16493/8

- 10 000 db
A Professional Aroma Grinder egyenletesebb őrlést ér el, 12,2%-kal fokozva a kávé aromáját, míg az innovatív finomhab technológia gyönyörűen könnyű tejhabot hoz létre a tejjel készült trendkülönlegességekhez. A két csésze funkciónak köszönhetően az ENA 8 mostantól két feketekávékülönlegességet is készíthet egyszerre. A zseniális tejrendszer tisztító funkciója garantálja a TÜV-tanúsítvánnyal rendelkező higiéniát, amely hozzájárul a folyamatosan tökéletes eredményhez. A könnyen használható érintőképernyős kijelzőnek és az intuitív kezelésnek köszönhetően 15 különlegesség van a keze ügyében. A tejrendszer tisztítási funkciója egy gombnyomással elindítható, így mindenkor biztosítva van a TÜV által tanúsított higiénia. Kávéfőzőjét okostelefonjáról is kényelmesen kezelheti, mert a WiFi technológiának köszönhetően az ENA 8 a J.O.E.®-vel is kompatibilis. A mindössze 27,1 x 32,3 x 44,5 cm méretű legkisebb kávéfőzőnk bárhol elfér – a teljesítmény csökkenése nélkül. Bár kompakt formátumban érkezik, az ENA 8 megtestesíti a JURA egyedülálló minőségét mind a kávé, mind a dizájn tekintetében. A minimalista dizájn letisztult vonalakkal, kiváló minőségű anyagokkal és elegáns díszítésekkel, mint például a krómozott csészetálca és a kristálytiszta gyémánt megjelenésű víztartály tökéletes azok számára, akik egyaránt értékelik a jó ízt és a jó kávét. Következő »
5 napos szállítással
533 600 Ft
A Morakniv Bushcraft Forest green 12493 egy szilárd kültéri kés, amely Sandvik 12C27 rozsdamentes acél pengével , kényelmes profilozott fogantyúval és kapoccsal ellátott polimer tokkal van felszerelve.<br /> <br /> Eszköz a terepi munkához<br /> Bushcraft A Bushcraft Forest egy rögzített pengével ( rejtett csappal) ellátott, 2,5 mm vastag és 109 mm hosszú tábori kés , amely lehetővé teszi a legtöbb feladat elvégzését, amelyekkel kirándulás, horgászat vagy kempingezés során szembesülhetünk.<br /> <br /> Svéd rozsdamentes acél<br /> A kés feje az értékes Sandvik 12C27 acélból készül , amely a folyékony nitrogén -80 ° C hőmérsékleten történő edzésének köszönhetően a Rockwell skálán 57-58 HRC keménységet ér el .<br /> <br /> A svéd rozsdamentes acélt alacsony szennyezettség, magas korrózióállóság és sima vágás jellemzi. A keményfémek finom szerkezetének köszönhetően a penge agresszív, sima vágást és jó élességet biztosít .<br /> <br /> A szénacéltól eltérően a rozsdamentes acél gyakorlatilag karbantartást nem igényel. Kivéve a száraz törlést mosás után a nedves környezetben történő használat után.<br /> <br /> Pontos vágás<br /> A kés módosított skandináv vágást használ , amelyet a penge közepétől leeresztenek. Ennek eredményeként a vágó élnek két vágási zónája van: a kemény és precíz munka érdekében. A penge félúton kúpos, erős és éles csúcsot hoz létre , jó vágással.<br /> <br /> A penge lapos hátuljának éles éle van , amelyet a kovakővel való használatra terveztek.<br /> <br /> Kényelmes fogantyú<br /> A kés nyele puha TPE gumiból készült , csúszásmentes textúrával. A markolat anatómiai kialakítású, külön ujjvágással és egy kis kereszttel, hogy megakadályozza a kéz csúszását a pengére.<br /> <br /> Biztonságos kezelés<br /> A Morakniv Bushcraft Forest szállításához kapunk egy nyitott szerkezetű polimer tokot. A levehető klip lehetővé teszi, hogy a kést az övnél hordozza, vagy hevederekkel ellátott hátizsákhoz vagy táskához rögzítse.<br /> MŰSZAKI ADATOK<br /> Alapinformációk<br /> Penge profil Clip pont<br /> Acél keménység [HRC] 57-58<br /> Kés típus penge állandó - rejtett tang<br /> Acél típus rozsdamentes acél - Sandvik 12C27 <br /> További adatok<br /> Burkolóanyag gumi<br /> Tok anyaga Műanyag<br /> Korrozióállóság magas<br /> Tompa ellenállás igen<br /> Tok van<br /> Kivágás típusa lapos skandináv <br /> Alkalmazás (rendeltetésszerű használat)<br /> vadászat,<br /> túlélés,<br /> turisztikai<br /> Méretek<br /> Teljes hossz [mm] 230<br /> Penge hossza [mm] 109.<br /> Penge vastagsága [mm] 2.5<br /> Súly [g] 152<br /> Beleértve<br /> Kés készlet alkatrészei Tok Következő »
9 napos szállítással
17 123 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
A Sound Science Metallic LED Bluetooth® hangszóró egy rendkívül sokoldalú kis vezeték nélküli hangszóró, amely bárhová is megy, követni tudja a bulit. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy akár 10 m távolságból is csatlakozzon okostelefonokhoz, táblagépekhez, laptopokhoz és más eszközökhöz. Az 52 mm-es neodímium meghajtók dübörgő basszust és kiváló minőségű hangot pumpálnak ki. Kompakt méretének köszönhetően könnyen elfér egy táskában vagy hátizsákban. Ami még jobb, hogy nem kell Bluetooth-on keresztül csatlakoztatni ahhoz, hogy élvezhesse a zenét. Csatlakoztasson egy Micro-SD memóriakártyát a hátlapjába, és a beépített MP3-lejátszó segítségével rockoljon. Vagy csatlakoztathat egy 3,5 mm-es sztereó kábelt (a tartozék) a hangeszközéhez, majd a másik végét a hangszóró hátoldalán található audiocsatlakozóba dughatja a vezetékes hanglejátszáshoz. Ha ezek a menő funkciók nem lennének elégségesek, az FM üzemmóddal internetkapcsolat nélkül is hallgathat rádiót.<br /> <br /> Nagy kapacitású akkumulátor a hosszabb, akár 6 órás használathozBeépített mikrofon és vezérlőelemek a hívásokhoz és a zenéhezFM rádió üzemmódMicroSD-kártya foglalat az MP3 lejátszáshoz3,5 mm-es audiocsatlakozás vezetékes használathoz a mellékelt 2 az 1-ben adapterkábellelAkusztikailag optimalizált alumínium házFejlett, precíziósan kiegyensúlyozott 52 mm-es meghajtók a kiváló minőségű hangzás érdekébenKompakt és könnyű kialakítás, ideális utazáshozKét az egyben USB-A/3,5 mm-es audió Micro-USB kábel a tartozékban Következő »
5 napos szállítással
6 880 Ft
A díszdobozt két kinézetben készítjük. Az egyik díszdoboz kívül fekete, az oldalán arany csíkkal. A másik kívül fekete és fehér színű. Mindkét típusnál a belső rész bordó szatén. Kézzel készült doboz, melyben 1 db 16423 cikkszámú termék fér el. A doboz önmagában nem vásárolható, csak a kristálytermékhez választható! Rendelés esetén, a raktáron az adott időpontban megtalálható típus kerül kiszállításra.<br /> Következő »
5 napos szállítással
6 792 Ft
Pink Mirror úszószemüveg Bestway 21066<br /> Látogassa meg üzletünket, ahol a kényelem és a védelem új szintjét fedezheti fel tükrös úszószemüvegünkkel! Tökéletesek 14 év felettiek számára, és számos előnnyel rendelkeznek.<br /> A szemüveg tükrös, ütésálló polikarbonát lencsékkel rendelkezik, UV- és páramentesítő bevonattal, teljes szemvédelmet biztosítva úszás közben. Puha, kényelmes szilikon szemkagylójuk biztonságosan illeszkedik az archoz, hatékonyan megakadályozva a víz bejutását.<br /> Ezenkívül a kényelmes orrhíd és a gyorsan állítható szilikon fejpánt garantálja az egyéni, kényelmes illeszkedést. Szemüvegeink latex- és PVC-mentes anyagokból készülnek, így biztonságosak a bőr számára.<br /> A csomagolás mérete 21 cm x 8,5 cm x 3,5 cm, így praktikus tárolásra és uszodába vagy strandra vitelre is alkalmas.<br /> A legmagasabb minőséget és kényelmet kínáljuk úszás közben. Ajándékozzon luxust és élvezetet tükrös úszószemüvegünkkel! Élvezze a szabadságot és a kényelmet a vízben egyedi szemüvegünk kiválasztásával!<br /> A csomag mérete:<br /> 21 cm x 8,5 cm x 3,5 cm Következő »
7 napos szállítással
5 300 Ft
Hama képkeret keskeny félkör alakú profillalÜveg típusa: Reflex Szalagprofil/szélesség:9 mmSzalagprofil/magasság: kb. 17 mmMax passepartout vastagság: 1,7 mmAkasztó  eszközTéglalap alakú Következő »
5 napos szállítással
4 910 Ft
10493 Pozidriv csavarhúzó PZ3x150mm, CV-insert<br /> <br /> 10493 Pozidriv PZ3x150mm csavarhúzó, CV sündisznó <br /> <br /> Hedgehog laposfejű csavarhúzó Króm-vanádium acélból készült bitek , edzett Csúszásmentes markolat gumibetétekkel Mágneses tüskevégek Következő »
10 napos szállítással
3 690 Ft
Windows kompatibilis Vezetékes kapcsolat Ergonomikus kialakítás <br /> <br /> Vezetékes optikai egér / Ezüst-fekete A vezetékes egerek előnye, hogy nem kell bajlódni az elemek cseréjével vagy akkumulátorának feltöltésével, hiszen soha nem fordul elő vele, hogy váratlanul lemerül. Ezt a két gombos, görgős egér USB porton keresztül csatlakozik asztali gépedhez vagy laptopodhoz. A Windows operációs rendszerekkel kompatibilis egér csatlakoztatása nagyon egyszerű, a gép automatikusan felismeri, és már kezdődhet is a munka. Fontosabb tulajdonságok: 55g 2 gomb+görgő USB porton, vezetékkel csatlakozik Következő »
Raktáron van!
1 499 Ft
Körömlakk készlet Körömcsillámos szárító matricák<br /> Megoldás minden olyan anyukának, akinek a lánya viszi a kozmetikumokat és főleg a körömlakkot – saját manikűrkészletet. Változatossá teszi a játékot, lehetővé teszi számára, hogy kozmetikus vagy körmös stylist szakmát játsszon. Talán ez a szakma érdekelni fogja? Két tulajdonság biztosan fejlődik gyermekében: a kreativitás és a képzelőerő.<br /> Hogyan kell használni ezeket a fényezőket és egyéb kütyüket?<br /> Miután a köröm hosszát és formáját kiegyenlítette a rombusz alakú reszelővel, vigye fel a választott színt a körmökre. A következő lépés az, hogy a fogantyút egy speciális, körmökhöz tervezett szárítóba helyezzük. A fogantyú behelyezése után a lámpa ugyanúgy világít, mint az igazi megfelelője. A kész manikűr fenomenális és eredeti lesz! A körömlakkokkal kifested a körmeidet, természetesen díszítheted is. Az ezüst és rózsaszín csillogás varázslatossá teszi a körmeit, a matricák pedig díszítik őket, így kialakíthatja saját stílusát.<br /> Nem kell aggódnia a játék utáni rendrakás miatt. A készlet tartalmaz egy alátétet, amelyen minden elem megtalálja a helyét.<br /> Gyönyörű lányod biztonságosan és korának megfelelő módon tud majd gondoskodni körmei szép megjelenéséről. A készletben található körömlakkok egészséges, ártalmatlan és nem mérgező anyagokból készülnek, így nem tesznek kárt a lányok körmében.<br /> A készlet tartalma:<br /> - körömszárító<br /> - 2 lakkszín: zöld, rózsaszín, sárga<br /> - csillogó ujjleválasztó - rózsaszín és zöld<br /> - fájl<br /> - két csillámos ezüst és rózsaszín<br /> - matricák különböző kivitelben<br />  <br /> A szárító méretei:<br /> 10 cm x 10 cm x 6 cm<br /> Csomag méretei:<br /> 32 cm x 22 cm x 15 cm<br /> 2 x 1,5 V AA elemmel működik. 5 év feletti gyermekek számára. EN71 szabványnak megfelelő játék. Következő »
7 napos szállítással
8 170 Ft
Termék tulajdonságai:15x25cm / 1 mm MűanyaglemezÖntapadós: 80 mikron vastag, fényes felületű, PVC fóliára, digitális nyomtatással készülnek a feliratok, melyek UV, víz és időjárás állók. A felragasztás száraz, por és zsírmentes felületre történjen.1-3 mm műanyaglemez: Kemény PVC lemez, melyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra.- 1mm vastagság beltéri felhasználásra ajánlott.- 3mm vastagság kültéri felhasználásra is alkalmas. Következő »
Raktáron van!
2 905 Ft
<br /> <br /> Diamond Glass 2.5D Fullcover <br /> <br /> A széleken lekerekített, edzett gyémántüveg, különleges, könnyen tisztítható oleophobic felülettel. <br /> <br /> Teszt győztes: a német Connect magazin védőüveg tesztjének győztese (2014/12). <br /> A japán gyártmányú, edzett gyémánt védőüveg a legmagasabb szintű karcolás elleni védelemmel rendelkezik (9H).<br /> Megóvja kijelzőjét az esetleges sérülésektől, ütésektől, kosztól és egyéb szennyeződésektől is.<br /> Az üveg a kijelző felületére tökéletesen illeszkedik, a lézeres vágásnak köszönhetően.<br /> Az ujjaknak könnyű használatot biztosító gyémántüvegről könnyedén eltávolíthatóak a használatból eredő zsíros szennyeződések. <br /> Az érintőkijelző érzékenységét az üveg nem befolyásolja. <br /> Egyszerűen és buborékmentesen felhelyezhető, eltávolítás után sem hagy nyomot. <br /> <br /> <br /> sérülések elleni védelem <br /> <br /> karcolások elleni védelem - 9H <br /> <br /> Egyszerűen és precízen felhelyezhető a csomagolásban található EasyApp KIT segítségével.<br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> - 1 db Diamond Glass 2.5D Fullcover fólia<br /> <br /> <br /> HASZNOS INFORMÁCIÓK ÜVEGFÓLIA FELHELYEZÉSÉHEZ <br /> <br /> - Felhelyezés előtt használjuk a nedves törlőkendőt, zsírtalanítsuk vele a felületet, eltávolítva minden szennyeződést, ügyelve arra, hogy por vagy szösz ne kerüljön a kijelzőre.<br /> <br /> - Ezt követően töröljük szárazra a kijelzőt, ügyelve arra hogy por vagy szösz, újjlenyomat ne kerüljön rá. - Óvatosan húzzuk le róla az 1-es számmal jelölt fóliaréteget, ezt ki is dobhatjuk. A továbbiakban nem lesz rá szükségünk. <br /> <br /> - Fogjuk meg az üveget mindkét kezünkkel a négy sarkánál és felülről pontosan illesszük a készülékre. - Véletlen se fogjuk meg ezt a \"tapadós\" felületet, figyeljünk arra hogy a hangszóró vagy gombok kivágása a megfelelő helyre essen, illetve az oldalaknál párhuzamosan fussanak. <br /> <br /> - Óvatosan engedjük rá a készülékre. <br /> <br /> - Ha pontosan sikerült ráilleszteni, akkor nyomjuk meg az üveget enyhén, egy újjal a középen felülről, amely középről indulva szétterül és rátapad a kijelzőre. <br /> <br /> - Az esetleges légbuborékok ( feltéve ha nem porszem vagy szösz van alatta ) 1-2 napon belül felszívódnak.<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
-30%
644 Ft
451 Ft
Tulajdonságok:Bizonyára már jól ismered A három kismalac tanulságos történetét, melyben a malacok egy gonosz nagy farkastól rettegnek, mert az meg akarja enni őket, és mind a hárman építenek egy házad, de csak az egyiküknek volt annyi sütnivalója, hogy olyan házat építsen, ami ellenáll a farkas iszonyatos erejének. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Részletgazdagon kidolgozott játékfigura Kézzel festett Minőségi, rugalmas alapanyag Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes.<br /> <br /> Tulajdonságok:Bizonyára már jól ismered A három kismalac tanulságos történetét, melyben a malacok egy gonosz nagy farkastól rettegnek, mert az meg akarja enni őket, és mind a hárman építenek egy házad, de csak az egyiküknek volt annyi sütnivalója, hogy olyan házat építsen, ami ellenáll a farkas iszonyatos erejének. A Bullyland figurái a részletgazdag kidolgozásnak és a kézzel történő festésnek köszönhetően csodálatos módon kelnek életre a legkedveltebb mesefilmek és sorozatok legnépszerűbb szereplői. Részletgazdagon kidolgozott játékfigura Kézzel festett Minőségi, rugalmas alapanyag Biztonságos, PVC mentes Mérete: kb 8 cm A Bullyland minden egyes játékfigurája egy, a gyártó által fejlesztett egyedi, minőségi műanyagból készül, mely PVC és phthalát mentes. Következő »
Raktáron van!
2 406 Ft
Tulajdonságok:<br /> <br /> Lencsevédő csiptető Következő »
Raktáron van!
3 280 Ft
Elegáns kialakítás és robusztus felépítés a kényelmes és alacsony zajszint érdekében6 gombos egér görgővel és 5 V DC USB csatlakozással, felbontások: 800-1200-1600-2400 DPIPiros érzékelő lámpa, érzékelő: 28+ in/sEgér ≤ 30 mA, görgő: 100 000 ciklus, 85 ±10 gQWERTZ billentyűzet német kiosztással (105 billentyű) és USB csatlakozással (1,5 m)Billentyűzet: 25 mA (üzemben), 8 000 000 ciklus, 436 ±10 gKompatibilis a Windows 2000/XP/ME/VISTA/7/8/10 rendszerrel Következő »
5 napos szállítással
8 610 Ft
Smart STRIP SMART SET a fény színének (RGB) megváltoztatásának lehetőségével, a fény színhőmérsékletének (CCT) változtatásának lehetőségével, fényerő-szabályozás lehetőségével (DIMM) és távoli üzembe helyezéssel és vezérléssel az alkalmazáson keresztül. mobil eszköz. A CCT funkció lehetővé teszi a fény színhőmérsékletének módosítását (3000-6000K). Következő »
7 napos szállítással
11 470 Ft
Fából készült hajó gyűjthető csónak vitorlás hajó  <br />  <br /> A JS Elcano hajómodell lenyűgöző fehér és sötétkék hajótesttel rendelkezik, amely a szerkezet fő része. Formája és kidolgozása a vitorlás hajókra jellemző elegáns megjelenést kölcsönöz neki. A hajótest oldalain kis kabinablakok láthatók, ami valósághűséget és bájt ad a modellnek. Ezek az ablakok arra utalnak, hogy a hajó belseje jól renderelt. A hajó orrában egy hatalmas vitorla található, amely ennek a modellnek az egyik fő eleme. A vitorla finom anyagból készült, amely egy igazi vitorla hű mása lehet.<br /> A hajóorr oldalain láncos horgonyok láthatók, amelyek tengeri vitorlás hajó jellegzetes megjelenését adják.<br /> Fehér mentőcsónakok vannak a hajó fedélzetén, közvetlenül a navigációs kabin mellett. Ezek a részletek hitelességet adnak, és a tengeri biztonság iránti aggodalmat jeleznek.<br /> Az egész hajót hatalmas, tornyos vitorlák díszítik, amelyek fenséges megjelenést kölcsönöznek neki. Ezek a magasztos vitorlák fémjelzik a vitorlás hajókat.<br /> A hajómodell tömör fa alapon áll, ami stabilitást és esztétikát ad az egész kompozíciónak.<br />  <br /> A JS Elcano egy igazi műalkotás, amely nemcsak esztétikájával nyűgöz le, hanem a történelmi vitorlás hajók és a tengeri utazások előtt is tiszteleg. Tökéletes a vitrinben való bemutatásra vagy dekorációként a lakótérben, emlékeztetve a hajózás lenyűgöző világára.<br />  <br /> A hajó méretei:<br /> 55 cm x 10 cm x 45 cm <br />  <br /> A csomag mérete:<br /> 46 cm x 47 cm x 11 cm <br />  <br />  A hajó CE minősítéssel rendelkezik . A modell 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült  . Következő »
7 napos szállítással
20 330 Ft
Nagy teljesítményű SuperSpeed USB és kártyaolvasó/író egy multiport hubbanA Manhattan 3 portos USB 3.0 Type-A hub kártyaolvasóval lehetővé teszi, hogy több USB-eszközt adjon hozzá laptopjához/asztali számítógépéhez, és hozzáférjen a memóriakártyákhoz. Több csatlakozást hozhat létre SuperSpeed USB 3.0 eszközök, például billentyűzet, egér, okostelefon, táblagép, tárolóeszköz, webkamera stb. számára, és a kártyaolvasó/író segítségével digitális tartalmakat kezelhet. Visszafelé kompatibilis a korábbi USB-verziókkal, így szinte bármilyen eszközzel rendelkezhet. A Plug-and-play, a hot-swap képességek, a Windows és Mac kompatibilitás és az akár 5 Gbps adatátviteli sebesség segítségével a Manhattan 3 portos USB 3.0 Hub kártyaolvasóval számos, kevésbé alkalmas hubot egyetlen USB-megoldássá konszolidál.<br /> <br /> <br /> Csatlakoztathatóság, amit magával vihetEnnek a hubnak a tartós tokja, kompakt mérete és busztápellátási képessége nagyobb hordozhatóságot jelent az Ön számára, amikor útra kell kelni. Mivel nincs szükség tápegységre ahhoz, hogy eszközei működjenek, olyan gyorsan útra kelhet, amilyen gyorsan csak ki kell húznia a hubot a tápegységet a feljebb lévő eszközből, le kell választania a perifériákat, és a szükséges eszközöket be kell csúsztatnia a laptop táskájába. Ezt a hubot úgy tervezték, hogy mobil maradjon, így a munkában és a szórakozásban is készen áll a sikerre.<br /> <br /> Három SuperSpeed (USB 3.2 Gen 1) USB-A portot és egy kártyaolvasót ad hozzá USB-A eszközéhez.Kompatibilis a Secure Digital (SD), Micro Secure Digital (MicroSD), MultiMediaCard (MMC) és Memory Stick kártyákkal; támogatja az automatikus kártyaérzékelést.Akár 5 Gbps adatátviteli sebességet is támogatVisszafelé kompatibilis az összes USB 2.0 és 1.1 eszközzelBuszüzemű - nincs szükség külső tápegységreTartalmaz egy LED-es tápellátásjelzőtPlug-and-Play telepítés; üzem közbeni cserélhetőségWindows és Mac kompatibilis Következő »
5 napos szállítással
8 280 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> - modell kódja: 82842-21918<br /> <br /> - Szín: szürke<br /> <br /> - Felsőrész: szintetikus<br /> <br /> - Bélés: szintetikus<br /> <br /> - Talp: szintetikus<br /> <br /> - Vízállóság: nem<br /> <br /> A 35 és 36-os, ill. a 41 és 42-es papucsok közös méretezésűek: 35/36, ill.41/42<br /> <br /> A szokásosnál egy mérettel nagyobb terméket ajánlott választani!<br /> <br /> A centiméterben megadott méretek a gyártói méretek szerint lettek átváltva. Webáruházunk nem garantálja a méretek pontosságát.<br /> <br /> <br /> <br /> <br />  Mérettáblázat 36 - 41<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> EUROPE<br /> 35/36<br /> 37<br /> 38<br /> 39<br /> 40<br /> 41/42<br /> <br /> <br /> (cm)<br /> 23<br /> 24<br /> 24,6<br /> 25.5<br /> 26,6<br /> 27,2<br /> <br /> <br /> <br /> <br />   Következő »
Raktáron van!
7 990 Ft
Leírás <br /> Ez a vezeték nélküli Delock egér a kompakt USB-vevoegységen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. Szállítás közben az egér alján lévo rekeszbe helyezheto. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia maximum 10 méteres muködési tartományt biztosít. Három állítható DPI-szint áll rendelkezésres, amelyekkel beállíthatja az egér érzékenységét....<br /> <br /> Leírás <br /> Ez a vezeték nélküli Delock egér a kompakt USB-vevoegységen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez. Szállítás közben az egér alján lévo rekeszbe helyezheto. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia maximum 10 méteres muködési tartományt biztosít. Három állítható DPI-szint áll rendelkezésres, amelyekkel beállíthatja az egér érzékenységét. <br /> <br /> Muszaki adatok <br /> Csatlakozó: 1 x USB 2.0 A-típusú dugó<br /> Kompakt nano USB-vevoegység<br /> Jobbkezesek számára<br /> 3 energiatakarékos mód<br /> 4 szabványos gomb, 1 görgetokerék és 1 DPI gomb<br /> Érzékenység: 1000 / 1200 / 1600 dpi<br /> Sávszélesség: 2,4 GHz; muködési tartomány: max. 10 m<br /> Muködési homérséklet: -5 C ~ 40 C<br /> Üzemi páratartalom: 20 ~ 90 %<br /> Jelenlegi fogyasztás: max. 12 mA<br /> Plug & Play<br /> Elem: 1 x AA (a csomag tartozéka)<br /> Méretek (H x Sz x M):<br /> Egér: kb. 105,2 x 72,9 x 35,8 mm<br /> USB-vevoegység: kb. 19 x 14,5 x 6,5 mm<br /> Súly:<br /> Egér (elemmel együtt): kb. 75 g<br /> USB-vevoegység: kb. 2 g<br /> Szín: fekete / piros <br /> <br /> Rendszerkövetelmények <br /> Windows 7/7-64/8.1/8.1-64/10/10-64, Linux ex Kernel 4.x.x, Mac ex OS 10.9, 10.12<br /> PC vagy notebook számítógép szabad USB A-típusú-csatlakozóval <br /> <br /> A csomag tartalma <br /> Egér<br /> USB-vevoegység<br /> 1 x AA elem <br /> <br /> Csomag <br /> Retail Box<br /> Gyártó: Delock<br /> Szélesség cm: 10<br /> Hosszúság cm: 15,5<br /> Magasság cm: 4,5 Következő »
4 napos szállítással
5 620 Ft
Csillagos kivitelű luxus Dandy kefe hosszú szőrű<br /> egy csomagban 6 darab Következő »
9 napos szállítással
18 728 Ft
Építőipari jármű távvezérelt kotrógép RC 14 Channels Yellow 1:14<br /> Üdvözöljük az építőipar lenyűgöző világában az 1:14 távirányítós RC exkavátorral. Ez a lenyűgöző építőipari jármű intenzív sárga, szürke és ezüst színekkel bevezeti kicsikét az építkezés izgalmas világába. A 30 cm x 13 cm x 20 cm méretű kotrógép nem csak játék – ez egy interaktív élmény, amely serkenti a képzeletet és fejleszti a készségeket.<br /> A fejlett, sárga 2,4 GHz-es távirányító (16 cm x 10 cm x 6 cm) pontos vezérlést tesz lehetővé a jármű mozgása felett: előre, hátra, balra, jobbra, valamint a kabin 680 fokos elforgatására. A kanál emelésének és süllyesztésének funkciói valósághűbbé teszik, és a gyermek igazi kotrógép-kezelőnek érzi magát.<br /> Bővítse az élményt további távirányítós funkciókkal: valósághű kürt, fények, zene és gőzhatás, amelyek a szórakozás minden pillanatát rendkívülivé teszik. A gőzhatás aktiválásához töltse fel vízzel a tartályt a kotrógépben. A készletben minden szükséges: lánctalpas kotrógép, távirányító, 3,7V 1800MAh akkumulátor, USB kábel az akkumulátor töltéséhez, kulacs, díszkő és csavarhúzó.<br /> Az akkumulátor töltési ideje 3-4 óra. A távirányító 2 db 1,5 V-os AA elemmel működik (nem tartozék). A csomag méretei: 40 cm x 30 cm x 15 cm. A teljes készlet kiváló minőségű műanyagból készült alumíniummal kombinálva, amely biztosítja a termék hosszabb használhatóságát.<br /> Ez az interaktív RC kotrógép nem csak egy jármű, hanem egy portál a kreatív és fejlesztő szórakozáshoz. Tedd kosárba, nyisd ki az ajtót az építőipari kalandok világába, és adj felejthetetlen élményt gyermekednek.<br /> Elemek beállítása:<br /> - kotrógép 1:14<br /> - távoli<br /> - akkumulátor töltővel<br /> - csavarhúzó<br /> - kő<br /> - kézikönyv<br /> Kotrógép méretei:<br /> 30 cm x 13 cm x 20 cm<br /> A csomag mérete:<br /> 40cm x 30cm x 15cm<br /> Megfelel az EN71 szabványnak és a CE minősítésnek. 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült. Következő »
7 napos szállítással
15 830 Ft
Rögzíthető ipari csatlakozó dugvilla 4P 16A IP44 SEZ IPN 1643<br /> Következő »
4 napos szállítással
2 601 Ft
Luxus Dandy hosszúszőrű kefe fríz mintával , puha kivitelben.<br /> egy csomagban 6 darab Következő »
9 napos szállítással
18 728 Ft
Luxus dandy hosszúszőrű kefe, holland formatervezéssel. Puha kivitelezés.<br /> 6 darab egy csomagban Következő »
9 napos szállítással
18 728 Ft
Terepjáró autó akkumulátorral működő súrlódó meghajtó fém sárga 1:32<br /> Webáruházunkban bemutatunk egy piros terepjárót, lenyűgöző 14 cm x 8 cm x 6 cm méretekkel. Fémből készült, szilárd felépítésű jármű, amely garantálja az erőt és a tartósságot, tökéletes bármilyen terepjáró kalandhoz.<br /> Ez a terepjáró számos csodálatos tulajdonsággal rendelkezik. A nyitható ajtók és motorháztető lehetővé teszik a jármű belsejének közelebbi betekintését, a gumiabroncsok pedig kiváló tapadást biztosítanak, lehetővé téve a különféle terepen való leküzdést. Az autót súrlódó hajtás hajtja, ami azt jelenti, hogy csak vissza kell húznia, majd el kell engednie, hogy élvezze a dinamikus vezetést.<br /> Ezenkívül ez az autó akkumulátorokkal van felszerelve (3 x 1,5 V AG13 - mellékelve), amelyek a lámpákat és a hangokat egy igazi terepjáróra jellemző módon világítják meg, amikor a jármű fel van töltve, ami hitelesebbé és még szórakoztatóbbá teszi a játékot. . Az 1:32-es méretarány lehetővé teszi a részletek pontos reprodukálását, így az autó nem csak játék, hanem gyűjtői tárgy is lehet. A csomag méretei: 20 cm x 12 cm x 9 cm.<br /> Ez a sárga terepjáró tökéletes ajánlat az autózás és a terepes kalandok szerelmeseinek. Ajándékozza meg magát vagy szeretteit egy felejthetetlen szabadtéri élményben, és rendelje meg most!<br /> Az autó méretei:<br /> 14 cm x 8 cm x 6 cm<br />  <br /> A csomag mérete:<br /> 20 cm x 12 cm x 9 cm<br /> A termék CE minősítéssel rendelkezik és megfelel az EN71 szabványnak. A termék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. Következő »
7 napos szállítással
5 740 Ft
Luxus dandy kefe Brabant puha kivitelben. Egy csomag 6 db. Következő »
9 napos szállítással
18 728 Ft