160/70 motor

- 10 000 db
Motorbike, Motor ágyneműhuzat 140×200cm, 70×90 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga: 100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 140×200cm, 70×90 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 710 Ft
Új termék a Pepitán
Motorbike, Motor ágyneműhuzat 140×200cm, 70×90 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga: 100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 140×200cm, 70×90 cm<br /> <br /> A termék várható szállítási ideje 5 munkanap! Következő »
5 napos szállítással
8 790 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
méretei: 140X200cm+70X90cm 100% pamut mosási hőmérséklet bőrbarát anyag rejtett cipzáras záródás Oeko-Tex Standard 100 minősítés mi, mit jelent? kattints ide Nagyon vagány 2 részes Motoros ágyneműhuzat garnitúra, mely kiváló 100% pamut anyagának köszönhetően tökéletes pihenést biztosít, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.<br /> <br /> Motoros ágynemű (fire) 2 részes 100% minőségi pamutból készült Motoros, gyerek ágyneműhuzat garnitúra, mely egy 140x200cm-es paplanhuzatból és egy 70x90cm-es párnahuzatból áll. Ez a gyermekágynemű bőrbarát anyagának köszönhetően, kiváló választás minden gyerkőc számára. Szín és formatartó, egyszerűen, az ágyneműn található mosási etiketten szereplő adatok alapján, mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy kifordítva, becipzározva mossátok. Következő »
Raktáron van!
8 310 Ft
Helló húsvét!
Motoros Kobak félelmetes, versenyautója tökéletes.<br /> <br /> Motoros Kobak félelmetes, versenyautója tökéletes.Szúrós szemével Motoros Kobak a remek versenyautó pilótája a horizontot fürkészi. Félig csontváz, félig ember, nézésével terrorizálja az ellenfeleit. Versenyautója többhengeres, megy, mint a gondolat, sebesen! Kipufogója nagyon hangos, fültépő hangot ad ki. Szúrós szemű Motoros Kobak kajánul vigyorog amikor az ellenfelei utat engednek neki!Tartalma: 1 db fémből és műanyagból készült versenyautó1 db autóba rögzített autóversenyzőMéretei: 4 x 7 x 3,7 cm Következő »
8 napos szállítással
3 590 Ft
Toló zuhanyajtó 8 mm vastag víztiszta edzett üveggel és nano bevonattal ellátva, krómozott rozsdamentes acél és alumínium elemekkel.Érdeklődik vagy segítséget szeretne? Írjon itt vagy hívjon:+36 70 327 3280 <br /> <br /> Szakképzett szerelőnk elvégzi az új termék gondtalan beépítését, a korábbi elbontását és elszállítását, ezzel spórolva rengeteg időt és energiát az Ön számára!A Mexen egy lengyel márka, amely a legmagasabb minőségű fürdőszoba- és WC-felszerelések tervezésére és gyártására specializálódott. A fürdőszobai szerelvények és a tartós, esztétikus kerámiák lengyel gyártójaként a modern technológiákra, az eredeti dizájnra és a modern fogyasztók igényeit kielégítő megoldásokra helyezik a hangsúlyt. Az összes termék tervezőik és mérnökeik munkájának eredménye, akik az aktuális trendeket követve a legjobb ár-érték arányú fürdőszobai berendezéseket készítenek az ügyfelek számára. Fürdőszoba szerelvényeik Lengyelországban készülnek, amire rendkívül büszkék! A Mexen-nél a dizájnra, a modernitásra és a sokoldalúságra összpontosítanak, amit ügyfeleink nagyra értékelnek. Következő »
Raktáron van!
89 300 Ft
<br /> <br /> TOKOZ - MOTO 50/1000 motoros zár Kisebb lakatból és gyengébb láncból álló készlet a kisebb motorkerékpárok és robogók ideális biztonságához. Kompaktságának köszönhetően alkalmas nagyobb méretű motorkerékpárok rövid távú védelmére is, amelyek nem teszik lehetővé a nagy zár szállítását. • A Pluto 50 lakat ellenáll a durva erőszaknak • a zár zárszerkezete karcolásnak, fúrásnak ellenálló szerkezetének köszönhetően megbízhatóságot garantál extrém éghajlati viszonyok között • átmérőjű lánc. 8 mm edzett acélból készült, hossza 1 m • fekete textil hüvely védi a reteszelt tárgyakat a sérülésektől Következő »
10 napos szállítással
36 541 Ft
Termékjellemzők<br /> Malawi univerzális oldallap fürdőkádhoz 70 cm. Következő »
5 napos szállítással
41 384 Ft
Villeroy & Boch Targa Plus kád 160x70 cm Következő »
2 hetes szállítással
95 199 Ft
Az Aprilia, sok felnőtt álma, ezzel a gyerekeknek szánt modellel aligha különböztethető meg az eredetitől. Fordítsd el a kulcsot, élvezd a motorhangot, kapcsold be a fényszórókat és szállj fel. Lassan indulj el, vagy egy kicsit gyorsabban? Akárhogy is, gyermeke irigykedő pillantásokat fog vonzani. Nemcsak a sikeres formatervezés, hanem a 3 különböző kivitelezési változat is magáért beszél. Ezt a felvágási potenciált természetesen az állítható MP3 és USB-csatlakozás is aláhúzza. Nos akkor jó utat és jó szórakozást! Következő »
5 napos szállítással
98 060 Ft
Az Aprilia, sok felnőtt álma, ezzel a gyerekeknek szánt modellel aligha különböztethető meg az eredetitől. Fordítsd el a kulcsot, élvezd a motorhangot, kapcsold be a fényszórókat és szállj fel. Lassan indulj el, vagy egy kicsit gyorsabban? Akárhogy is, gyermeke irigykedő pillantásokat fog vonzani. Nemcsak a sikeres formatervezés, hanem a 3 különböző kivitelezési változat is magáért beszél. Ezt a felvágási potenciált természetesen az állítható MP3 és USB-csatlakozás is aláhúzza. Nos akkor jó utat és jó szórakozást! Következő »
5 napos szállítással
101 770 Ft
A Háromkerekű Cross Motor segíti a gyermek korai egyensúlyérzékének és mozgása irányításának fejlesztését. Akár már 3 éves kortól élvezheti a motorozás előnyeit, ügyesebb lesz amelynek köszönhetően magabiztosabb, függetlenebb lesz. <br /> <br /> Méret: 59x35x45 cm <br /> <br /> Játékosok száma: 1<br /> Jelleg: futómotor<br /> Fejleszti: korai egyensúlyérzékelést, mozgás irányítást, statikus és dinamikus egyensúlyérzékelést, mozgáskoordinációt, magabiztosságot. Következő »
Raktáron van!
14 591 Ft
Oldalcsípőfogó<br /> <br /> Szabvány: DIN ISO 5749<br /> <br /> Jellemzők: <br /> Precíz élekkel, lágy és kemény drótok vágására · Indukciós edzésű kb. 62 HRc precíziós él · Króm-vanádium elektroacél, olajban edzve · Svéd forma, erősfalú szár burkolattal · Krómozott fogófejjel.<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> Alkalmazás (fogók): Műhely · Anyag: Króm-vanádium golyóscsapágy acél · Anyagjellemző: Edzett,Krómozott · Fogó jellemzők: Fazettával · Gyártói szám: 70 05 160 · Max. vágási érték, közepesen kemény drót: 2.8 mm · Méret, hossz: 160 mm · Szabvány: DIN ISO 5749 · Súly: 207 g · Típus: Oldalcsípőfogó · Vágási érték (max.) kemény drót: 2.0 mm · Vágóerő: 62 HRC · Vágóérték (max.), puha drót: 4 mm<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
12 980 Ft
Eurowa 160x70x39cm zománcozott acéllemez kád 2,3mm vastag acéllemezből• együléses kád lefolyóval a lábnál• klasszikus téglalap alakú modell• alpesi fehér színben kapható• kompatibilis 5047-es felragasztható kádlábbal is• kompatibilis 5039-es felcsavarozható kádlábbal is• anyaga zománcozott acéllemezA zománcozott acél jellemzői: kiválóan ellenáll az erős fénynek és a terhelésnek. Hosszú évekig megőrzi fényét és színét. Higiéniás szempontból is kiváló, mert sima felületének köszönhetően megakadályozza a baktérium, a penész, illetve a különböző szennyeződések elterjedését. Nem igényel speciális karbantartást.A kád ára nem tartalmazza a kádlábat, illetve a le- és túlfolyót, ezeket külön lehet megvásárolni.A biztonságos használat és a garancia miatt a kádláb megvásárlása javasolt.Származási hely: Németország Következő »
2 hetes szállítással
56 769 Ft
A zománcozott acél jellemzői: kiválóan ellenáll az erős fénynek és a terhelésnek. Hosszú évekig megőrzi fényét és színét. Higiéniás szempontból is kiváló, mert sima felületének köszönhetően megakadályozza a baktérium, a penész, illetve a különböző szennyeződések elterjedését. Nem igényel speciális karbantartást.A kád ára nem tartalmazza a kádlábat, illetve a le- és túlfolyót, ezeket külön lehet megvásárolni.A biztonságos használat és a garancia miatt a kádláb megvásárlása javasolt.Származási hely: Olaszország Következő »
2 hetes szállítással
49 500 Ft
Helló húsvét!
Praktikus és elegáns zuhanyajtónk stílusa bármelyik fürdőszoba éke lehet, miközben könnyed és kényelmes bejárást és használatot biztosít zuhanyzójába. A Kayra termékcsalád mindegyik tagja 6 mm vastag biztonsági üvegből készül.Ez a prémium minőségű üvegvastagság megköveteli a nagy teherbírásra tervezett alkatrészek alkalmazását. Zuhanyajtóink egyaránt építhetőek csempézett aljzatra és zuhanytálcára is.<br /> <br /> Műszaki adatok:<br /> <br /> Színe: víztiszta<br /> Anyaga: edzett üveg<br /> Vastagsága: 6 mm<br /> Elegáns rozsdamentes ajtónyitó<br /> Szilikon vízzáró profilok<br /> Egyszerű karbantartás<br /> Akadálymentes belépés<br /> Zuhanytálca nélkül is használható<br /> Halk nyitás és záródás<br /> Korrigálási lehetőség a falnál mínusz 2 cm<br /> A csomag tartalmazza a szereléshez szükséges alkatrészeket! Következő »
Raktáron van!
-8%
102 794 Ft
94 790 Ft
Vagány, igazi fiús darab. Forma- és színtartó, könnyen kezelhető, továbbá 100% pamutból készült, így nagyon kényelmes is. Jellemzői: - "Apa pici motorosa" felirat - Forma- és színtartó - Könnyen kezelhető - Minőségi magyar termék - Anyaga: 100% pamut Következő »
Raktáron van!
1 724 Ft
Helló húsvét!
Toló zuhanyajtó 100x195 cm-es méretben, 8 mm vastag víztiszta edzett üveggel és nano bevonattal ellátva, krómozott rozsdamentes acél és alumínium elemekkel és minimalista fogantyúval.<br /> <br /> Victoria+ 100x195 cm toló zuhanyajtó krómozott elemekkel Termékeink kialakítása során figyelembe vettük az emlúlt évek fogasztói igényeit, ezek alapján alkottuk meg a magas elvárásoknak megfelelő zuhanyajtónkat. A kezdetektől fogva célunk az igények teljes körű kielégítése anélkül, hogy kompromiszzumot kellene kötni. Hiszünk abban, hogy az egyszerűség maga a nagyszerűség. Ezen elvek vezérelnek minket abban, hogy Ön megtalálhassa számára a legmegfelelőbb zuhanyajtót álmai fürdőszobájához. A zuhanyajtó elemei: krómozott állítható alumínium profilok exkluzív (polírozott) alumínium görgő szerkezet 8 mm vastag biztonsági üvegek nano bevonattal modern, minimalista ajtónyitó vízzáró szilikon profil mágneses ajtózár krómozott alumínium küszöb Az általunk legfontosabbnak vélt tulajdonságok zuhanyajtónknál: Üvegtörés garancia Új szolgáltatásunkként bármilyen káreseményből adódóan mostantól 1 év üvegtörés garanciát biztosítunk ingyenesen a termékre a vásárlás időpontjától kezdődően! Ezen kiegészítő szolgáltatásunkkal szeretnék tovább növelni ügyfeleink bizalmát és meggyőzni, hogy nálunk jó helyen jár! Tolóajtós rendszer Az exkluzív (polírozott) alumínium görgő szerkezet által biztosított tolóajtós rendszernek köszönhetően a zuhanyajtó könnyedén nyitható, aminek segítségével könnyedén léphetünk be a zuhanytérbe és ki a zuhanyzás végeztével. Nano bevonattal ellátva Az üveg felülete innovatív bevonattal van ellátva, így olyan hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a vízcseppek lefolynak az üveg sima felületén, nem hagynak vízkőlerakódást, ami nagyban megkönnyíti a tisztítást és növeli a vízkő elleni védelmet a termék élettartama során. 8 mm vastag edzett üveg A 8 mm vastag biztonsági edzett üveg olyan speciális hőkezelésen esett át, melynek köszönhetően jobban ellenáll bármilyen külső hatásnak, ezzel minimálisra csökkentve az üvegtörés esélyét. Szabadon elhelyezhető A zuhanyajtó szabadon elhelyezhető zuhanytálcára vagy burkolatra közvetlenül. Az univerzális beépítési mód lehetővé teszi, hogy az ajtó a legkülönfélébb típusú fürdőszobában is elhelyezhető legyen. Univerzális megoldás A zuhanyajtó felszerelhetősége univerzális, miszerint, bármilyen irányban, bal vagy akár jobb oldalra is felszerelheti a terméket lehetőségei és igénye szerint. Következő »
Raktáron van!
-16%
83 224 Ft
69 790 Ft
Helló húsvét!
Toló zuhanyajtó 100x195 cm-es méretben, 8 mm vastag víztiszta edzett üveggel és nano bevonattal ellátva, krómozott rozsdamentes acél és alumínium elemekkel.<br /> <br /> Victoria 100x195 cm toló zuhanyajtó krómozott elemekkel Termékeink kialakítása során figyelembe vettük az emlúlt évek fogasztói igényeit, ezek alapján alkottuk meg a magas elvárásoknak megfelelő zuhanyajtónkat. A kezdetektől fogva célunk az igények teljes körű kielégítése anélkül, hogy kompromiszzumot kellene kötni. Hiszünk abban, hogy az egyszerűség maga a nagyszerűség. Ezen elvek vezérelnek minket abban, hogy Ön megtalálhassa számára a legmegfelelőbb zuhanyajtót álmai fürdőszobájához. A zuhanyajtó elemei: krómozott állítható alumínium profilok exkluzív (polírozott) alumínium görgő szerkezet 8 mm vastag biztonsági üvegek nano bevonattal rozsdamentes acél ajtónyitó vízzáró szilikon profil mágneses ajtózár krómozott alumínium küszöb Az általunk legfontosabbnak vélt tulajdonságok zuhanyajtónknál: Üvegtörés garancia Új szolgáltatásunkként bármilyen káreseményből adódóan mostantól 1 év üvegtörés garanciát biztosítunk ingyenesen a termékre a vásárlás időpontjától kezdődően! Ezen kiegészítő szolgáltatásunkkal szeretnék tovább növelni ügyfeleink bizalmát és meggyőzni, hogy nálunk jó helyen jár! Tolóajtós rendszer Az exkluzív (polírozott) alumínium görgő szerkezet által biztosított tolóajtós rendszernek köszönhetően a zuhanyajtó könnyedén nyitható, aminek segítségével könnyedén léphetünk be a zuhanytérbe és ki a zuhanyzás végeztével. Nano bevonattal ellátva Az üveg felülete innovatív bevonattal van ellátva, így olyan hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a vízcseppek lefolynak az üveg sima felületén, nem hagynak vízkőlerakódást, ami nagyban megkönnyíti a tisztítást és növeli a vízkő elleni védelmet a termék élettartama során. 8 mm vastag edzett üveg A 8 mm vastag biztonsági edzett üveg olyan speciális hőkezelésen esett át, melynek köszönhetően jobban ellenáll bármilyen külső hatásnak, ezzel minimálisra csökkentve az üvegtörés esélyét. Szabadon elhelyezhető A zuhanyajtó szabadon elhelyezhető zuhanytálcára vagy burkolatra közvetlenül. Az univerzális beépítési mód lehetővé teszi, hogy az ajtó a legkülönfélébb típusú fürdőszobában is elhelyezhető legyen. Univerzális megoldás A zuhanyajtó felszerelhetősége univerzális, miszerint, bármilyen irányban, bal vagy akár jobb oldalra is felszerelheti a terméket lehetőségei és igénye szerint. Következő »
Raktáron van!
-16%
83 224 Ft
69 790 Ft
Gerendatartó 70*120<br /> Következő »
Raktáron van!
1 250 Ft
Termék besorolása: Wader műanyag játékok; Mérete: 27,5 x 12 x 19,5 cm; Anyaga: műanyag Következő »
7 napos szállítással
2 930 Ft
BMW vagy Harley-Davidson? Kawasaki vagy Ducati? Elegáns vonalvezetés vagy merész újítás? Klasszikus formatervezés vagy az űrtechnika diadala? Kiszámíthatós... Következő »
Raktáron van!
14 990 Ft
Legyél te a győztes! Ülj ennek a versenymotornak a nyergébe és kezdődhet a száguldás. A versenymotor egy közepes méretű jármű, amely aprólékos kidolgozásának köszönhetően egy igazi versenymotor élethű mása és azzal részletekbe menően megegyezik. A játék együtt használható más autós-és motoroskészletekkel is és már egészen aprócska kortól ajánlott vele a játék. Kék, piros és sárga színkombinációban rendelhető. A megrendelésbe kérjük írd bele, hogy melyik színkombinációban szeretnéd a terméket megrendelni! Jellemzői: - Anyaga: Műanyag - Mérete: 24,7 cm - 2 éves kortól Következő »
7 napos szállítással
1 480 Ft
Aktív gyerekek számára kialakított cross motorral már a gyerekek is felnőttnek érezhetik magukat és nagy büszkeséggel száguldozhatnak udvaron, játszótéren, vagy felnőtt felügyelete mellett a járdán is. Ezáltal a gyerekek megtanulják, hogyan kell vezetni és kanyarodni a különböző guruló járművekkel, melyek által még élvezetesebbé, emlékezetesebbé válik a gyerekek játéka és gyerekkora. A jármű három kerékkel ellátott kismotor, egyenes kormánnyal készült. Több féle színkombinációval kapható.; Méret 65 cm és ülésmagassága : 28 cm ; Ajánlott 3 éves kortól; . Kérjük írja be a megjegyzés rovatba, melyiket szeretné, az ár 1 darabos-ra vonatkozik Következő »
6 napos szállítással
10 730 Ft
Mérete: 62×29×42 cm.Többféle színben rendelhető. Következő »
5 napos szállítással
7 007 Ft
Digitális művészet megismételhetetlen egyedi Fehér motor mintával. Póló elérhető többféle színben és méretben.<br /> <br /> - A minta elhelyezkedése eltérhet a képeken látottaktól. Törekszünk a pontos megjelenítéshez de mivel minden pólót egyénileg kézzel készítünk így előfordulhat, hogy a minta nem mindig 100%-osan ott lesz pozícióban mint a képeken látható. Minden póló egyedi és megismételhetetlen ahogyan Te is.<br /> - 100% fésült pamut, a fésült pamut puhább, mint a hagyományos pamut, mert nincsenek benne szennyeződések vagy kiálló szálak, és erősebb, mint a hagyományos pamut, mivel a kombinálási eljárás eltávolítja a rövid szálakat, amelyek hajlamosak a kopásra és elszakadásra<br /> - Körkötött fazon<br /> - Bordás, elasztikus nyakpasszé<br /> - Szalagerősített nyakvonal<br /> - Magnolion címke nyaknál és bal oldalt lent varrás mellett<br /> <br /> - Kézi mosás 30 °C-on, mosd mindig kifordítva és kézzel, hogy megőrizd a nyomat és címke minőségét<br /> - Gépi szárítás TILOS<br /> - Vasalás, alacsony hőfokon (kizárólag a pólót nyomat és címke nélkül) a nyomatot és a címkéket vasalni TILOS!<br /> - Nem vegytisztítható<br /> - Nem fehéríthető<br /> <br /> Színek:<br /> - Fehér<br /> - Melanzs szürke<br /> - Égkék<br /> - Krém<br /> <br /> Méretek:<br /> S: Testhossz: 70 cm, Mellbőség: 50 cm<br /> M: Testhossz: 72 cm, Mellbőség: 53 cm<br /> L: Testhossz: 74 cm, Mellbőség: 56 cm<br /> XL: Testhossz: 76 cm, Mellbőség: 59 cm Következő »
Raktáron van!
7 990 Ft
Ismerd meg a motorok lenyűgöző világát! Színezd ki őket, majd fejezd be a munkát a matricákkal.Tudj meg mindent ezekről a hihetetlen gépekről!Kategória: Játék és szórakozás , Újdonságok :-) Jelleg: füzet Megjelenés: 2023.08.28.Méret: 210 × 295Oldal: 32+8Korosztály: 5 éves kortólNem: fiúKötészet: ragasztókötött Felhasználás: szórakozás Borító: puhafedeles Díszítő: formalakkozott Kiegészítők: matricákkalTéma: járművek, motorok, versenymotorok Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft
Ismerd meg a motorok lenyűgöző világát! Színezd ki őket, majd fejezd be a munkát a matricákkal.<br /> Tudj meg mindent ezekről a hihetetlen gépekről! Következő »
Raktáron van!
1 491 Ft
Digitális művészet megismételhetetlen egyedi Cyberpunk motor mintával. Póló elérhető többféle színben és méretben.<br /> <br /> - A minta elhelyezkedése eltérhet a képeken látottaktól. Törekszünk a pontos megjelenítéshez de mivel minden pólót egyénileg kézzel készítünk így előfordulhat, hogy a minta nem mindig 100%-osan ott lesz pozícióban mint a képeken látható. Minden póló egyedi és megismételhetetlen ahogyan Te is.<br /> - 100% fésült pamut, a fésült pamut puhább, mint a hagyományos pamut, mert nincsenek benne szennyeződések vagy kiálló szálak, és erősebb, mint a hagyományos pamut, mivel a kombinálási eljárás eltávolítja a rövid szálakat, amelyek hajlamosak a kopásra és elszakadásra<br /> - Körkötött fazon<br /> - Bordás, elasztikus nyakpasszé<br /> - Szalagerősített nyakvonal<br /> - Magnolion címke nyaknál és bal oldalt lent varrás mellett<br /> <br /> - Kézi mosás 30 °C-on, mosd mindig kifordítva és kézzel, hogy megőrizd a nyomat és címke minőségét<br /> - Gépi szárítás TILOS<br /> - Vasalás, alacsony hőfokon (kizárólag a pólót nyomat és címke nélkül) a nyomatot és a címkéket vasalni TILOS!<br /> - Nem vegytisztítható<br /> - Nem fehéríthető<br /> <br /> Színek:<br /> - Fehér<br /> - Melanzs szürke<br /> - Égkék<br /> - Krém<br /> <br /> Méretek:<br /> S: Testhossz: 70 cm, Mellbőség: 50 cm<br /> M: Testhossz: 72 cm, Mellbőség: 53 cm<br /> L: Testhossz: 74 cm, Mellbőség: 56 cm<br /> XL: Testhossz: 76 cm, Mellbőség: 59 cm Következő »
Raktáron van!
7 990 Ft
A csomag tartalma:<br /> <br /> Központizár motorok<br /> <br /> Működési feszültség:<br /> (DC) 12 V<br /> <br /> <br /> Működési hőmérséklet:<br /> -20˚C - +70˚C<br /> <br /> <br /> Max. áramfelvétel:<br /> 10 A<br /> <br /> <br /> Motorok tolóereje:<br /> 30 N<br /> <br /> <br /> Zártolás:<br /> max. 15 mm<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A szett tartalma:<br /> <br /> 4 db központi zár motor (3 db 2 vezetékes motor és 1 db 5 vezetékes vezérlő motor)<br /> 1 db központi zár vezérlő egység<br /> Kábelköteg<br /> Szerelési segédanyagok (rögzítő lemez, zárhúzó rúd, csavar, rögzítő pánt)<br /> <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
4 790 Ft