16262/5

- 10 000 db
A díszdobozt két kinézetben készítjük. Az egyik díszdoboz kívül fekete, az oldalán arany csíkkal. A másik kívül fekete és fehér színű. Mindkét típusnál a belső rész bordó szatén. Kézzel készült doboz, melyben 1 db 16262 cikkszámú termék fér el. A doboz önmagában nem vásárolható, csak a kristálytermékhez választható! Rendelés esetén, a raktáron az adott időpontban megtalálható típus kerül kiszállításra.<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 990 Ft
Szögletes ólomkristály whiskys üveg ( palack ), modern mintával. A termék kitűnően alkalmas ajándékozásra is, mint például esküvői ajándék, évfordulós ajándék, szülinapi ajándék vagy akár céges ajándék. A dekort a Black Crystal munkatársai kézzel készítették, Ajkán.<br /> Következő »
5 napos szállítással
54 430 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Helló húsvét!
 <br /> A Jurassic Park film és az őslények érdeklik gyermekét? Szeretné gyakorolni a lövészetet? Ma itt az ideje, hogy a dinoszauruszok világába költözzön. A mozgó céltábla nem lesz olyan egyszerű. Itt az ideje a nagyszerű szórakozásnak! Fejleszti gyermekedben a kézügyességet, a pontosságot és a precizitást.<br /> A nagy tárcsa azt a környezetet ábrázolja, amelyben a dinoszauruszok élnek. A dinoszauruszok mágnessel vannak rögzítve egy speciális, mozgatható szalagra. A pisztoly segítségével kell lelőnöd a dinoszauruszt. Vajon elsőre sikerülni fog? Itt az ideje, hogy kiderítsd.<br />  <br /> A készlet elemei:<br /> - Lövöldözőtábla<br /> - nyilak<br /> - 12 pisztoly<br /> - 6 dinoszaurusz minta<br /> - tár<br /> A tábla méretei:<br /> méret: 50 cm x 36 cm x 8 cm<br /> A pisztoly méretei:<br /> méret: 20 cm x 12 cm x 5 cm<br /> Doboz méretei: A doboz mérete:<br /> 64 cm x 40 cm x 10 cm<br /> A játék 4 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A tábla három darab AA 1,5 V-os elemmel működik. CE tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az EN 71 szabványnak. Kartondobozba csomagolva ideális ajándéknak.<br />  <br />   Következő »
7 napos szállítással
-5%
14 760 Ft
13 990 Ft
Oktató mágneses rejtvénykészlet dinoszauruszokkal<br /> Dinoszaurusz motívummal ellátott mágneses rejtvénykészletünk izgalmas utazás a történelem előtti világba, amely fejleszti a gyerekek képzeletét és kognitív képességeit. A készlet különféle rejtvényeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a különböző dinoszauruszfajok felfedezését. A mellékelt támogató kártyának köszönhetően a gyerekek megtanulják, hogyan néz ki egy adott dinoszaurusz, ami fejleszti logikus gondolkodásukat és problémamegoldó készségüket.<br /> De ez még nem minden. A doboz fedele egy őskori helyet ábrázol, ahol a dinoszauruszok éltek, ahol a gyerekek megalkothatják saját történeteiket. Ez az a hely, ahol a dinoszauruszok életre kelnek, a gyerekek pedig saját történelem előtti történetük megalkotóivá válnak. Ezenkívül a tábla másik oldala rajzfelületként szolgál a mellékelt markerrel, lehetővé téve a gyerekeknek, hogy kifejezzék magukat a művészetben.<br /> Ez a mágneses rejtvénykészlet nemcsak szórakozás, hanem tanulás és kreativitás fejlesztése is. A gyerekek felfedezhetik a dinoszauruszok lenyűgöző világát, megalkothatják saját történeteiket és kifejezhetik magukat rejtvények formájában és a rajztáblán. Ideális ajánlat azok számára, akik a szórakozást a tanulással és a művészi tehetségek fejlesztésével szeretnék ötvözni.<br /> Fedezze fel most ezt az egyedülálló készletet online áruházunkban, és adjon lehetőséget gyermekének egy lenyűgöző utazásra időben és térben, ahol a dinoszauruszok valósággá válnak, és a képzeletnek nincs határa.<br /> A csomag mérete: <br /> 30 cm x 22,5 x 4,5 cm <br /> CE tanúsítvánnyal  rendelkezik és megfelel az  EN71 szabványnak . 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.<br />  <br />   Következő »
7 napos szállítással
5 280 Ft
Egy készlet, amellyel minden fiatal hölgy elkészíti első saját köröm manikűrjét. Egyszer egy kislány elkezd érdeklődni a külseje iránt, itt az ideje egy ilyen készletnek. A matricák eredetiséget, a csillámok pedig csillogást kölcsönöznek. A festéssel és ragasztással a kislány precizitást fejleszt, és megteremti saját stílusát. Tökéletes készlet a barátokkal való összejövetelhez.<br />  Többszínű körömlakk készlet és színes matricák. A klasszikus, mintás és csillámos körömlakkok segítségével gyönyörűen kifestheti körmeit, és körömlakklemosóval gyorsan és kíméletesen eltávolíthatja őket.<br /> Hogyan használhatom ezeket a lakkokat és egyéb kiegészítőket?<br /> Miután levágta körmei hosszát és formáját egy szív alakú reszelővel, vigye fel a kiválasztott színt a körmére. A következő lépés a kiegészítők kiválasztása - ezek lehetnek gyémántok, csillámok, matricák különböző mintákban. A díszítés a gyermekedre van bízva. A második lehetőség a körmök felragasztása, díszítheted őket matricákkal és csillámokkal.<br /> A sok móka után a lány egy pillangó alakú dobozba teheti a kiegészítőket, hogy magával vigye.<br />  <br /> A szépségcsomag elemei:<br /> - 3 körömlakk: sárga, átlátszó, lila<br /> - 3 laza csillámpor: arany, ezüst, kék<br /> - 3 különböző színű körömdíszítő matrica.<br /> - matricák különböző mintákban<br /> - diamanté paletta<br /> - ujjválasztó<br /> - szív alakú reszelő<br /> - 10 tipp<br /> Az összeszerelt paletta méretei:<br />  34 cm x 15 cm x 8 cm<br /> A nyitott tok méretei:<br /> 34 cm x 25 cm x 3 cm<br /> A csomagolás méretei:<br />  39 cm x 35 cm x 9 cm<br /> A szépségszett az EN 71 szabványnak megfelelően készült, és CE tanúsítvánnyal is rendelkezik. A készlet minden 3 évesnél idősebb kis hercegnő számára alkalmas. Következő »
7 napos szállítással
8 470 Ft
Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyag: 100% PoliészterSzálmagasság: 20 mmSúly: 2350 g/m²OEKO-TEX® STANDARD tanúsítvánnyal rendelkezikKönnyen tisztítható Következő »
2 hetes szállítással
35 170 Ft
Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyag: 100% PolipropilénSzálmagasság: 40 mmAlkalmas padlófűtésen isKönnyen tisztítható Következő »
2 hetes szállítással
42 760 Ft
Ma Magyarországon az 1657. év talán még az érettségizett olvasók számára is csupán egy - a szinte biztosan feledésre ítélt - sok-sok évszám közül a középiskolai tankönyvekből. Az Erdély múltjában tájékozottabb olvasók - és mindenekelőtt az erdélyi és partiumi magyarság - számára ugyanis ez az évszám alighanem az Erdélyi Fejedelemség történetének egyik legnagyobb jelentőségű dátuma: az ebben az évben lejátszódó tragikus eseményeket Csorba Dávid történész joggal nevezte az "erdélyi fejedelems... Következő »
Raktáron van!
3 490 Ft
Kerti talicska 4258<br /> Egy kiskertésznek és kerti kisegítőnek szánt játékkészlet remek meglepetés lesz minden gyermek számára. Lehetővé teszi, hogy kellemes időt töltsön otthon és a szabadban, ami nagyon szórakoztató lesz. A kerti talicskának köszönhetően minden gyermek azt csinálhatja, amit szeret – utánozhatja gondozóit, és remekül szórakozhat rajta. Valódi felszerelésre emlékeztető, kertészkedésben hasznos saját készüléke nagy örömet fog okozni kicsinek. Praktikus talicska játékok és egyéb dolgok szállításához, a kétkerekű alapnak és két lábnak köszönhetően a játék jól kiegyensúlyozott, a széles fogantyú pedig lehetővé teszi a talicskát két vagy egy kézzel is húzni.  Az aktív játék, a gyermek fizikai fejlődése és a tanulás legjobb kombinációja.  <br /> A játék 1 évesnél idősebb gyermekek számára készült, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik, így teljesen biztonságos a gyermekek számára.<br /> Talicska méretei:<br /> 53 cm x 34,5 cm x 26 cm<br /> A csomag mérete:<br /> 56,5 x 35 x 46 cm Következő »
7 napos szállítással
9 880 Ft
Jelen munkám az első Rákóczyak s az őket követő kisebb fejedelmek korában (1630-1662) használt hadieszközök leírását tartalmazza. Nagyobb részletességgel a tűzi-, támadó- és védőfegyvereket tárgyalom, de kiterjeszkedem mindazon eszközökre is, melyek ma hadi élettel kapcsolatban léptek fel. Így sok szó esik a lófelszerelésről-, zászló-, sátor- és tábori hangszerekről. Feldolgozásomban az egyes hadieszközök rövid történeti fejlődése, leírása, fajainak felsorolása, előállítása mellett, fősúlyt helyezek azok művelődéstörténeti vonatkozásaira. Művészi kiállítás, díszítő motívumok érvényesülése a főbb szempontok, melyek engem a hadieszközök ismertetésénél vezéreltek. Nemzeti Örökség Kiadó Történelmi könyvek 122 oldal Kötés: puhakötés ragasztva ISBN: 9786156189226 Szerző: Nagy László Kiadás éve: 2020<br /> <br /> Jelen munkám az első Rákóczyak s az őket követő kisebb fejedelmek korában (1630-1662) használt hadieszközök leírását tartalmazza. Nagyobb részletességgel a tűzi-, támadó- és védőfegyvereket tárgyalom, de kiterjeszkedem mindazon eszközökre is, melyek ma hadi élettel kapcsolatban léptek fel. Így sok szó esik a lófelszerelésről-, zászló-, sátor- és tábori hangszerekről. Feldolgozásomban az egyes hadieszközök rövid történeti fejlődése, leírása, fajainak felsorolása, előállítása mellett, fősúlyt helyezek azok művelődéstörténeti vonatkozásaira. Művészi kiállítás, díszítő motívumok érvényesülése a főbb szempontok, melyek engem a hadieszközök ismertetésénél vezéreltek. Nemzeti Örökség Kiadó Történelmi könyvek 122 oldal Kötés: puhakötés ragasztva ISBN: 9786156189226 Szerző: Nagy László Kiadás éve: 2020 Következő »
Raktáron van!
2 190 Ft
Jelen munkám az első Rákóczyak s az őket követő kisebb fejedelmek korában (1630-1662) használt hadieszközök leírását tartalmazza. Nagyobb részletességgel a... Következő »
Raktáron van!
2 300 Ft
Jelen munkám az első Rákóczyak s az őket követő kisebb fejedelmek korában (1630-1662) használt hadieszközök leírását tartalmazza. Nagyobb részletességgel a tűzi-, támadó- és védőfegyvereket tárgyalom, de kiterjeszkedem mindazon eszközökre is, melyek ma hadi élettel kapcsolatban léptek fel. Így sok szó esik a lófelszerelésről-, zászló-, sátor- és tábori hangszerekről. Feldolgozásomban az egyes hadieszközök rövid történeti fejlődése, leírása, fajainak felsorolása, előállítása mellett, fősúlyt helyezek azok művelődéstörténeti vonatkozásaira. Művészi kiállítás, díszítő motívumok érvényesülése a főbb szempontok, melyek engem a hadieszközök ismertetésénél vezéreltek.<br /> Kötésmód: puhakötés ragasztva<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 760 Ft
Tulajdonságok:<br /> Lencse: 37mm Filter: 52mm Metál gyűrű fekete felülettel<br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
-2%
7 070 Ft
6 950 Ft
Hasított bőrből készült övtáska 2 nagy zsebbel, 2 akasztóhurokkal, övvel és 5 kisebb tárolóval (pl. ceruzának). Strapabíró kivitel, fém szegecsekkel erősítve. Mérete: 200 x 210 mm Öv hossza: max. 115 #8230; Következő »
Raktáron van!
3 790 Ft
A díszdobozt két kinézetben készítjük. Az egyik díszdoboz kívül fekete, az oldalán arany csíkkal. A másik kívül fekete és fehér színű. Mindkét típusnál a belső rész bordó szatén. Kézzel készült doboz, melyben 1 db 16362 cikkszámú termék fér el. A doboz önmagában nem vásárolható, csak a kristálytermékhez választható! Rendelés esetén, a raktáron az adott időpontban megtalálható típus kerül kiszállításra.<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 990 Ft
Tulajdonságok:<br /> Méret: 1.60cm x 9.30cm x 10.80cm Metál gyűrű fekete felülettel<br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
-9%
10 250 Ft
9 350 Ft
Helló húsvét!
Fémtest Üvegkapor Méret: 64 x 64 cm Magasság: 79 cm Búra átmérője: 15 cm Búra magassága: 15 cm Alaplemez átmérője: 12 cm Alaplemezmagasság: 3 cm Aljzat típusa: 6 x e 27 Max 40 W IP -kód: IP20 Következő »
3 hetes szállítással
-5%
87 900 Ft
83 490 Ft
Raktáron van!
66 489 Ft
Kompakt asztali számológép nagy, szögletes,10 számjegyű kijelzővelFriss, színes, kiváló minőségű kivitelBillentyűzet: könnyen használható és tisztítható műanyag gombokTápegység: Kettős teljesítményű (napenergia elegendő megvilágítással és azonnali átkapcsolás elemes üzemre, kevés fény mellett) / elemekkel együttFunkciók: Alapvető számítások [+] [-] [x] [/], Gyökszámítás, Százalék [%], 4 gombos memória [M +] [ M-] [MR] [MC] Következő »
5 napos szállítással
5 540 Ft
Helló húsvét!
Ezüst szilikon úszósapka Bestway 26006<br /> Látogasson el üzletünkbe, ahol exkluzív ezüst szilikon sapkát talál, amely tökéletes 14 éven felüliek számára. Ez a kiváló minőségű szilikonból készült sapka tökéletesen illeszkedik a fejéhez, maximális védelmet nyújtva a hajának és a fülének úszás közben. Fontos, hogy latexmentes, ezért alkalmas az erre az összetevőre allergiás emberek számára.<br /> Úszósapkánkat férfiaknak és nőknek egyaránt tervezték, így sokoldalú választás minden úszáskedvelő számára. Ezüst színe eleganciát és stílust kölcsönöz, megkülönböztetve a piacon kapható többi sapkától.<br /> A csomagolás mérete 11 cm x 17 cm x 0,5 cm, így kompakt és könnyen tárolható. Tökéletes kiegészítője a táskájának a medencéhez vagy a strandhoz.<br /> Kivételes kényelem és kiváló minőség – mindezt megtalálja ezüst szilikon kupakban. Válassza ki a legjobb védelmet hajának, és élvezze a szabadságot és a kényelmet minden alkalommal, amikor úszik.<br />  <br /> A csomag mérete:<br /> 11 cm x 17 cm x 0,5 cm Következő »
6 napos szállítással
-7%
1 599 Ft
1 490 Ft
Baba készlet Baba robogók készlet tartozékokkal<br /> <br /> Az anyababa arányosan nagyobb, mint a lánybaba, gyönyörű hosszú haja és kifejező arca van. Stílusos rózsaszín és fehér ruhába öltözött, ami eleganciát és bájt kölcsönöz neki, és rózsaszín cipőt visel a lábán.<br /> A biztonság érdekében robogózás közben rózsaszín sisakot visel. A baba nagyon ápolt és stílusosan öltözött, ami kreatív játékra ösztönöz.<br /> <br /> A lánybaba arányosan kisebb, és tükrözi a gyermek varázsát. Lila és zöld ruha van rajta, amely tele van színekkel és energiával. Haja két aranyos copfba van formázva, ami növeli a varázsát. A lábán rózsaszín cipő van, ami passzol az öltözékéhez.<br /> <br /> Az anya és lánya babának saját robogója van. Az anya robogója kék, a lányé zöld.<br /> A robogókat a baba méretéhez igazították, ami lehetővé teszi a valósághű játékot.<br /> <br /> A készlet számos kiegészítőt tartalmaz, mint például szemüveg, tükör, hajkefe, kézitáska és bőrönd. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy különböző forgatókönyveket játszanak ki, és különféle történeteket alkossanak szórakozás közben.<br /> Az "Anya és lánya baba robogóval és kiegészítőkkel" játék egy olyan játék, amely nem csak örömet és kreatív játékot nyújt, hanem fejleszti a képzeletet, a szociális készségeket és támogatja a gondoskodó ösztönök fejlődését a gyermekekben. Ez a tökéletes készlet a kis baba szerelmeseinek, akik szeretnek különféle kalandokat és történeteket alkotni.<br />  <br /> A készlet tartalma:<br /> - anya és lánya baba<br /> - két robogó<br /> - két pár pohár<br /> - két táska<br /> - tükör<br /> - ecset<br /> - bőrönd<br /> - eredeti csomagolás<br />  <br /> Nagy baba méretei:<br /> 31 cm x 5,5 cm<br />  <br /> Kis baba méretei:<br /> 16 cm x 3 cm<br />  <br /> A csomag mérete:<br /> 34 cm x 60 cm x 9 cm<br />  <br /> A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült . CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN 71 szabványnak. Következő »
7 napos szállítással
9 180 Ft
A díszdobozt két kinézetben készítjük. Az egyik díszdoboz kívül fekete, az oldalán arany csíkkal. A másik kívül fekete és fehér színű. Mindkét típusnál a belső rész bordó szatén. Kézzel készült doboz, melyben 1 db 16862 cikkszámú termék fér el. A doboz önmagában nem vásárolható, csak a kristálytermékhez választható! Rendelés esetén, a raktáron az adott időpontban megtalálható típus kerül kiszállításra.<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 990 Ft
A díszdobozt két kinézetben készítjük. Az egyik díszdoboz kívül fekete, az oldalán arany csíkkal. A másik kívül fekete és fehér színű. Mindkét típusnál a belső rész bordó szatén. Kézzel készült doboz, melyben 1 db 16162 cikkszámú termék fér el. A doboz önmagában nem vásárolható, csak a kristálytermékhez választható! Rendelés esetén, a raktáron az adott időpontban megtalálható típus kerül kiszállításra.<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 990 Ft
Magyar fegyverek 1630-1662<br /> <br /> Jelen munkám az első Rákóczyak s az őket követő kisebb fejedelmek korában (1630-1662) használt hadieszközök leírását tartalmazza. Nagyobb részletességgel a tűzi-, támadó- és védőfegyvereket tárgyalom, de kiterjeszkedem mindazon eszközökre is, melyek ma hadi élettel kapcsolatban léptek fel. Így sok szó esik a lófelszerelésről-, zászló-, sátor- és tábori hangszerekről. Feldolgozásomban az egyes hadieszközök rövid történeti fejlődése, leírása, fajainak felsorolása, előállítása mellett, fősúlyt helyezek azok művelődéstörténeti vonatkozásaira. Művészi kiállítás, díszítő motívumok érvényesülése a főbb szempontok, melyek engem a hadieszközök ismertetésénél vezéreltek. Következő »
4 napos szállítással
2 392 Ft
Helló húsvét!
Nagy csaták 3. - Világtörténelem, 1346-1622 Rövid leírás: A 100 éves háború, a 30 éves háború, és a törökellenes harcok híres csatái mellett az olvasó bepillantást nyerhet Konstantinápoly város ostromába, ahol először használtak nagyobb számban ágyúkat; vagy a páviai csatába, ahol szintén először alkalmaztak tömegesen tűzfegyvereket.<br /> <br /> Szerkesztő: Jay Akhtar-Csákváry Ferenc Kiadó: DUNA International Könyvkiadó Kft. Kiadási év: 2012 Méret: 203x280mm Oldalszám: 88 oldal Kötés: kemény Következő »
Raktáron van!
556 Ft
A felnőtt Marvel-rajongók „szobrot állíthatnak“ szenvedélyüknek, ha újraalkotják a Marvel-moziuniverzum egyik ikonikus darabját. A LEGOŽ Marvel Amerika Kapitány pajzsa (76262) egy részletgazdag és valósághű modell, amelyet öröm megépíteni és hosszan csodálni a építés befejeztével.; ; ; ; A jó és rossz szimbóluma; ; A 3128 elemből álló modell 47 cm átmérőjű és egy névtáblával ellátott állványon pihen. Az építési útmutatók digitális változatát megtalálod a LEGO Builder appban.; ; ; ; Jellemzők:; ; • Egy ikonikus pajzs – A LEGOŽ Marvel Amerika Kapitány pajzsa (76262) a jó és a rossz harcát szimbolizáló pajzs valósághű, megépíthető és kiállítható modellje; ; • Kiállításra kész – A pajzs egy névtáblával ellátott állványon pihen, és tartozik hozzá egy Amerika Kapitány minifigura is, akinél saját pajzsa és Thor kalapácsa, Mjölnir van; ; • Örömteli kihívás – A modellépítők belefeledkezhetnek ebbe a magával ragadó projektbe, miközben kockáról kockára alkotják újra a képregény-történelem egy darabját; ; • Ajándék felnőtteknek – Ez a praktikus építőkészlet megfelelő ajándék minden Marvel-rajongónak, LEGOŽ kedvelőnek és modellépítőnek; ; • Kiállításra termett – A kész modell 47 cm átmérőjű; ; • Használd a mobilodat – Ha még nagyobb kényelemre vágysz, a készlet építési útmutatójának digitális változatát megtalálod a LEGOŽ Builder appban; ; • Intuitív építési útmutató – A szuper élményhez a gyerekek letölthetik a LEGOŽ Builder appot, amelynek digitális eszközeivel felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat; ; • Kapcsolódj ki, és töltődj fel – A felnőtteknek szánt LEGOŽ készletek kínálata olyan elégedettséget nyújtó építési és kiállítási élményt kínál, ami az építés befejezése után is sokáig fog tartani; ; • Garantált minőség – A LEGOŽ elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek és egyszerűen megépíthetők legyenek; ; • Garantált biztonság – A LEGOŽ kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak Következő »
Raktáron van!
98 143 Ft
A magas minőséget képviselő eredeti Epson LQ-1060, S01501615262 festékszalag nagyszerű választás Epson nyomtatókhoz. Ezt a fekete színű eredeti Epson S01501615262 festékszalagot bátran használhatja a mindennapok során akár otthon, akár irodájában. A gyártó az alábbi nyomtatókhoz ajánlja termékét: Epson LQ-670, 680, 680 Pro, 1060, 2550. Ha bármilyen kérdése felmerülne az eredeti Epson S01501615262 festékszalaggal kapcsolatban, szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Ha utángyártott Epson S01501615262 festékszalagot keres, és van belőle, abban az esetben a lenti "Hasonló termékek" alatt megtalálja. Következő »
Raktáron van!
5 717 Ft
62 mm-es menetátmérőjű objektívekre helyezhetünk fel 72 mm menetátmérőjű tartozékokat ennek az adaptergyűrűnek a segítségévelFém alapanyagból készült matt fekete bevonattal Következő »
5 napos szállítással
9 160 Ft
&Ouml;sszetevőkCukor, Kaka&oacute;massza, Kaka&oacute;vaj,&nbsp;Vajzs&iacute;r, Emulge&aacute;l&oacute;szer: lecitinek (sz&oacute;ja), Van&iacute;lia kivonat, Kaka&oacute; sz&aacute;razanyag legal&aacute;bb 50%Nyomokban f&ouml;ldimogyor&oacute;t, di&oacute;f&eacute;l&eacute;ket, glut&eacute;nt &eacute;s toj&aacute;st tartalmazhat.Az allerg&eacute;n inform&aacute;ci&oacute;k az &ouml;sszetevők k&ouml;z&ouml;tt&nbsp;vastagon&nbsp;kiemelve tal&aacute;lhat&oacute;k.T&aacute;p&eacute;rt&eacute;kre vonatkoz&oacute; inform&aacute;ci&oacute;kT&aacute;panyagok&nbsp;100 g term&eacute;kben:Energia:2186 kJ /&nbsp;525 kcalZs&iacute;r:31 gamelyből tel&iacute;tett zs&iacute;rsavak:19 gSz&eacute;nhidr&aacute;t:50 gamelyből cukrok:47 gFeh&eacute;rje:6,4 gS&oacute;:&lt;0,01 gReferencia beviteli &eacute;rt&eacute;k egy &aacute;tlagos felnőtt sz&aacute;m&aacute;ra (8400kJ/2000kcal)Elk&eacute;sz&iacute;t&eacute;s &eacute;s t&aacute;rol&aacute;sT&aacute;rol&aacute;sSz&aacute;raz &eacute;s hűv&ouml;s helyen t&aacute;roland&oacute;.<br /> 1.) Gy&aacute;rtva (nap/h&oacute;nap/&eacute;v): l&aacute;sd a csomagol&aacute;son.<br /> 2.) Minős&eacute;g&eacute;t megőrzi (nap/h&oacute;nap/&eacute;v): l&aacute;sd a csomagol&aacute;son. Következő »
Raktáron van!
669 Ft
Kifejezetten irodai eszközök műanyag részeinek tisztítására, például billentyűzetek, számítógépek, faxok, telefonok. Következő »
Raktáron van!
1 923 Ft