramforrás szükséges (nem alaptartozék). Figyelem:A felborulás elkerülése érdekében ezt a terméket a mellékelt fali rögzítőeszközzel kell használni.Színe: fehérAnyaga: szerelt faMérete: 180 x 16,5 x 103,5 cm (Szé x Mé x Ma)Maximális terhelhetőség: 40 kgÖsszeszerelést igényel: igenLegal Documents:<br /> Itt további részleteket találhat arról, hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását Következő »
Ingyenes kiszállítás!
4 napos szállítással
49 590 Ft
Ez az elegáns kialakítású klasszikus LED-es áthidalószekrény lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illik bármely hálószobába. Tartós anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.RGB LED-lámpák: Az ágy fejtámla élénk RGB LED-lámpákkal van felszerelve. A különféle testre szabható menük segítségével könnyedén megváltoztathatja a lámpák színét, sőt, beállíthatja őket automatikus beállításra. Ezek a LED-lámpák nem csak az ágy fejtámla modern megjelenését erősítik, hanem a divatos vonzerőt is növelik.Bőséges tárolóhely: az egy nyitott polccal rendelkező áthidalószekrény tökéletes könyvek, dísztárgyak, képkeretek és ébresztőórák elhelyezésére.Kiváló támasz: Az fejtámla kiváló háttámaszt biztosít, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni. Jó tudni:A küldemény csak a LED-es fejtámlát tartalmazza. Az ágyrács és a matrac nincs mellékelve. A hozzáillő kereteket és matracokat megtekintheti áruházunkban.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, amelyhez hitelesített, 5 V-os USB áramforrás szükséges (nem alaptartozék). Figyelem:A felborulás elkerülése érdekében ezt a terméket a mellékelt fali rögzítőeszközzel kell használni.Színe: feketeAnyaga: szerelt faMérete: 180 x 16,5 x 103,5 cm (Szé x Mé x Ma)Maximális terhelhetőség: 40 kgÖsszeszerelést igényel: igenLegal Documents:<br /> Itt további részleteket találhat arról, hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását Következő »
Ingyenes kiszállítás!
4 napos szállítással
49 590 Ft
Ez az elegáns kialakítású klasszikus LED-es áthidalószekrény lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz az ágykeretnek, és tökéletesen illik bármely hálószobába. Tartós anyag: A szerelt fa kivételes minőségű, sima felületű, szilárd, stabil, és ellenáll a nedvességnek.RGB LED-lámpák: Az ágy fejtámla élénk RGB LED-lámpákkal van felszerelve. A különféle testre szabható menük segítségével könnyedén megváltoztathatja a lámpák színét, sőt, beállíthatja őket automatikus beállításra. Ezek a LED-lámpák nem csak az ágy fejtámla modern megjelenését erősítik, hanem a divatos vonzerőt is növelik.Bőséges tárolóhely: az egy nyitott polccal rendelkező áthidalószekrény tökéletes könyvek, dísztárgyak, képkeretek és ébresztőórák elhelyezésére.Kiváló támasz: Az fejtámla kiváló háttámaszt biztosít, amikor felül az ágyban olvasni vagy tévét nézni. Jó tudni:A küldemény csak a LED-es fejtámlát tartalmazza. Az ágyrács és a matrac nincs mellékelve. A hozzáillő kereteket és matracokat megtekintheti áruházunkban.A termék USB-csatlakozóval rendelkezik, amelyhez hitelesített, 5 V-os USB áramforrás szükséges (nem alaptartozék). Figyelem:A felborulás elkerülése érdekében ezt a terméket a mellékelt fali rögzítőeszközzel kell használni.Színe: fehérAnyaga: szerelt faMérete: 140 x 16,5 x 103,5 cm (Szé x Mé x Ma)Maximális terhelhetőség: 40 kgÖsszeszerelést igényel: igenLegal Documents:<br /> Itt további részleteket találhat arról, hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását Következő »
Ingyenes kiszállítás!
4 napos szállítással
43 390 Ft