1488 siku

- 2 477 db
Helló húsvét!
Bogárhátú Volkswagen személyautó, rózsaszín festéssel! Az 1:87 méretaránnyal készült Siku: Volkswagen Beetle pink kisautó fémből és műanyagból készült, nyitható ajtókkal. Az autó szépen kidolgozott külsővel és beltérrel rendelkezik, a jármű együtt használható más SIKU autókkal, készletekkel is. A Siku: Volkswagen Beetle pink 1:87 - 1488 mérete: 8 cm. Következő »
Raktáron van!
-36%
2 795 Ft
1 790 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Helló húsvét!
Német elektromos luxus sportautó, futurisztikus megjelenéssel! A Siku: BMW i8 autó egy 1:87 méretarányú, fémből és műanyagból készült járgány, fehér, fekete festéssel, kék díszítéssel. A BMW i8 elektromos meghajtással készült, nagy sebességgel képes haladni, a játék együtt használható más SIKU 1:87 méretarányú autókkal, készletekkel is. A Siku: BMW i8 1:87 - 1458 mérete: 8 cm. Következő »
Raktáron van!
-36%
2 795 Ft
1 790 Ft
SIKU Lamborghini Veneno 1:87 - 1485<br /> <br /> Lapos kialakítású sportautó, nagy végsebességgel! Az 1:87 méretarányú Siku: Lamborghini Veneno egy gyöngyház fényezésű, fémből és műanyagból készült luxusautó, 750 lóerős V12 motorral. Az autó áramvonalas karosszériával van felszerelve, a járgány együtt használható más 1:87 méretaránnyal készült SIKU autókkal, készletekkel is. A Siku: Lamborghini Veneno 1:87 - 1485 mérete: 8 cm. Következő »
6 napos szállítással
2 770 Ft
Gyűjtsd be az összes termést a szántóföldről! Az 1:87 méretaránnyal készült Siku: Claas Jaguar 960 kombájn egy fémből és műanyagból készült betakarító mezőgazdasági munkagép, zöld és szürke színben. A kombájn vágókésekkel van felszerelve, a csövet ki tudod hajtani oldalra, hogy a búza, rozs és árpa rögtön a teherautóra kerüljön. A járgány együtt használható bármelyik SIKU 1:87 méretarányú munkagéppel, járművel is. A Siku: Claas Jaguar 960 kombájn 1:87 - 1418 mérete: 8 cm. Következő »
Raktáron van!
2 795 Ft
A cserélhetõ szelep és membrán garantálja a hatékony mûködést és meghosszabbítja a mellszívó élettartamát. 100%-ban biztonságos BPA-mentes szilikonból készült. Ezen pótalkatrészek a következõ BabyOno mellszívókkal kompatibilisek: - BabyOno mellszívó Anatomy Med - kézi 1484 - BabyOno mellszívó Nurs Pro - elektromos, kétfázisú 1483 A szett tartalma: - 1 db szilikon membrán - 1 db szilikon szelep Figyelem: A szett NEM tartalmazza a mellszívót, csak annak két pótalkatrészét. Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
2 490 Ft
A cserélhetõ szelep és membrán garantálja a hatékony mûködést és meghosszabbítja a mellszívó élettartamát.100%-ban biztonságos BPA-mentes szilikonból készült.Ezen pótalkatrészek a következõ BabyOno mellszívókkal kompatibilisek:- BabyOno mellszívó Anatomy Med - kézi 1484- BabyOno mellszívó Nurs Pro - elektromos, kétfázisú 1483 A szett tartalma:- 1 db szilikon membrán- 1 db szilikon szelepFigyelem: A szett NEM tartalmazza a mellszívót, csak annak két pótalkatrészét.Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.<br /> Következő »
5 napos szállítással
2 739 Ft
A cserélhető szelep és membrán garantálja a hatékony mûködést és meghosszabbítja a mellszívó élettartamát. 100%-ban biztonságos BPA-mentes szilikonból készült. Ezen pótalkatrészek a következő BabyOno mellszívókkal kompatibilisek: - BabyOno mellszívó Anatomy Med - kézi 1484 - BabyOno mellszívó Nurs Pro - elektromos, kétfázisú 1483 A szett tartalma: - 1 db szilikon membrán - 1 db szilikon szelep Figyelem: A szett NEM tartalmazza a mellszívót, csak annak két pótalkatrészét. Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján. Következő »
Raktáron van!
2 490 Ft
100%-ban biztonságos BPA-mentes anyagból készült.Ezen pótalkatrészek a következõ BabyOno mellszívókkal kompatibilisek:- BabyOno mellszívó Anatomy Med - kézi 1484- BabyOno mellszívó Nurs Pro - elektromos, kétfázisú 1483 A szett tartalma:- 1 db mellszívó test (funnel)- 1 db mellszívó tölcsérFigyelem: A szett NEM tartalmazza a teljes mellszívót, csak annak két pótalkatrészét.Fontos! A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minõsül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.<br /> Következő »
5 napos szállítással
2 079 Ft
Tulajdonságok:Vitorlázz a levegőben, és juss el minél messzebbe! Kiváló játék melyhez csak egy kis ügyesség kell. Egy évtizedek óta sikeres játék modern változata, melynek anyaga pehelykönnyű és strapabíró. Próbáld ki, hogy tudod ellőni a repülőt úgy, hogy az trükkös hurkokat írjon a levegőben, vagy egyszerűen csak gyakorold a sikló repülést! A flexibilis kialakítású farok résszel könnyű lesz a különböző trükkök kivitelezése. Versenyezz barátaiddal, vajon kié megy messzebbre? Mérete: 24x20cm<br /> <br /> Tulajdonságok:Vitorlázz a levegőben, és juss el minél messzebbe! Kiváló játék melyhez csak egy kis ügyesség kell. Egy évtizedek óta sikeres játék modern változata, melynek anyaga pehelykönnyű és strapabíró. Próbáld ki, hogy tudod ellőni a repülőt úgy, hogy az trükkös hurkokat írjon a levegőben, vagy egyszerűen csak gyakorold a sikló repülést! A flexibilis kialakítású farok résszel könnyű lesz a különböző trükkök kivitelezése. Versenyezz barátaiddal, vajon kié megy messzebbre? Mérete: 24x20cm Következő »
5 napos szállítással
3 230 Ft
Singer VARRÓGÉP 1408<br /> <br /> Tulajdonságok: 11 varróprogram Stretch programok Diszítőminta 4 lépéses gomblyukvarrás Lepattintható varrótalpak Gyors és könnyű befűzés <br /> <br /> Alap tartozékok: Orsók Gombfelvarró talp Tűkészlet Tisztító ecset Csavarhúzó Következő »
Raktáron van!
58 990 Ft
Kovácsolt Cortex fejsze erdészeti munkákhoz, rönkök hasításához 70 cm-es bükk nyéllel. Következő »
Raktáron van!
-4%
7 200 Ft
6 890 Ft
Ez a jármű minden tűzoltó rajongó számára kötelező!<br /> Húzza fel a létrát, és a teherautó sárkánnyá alakul át!<br /> A játék hangokat is ad, és a sárkány szeme felcsillan!<br /> Ez a jármű kiemelkedik az összes többi közül! Tökéletes ajándék minden gyermeknek!<br /> A játékhoz 3 db AA elem szükséges (nem tartozék)<br />  <br /> Az autó méretei:<br /> Hossz-29cm<br /> Szélesség-12cm<br /> Magasság-15cm<br /> Méretek (sárkány-autó):<br /> Hossz-32cm<br /> Szélesség-20cm<br /> Magasság-22cm<br />   <br /> Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára! Következő »
7 napos szállítással
8 340 Ft
<br /> <br /> Tulajdonságok: <br /> <br /> <br /> <br /> 11 varróprogram<br /> <br /> Stretch programok<br /> <br /> Diszítőminta<br /> <br /> 4 lépéses gomblyukvarrás<br /> <br /> Lepattintható varrótalpak <br /> <br /> Gyors és könnyű befűzés<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Alap tartozékok: <br /> <br /> <br /> <br /> Orsók<br /> <br /> Gombfelvarró talp<br /> <br /> Tűkészlet<br /> <br /> Tisztító ecset<br /> <br /> Csavarhúzó<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
55 690 Ft
Helló húsvét!
Kinghoff salátástál minőségi rozsdamentes acélból, a tál alsó része szálcsiszolt inox, a felső perem rész magasfényű króm felület. Könnyen tisztítható, mosogatógépben is. Átmérő: Ø26 cm Következő »
2 hetes szállítással
-5%
3 900 Ft
3 690 Ft
Helló húsvét!
Egy csapásra 3 gyönyörű sportautó boldog tulajdonosa lehetsz, de meg is oszthatod barátaiddal, hiszen a közös játék öröme mindig élvezetesebb, mint egyedül játszani.<br /> A dobozban találsz egy Bugatti Veyron, egy Mercedes McLaren SLR és egy Dodge Viper sportkocsit.<br /> <br /> Indulhat is a verseny ezekkel a csodás járgányokkal, amelyek színei, fényezése igazán élvezetessé és látványossá teszi a játékot. <br /> A kitűnő SIKU márka terméke, az autók anyaga fém és műanyag. Következő »
Raktáron van!
-30%
9 995 Ft
6 990 Ft
Siku rendőrbusz fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, ezüst és kék színben. Kiváló minőségű, német termék! Mérete kb. 7,5 x 2,5 x 3,6 cm. Következő »
5 napos szállítással
1 890 Ft
Helló húsvét!
A kéttengelyes középső forgólapos pótkocsi létfontosságú munkaeszköz a mezőgazdasági és betakarítási munkákhoz. <br /> <br /> Az utánfutó fém alvázzal és billenthető műanyag vályúval van felszerelve. A jobb oldali panel kinyitható. A billenő funkció a jobb oldalon található. Az utánfutó-csatlakozó lehetővé teszi két pótkocsi csatlakoztatását, mint egy betakarító csapat.<br /> <br /> Kiváló minőségű, német tervezésű SIKU 1:32 méretarányú, valósághű másolat egy négykerekű utánfutóról. Ez a SIKU modell fröccsöntött fém és műanyag alkatrészekből készül. A SIKU modellek nem tartalmaznak PVC-t, és megfelelnek a játékok nemzetközi biztonsági szabványainak. Következő »
Raktáron van!
-25%
7 995 Ft
5 990 Ft
Helló húsvét!
Ez a minőségi SIKU autószett akár ajándéknak is szuper ötlet, hiszen minőségi és valósághű mása az eredeti autóknak 1:55 méretarányban.<br /> <br /> Egy csapásra 3 rendkívül divatos modellautó boldog tulajdonosa lehetsz.<br /> A dobozban találsz egy tűzpiros Audi R8-as járgányt, egy figyelemfelhívó élénk zöld színű Mercedes-Benz SLK350 típusú kisautót és egy gyönyörű égkék BMW 645i sportautót.<br /> <br /> A járművek hossza kb. 7 - 8 cm.<br /> Méretarány: 1:55 Következő »
Raktáron van!
-30%
9 995 Ft
6 990 Ft
Helló húsvét!
Vidd el a barátaidat egy körre! Játszatok most együtt ezzel a Mercedes Benz taxival. A krémszínű limuzin kialakítású taxinak fém a karosszériája, és ki lehet nyitni az ajtókat. Ezzel a taxival szelhetitek az utakat. Nincs olyan úti cél, ahova ne vinne el. <br /> <br /> A valósághű és részletgazdag dizájnnak köszönhetően minden korosztály számára tökéletes ajándék lehet. Legyen szó akár autókedvelő gyerkőcről, akár egy igazi taxisofőrről, mindenkinek mosolyt csal az arcára egy vidám taxi matchbox.<br /> <br /> A Mercedes Benz E35 CDI taxi mérete: 85x36x28 milliméter. Következő »
Raktáron van!
-36%
2 795 Ft
1 790 Ft
SIKU minőségi német modell játék, anyaga fém és műanyag. A játék mérete: 9,4 cm A Szán - SIKU 3 éves kortól ajánlott fiúknak. Következő »
6 napos szállítással
2 050 Ft
A SIKUWORLD felfelé nő. <br /> A SIKUWORLD három szintes parkoló élénk színű amelyet a gyerekek szeretni fognak<br /> Könnyen integrálható a SIKUWORLD-be, és szabadon álló többszintes parkolóval is játszható.<br /> A készletben található narancssárga Porsche, hogy az egyik tágas parkolóhelyet használja.<br /> A lefele jövet nagyon gyors, mert a jármű leállás nélkül halad le, a felső emeletről a kijáratig.<br /> A SIKUWORLD rendszerbe történő beépítéssel a parkoló bármikor megnagyobbítható.<br /> Az egyszerű és robusztus nyomógombok bármikor lehetővé teszik a gyors összeszerelést és szétszerelést.<br /> Hossz: 444 mm szélesség: 700 mm magasság: 505 mm Következő »
5 napos szállítással
23 460 Ft
Az Ön könnyű, mobil munkaterülete. Intelligens és fenntartható.<br /> <br /> Maximális laptop védelemLitepoint kollekciónk lesz a cinkosa az üzleti életben. Beépített üzleti rendszerezővel és egy vízálló, bővíthető laptop rekesszel szereltük fel, melyet könnyedén igazíthat laptopja méretéhez.<br /> KörnyezetbarátMind a belső és külső anyag 100 % Recyclex-ből készült, mely 100%-ban fogyasztók által használt PET palackok újrahasznosításával készült.<br /> Beépített USB töltőTöltse elektromos eszközeit bárhol, bármikor a beépített USB csatlakozó segítségével.<br /> Fényvisszaverő részletekMinden Litepoint termékünk fényvisszaverő cipzárral készül a termék első felén. Különös gonddal készült a kialakítás, a biztonságos utazásért nappal és este egyaránt. Következő »
Raktáron van!
39 180 Ft
Helló húsvét!
Amint beérkezik a hívás, a mentő már úton van. Minden másodperc számít. A mentőautó nagy sebességgel siet az helyszínére, minden akadály kikerülve a sziréna segítségével. <br /> A mentőautó egy Mercedes-Benz Sprinter mintájára készül, a vezetőfülke és a karosszéria az eredetihez hasonlóan pazar megjelenésű. Következő »
Raktáron van!
-36%
2 795 Ft
1 790 Ft
Siku 1298 teherautó leszerelhető karosszériával.<br /> Kötelező kellék minden építkezésen: nagy teljesítményű teherautó sok lóerővel és levehető rakodó platformmal. A kövek, a törmelék, a homok és még sok más nem jelent problémát ennek az erős traktornak a nagy kanállal. Minden pillanatok alatt megrakod, a rakomány pedig simán és biztonságosan úton van a nagysebességű abroncsokon, eredeti felnikkel.<br /> A vezetőfülke és az alváz (két tengellyel) kiváló minőségű fémből készült, és a zord játékviszonyoknak is ellenáll. A hűvös, fémes fényű flitterkék festés lenyűgöző vizuális megjelenést kölcsönöz a teherautónak. A sárga műanyag tartályt a való élethez hasonlóan speciális darukarokkal ellátott mechanizmus emeli fel és helyezi el. A vonóhorognak köszönhetően ez a teherautó más siku sorozatú pótkocsikkal is kompatibilis.<br /> Mérete: kb 8 cm. Következő »
Raktáron van!
2 795 Ft
Helló húsvét!
Veszély az építkezés előtt! Ezzel az útépítő készlettel semmi sem akadályozza a játszóút megújítását, mert a készletben minden olyan jármű megtalálható, ami a sikeres építkezéshez szükséges. <br /> <br /> A szürke, billenős teherautó könnyen szállítja oda és onnan az építőanyagokat, billenővályúval rendelkezik. A mozgatható rakodókarral és lapáttal ellátott Liebherr kerekes rakodó könnyedén berakja a törmeléket vagy az építőanyagokat, és mindig pontosan oda gurul a gumírozott abroncsokkal, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az úthenger biztosítja az összes anyag pontos felhordását, tömörítését. A forgó görgőnek és az erős fémtestnek köszönhetően ez is nagyon gyors. A készlet szürke granulátumokat is tartalmaz, amelyek ideálisak a billenőkocsiba való berakodáshoz a kerekes rakodóval. <br /> <br /> Ahol sok Siku autó közlekedik, ott mindig van mit tenni az útépítő csapatnak, ezért ezeket az építkezési járműveket senki nem nélkülözheti az építkezést a flottájából. Következő »
Raktáron van!
-31%
7 495 Ft
5 190 Ft
Az Esterer Tankerrel felszerelt Siku MAN teherautó ideális kiegészítője gyermeke játszószobájának, valósághű részletekkel, így a kicsi vidám játékot tölthet barátaival.<br /> <br /> Főbb jellemzők<br /> • Rendkívül részletgazdag, a vezetőfülke mögé felcsavart E-tömlő található<br /> • Tartálya a felső részen lévő szárnyain keresztül feltölthető a szórakoztató és élvezetes játék érdekében<br /> • 3 éves kortól + Következő »
4 napos szállítással
14 554 Ft
Helló húsvét!
A SIKU sürgősségi helikopter (0856) a leggyorsabb segítség a bajban. A helikopter dupla propellere forgatható. ? A SIKU közel 60 éve gyárt olyan járműveket, melyek nemcsak a gyerekek, hanem felnőtt gyűjtők körében is kedveltek. A német gyártó modelljei az adott kor népszerű járműveit jelenítik meg, kiváló minőségben. ? A 8,1 cm hosszú, 2001-es, elsősorban fém jármű három éves kortól ajánlott. ? EAN4006874008568 A Helikopter - SIKU 3 éves kortól ajánlott fiúknak. Következő »
Raktáron van!
-30%
1 995 Ft
1 390 Ft
Helló húsvét!
A Siku megalkotta a német levélszállító autók tökéletes, kicsinyített mását 1:50 méretarányban.<br /> <br /> Fém konstrukció, melynek nyitható csomagtérajtajai műanyagból vannak és nyithatóak. <br /> A felnik dizájnosak és gumírozott abroncsokkal, vonóhoroggal felszereltek. A fényszórók és a könnyű manőverezhetőség, még élvezetesebb játékot biztosít.<br /> <br /> A csomagolásban találsz postásdobozokat is, amiben a leveleket szétválogathatod és kézbesítheted, hogy mindenki időben megkapja a küldeményét.<br /> <br /> A termék méretei: 99x39x39 mm Következő »
Raktáron van!
-30%
7 995 Ft
5 590 Ft