1646 siku

- 2 685 db
Helló húsvét!
Szállíts utasokat a városi HÉV-szerelvénnyel! A Siku: Városi személyvonat készletben egy piros, Park and Ride feliratú vonatkocsit találsz, ami a városi tömegközlekedés fontos eszköze. A HÉV-vel a külvárosból tudnak eljutni az ingázók a belvárosba. A Siku: Városi személyvonat fémből és műanyagból készült, együtt használható minden 1:120 méretarányú Siku készlettel! Csomagolás méretei: 19 x 3 x 8 cm. Következő »
Raktáron van!
-36%
4 995 Ft
3 190 Ft
Szállíts utasokat a városi HÉV-szerelvénnyel!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Szállíts utasokat a városi HÉV-szerelvénnyel! A Siku: Városi személyvonat készletben egy piros, Park and Ride feliratú vonatkocsit találsz, ami a városi tömegközlekedés fontos eszköze. A HÉV-vel a külvárosból tudnak eljutni az ingázók a belvárosba. A Siku: Városi személyvonat fémből és műanyagból készült, együtt használható minden 1:87 méretarányú Siku készlettel! Csomagolás méretei: 19 x 3 x 8 cm.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 599 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Tréler markolóval, fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, sárga színben, részletes kidolgozással! Kiváló minőség a német Siku-tól! Mérete 15,5 cm. Következő »
6 napos szállítással
4 940 Ft
Helló húsvét!
Vidd az üzemanyagot a benzinkútra tartálykocsiban! A Siku: benzinszállító tartálykocsi egy kék színű vontató, Aral feliratú tartálykocsival kiegészítve. Az utánfutó lekapcsolható, a kamion fémből és műanyagból készült, részletes kidolgozottsággal. A Siku: benzinszállító tartálykocsi együtt használható más 1:87 méretarányú Siku játékokkal is! Méretek: 17 x 4 x 5 cm. Következő »
Raktáron van!
-36%
4 995 Ft
3 190 Ft
A SIKU tartálykocsi (1626) az eredeti jármű 1:87-es arányú modellje. Hatalmas tartályával nagy mennyiségű benzint szállít a gyerekszoba útjain. ? A SIKU közel 60 éve gyárt olyan járműveket, melyek nemcsak a gyerekek, hanem felnőtt gyűjtők körében is kedveltek. A német gyártó modelljei az adott kor népszerű járműveit jelenítik meg, kiváló minőségben. ? A 15,5 cm hosszú, 2001-es, elsősorban fém jármű három éves kortól ajánlott. ? EAN4006874016266 A Tartálykocsi 1:87 - SIKU 3 éves kortól ajánlott fiúknak. Következő »
6 napos szállítással
4 940 Ft
Új termék a Pepitán
Vidd az üzemanyagot a benzinkútra tartálykocsiban!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Vidd az üzemanyagot a benzinkútra tartálykocsiban! A Siku: benzinszállító tartálykocsi egy kék színű MAN vontató, Aral feliratú tartálykocsival kiegészítve. Az utánfutó lekapcsolható, a kamion fémből és műanyagból készült, részletes kidolgozottsággal. A Siku: benzinszállító tartálykocsi együtt használható más 1:87 méretarányú Siku játékokkal is! Méretek: 17 x 4 x 5 cm.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 599 Ft
Vidd a markolót az építkezésre kamionnal!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Vidd a markolót az építkezésre kamionnal! A Siku: Scania kamion markolóval 1:87 - 1616 egy fémből és műanyagból készült vontató, utánfutó és markológép, egy csomagban. A markoló kanalát emelni tudod, míg az utánfutó rámpája leereszthető, hogy könnyebben munkába állhasson a munkagép. A járművek részletgazdag kidolgozásúak, ráadásul a készlet együtt használható más Siku 1:87 méretarányú játékokkal is. Méretek. 16 x 3 x 5 cm.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 599 Ft
Helló húsvét!
Szállítsd a motorcsónakot a folyópartra, vagy a tenger mellé! Az 1:87 méretarányú Siku: Unimog tűzoltóautó hajóval egy Mercedes-Benz Unimog tűzoltó teherautó, hajószállító utánfutóval, és egy csónakkal. A csónakot le tudod szedni az utánfutóról, az utánfutót pedig le lehet akasztani a teherautó vontatóhorgáról. A járművek fémből és műanyagból készültek, a játék együtt használható más SIKU 1:87 méretarányú járművekkel, készletekkel is. A Siku: Unimog tűzoltóautó hajóval 1:87 - 1636 mérete: 17 cm. Következő »
Raktáron van!
-30%
4 995 Ft
3 490 Ft
Helló húsvét!
Amint beérkezik a hívás, a mentő már úton van. Minden másodperc számít. A mentőautó nagy sebességgel siet az helyszínére, minden akadály kikerülve a sziréna segítségével. <br /> A mentőautó egy Mercedes-Benz Sprinter mintájára készül, a vezetőfülke és a karosszéria az eredetihez hasonlóan pazar megjelenésű. Következő »
Raktáron van!
-36%
2 795 Ft
1 790 Ft
Helló húsvét!
Veszély az építkezés előtt! Ezzel az útépítő készlettel semmi sem akadályozza a játszóút megújítását, mert a készletben minden olyan jármű megtalálható, ami a sikeres építkezéshez szükséges. <br /> <br /> A szürke, billenős teherautó könnyen szállítja oda és onnan az építőanyagokat, billenővályúval rendelkezik. A mozgatható rakodókarral és lapáttal ellátott Liebherr kerekes rakodó könnyedén berakja a törmeléket vagy az építőanyagokat, és mindig pontosan oda gurul a gumírozott abroncsokkal, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az úthenger biztosítja az összes anyag pontos felhordását, tömörítését. A forgó görgőnek és az erős fémtestnek köszönhetően ez is nagyon gyors. A készlet szürke granulátumokat is tartalmaz, amelyek ideálisak a billenőkocsiba való berakodáshoz a kerekes rakodóval. <br /> <br /> Ahol sok Siku autó közlekedik, ott mindig van mit tenni az útépítő csapatnak, ezért ezeket az építkezési járműveket senki nem nélkülözheti az építkezést a flottájából. Következő »
Raktáron van!
-31%
7 495 Ft
5 190 Ft
Siku 1298 teherautó leszerelhető karosszériával.<br /> Kötelező kellék minden építkezésen: nagy teljesítményű teherautó sok lóerővel és levehető rakodó platformmal. A kövek, a törmelék, a homok és még sok más nem jelent problémát ennek az erős traktornak a nagy kanállal. Minden pillanatok alatt megrakod, a rakomány pedig simán és biztonságosan úton van a nagysebességű abroncsokon, eredeti felnikkel.<br /> A vezetőfülke és az alváz (két tengellyel) kiváló minőségű fémből készült, és a zord játékviszonyoknak is ellenáll. A hűvös, fémes fényű flitterkék festés lenyűgöző vizuális megjelenést kölcsönöz a teherautónak. A sárga műanyag tartályt a való élethez hasonlóan speciális darukarokkal ellátott mechanizmus emeli fel és helyezi el. A vonóhorognak köszönhetően ez a teherautó más siku sorozatú pótkocsikkal is kompatibilis.<br /> Mérete: kb 8 cm. Következő »
Raktáron van!
2 795 Ft
Helló húsvét!
Szabadság a felhők felett. Szállj fel, nézd, ahogy a világ alattad egyre kisebb lesz: a felhők feletti szabadság határtalan. <br /> <br /> Sportrepülőben ez az érzés nemcsak utasként, hanem a kormány mögött is érezhető. A sportrepülő légcsavarja forgatható, szárnyai összecsukhatók a szállításhoz. A repülő matricákkal egyedileg tervezhető. Következő »
Raktáron van!
-39%
2 295 Ft
1 390 Ft
Helló húsvét!
A SIKU sürgősségi helikopter (0856) a leggyorsabb segítség a bajban. A helikopter dupla propellere forgatható. ? A SIKU közel 60 éve gyárt olyan járműveket, melyek nemcsak a gyerekek, hanem felnőtt gyűjtők körében is kedveltek. A német gyártó modelljei az adott kor népszerű járműveit jelenítik meg, kiváló minőségben. ? A 8,1 cm hosszú, 2001-es, elsősorban fém jármű három éves kortól ajánlott. ? EAN4006874008568 A Helikopter - SIKU 3 éves kortól ajánlott fiúknak. Következő »
Raktáron van!
-30%
1 995 Ft
1 390 Ft
Az Esterer Tankerrel felszerelt Siku MAN teherautó ideális kiegészítője gyermeke játszószobájának, valósághű részletekkel, így a kicsi vidám játékot tölthet barátaival.<br /> <br /> Főbb jellemzők<br /> • Rendkívül részletgazdag, a vezetőfülke mögé felcsavart E-tömlő található<br /> • Tartálya a felső részen lévő szárnyain keresztül feltölthető a szórakoztató és élvezetes játék érdekében<br /> • 3 éves kortól + Következő »
4 napos szállítással
14 554 Ft
Helló húsvét!
A Siku megalkotta a német levélszállító autók tökéletes, kicsinyített mását 1:50 méretarányban.<br /> <br /> Fém konstrukció, melynek nyitható csomagtérajtajai műanyagból vannak és nyithatóak. <br /> A felnik dizájnosak és gumírozott abroncsokkal, vonóhoroggal felszereltek. A fényszórók és a könnyű manőverezhetőség, még élvezetesebb játékot biztosít.<br /> <br /> A csomagolásban találsz postásdobozokat is, amiben a leveleket szétválogathatod és kézbesítheted, hogy mindenki időben megkapja a küldeményét.<br /> <br /> A termék méretei: 99x39x39 mm Következő »
Raktáron van!
-30%
7 995 Ft
5 590 Ft
OVERRIDE funkció aktiválása<br /> <br /> 1. A mozgásérzékelőnek be kell kapcsolva lennie. A fali kapcsolóval LE-FEL kell kapcsolni kétszer, 3 másodpercen belül. Ekkor a világítás folyamatosan fog világítani, és a fali kapcsolóval tudja vezérelni szükség szerint<br /> <br /> 2. Hogy visszaálljon az érzékelő, kapcsolja LE és FEL a fali kapcsolót. Ekkor a SZENZOR mód újra aktiválódott<br /> <br /> 3. Ha véletlenül felkapcsolva hagyta a világítást, a mozgásérzékelő automatikusan visszakapcsol 8 óra múlva SZENZOR módba<br /> <br /> Anyaga: Műanyag<br /> Érzékelési szög: 180° / 360°, felszereléstől függ<br /> Érzékelési távolság: 1~ 8 méter között állítható<br /> Időzítés: 10 másodperc ± 3 mp ~ 12 perc ± 1 p<br /> Alkonyszenzor: Következő »
Raktáron van!
6 173 Ft
Siku rendőrbusz fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, ezüst és kék színben. Kiváló minőségű, német termék! Mérete kb. 7,5 x 2,5 x 3,6 cm. Következő »
5 napos szállítással
1 890 Ft
Helló húsvét!
Egy csapásra 3 gyönyörű sportautó boldog tulajdonosa lehetsz, de meg is oszthatod barátaiddal, hiszen a közös játék öröme mindig élvezetesebb, mint egyedül játszani.<br /> A dobozban találsz egy Bugatti Veyron, egy Mercedes McLaren SLR és egy Dodge Viper sportkocsit.<br /> <br /> Indulhat is a verseny ezekkel a csodás járgányokkal, amelyek színei, fényezése igazán élvezetessé és látványossá teszi a játékot. <br /> A kitűnő SIKU márka terméke, az autók anyaga fém és műanyag. Következő »
Raktáron van!
-30%
9 995 Ft
6 990 Ft
Helló húsvét!
Vidd el a barátaidat egy körre! Játszatok most együtt ezzel a Mercedes Benz taxival. A krémszínű limuzin kialakítású taxinak fém a karosszériája, és ki lehet nyitni az ajtókat. Ezzel a taxival szelhetitek az utakat. Nincs olyan úti cél, ahova ne vinne el. <br /> <br /> A valósághű és részletgazdag dizájnnak köszönhetően minden korosztály számára tökéletes ajándék lehet. Legyen szó akár autókedvelő gyerkőcről, akár egy igazi taxisofőrről, mindenkinek mosolyt csal az arcára egy vidám taxi matchbox.<br /> <br /> A Mercedes Benz E35 CDI taxi mérete: 85x36x28 milliméter. Következő »
Raktáron van!
-36%
2 795 Ft
1 790 Ft
Helló húsvét!
A kéttengelyes középső forgólapos pótkocsi létfontosságú munkaeszköz a mezőgazdasági és betakarítási munkákhoz. <br /> <br /> Az utánfutó fém alvázzal és billenthető műanyag vályúval van felszerelve. A jobb oldali panel kinyitható. A billenő funkció a jobb oldalon található. Az utánfutó-csatlakozó lehetővé teszi két pótkocsi csatlakoztatását, mint egy betakarító csapat.<br /> <br /> Kiváló minőségű, német tervezésű SIKU 1:32 méretarányú, valósághű másolat egy négykerekű utánfutóról. Ez a SIKU modell fröccsöntött fém és műanyag alkatrészekből készül. A SIKU modellek nem tartalmaznak PVC-t, és megfelelnek a játékok nemzetközi biztonsági szabványainak. Következő »
Raktáron van!
-25%
7 995 Ft
5 990 Ft
Helló húsvét!
Ez a minőségi SIKU autószett akár ajándéknak is szuper ötlet, hiszen minőségi és valósághű mása az eredeti autóknak 1:55 méretarányban.<br /> <br /> Egy csapásra 3 rendkívül divatos modellautó boldog tulajdonosa lehetsz.<br /> A dobozban találsz egy tűzpiros Audi R8-as járgányt, egy figyelemfelhívó élénk zöld színű Mercedes-Benz SLK350 típusú kisautót és egy gyönyörű égkék BMW 645i sportautót.<br /> <br /> A járművek hossza kb. 7 - 8 cm.<br /> Méretarány: 1:55 Következő »
Raktáron van!
-30%
9 995 Ft
6 990 Ft
SIKU minőségi német modell játék, anyaga fém és műanyag. A játék mérete: 9,4 cm A Szán - SIKU 3 éves kortól ajánlott fiúknak. Következő »
6 napos szállítással
2 050 Ft
A SIKUWORLD felfelé nő. <br /> A SIKUWORLD három szintes parkoló élénk színű amelyet a gyerekek szeretni fognak<br /> Könnyen integrálható a SIKUWORLD-be, és szabadon álló többszintes parkolóval is játszható.<br /> A készletben található narancssárga Porsche, hogy az egyik tágas parkolóhelyet használja.<br /> A lefele jövet nagyon gyors, mert a jármű leállás nélkül halad le, a felső emeletről a kijáratig.<br /> A SIKUWORLD rendszerbe történő beépítéssel a parkoló bármikor megnagyobbítható.<br /> Az egyszerű és robusztus nyomógombok bármikor lehetővé teszik a gyors összeszerelést és szétszerelést.<br /> Hossz: 444 mm szélesség: 700 mm magasság: 505 mm Következő »
5 napos szállítással
23 460 Ft
A vízen és a strandon nagyszerű szolgálatot tesz ez a légpárnán suhanó mentőcsónak. A párna kiváló minőségű műanyagból készült, a jármű a rendőrség színeiben pompázik, így ez nem csak egy mentőcsónak, hanem akár a rendőröknek is jó szolgálatot tesz, ha szabálysértést tapasztalnak.<br /> <br /> A párnák alapja alá kis kerekeket helyezve szabadon mozognak minden padlótípuson, és ezt a forgótányér biztosítja. Következő »
Raktáron van!
1 995 Ft
Helló húsvét!
SIKU Homlokrakodó - 0802<br /> A rakodó munkagép nélkül nem könnyű az élet egy építkezésen. A sárga játék jármű a legnehezebb dolgokat is segít odébb vinni, vagy felemeli mivel a rakodó kanál egy ponton mozgatható.<br /> A SIKU közel 60 éve készít olyan járműveket, amik nem csak a gyerekek, hanem felnőtt gyűjtők körében is nagyon ismertek. A német gyártó modelljei az adott kor híres járműveit jelenítik meg kiváló minőségben. A Siku traktor, fémből készült , műanyag alkatrészekkel, szabadon forgó kerekekkel. A traktor mérete: 8 cm.<br /> Ajánlott korosztály: 3 éves kortól. Következő »
Raktáron van!
-30%
1 995 Ft
1 390 Ft
Helló húsvét!
Legyen szó homokról, kőről vagy építési törmelékről – a vontatóval és pótkocsival felszerelt teherautó valóban elszállít mindent! <br /> <br /> Vontatóként egy kéttengelyes, fém fülkés teherautó szolgál, az utánfutó tandemtengelyes alvázzal és fém talapzattal rendelkezik. A kamionon és a pótkocsin egy-egy konténer szállítható. A jármű mindkét részén található emelőszerkezet mozgatható, így a konténerek nagyon könnyen fel- és kirakodhatók. A simán futó kerekek biztosítják a mobilitást és megkönnyítik a manőverezést. Az élénkpiros konténerek feltűnő kontrasztot alkotnak a sárga karú kék teherautóval. Ezzel a színes és sokoldalú járművel új építkezési forgatókönyvek játszhatók újra és újra! Következő »
Raktáron van!
-36%
4 995 Ft
3 190 Ft
Helló húsvét!
Szállítsd az üzemanyagot a SIKU tartálykocsival és a hozzá csatlakozó pótkocsival. A üzemanyag fontos, hogy minden autóba jusson így ha nagy autó gyűjteményed van akkor nem hiányozhat belőle ez a műanyag tartálykocsi sem. <br /> <br /> A vontatmányos teherautó mérete: 152 x 28 x 35 mm.<br /> <br /> A csomagolás mérete: 19,7 x 3 x 7,8 cm Következő »
Raktáron van!
-46%
4 995 Ft
2 690 Ft
Helló húsvét!
SIKU: Városi készlet<br /> <br /> Ahhoz, hogy az emberek jól érezzék magukat, a városban tisztaságra és rendre van szükség. Ez a siku seprőgépből és szemeteskocsiból álló készlet pontosan erről gondoskodik. A verhetetlen duó megtisztítja az utcákat és tereket a kosztól és a törmeléktől, és minden feladathoz jól felszerelt. _x000D_ _x000D_ Mindkét jármű kéttengelyes műanyag alvázzal, gördülékeny kerekekkel és fém vezetőfülkével rendelkezik. A seprőgép szerkezete és szívószerkezete műanyagból készült, a kukásautó műanyag szerkezete dönthető és a csomagtérajtó nyitható. Mindkét jármű fehér és a Faun Umwelttechniktól származik. ""Tisztítsd meg városodat"" van rányomva a szemeteskocsira - megfelelő mottó a gyerekszobában való szórakozáshoz, aminek ezzel a készlettel nincs határa!_x000D_ Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Építési készlet, amely a következőkből áll: Scania R380 (CR16, nappali fülke, közepes hosszúságú, alacsony előretolható vezérlőfülke, 2004-2009 modell) betonkeverő (vö. 0813, 3. változat) + HAMM 3625 HT tömörítő vibráló sima dobbal és HAMMTRONIC (ROPS fülketípus, motor : Deutz BF6M1013EC hathengeres dízel 236,7 LE, tengelytáv 3230 mm, hossz 6355 mm, modell 2000-2007) (úthenger) (vö. 0895) + Scania R380 (CR16, Dayngth, CR16, Dayngth alacsony fülke, 2004-2009-es modell) Billenő karosszériás teherautó (vö. 1075, 2. változat), betonkeverő: világos karmazsin/forgalomsárga, belül tiszta fehér, kormánykerék integrált, 2 sárga lámpával a vezetőfülkén, keverő alap forgalom sárga, dob rubinvörös, Bpr. címmel, az alvázra szürkével nyomtatott tételszámmal, sárga üvegezéssel, C36, kb. 1:89, Tömörítő: nárcisz sárga, fekete vezetőfülke üvegezés nélkül, ülés nárcisz sárga, kormány nárcisz sárga, vibráció sima dobfekete fekete belső résszel.; 3 éves kortól ajánlott Következő »
6 napos szállítással
-17%
6 150 Ft
5 080 Ft
Építsd fel a saját rendőrállomásod a SIKU World segítségével. Az elemekből összeállítható rendőrállomás segít a gyerkőcöknek a kreativitásuk fejlesztésében és a szerepjátékok megélésével a fantáziájuk szabadon szárnyalhat. <br /> <br /> A csomag körülbelül 110 kiegészítőt tartalmaz. A puzzle rendszer segítségével a rabokat meg lehet szöktetni a börtönből, de a valósághű tervezésnek köszönhetően akár a garázsba is beparkolhatunk a korszerű és pontos kidolgozású rendőr járművel. <br /> <br /> Mérete körülbelül: 75 × 33 × 28 centiméter. A csomagolás mérete: 41 × 27,6 × 10,3 centiméter.<br /> <br /> Az apró alkatrészek miatt használatát 3 éves kortól és szülői felügyelet mellett javasoljuk. Következő »
Raktáron van!
34 995 Ft