16484/4

- 10 000 db
Helló húsvét!
Ravensburger 16484. Puzzle-darabok száma: 368 dB. Fajta: Játék, Javasolt életkor (min.): 12 év(ek). Szélesség: 700 mm Következő »
Raktáron van!
-18%
5 995 Ft
4 890 Ft
Rajztábla lapon - mágneses Mágneses rajztábla a kreatívabb gyerekeknek. Tökéletes elfoglaltságot biztosít az ifjabb és energetikusabb gyerekeknek ez az egyszerű hagyományos rajztábla. Ez egy egyszerű és praktikus, korokat átszelő igazi hagyományos játék! A rajztábla felületének mérete: 17 x 11 cm. A csomagolás mérete: 35 x 32 cm. Az ár 1 darabra vonatkozik! A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el. Következő »
4 napos szállítással
3 454 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
16784 TYPE C kábel<br /> <br /> Max teljesítmény 2,4A<br /> Kábel hossz:3m<br /> A kábel szövet borítással van ellátva a hosszabb élettartam miatt.<br /> Feszültség:12V<br /> Következő »
4 napos szállítással
4 499 Ft
Buborékfújó gép - elemes A gyerekek és a felnőttek közkedvelt játéka közé tartozik a buborékfújó. Ezzel az elemes buborékfújóval folyamatosan tudsz buborékokat eregetni. Feltöltjük gépünket, meghúzzuk a ravaszt és már nézhetjük is ahogy repkednek maguktól a buborékok. A csomagolás a játék mellett tartalmaz még egy kis üvegnyi buborékfújó folyadékot is. A játék működtetéséhez 4 db AA-s ceruzaelem szükséges amit a csomagolás nem tartalmaz. Következő »
4 napos szállítással
8 493 Ft
Helló húsvét!
Fémtest Fémlemez Szélesség: 91 cm magasság: 10 cm mélység: 7 cm Alaplemez átmérője: 7 cm Alaplemezmagasság: 10 cm IP20 Lámpahold típusa: SMD LED Aljzat típusa: LED 13W Következő »
3 hetes szállítással
-5%
15 900 Ft
15 090 Ft
Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyag: 90% Polipropilén 10% PoliészterSzálmagasság: 9 mmSúly: 2000 g/m²OEKO-TEX® STANDARD tanúsítvánnyal rendelkezikKönnyen tisztítható Következő »
2 hetes szállítással
39 400 Ft
1l <br /> <br /> Az Union Bio pHiloGastro gyomorvédő egy növényi kivonatokból álló kiegészítő takarmány, amely kifejezetten az emésztőrendszer sav/bázis egyensúlyának helyreállítására szolgál, az emésztőrendszer, a gyomor és a patkóbél területein. Nem csak megelőzésre, de a már meglévő a gyomor-bélrendszeri rendellenességek fennállása esetén is hasznos. Segít csökkenteni a stressz okozta gyomorproblémákat is. Következő »
Raktáron van!
1 590 Ft
GenderFérfiMain colorAranyExtraSemmi ExtraFrame colorAranyFrame materialMűanyagLenses colorDemó SzemüvegLenses materialMűanyagFilter categorySemmiStyleSzögletesLenses effectSemmi ExtraProtectionNincsSpring hingeNemShipment includesEredeti TokRim styleTeljes Keretes Következő »
4 napos szállítással
72 622 Ft
Termék tulajdonságai:15x15cm / 1 mm MűanyaglemezÖntapadós: 80 mikron vastag, fényes felületű, PVC fóliára, digitális nyomtatással készülnek a feliratok, melyek UV, víz és időjárás állók. A felragasztás száraz, por és zsírmentes felületre történjen.1-3 mm műanyaglemez: Kemény PVC lemez, melyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra.- 1mm vastagság beltéri felhasználásra ajánlott.- 3mm vastagság kültéri felhasználásra is alkalmas. Következő »
Raktáron van!
2 460 Ft
A díszdobozt két kinézetben készítjük. Az egyik díszdoboz kívül fekete, az oldalán arany csíkkal. A másik kívül fekete és fehér színű. Mindkét típusnál a belső rész bordó szatén. Kézzel készült doboz, melyben 1 db 16414 cikkszámú termék fér el. A doboz önmagában nem vásárolható, csak a kristálytermékhez választható! Rendelés esetén, a raktáron az adott időpontban megtalálható típus kerül kiszállításra.<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 831 Ft
Helló húsvét!
1684 Szőnyeg (180 x 290) Multicolor 100% bársonyos anyag Halommagasság: 8 mm Szövött talp Zsenile -szövet Digitális nyomtatás Méret: 180 x 290 cm Csúszásgátló alsó rész Ne használjon lágyítót, nagy dózisú fehérítőt vagy fehérítőt a termék tisztításához Gépenként mosható 30 ° C -on Következő »
3 hetes szállítással
-5%
36 990 Ft
35 090 Ft
Helló húsvét!
Anyagösszetétel: 100% Polypropilen Súly: 2000gr/nm Sűrűsége: 176000 csomó/nm Vastagsága: 8mm Hátulja: Juta Tisztítása: -száraz tisztítás: porszívóval -nedves tisztítás: semleges hatású szőnyegtisztító habbal Tipp: A kicsomagolt szőnyeget érdemes ellentétes irànyba betekerni a gyorsabb kiegyenesedés érdekében. Következő »
5 napos szállítással
-7%
21 350 Ft
19 890 Ft
Termék tulajdonságai:20x25cm / 3 mm MűanyaglemezÖntapadós: 80 mikron vastag, fényes felületű, PVC fóliára, digitális nyomtatással készülnek a feliratok, melyek UV, víz és időjárás állók. A felragasztás száraz, por és zsírmentes felületre történjen.1-3 mm műanyaglemez: Kemény PVC lemez, melyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra.- 1mm vastagság beltéri felhasználásra ajánlott.- 3mm vastagság kültéri felhasználásra is alkalmas. Következő »
Raktáron van!
3 590 Ft
Tulajdonságok:A Patchwork egy rövid, kétszemélyes absztrakt stratégiai játék . Ebben a játékban paplanokat kell varrnotok, különböző színű szövetdarabok felhasználásával, úgy, hogy a játék végén a legnagyobb profitra tudjatok szert tenni. A játékban különböző formájú lapkákat használhattok fel, nagyjából, mint annak idején a Tetrisben. A saját körödben kiválasztasz egy szövetdarabot, amit a saját négyzetrácsos játéktereden kell elhelyezned. Ezek a szövetdarabok pénzbe (gombokba) kerülnek, és valamennyi időbe, amíg hozzávarrod az eddigi paplanodhoz őket. Minél több ideig tart egy-egy darab bevarrása, az ellenfél annál több akciót tud végrehajtani amíg te dolgozol. Jól kell gazdálkodni a gombokkal, mérlegelni kell, hogy egy-egy szövetdarabot megéri-e megvenni, vissza fogja-e hozni az árát a későbbiekben. Nyelv: Magyar Kor: 8+ Játékosok száma: 2 fő Játékidő: 30 perc Szerző: Uwe Rosenberg<br /> <br /> Tulajdonságok:A Patchwork egy rövid, kétszemélyes absztrakt stratégiai játék . Ebben a játékban paplanokat kell varrnotok, különböző színű szövetdarabok felhasználásával, úgy, hogy a játék végén a legnagyobb profitra tudjatok szert tenni. A játékban különböző formájú lapkákat használhattok fel, nagyjából, mint annak idején a Tetrisben. A saját körödben kiválasztasz egy szövetdarabot, amit a saját négyzetrácsos játéktereden kell elhelyezned. Ezek a szövetdarabok pénzbe (gombokba) kerülnek, és valamennyi időbe, amíg hozzávarrod az eddigi paplanodhoz őket. Minél több ideig tart egy-egy darab bevarrása, az ellenfél annál több akciót tud végrehajtani amíg te dolgozol. Jól kell gazdálkodni a gombokkal, mérlegelni kell, hogy egy-egy szövetdarabot megéri-e megvenni, vissza fogja-e hozni az árát a későbbiekben. Nyelv: Magyar Kor: 8+ Játékosok száma: 2 fő Játékidő: 30 perc Szerző: Uwe Rosenberg Következő »
Raktáron van!
9 480 Ft
Megbízható kézi mellszívónk, az ANATOMY MED, minõsített gyógyászati termék. Segít gyorsan leszívni a tejet és enyhíti a mell duzzadtságát.<br /> Könnyû, kompakt és csendes. Nem igényel töltést vagy akkumulátort, így bárhol és bármilyen körülmények között használhatod.<br /> <br /> Egyszerû és felhasználóbarát. Puha szilikon borítása nem irritálja a bõrt, így maximális kényelmet biztosít tejszívás közben.<br /> A mellszívó gondosan megformázott markolata megkönnyíti a fejést. A markolat speciális kialakítása miatt jobb- és balkezeseknek is kényelmes.<br /> A manuálisan beállított szívóerõ segítségével gyorsan és hatékonyan szívhatja le a tejet, és enyhítheti a mell feszülését.<br /> Mellszívónk egy minõsített orvostechnikai eszköz.<br /> <br /> A mellszívó csak néhány részbõl áll. Tisztítási célból könnyen szét- és összeszerelhetõ.<br /> A készülék csendes. Ennek köszönhetõen bárhol diszkréten fejhet vele.<br /> A stabilizáló talp megelõzi az elborulást és a tej kiömlését.<br /> A mellszívó kompakt, így könnyedén magával viheti utazásra vagy munkahelyére.<br /> <br /> A készlet tartalma:<br /> - mellszívó<br /> - szilikon párna - 24 mm<br /> - cumisüveg - 150 ml<br /> - szilikon anatómiai cumi 0 m <br /> - palack teteje a tej tárolására az üvegben<br /> - stabilizáló talp<br /> - tároló zsák<br /> <br /> <br /> Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
6 490 Ft
Megbízható kézi mellszívónk, az ANATOMY MED, minõsített gyógyászati termék. Segít gyorsan leszívni a tejet és enyhíti a mell duzzadtságát.Könnyû, kompakt és csendes. Nem igényel töltést vagy akkumulátort, így bárhol és bármilyen körülmények között használhatod.Egyszerû és felhasználóbarát. Puha szilikon borítása nem irritálja a bõrt, így maximális kényelmet biztosít tejszívás közben.A mellszívó gondosan megformázott markolata megkönnyíti a fejést. A markolat speciális kialakítása miatt jobb- és balkezeseknek is kényelmes.A manuálisan beállított szívóerõ segítségével gyorsan és hatékonyan szívhatja le a tejet, és enyhítheti a mell feszülését.Mellszívónk egy minõsített orvostechnikai eszköz.A mellszívó csak néhány részbõl áll. Tisztítási célból könnyen szét- és összeszerelhetõ.A készülék csendes. Ennek köszönhetõen bárhol diszkréten fejhet vele.A stabilizáló talp megelõzi az elborulást és a tej kiömlését.A mellszívó kompakt, így könnyedén magával viheti utazásra vagy munkahelyére.A készlet tartalma:-mellszívó-szilikon párna - 24 mm-cumisüveg - 150 ml-szilikon anatómiai cumi 0 m -palack teteje a tej tárolására az üvegben-stabilizáló talp-tároló zsákFontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 139 Ft
Repülőgép modell súrlódó hajtással, szürke, fekete vagy sárga<br /> Ezek a csodálatos vadászmodellek két elegáns színváltozatban kaphatók - szürke fekete vagy sárga. Egyedi dizájnjuk nem csak az eleganciát tükrözi, hanem a büszkeséget és az erőt is, ami egyedivé teszi őket játékként és dekorációként egyaránt.<br /> Azonban nem csak a megjelenés vonzza a figyelmet. Vadászaink fejlett frakcionált hajtással vannak felszerelve, amely lenyűgöző lendületet és felszállási érzeteket tesz lehetővé, így szinte teljesen megegyezik a valódi repülőgépekkel.<br /> Miközben ezekkel a harcosokkal játszik, felejthetetlen hangeffektusokat élvezhet, amelyek utánozzák a motorhangokat és a valósághűséget kölcsönző fényeffektusokat. További előny a szárnyak nyitásának és zárásának lehetősége, ami lehetővé teszi, hogy a modellt a játék során különféle helyzetekhez és tapasztalatokhoz igazítsa.<br /> Vadászgépeink könnyen kezelhetők, ami azt jelenti, hogy gyerekek és felnőttek is minden nehézség nélkül élvezhetik őket. A tartós anyag biztosítja, hogy a modellek ellenálljanak a sérüléseknek, hosszú ideig megőrizve kiváló tulajdonságaikat.<br /> Ez több, mint egy játék – az aerodinamika alapjairól és a repülési elvekről szóló oktatás forrása. Harcosaink szórakoztató és tanulási élményeket is nyújtanak, serkentik az értelmi fejlődést és segítenek megérteni a repülés világát.<br /> Ha dinamikus repülésekről álmodozik egy vadászgépben, ami nem csak szép, de valósághű élményeket is nyújt, modelljeink megfelelnek az elvárásainak. Tökéletes ajándék minden repülés és technológia rajongó számára. Rendeljen most, és élje át a repülési kalandok felejthetetlen pillanatait saját otthonában!<br /> 6 darab a csomagban. A repülőgépek külön vásárolhatók meg.<br /> A csomag mérete:<br /> 48 cm x 34,5 x 8,5 cm<br /> Repülőgép méretei:<br /> 22 cm x 14,5 cm x 5,5 cm<br /> CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. Következő »
7 napos szállítással
6 800 Ft
Különleges formájú felsőrésszel készült Ipanema női papucs bebújós fazonnal. <br /> <br /> - modell kódja: Ella 26658-20825<br /> <br /> - Szín: fekete<br /> <br /> - Felsőrész: szintetikus<br /> <br /> - Bélés: szintetikus<br /> <br /> - Talp: szintetikus<br /> <br /> - Vízállóság: nem<br /> <br /> A 35 és 36, ill. 41 és 42-os papucsok közös méretezésűek: 35/36 ill. 41/42<br /> <br />  A szokásosnál egy mérettel nagyobb terméket ajánlott választani!<br /> <br /> A centiméterben megadott méretek a gyártói méretek szerint lettek átváltva.<br /> <br /> webáruházunk nem garantálja a méretek pontosságát.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br />  <br /> Női<br /> <br /> <br /> EU méret<br /> 35/36<br /> 37<br /> 38<br /> 39<br />  <br /> 40<br />  <br /> 41/42<br /> <br /> <br /> cm<br /> 23,5<br /> 24,2<br /> 24,8<br /> 25,5<br />  <br /> 26<br />  <br /> 27<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
6 990 Ft
Rózsaszín kagylós smink táska szemhéjfestékek Gloss Pink<br /> Minden kislány szeretne úgy érezni, mint az anyukája, egy bizonyos ponton elkezd érdeklődni a megjelenés, a smink és a divat iránt, itt az ideje az ilyen szetteknek. Most egy gyönyörű rózsaszín kagylós palettába rejtett és elrendezett kozmetikai készletet kaphat. A móka fejleszti gyermeke kreativitását és képzelőerejét.<br /> Az egész készletet egy kagyló alakú kozmetikai táska tartalmazza, amely négy fiókból áll. Ezek mindegyike valami különlegeset rejt. Az egyik réteg ecseteket rejt. Egy másik réteg három pirosítót tartalmaz. A harmadik paletta pedig a fényes festékeket tartalmazza. Az utolsóban pedig 6 színben található szemhéjfesték. Itt az ideje egy szépségnapnak! Barátaiddal együtt vághattok bele a sminkes szakmával kapcsolatos kalandba. A paletta mérete lehetővé teszi, hogy mindig magukkal vihessék egy kislány táskájában.<br /> A kozmetikumokat úgy tervezték, hogy biztonságosak és ártalmatlanok, parabénmentesek legyenek. A smink eltávolításához egyszerűen törölje le egy zsebkendővel vagy vattakoronggal szappannal és meleg vízzel.<br /> Szépségszett elemek:<br /> -6 szemhéjfesték<br /> - 3 pirosító<br /> - ecsetek<br /> -8 szájfény<br /> - körömlakk<br /> Â<br /> Összehajtogatott paletta méretei:<br /> 12 cm x 12 cm x 10 cm<br /> Összehajtogatott paletta méretei:<br /> méret: 20 cm x 20 cm x 10 cm<br /> Csomagolási méretek:<br /> 31 cm x 26 cm x 5 cm<br /> A szépségszett az EN 71 szabványnak megfelelően készült, CE tanúsítvánnyal is rendelkezik. A készlet minden 5 év feletti kis hercegnő számára alkalmas<br />  <br />   Következő »
7 napos szállítással
6 590 Ft
0616320535193 White Shark GH-1644 TIGER gaming fejhallgató. Több féle LED világítás és 50mm átmérőjű fülkagylók és kristálytiszta hangzás. Több órán keresztül is kényelmesen viselhető. Hosszú, rugalmas és tartós vezeték.<br /> 2 év garancia! Következő »
Raktáron van!
15 649 Ft
Tulajdonságok:Low Smoke Zero Halogen (LSZH) borításKábelhosszúság: 0.25 MKábelszabvány: Cat6Kábel árnyékolása: S/FTP (S-STP)1. csatlakozó: RJ-452. csatlakozó: RJ-45  Csatlakozó 1 RJ45 Csatlakozó 2 RJ45 Kábelhossz 0.25 méter[25 cm] UTP kategória CAT 6 Következő »
Raktáron van!
1 130 Ft
Hány ágyasa volt a császárnak? Kik azok az eunuchok? Valóban ettek kutyahúst a kínaiak? Tényleg ők találták fel a puskaport? Miért kötötték el a kislányok lábfejét? Hogyan szövik a selymet? Következő »
Raktáron van!
5 990 Ft
Tulajdonságok:Low Smoke Zero Halogen (LSZH) borításKábelhosszúság: 0.25 MKábelszabvány: Cat6Kábel árnyékolása: S/FTP (S-STP)1. csatlakozó: RJ-452. csatlakozó: RJ-45  Csatlakozó 1 RJ45 Csatlakozó 2 RJ45 Kábelhossz 0.25 méter[25 cm] UTP kategória CAT 6 Szín Sárga Következő »
Raktáron van!
-4%
932 Ft
896 Ft
Tulajdonságok: · Zord munkahelyi körülmények között is bízhat benne, hogy a RHINO feliratok nem hagyják cserben. Ellenállnak az időjárásnak és állják az idő próbáját, könnyen leválaszthatók, felragaszthatók és használhatók. · Ellenáll az olajnak, oldószereknek és vegyszereknek, ezek a tartós szalagok minden felületre jól tapadnak - még a nagyon érdes felületekre is, mint például név- és adattáblákra, kapcsolótáblákra, szekrényekre és állványokra. Következő »
Raktáron van!
11 790 Ft
Trixie védőgallér M 38-44 cm/20 cm 19484 Következő »
Raktáron van!
1 690 Ft
Helló húsvét!
Mercedes G63 Battery Car 6x6x White<br /> Size of the package:<br /> 152 cm x 77.5 cm x 52 cm<br /> Packaging weight:<br /> 46.5 cm Következő »
7 napos szállítással
-5%
260 050 Ft
246 990 Ft
Gyors és korrekt szerelést biztosít az ékszíj sérülése nélkül Következő »
10 napos szállítással
78 285 Ft
Technical specifications: <br /> ATT.LOV.CABLE_APPLICATION: Netzwerk · AWG size: 27/7 · Cable length: 1 m · Cable type: Cable · Colour: Schwarz · Halogen free: Yes · Network specification: CAT 6<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
1 144 Ft
Technical specifications: <br /> ATT.KAT.CABLE_TYPE: Netzwerk Cable · AWG size: 26/7 · Cable length: 2 m · Cable type: Cable · Colour: Blau · Halogen free: Yes · Network specification: CAT 6A<br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
2 170 Ft