165/45

- 10 000 db
Vászon Növényi levél Aranysàrga 135 x 45 x 1,5 cm (6 egység)<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Vászon Növényi levél Aranysàrga 135 x 45 x 1,5 cm (6 egység) segít neked ebben.<br /> <br /> Fontos információk: Válogatott minták véletlenszerűen a készlet szerintMéretei kb.: 135 x 45 x 1,5 cmRgység: 6 egységAnyag: VászonKivitelezés: Növényi levélSzín: Aranysàrga Következő »
6 napos szállítással
24 490 Ft
Flex típusú sarokcsiszoló adapter, Mechanic Slider 45, 45 fokos vágás, 115 mm és 125 mm flex kompatibilisA csempék lerakásakor egyre népszerűbb a sarkok befejezése az élek 45 fokos szögben történő leferdítésével.Ez a fajta kötés kiváló esztétikai megjelenésű, ellentétben a közvetlen csatlakozással és a zárt csatlakozással a különféle sarokprofilokkal.<br /> A deszkák 45 fokos csiszolása azonban meglehetősen időigényes folyamat. Vízsugaras csempevágó gépeken vagy manuálisan, sarokcsiszolókon, gyémánt polírozó tárcsák-tányérokkal csiszolva. Ezenkívül a munka elvégzéséhez magas készségekre van szükség.A MECHANIC Air SLIDER 45 sarokcsiszoló adapter kerámia csempe és porcelán 45 fokos szögben történő vágására szolgál!<br /> A tartozék könnyen felszerelhető egy normál sarokcsiszoló védőburkolatra.<br /> A skála segítségével a felni méretét a feladataihoz igazíthatja.<br /> A tartozék gyorsan eltávolítható normál vágásokhoz, és gyorsan visszaszerelhető ferde deszkákhoz.<br /> A láb alsó része műanyagból készült, amely biztosítja a könnyű csúszást bármilyen felületen, és kizárja az anyag karcolódását.A speciális szabadalmaztatott rögzítési rendszernek köszönhetően az AirSLIDER 45 a piacon lévő összes sarokcsiszoló modell 95%-ára illeszkedik.Ha Ön profi a kőlapok padlóra szerelésében, akkor tudja, hogy mennyire fontos a munkájából adódó esztétikus megjelenés. A vonalaknak párhuzamosaknak kell lenniük, az éleknek és a sarkoknak egybe kell esniük, nem haladhatják meg egymást. A klasszikus módszerek újakkal helyettesíthetők.  Például most már használhat egy speciálisan erre a célra létrehozott eszközt a kőlapok éleinek maszkírozására és összekapcsolására. Az ukrán gyártó tartozéka 125 mm-es flexre szerelhető, és tökéletes, 45 -os szögben elvezeti az élek metszését. Így a csempét vagy gránitot úgy szerelheti fel, hogy nem hagy helyet az éleknek, amelyek később gitttel kell kitölteni.<br />  <br />  Slider Mechanic cut 45, szinte bármilyen típusú 125 mm-es kis flexre felszerelhető. A szorítórendszer a piacon jelenleg kapható márkák 95%-ával kompatibilis. Ez annak köszönhető, hogy a flex védősapka méretei nagyrészt nemzetközi szabványok.Miután felszerelte a sarokcsiszolójára, a csúszka csúszópengéjét munkaigényének megfelelően állíthatja be. Közelebb vagy távolabb mozgathatod a gyémánttárcsától, a vágást közvetlenül a tányér felső szélétől vagy kicsit a széle alatt kezdheted.A csúszótalp az anyag felületén készíthető karcolás elleni védelemmel van ellátva.A 45 fokos szögben történő metszés meglehetősen bonyolult, és bizonyos szintű tapasztalatot igényel. De még a legjobb kézművesek sem tudnak tökéletes vonalat vágni a flexel. Ezt a kiegészítőt, amelyet ugyanaz a cég gyártott, mint a professzionális gyémántlemezeket, kifejezetten a kerámiával foglalkozók számára tervezték és kivitelezték.  Következő »
Raktáron van!
25 000 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Extra erős ferrit mágneses erő. 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk. Különböző külső és belső szögben történő rögzítéshez. Krómozott acél ház...<br /> <br /> Extra erős ferrit mágneses erő. <br /> <br /> 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk. <br /> <br /> Különböző külső és belső szögben történő rögzítéshez. <br /> <br /> Krómozott acél ház. <br /> <br /> A termék tulajdonságai: <br /> <br /> Mágnes típusa: Ferrit <br /> <br /> Forma: "L" alakú <br /> <br /> Szögek: 45°, 90°, 135° <br /> <br /> Méret: 92 x 92 x 14 mm <br /> <br /> Mágnes szakítószilárdság: 9 kg <br /> <br /> Súly: 150 g <br /> <br /> Krómozott, korróziómentes acél ház Mit rejt a termék doboza? <br /> <br /> 1x L alakú, ferrit, 9 kg szakítószilárdságú hegesztőmágnes <br /> <br /> Minden ezermesternek kötelező darab. <br /> <br /> Ez a termék erős ferrit mágnes, ami nagy szakítószilárdsággal (9 kg) lett tervezve. Kiválóan alkalmas bármilyen fém hegesztéséhez vagy szereléséhez. Használatakor a munkadarab stabil, biztos rögzítést kap, így egyedül, bármilyen külső segítség nélkül végezhető a munka. Legyen a munkálandó munkadarab bármilyen alakú vagy anyagú fém, a hegesztőmágnes magabiztosan tartja azt meg. A terméken található 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk. <br /> Következő »
Raktáron van!
1 850 Ft
A csomag tartalma:<br /> <br /> Csőfogó - 1,5"<br /> 45°-os pofávalVíz-, gáz csövek szereléséhez 45°-os "S" alakú fejjel rendelkező csőfogó. A menetes száron állítható a pofatávolság, így könnyen beállítható a szükséges nyitási méret. A Chrome Vanadium acél ötvözet extra erőssé és tartósság teszi a szerszámot.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 45°-os S alakú pofával<br /> Cr-Va acél pofa<br /> Festett nyél<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Pofa anyaga:<br /> Cr-Va acél<br /> <br /> <br /> Max. nyitási távolság:<br /> 8 cm<br /> <br /> <br /> Teljes méret:<br /> 42 cm<br /> <br /> <br /> Súly:<br /> 1410 g<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
7 490 Ft
Helló húsvét!
Megerősített 4-szeres szövetszálú, 5 mm falvastagságú szilikon/gumicső. 5-10 közötti bar nyomásnak, -50°C és +260°C hőmérsékletnek ellenáll. Ellenáll továbbá mindenféle olaj, zsír, és egyéb szennyeződésnek. Tökéletesen használható intercooler és szívó oldali csövezésre. Méretek:oldalanként: 100 mmátmérő: 45 mm Következő »
6 napos szállítással
-8%
6 600 Ft
6 090 Ft
Happet ikráztató háló. Egyszerű, könnyen rögzíthető ellető. Az elevenszülő hal az eredeti környezetben szülheti meg az ivadékokat anélkül, hogy azok veszélyeztetve lennének a többi hal által. A kicsik vígan elvannak benne addig, amíg felkészülnek az együttélésre a többi hallal. Nem kell az ivadékneveléshez külön akváriumot üzemeltetni, és az ivadékok a megfelelő vízkörnyezetben nevelkednek. Következő »
Raktáron van!
1 790 Ft
Teakfa bárszék karfa nélkül kültérre és beltérre egyaránt ideális.; Robosztus és stílusos kiegészítője lehet otthonának.; ; Méret: 125 x 45 x 45 cm; ; A Teak fa nagyon magas olajtartalommal rendelkezik természetből adódóan, ezáltal nincs vízfelvétele a fának, így nem vetemedik és nem korhad el. Mindemellett a teak rendkívül tömör szerkezetű keményfa, mely nagyon sima felületű, selymes tapintással bír. ; Nem szárad szét, ezáltal sohasem szálkásodik, anélkül hogy bármi féle kezelést igényelne. ; Ez az egyetlen fafajta, amit nem kell kezelni és így is a leghosszabb élettartamú anyag. ; Minden évszaknak ellenáll. Következő »
9 napos szállítással
73 960 Ft
FERLA – A magyar gyapjúszőnyegÖltöztesse fel Ön is otthonát páratlan szőnyegünkkel!Mitől olyan különlegesek a FERLA szőnyegek?Természetesek és kiváló minőségűek – 100% gyapjúfonalból készülnek Designer szőnyegek – Mintájukat Horváth Evelin textiltervező tervezte kizárólagosan számunkraKézzel szőtt egyedi darabok – Minden egyes szőnyeg kézzel szőve, nagy odafigyeléssel rendelésre készül elHazai gyártás  – sok évtizedes tapasztalattal és nagy szakértelemmel hazai üzemben készítjük szőnyegeinket a legkiválóbb alapanyagok felhasználásávalPuha & egyszerre strapabíró – Felületükre öröm rálépni, lágy, de ugyanakkor időtálló darabokMiért válassza Ön is a FERLA szőnyegeket? A gyapjú ősidők óta velünk élő, nemes alapanyag, mely napjainkban reneszánszát éli, jelenléte a térben természetközeli, meleg hangulatot idézFenntartható, hiszen élettartama nagyon hosszú, akár több nemzedéket is kiszolgálhatPadlófűtésnél is használható – A gyapjú természetes adottságainál fogva kiváló hőtartó, de ugyanakkor lélegző anyag.Szőnyegeink természetes textúrájánál és letisztult mintázatuknál fogva könnyen simulnak akár a skandináv stílusú, minimal, bohó, enteriőrökbe is.Tisztítás:<br /> A gyapjú természetes lanolinos bevonatának köszönhetően alapvetően taszítja a port és a koszt, de kiválóan porszívózható is. A rá cseppenő folyadék egy papírtörlő segítségével könnyen eltávolítható. Makacsabb szennyeződés esetén kevés szappanos, langyos vízzel tisztíthatjuk. Felülete igény szerint otthon is impregnálható.<br /> <br /> Mosógépben nem mosható, mert a gyapjú a víz és a hő hatására nemezelődik!<br /> <br /> Használat:<br /> Szőnyegeink kétoldalasak, ezért érdemes őket legalább évente kétszer megfordítani, hogy felületük egyforma mértékben nemesedjen.<br /> <br /> Ön most jelenleg a világszerte elérhető néhány száz minta közül az egyiket nézi. Egyedi méretben is kapható, akár cserélhetőek a színek is a mintában – kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal ez ügyben!<br /> <br /> A szőnyeget egyedileg Ön számára rendelés alapján készítjük el a kívánt méretben. A kézimunka és a fonal természetessége révén max. 5% eltérés lehet a szőnyeg mintájában és méretében egyaránt. A különböző méretű szőnyegeknél a minta arányai is eltérhetnek attól, amit a képen lát.  Következő »
4 hetes szállítással
270 000 Ft
Termékünk egy erős, nagy szakítószilárdsággal rendelkező hegesztőmágnes. Kiválóan alkalmazható bármilyen fém hegesztési, szerelési munkafolyamat során. Használatával stabilan, biztonságosan rögzíthetőek a munkadarabok és egyedül, külső segítség nélkül is elvégezheti a munkát. Alkalmas különböző formájú fémek külső és belső szögben történő rögzítésére. Ideális lehet fémszerkezetek szerelésénél és hegesztésénél is. A hegesztőmágnes jellemzői: Mágnes típusa: ferrit Forma: L alakú Szögek: 45°, 90°, 135° Méret: 92 x 92 x 14 mm Mágnes szakítószilárdság: 9 kg Súly: 150 g Krómozott, korróziómentes acél ház Különböző külső és belső szögben történő rögzítés Jelentősen lerövidíti a munkafolyamatok idejét 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Hegesztőmágnes - 45° - 90° - 135° - 9 kg<br /> <br /> Erős, nagy szakítószilárdsággal rendelkező hegesztőmágnes. Kiválóan használható bármilyen fém hegesztési, szerelési munkafolyamat során. Használatával stabilan, biztonságosan rögzíthetőek a munkadarabok és egyedül, külső segítség nélkül is elvégezheti a munkát. Alkalmas különböző formájú fémek külső és belső szögben történő rögzítésére. Ideális lehet fémszerkezetek szerelésénél és hegesztésénél is.<br /> <br /> <br /> <br /> Extra erős ferrit mágneses erő Strapabíró kivitel Jelentősen lerövidíti a munkafolyamatok idejét Különböző külső és belső szögben történő rögzítés Krómozott, korróziómentes acél ház 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk <br /> <br /> Mágnes típusa: Ferrit Forma: "L" alakú Szögek: 45°, 90°, 135° Méret: 92 x 92 x 14 mm Mágnes<br /> <br /> szakítószilárdság: 9 kg Súly: 150 g <br /> Következő »
4 napos szállítással
1 270 Ft
A csomag tartalma:<br /> <br /> Súrolókefe kicsi<br /> 155 / 45 mm<br /> <br /> Típus:<br /> fa / műszál<br /> <br /> <br /> Méret:<br /> 55 x 45 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
290 Ft
Hegesztőmágnes - 45° - 90° - 135° - 9 kg<br /> <br /> Erős, nagy szakítószilárdsággal rendelkező hegesztőmágnes. Kiválóan használható bármilyen fém hegesztési, szerelési munkafolyamat során. Használatával stabilan, biztonságosan rögzíthetőek a munkadarabok és egyedül, külső segítség nélkül is elvégezheti a munkát. Alkalmas különböző formájú fémek külső és belső szögben történő rögzítésére. Ideális lehet fémszerkezetek szerelésénél és hegesztésénél is.<br /> <br /> <br /> <br /> Extra erős mágneses erő Strapabíró kivitel Jelentősen lerövidíti a munkafolyamatok idejét Különböző külső és belső szögben történő rögzítés Krómozott, korróziómentes acél ház 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk <br /> <br /> Forma: "L" alakú Szögek: 45°, 90°, 135° Méret: 92 x 92 x 14 mm Mágnes<br /> <br /> szakítószilárdság: 9 kg Súly: 150 g <br /> Következő »
Raktáron van!
1 929 Ft
T szelemen toldó 160*98*45<br /> Következő »
Raktáron van!
740 Ft
A termék a leírásban szereplő panel elemekből áll!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Elemek színe és mennyisége: <br /> <br /> <br /> <br /> Melody 013 12,5×12,5 cm méretű műbőr falpanel: 39 darab<br /> Melody 013 12,5×25 cm méretű műbőr falpanel: 7 darab<br /> Melody 013 25×25 cm méretű műbőr falpanel: 5 darab<br /> Inter 18010 12,5×12,5 cm méretű műbőr falpanel: 5 darab<br /> Inter 18010 12,5×25 cm méretű műbőr falpanel: 3 darab<br /> Inter 18010 25×25 cm méretű műbőr falpanel: 3 darab<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Melyik helyiségekbe ajánljuk?<br /> <br /> <br /> hálószobába<br /> <br /> gyerekszobába<br /> <br /> <br /> nem csak otthonra, hanem hotelekbe, apartmanokba és olyan helyekre ahol dekoratív faldekorációt szeretnénk kialakítani, mely védi a falat és hő- és hangszigetel is. <br /> <br /> <br /> Felrakása:<br /> <br /> <br /> A felület legyen tiszta, száraz és pormentes. Kivitelezésük házilag is megoldható, nem szükséges hozzá szakember. A falpanelek rögzítése ragasztással történik. Minden esetben a bőrpanelek hátát kell a ragasztóval bevonni, a falat, vagy egyéb burkolandó felületet nem kell kenni. Nem kell a panel teljes hátsó felületét bevonni ragasztóval, elegendő pontszerű ragasztást alkalmazni. Figyeljünk arra, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. Ragasztás előtt győződjünk meg arról, hogy a burkolandó felület tiszta, sima és száraz. Amennyiben lehetséges távolítsuk el az esetleges kiállásokat, egyenetlenségeket.<br /> <br /> <br /> A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, illetve tapétára is. A paneleket nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára.Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényel.<br /> <br /> <br /> Ha a falpaneleket nem szeretnénk közvetlenül a falra ragasztani, mert később szeretnénk más helyre helyezni, illetve körben LED világítással szeretnénk kiegészíteni, akkor használjunk egy hordozót, mely lehetőleg egy natur (nem fényes) 18mm vastag bútorlap legyen. Erre a hordozóra a panelek szintén ragasztással, vagy hátulról fúrva tehetők fel. Magát a hordozót pedig vagy rejtett, süllyesztett akasztóval, vagy szélein, négy sarkán felfúrva tudjuk a falra rögzíteni. LED-es megoldás esetén ez a hordozó körben 2-2cm-el legyen kisebb, mint maga a falvédő mérete. Így lesz elég hely a LED csík felhelyezésére és megfelelően takarásban lesz.<br /> <br /> <br /> Ajánlott ragasztók: <br /> <br /> <br /> Festett falra vagy natúr bútorlapra (forgácslap), nedvszívó felületekre Soudal T-REX (piros)<br /> <br /> <br /> Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre Soudal T-REX Transzparens (kék)<br /> <br /> <br /> Felrakási útmutató: borpanel-felrakasi-utmutato.pdf<br /> <br /> <br /> A falvédő tisztítása:<br /> <br /> <br /> A falvédő tisztításához használhatunk száraz, vagy enyhén nedves törlőkendőt, kíméletes bőr- és bútorápoló szert. <br /> <br /> <br /> FONTOS!<br /> <br /> <br /> A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.<br /> <br /> <br /> - Felhívjuk a figyelmét, hogy a monitoron látható szín eltérhet a valóságtól! Lehetősége van postai úton ingyenes színmintát igényelni. Színmintánkat ide kattintva igényelhet: SZÍNMINTA <br /> <br /> <br /> Több, mint 100 különböző színű és mintázatú műbőrünk van, melyek 3 kategóriába vannak sorolva minőségük és beszerzési áruk alapján.<br /> <br /> <br /> A három árkategória elnevezése: Alap, Közép és Felső<br /> <br /> <br /> A standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%<br /> <br /> <br /> Ezzel kapcsolatos további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat! Email: [email protected]<br /> <br /> <br /> Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: [email protected]<br /> <br /> <br /> Nincs többé hideg fal! A KERMA falvédők megoldást nyújtanak a hideg falakra! A szivacsos műbőr falpanelekből álló falvédő nem csak dekoratív, de hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, valamint növelik a komfort érzetünket. Nagyon jól mutat például ágyvégként is, hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket, vagy egyéb falvédő megoldásokat. <br /> <br /> <br /> TIPP: Ragasztáskor a tubus végére ne rakjuk rá a kinyomó csőrt, mert a szűkebb lyukon sokkal nehezebb kinyomni a ragasztót.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Termék: KERMA műbőr falburkolat<br /> Méret: 200 x 75 cm (a teljes lefedett méret)<br /> Vastagság: 2cm (1cm faforgácslap + 1cm szivacs)<br /> Anyag: műbőr (textilbőr)<br /> Ajánlott ragasztó: Soudal T-rex és Soudal T-rex transzparens<br /> Négyzetméter igény: 1 db falvédő = 1,5 m2<br /> Minimum rendelés: 1 db<br /> Garancia: 1 év<br /> Következő »
Raktáron van!
64 229 Ft
Hüllők itatásához használható, színes, formázott tálka. Kialakítása miatt jól illeszkedik a terrárium környezetébe. Következő »
4 napos szállítással
2 090 Ft
Nankang AS-1 XL 165/45 R15 72V Típus: Nyári gumi Következő »
Raktáron van!
22 870 Ft
Nankang NS-20 XL 165/45 R16 74V Típus: Nyári gumi Következő »
Raktáron van!
26 195 Ft
Ez a térelválasztó megóvja privát szféráját, valamint használható a hálószoba, az étkező, a nappali stb. díszítésére is. Ez a szabadon álló, stílusos 3 paneles paraván dekorációként vagy térelválasztóként is használható. A hálószobában elkülönített, privát öltözőhelyet teremthet vele, vagy leválaszthat egy részt bármely helyiségből. Emellett ez a paraván erős császárfából és MDF-vázból készült, valamint tartós szövetborítást kapott. Használaton kívül a helytakarékosság érdekében egyszerűen összehajtható.Színe: krém és fehérAnyaga: császárfa, MDF, szövetMérete: 105 x 165 cm (Szé x Ma)Panel vastagsága: 1,6 cmÖsszeszerelést igényel: igen<br /> Következő »
5 napos szállítással
28 442 Ft
3 paneles krémszínű szövetparaván 105 x 165 cm<br /> <br /> Ez a térelválasztó megóvja privát szféráját, valamint használható a hálószoba, az étkező, a nappali stb. díszítésére is. Ez a szabadon álló, stílusos 3 paneles paraván dekorációként vagy térelválasztóként is használható. A hálószobában elkülönített, privát öltözőhelyet teremthet vele, vagy leválaszthat egy részt bármely helyiségből. Emellett ez a paraván erős császárfából és MDF-vázból készült, valamint tartós szövetborítást kapott. Használaton kívül a helytakarékosság érdekében egyszerűen összehajtható.Színe: krém és fehérAnyaga: császárfa, MDF, szövetMérete: 105 x 165 cm (Szé x Ma)Panel vastagsága: 1,6 cmÖsszeszerelést igényel: igen Következő »
10 napos szállítással
34 957 Ft
Ez a térelválasztó megóvja privát szféráját, valamint használható a hálószoba, az étkező, a nappali stb. díszítésére is. Ez a szabadon álló, stílusos 3 paneles paraván dekorációként vagy térelválasztóként is használható. A hálószobában elkülönített, privát öltözőhelyet teremthet vele, vagy leválaszthat egy részt bármely helyiségből. Emellett ez a paraván erős császárfából és MDF-vázból készült, valamint tartós szövetborítást kapott. Használaton kívül a helytakarékosság érdekében egyszerűen összehajtható.Színe: szürke és fehérAnyaga: császárfa, MDF, szövetMérete: 105 x 165 cm (Szé x Ma)Panel vastagsága: 1,6 cmÖsszeszerelést igényel: igen<br /> Következő »
5 napos szállítással
26 864 Ft
Fogantyú <br /> <br /> 2 komponensű szárral<br /> <br /> Hozzáférhetetlen helyen lévő alkatrészek megfogására és beállítására.<br /> <br /> Jellemzők: <br /> Precíziós heggyel, simára köszörült fogó pofákkal · Anyaga: speciális olajban edzett szerszámacél · Kétkomponensű markolat.<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> Alkalmazási terület (fogók): Elektronika- és finommechanika · Anyag: Szerszámacél · Anyagjellemző: Edzett,Polírozott · DIN szabvány: DIN ISO 9655 · Gyártói szám: 35 82 145 · Méret, hossz: 145 mm · Pofa forma: 45°-ban hajlított · Súly: 102 g · Termék típus: Lapos kerek csőrű fogó<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
18 831 Ft
Ez a térelválasztó megóvja privát szféráját, valamint használható a hálószoba, az étkező, a nappali stb. díszítésére is. Ez a szabadon álló, stílusos 3 paneles paraván dekorációként vagy térelválasztóként is használható. A hálószobában elkülönített, privát öltözőhelyet teremthet vele, vagy leválaszthat egy részt bármely helyiségből. Emellett ez a paraván erős császárfából és MDF-vázból készült, valamint tartós szövetborítást kapott. Használaton kívül a helytakarékosság érdekében egyszerűen összehajtható.Színe: krém és fehérAnyaga: császárfa, MDF, szövetMérete: 105 x 165 cm (Szé x Ma)Panel vastagsága: 1,6 cmÖsszeszerelést igényel: igen Következő »
4 napos szállítással
-27%
34 550 Ft
25 300 Ft
Szürke 3 paneles szövetparaván 105 x 165 cm<br /> <br /> Ez a térelválasztó megóvja privát szféráját, valamint használható a hálószoba, az étkező, a nappali stb. díszítésére is. Ez a szabadon álló, stílusos 3 paneles paraván dekorációként vagy térelválasztóként is használható. A hálószobában elkülönített, privát öltözőhelyet teremthet vele, vagy leválaszthat egy részt bármely helyiségből. Emellett ez a paraván erős császárfából és MDF-vázból készült, valamint tartós szövetborítást kapott. Használaton kívül a helytakarékosság érdekében egyszerűen összehajtható.Színe: szürke és fehérAnyaga: császárfa, MDF, szövetMérete: 105 x 165 cm (Szé x Ma)Panel vastagsága: 1,6 cmÖsszeszerelést igényel: igen Következő »
10 napos szállítással
33 137 Ft
40 Z 135-145 - GEDORE - Hook kulcs, DIN 1810 B forma, 135-145 mm<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> Anyag: Króm-vanádium acél · Csavarkulcs típus: Kampós kulcs · Kulcsszélesség: 135 mm,145 mm · Méret, hossz: 385 mm · További műszaki adatok: Tervezés a DIN 1810 B forma szerint <br /> A DIN 1816 szerinti keresztmetszetű anyákhoz <br /> GEDORE vanádium acél 31CrV3, mangán-foszfát <br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
27 000 Ft
Tűzőgép, nagyteljesítményű, 115 lap, RAPESCO "45", fekete<br /> <br /> - asztali nagyteljesítményű tűzőgép - műanyag test, fém szerkezet - elöltőltős, a nyomógomb benyomásával a tűzőgép kapocsadagolója előrecsúszik, így gyorsan és egyszerűen újratölthető - állítható papírvezető - feliratozható névtábla - lapkapacitás: 115 lap - tűzőkapocs: 923/8-15 - ajándék tűzőkapocs: nem - lapos tűzés: nem - tűzési mélység: 7-62 mm - állítható tűzési mélység: igen - csökkentett erőkifejtés: nem - beépített kapocskiszedő: nem - szegező funkció: nem - fűző funkció: nem - szín: fekete - méret: 330 mm x 75 mm x 180 mm - garancia: 5 év Következő »
Raktáron van!
12 659 Ft
Helló húsvét!
Hegesztőmágnes - 45° - 90° - 135° - max 34 kgErős, nagy szakítószilárdsággal rendelkező hegesztőmágnes. Kiválóan használható bármilyen fém hegesztési, szerelési munkafolyamat során. Használatával stabilan, biztonságosan rögzíthetőek a munkadarabok és egyedül, külső segítség nélkül is elvégezheti a munkát. Alkalmas különböző formájú fémek külső és belső szögben történő rögzítésére. Ideális lehet fémszerkezetek szerelésénél és hegesztésénél is.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Extra erős ferrit mágneses erő<br /> Strapabíró kivitel<br /> Jelentősen lerövidíti a munkafolyamatok idejét<br /> Különböző külső és belső szögben történő rögzítés<br /> Krómozott, korróziómentes acél ház<br /> 1 db 46 mm-es lyuk<br /> 5 db jelölőlyuk, akasztólyuk<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mágnes típusa:<br /> Ferrit<br /> <br /> <br /> Forma:<br /> Nyíl alakú<br /> <br /> <br /> Szögek:<br /> 45°, 90°, 135°<br /> <br /> <br /> Méret:<br /> 190 x 122 x 25 mm<br /> <br /> <br /> Mágnes<br /> szakítószilárdság:<br /> 34 kg<br /> <br /> <br /> Súly:<br /> 920 g<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
-6%
1 790 Ft
1 690 Ft
Párnahuzat Naturals Zöld (45 x 155 cm)<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Párnahuzat Naturals Zöld (45 x 155 cm) segít neked ebben.<br /> Szín: ZöldÖsszetétel: 100% PamutNem tartozék: TömésNyomtatott: Kiváló minőségű digitális nyomtatás, nagyon ellenáll a mosásnak.Kiváló minőségű festék, nagyon ellenáll a mosásnak.Méretei kb.: 45 x 155 cmMosási utasítások: Maximális mosási hőmérséklet 40 ºC. Azonnal mossuk és szárítsuk meg. Ne hagyja, hogy az anyagot ázni, vagy ne hagyja nedvesen a mosógép belsejében.Közepes, semleges mosószerrel mossa.Ne terhelje túl a mosógépetEz a ruhadarab természetes szálakból készült, magas hőmérsékleten kissé zsugorodhat.Rögzítés típusa: Bezárás nélkülAjánlott használat: ES Következő »
6 napos szállítással
5 590 Ft
Párnahuzat Naturals Zöld (45 x 155 cm)<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Párnahuzat Naturals Zöld (45 x 155 cm) segít neked ebben.<br /> Szín: ZöldÖsszetétel: 100% PamutNem tartozék: TömésNyomtatott: Kiváló minőségű digitális nyomtatás, nagyon ellenáll a mosásnak.Kiváló minőségű festék, nagyon ellenáll a mosásnak.Méretei kb.: 45 x 155 cmMosási utasítások: Maximális mosási hőmérséklet 40 ºC. Azonnal mossuk és szárítsuk meg. Ne hagyja, hogy az anyagot ázni, vagy ne hagyja nedvesen a mosógép belsejében.Közepes, semleges mosószerrel mossa.Ne terhelje túl a mosógépetEz a ruhadarab természetes szálakból készült, magas hőmérsékleten kissé zsugorodhat.Rögzítés típusa: Bezárás nélkülAjánlott használat: ES Következő »
6 napos szállítással
5 590 Ft
Párnahuzat Naturals Kék (45 x 155 cm)<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Párnahuzat Naturals Kék (45 x 155 cm) segít neked ebben.<br /> Szín: KékÖsszetétel: 100% PamutNem tartozék: TömésNyomtatott: Kiváló minőségű digitális nyomtatás, nagyon ellenáll a mosásnak.Kiváló minőségű festék, nagyon ellenáll a mosásnak.Méretei kb.: 45 x 155 cmMosási utasítások: Maximális mosási hőmérséklet 40 ºC. Azonnal mossuk és szárítsuk meg. Ne hagyja, hogy az anyagot ázni, vagy ne hagyja nedvesen a mosógép belsejében.Közepes, semleges mosószerrel mossa.Ne terhelje túl a mosógépetEz a ruhadarab természetes szálakból készült, magas hőmérsékleten kissé zsugorodhat.Rögzítés típusa: Bezárás nélkülAjánlott használat: ES Következő »
6 napos szállítással
5 590 Ft
Párnahuzat Naturals Fehér (45 x 155 cm)<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Párnahuzat Naturals Fehér (45 x 155 cm) segít neked ebben.<br /> Szín: FehérÖsszetétel: 100% PamutNem tartozék: TömésNyomtatott: Kiváló minőségű digitális nyomtatás, nagyon ellenáll a mosásnak.Kiváló minőségű festék, nagyon ellenáll a mosásnak.Méretei kb.: 45 x 155 cmMosási utasítások: Maximális mosási hőmérséklet 40 ºC. Azonnal mossuk és szárítsuk meg. Ne hagyja, hogy az anyagot ázni, vagy ne hagyja nedvesen a mosógép belsejében.Közepes, semleges mosószerrel mossa.Ne terhelje túl a mosógépetEz a ruhadarab természetes szálakból készült, magas hőmérsékleten kissé zsugorodhat.Rögzítés típusa: Bezárás nélkülAjánlott használat: ES Következő »
6 napos szállítással
5 590 Ft