145/90

- 10 000 db
Részletesen kidolgozott, színes kerámia akvárium dísz. Nagyobb méretű akváriumba is remek műfa dekoráció. A díszhalak, élőlények körbe úszkálhatják. Élethűen kidolgozott akvárium dekoráció. Terráriumi dísznek is megfelelő. Következő »
4 napos szállítással
1 790 Ft
Az univerzális, acél, sötétszürke színű asztal kiváló összhangban van a székekkel. Megfelel négy, illetve hat személy elhelyezéséhez is. A minőségi felületi kezelés következtében ellenáll az extrém időjárásnak is. Az asztal speciális mechanizmussal van ellátva, amellyel korrigálható az elhelyezése az egyenetlen terepen. Jellemzők: - Méretek: 145 x 90 x 74cm - Egyenetlen terepen korrigálható elhelyezés Következő »
Raktáron van!
74 990 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Derékszög lemez 105*105*90<br /> Következő »
Raktáron van!
650 Ft
40 Z 135-145 - GEDORE - Hook kulcs, DIN 1810 B forma, 135-145 mm<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> Anyag: Króm-vanádium acél · Csavarkulcs típus: Kampós kulcs · Kulcsszélesség: 135 mm,145 mm · Méret, hossz: 385 mm · További műszaki adatok: Tervezés a DIN 1810 B forma szerint <br /> A DIN 1816 szerinti keresztmetszetű anyákhoz <br /> GEDORE vanádium acél 31CrV3, mangán-foszfát <br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
27 000 Ft
Derékszög lemez erős 105*105*90<br /> Következő »
Raktáron van!
800 Ft
Csőfogó Kulcs 90° 1.5" TIDAL-TD-5898 Következő »
5 napos szállítással
5 068 Ft
5 napos szállítással
4 990 Ft
A csomag 2 db függönyt tartalmaz.szövet méretei: kb. 140x145 cm (sz x m)A függönyök kiváló minőségű poliészter szálból készülnek, amelyet speciális szövési technikákkal finoman textúráltak, és könnyű, tartós és félig átlátszó hatást érnek el.● Szállítási idő: 1-2 munkanap<br /> <br /> ● Termékvisszaküldés: 28 munkanap<br /> <br /> ● Garancia: 12 hónap<br /> <br /> Dobd fel otthonodat egy gyönyörű, letisztult és mégis stílusos függönnyelEgyszerű, mégis nagyszerű. A függöny anyaga erős, strapabíró, láthatatlan varrással és a fémkarika pedig semmilyen karnisban nem okoz sérülést(A nagyobb méretű függönyök acél karikával, a kisebbek textil bujtatóval rendelkeznek)30°-on kézzel mosható, vasalhatóDekoratív : A vászon hatású függönyök könnyű és elegáns megjelenésűek, és kiváló dekoratív hatást kölcsönözhetnek a belső térnek. Átlátszó textúrájuk lehetővé teszi, hogy más függönyökkel vagy dekoratív tárgyakkal kombinálják őket, egyedi rétegződést és vizuális hatásokat hozva létre. Típus: Függöny Szín: Zöldeskék Anyag: Poliészter Méretei kb.: 140 x145cm (2db) Következő »
Raktáron van!
5 790 Ft
A csomag 2 db függönyt tartalmaz.szövet méretei: kb. 140x145 cm (sz x m)A függönyök kiváló minőségű poliészter szálból készülnek, amelyet speciális szövési technikákkal finoman textúráltak, és könnyű, tartós és félig átlátszó hatást érnek el.● Szállítási idő: 1-2 munkanap<br /> <br /> ● Termékvisszaküldés: 28 munkanap<br /> <br /> ● Garancia: 12 hónap<br /> <br /> Dobd fel otthonodat egy gyönyörű, letisztult és mégis stílusos függönnyelEgyszerű, mégis nagyszerű. A függöny anyaga erős, strapabíró, láthatatlan varrással és a fémkarika pedig semmilyen karnisban nem okoz sérülést(A nagyobb méretű függönyök acél karikával, a kisebbek textil bujtatóval rendelkeznek)30°-on kézzel mosható, vasalhatóDekoratív : A vászon hatású függönyök könnyű és elegáns megjelenésűek, és kiváló dekoratív hatást kölcsönözhetnek a belső térnek. Átlátszó textúrájuk lehetővé teszi, hogy más függönyökkel vagy dekoratív tárgyakkal kombinálják őket, egyedi rétegződést és vizuális hatásokat hozva létre. Típus: Függöny Szín: Sötétkék Anyag: Poliészter Méretei kb.: 140 x145cm (2db) Következő »
Raktáron van!
5 790 Ft
A szilikon- és különleges töltelék alapú Thermal Pad messze túlteljesíti az általános hűtőlapokat.<br /> <br />  <br /> <br /> A hézagok kitöltése<br /> <br /> <br /> Az alacsony keménysége, és a remek tömöríthetősége miatt a hűtőlap tökéletes hézagkitöltőként működik, és gond nélkül áthidalja az egyenetlen felületet és hézagokat.<br /> <br />  <br /> <br />  <br /> <br /> Könnyen alkalmazható<br /> <br /> <br /> A Thermal Pad telepítése gyerekjáték: kezdőknek tökéletes<br /> <br />  <br /> <br />  <br /> <br /> Biztonságos kezelés<br /> <br /> <br /> A hűtőlap nem tartalmaz fém alkotórészeket, elektromosan szigetel, és nem kapacitív. A kezelő biztonságban van, mivel az érintkezés bármilyen elektromos vezetőhöz egyáltalán nem okoz kárt. Következő »
Raktáron van!
6 290 Ft
Keltse új életre asztalát ezzel a bambusz asztallappal. Kiváló megoldás, hogy feldobja asztalát akár otthoni, akár kereskedelmi használat esetén, például étteremben, kávézóban, szállodában stb. Tartós anyag: A bambusz rugalmasságáról és keménységéről ismert. A bambuszbútor remek választás, ha erős, természetes anyagból készült bútort szeretne.Sokoldalú asztallap: Ez az asztallap használható dohányzóasztalhoz, kisasztalhoz, bárasztalhoz, telefonasztalhoz, tálalóasztalhoz, éjjeliszekrényhez, illetve polcként vagy bútorlapként. Az asztallapot tetszőleges stílusú lábakkal kombinálhatja saját igényei szerint.Lekerekített élek: A pótasztallap minden sarka le van kerekítve az Ön biztonsága érdekében.Könnyen tisztítható felület: A lakkozott felületnek köszönhetően a bambusz asztallap nedves ruhával könnyen tisztítható. Jó tudni:A szín és erezet darabonként változik, így minden darab egyedi. A kiszállítás véletlenszerűen történik, biztosítva terméke exkluzivitását és egyediségét.Anyaga: lakozott felületkezelésű bambuszMérete: 90 x 90 x 1,5 cm (Ho x Szé x Va) Következő »
4 napos szállítással
36 740 Ft
Bambusz asztallap 90 x 90 x 1,5 cm<br /> <br /> Keltse új életre asztalát ezzel a bambusz asztallappal. Kiváló megoldás, hogy feldobja asztalát akár otthoni, akár kereskedelmi használat esetén, például étteremben, kávézóban, szállodában stb. Tartós anyag: A bambusz rugalmasságáról és keménységéről ismert. A bambuszbútor remek választás, ha erős, természetes anyagból készült bútort szeretne.Sokoldalú asztallap: Ez az asztallap használható dohányzóasztalhoz, kisasztalhoz, bárasztalhoz, telefonasztalhoz, tálalóasztalhoz, éjjeliszekrényhez, illetve polcként vagy bútorlapként. Az asztallapot tetszőleges stílusú lábakkal kombinálhatja saját igényei szerint.Lekerekített élek: A pótasztallap minden sarka le van kerekítve az Ön biztonsága érdekében.Könnyen tisztítható felület: A lakkozott felületnek köszönhetően a bambusz asztallap nedves ruhával könnyen tisztítható. Jó tudni:A szín és erezet darabonként változik, így minden darab egyedi. A kiszállítás véletlenszerűen történik, biztosítva terméke exkluzivitását és egyediségét.Anyaga: lakozott felületkezelésű bambuszMérete: 90 x 90 x 1,5 cm (Ho x Szé x Va) Következő »
10 napos szállítással
50 817 Ft
Helló húsvét!
Könnyű, robusztus és egyénileg állíthatóA GARDENA combisystem teleszkópos nyél tökéletes választás, ha a combisystem szerszámokkal szeretnél kényelmesen dolgozni. A csavaros zárral könnyedén állítható 90 és 145 cm közti hosszra. Kényelmes a munkavégzés, mivel alkalmazkodik a helyzethez és az aktuális felhasználó testmagasságához. A nyél alumíniumból készült, ezért különösen kis súlyú és tartós. A combisystem szerszám rögzítőcsavarja húzásbiztos és elveszíthetetlen. Kényelmes, csúszásmentes használatA széles, műanyag bevonatú fogantyú kényelmes, csúszásmentes használatot biztosít.Minden combisystem szerszámhozA teleszkópos nyél minden combisystem kisszerszámhoz alkalmas.Egyénhez alkalmazkodóA Teleszkópos nyél használatával a combisystem szerszámok gyorsan és könnyedén meghosszabíthatók. A nyél 90 és 145 cm között állítható, így illeszkedve a felhasználó magasságához és a munkakörülményekhez.Könnyű és erősA nyél kiváló minőségű alumíniumból készült. Ez különösen könnyűvé és mégis erőssé teszi az eszközt.Biztonságos csatlakozásA combisystem szerszám egyszerűen beilleszthető a nyélbe és szorosan rögzíthető a csavarral. A megbízható technológia garantálja a biztonságos és megbízható munkateljesítményt. Következő »
4 napos szállítással
10 590 Ft
105x105x90 mm-es szeglemez<br /> <br /> Szegletvas, sarokösszekötő, szeglemez vagy sarokvas? Bizony ezek a nevek mind olyan épületvasalat fajtákra utalnak, amelyek nagyobb anyagok egymáshoz vagy más anyagokhoz való rögzítéséhez, egymáshoz csatolásához és a stabilitás biztosításához használatosak. Különböző anyagokhoz különböző méretek megfelelőek. Válassza ki az Önnek megfelelő kötőelem változatokat, rendelje meg őket online, cipekedés és sorban állás nélkül!<br /> <br /> 105*105*90 erősített sarokösszekötő szeglemez (sarokvas)<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Építkezés, felújítás? Bizony sokan manapság már saját maguk oldják meg ezeket a munkálatokat is. Egy kis hozzáértéssel, kreativitással és a megfelelő termékek beszerzésével könnyűszerrel magunk is megtehetjük az előkészületeket és a a megfelelő anyagok beszerzése.<br /> <br /> Amennyiben nem találunk megfelelő szakembert vagy nem szeretnénk a termékek beszerzéséért és a beszerelésért is súlyos összegeket fizetni, úgy ezt meghetetjük már, hogy a legjobb árak mellett tehessük meg az elvégzendő munkálatokat. Nézzük is, hogy milyen munkafolyamatokhoz használható fel az összekötő lemez!<br /> <br /> <br /> <br /> Az összekötő lemez felhasználási területei<br /> <br /> <br /> <br /> A kisebb összekötő lemezek vagy más néven sarokvasak leggyakoribb felhasználási területe a bútorgyártás és szerelés, de gyakran használják őket OSB lapok, cementkötésű lapok és rétegelt lemezek összekapcsolásához is. A rögzítéseknél mindig figyelnünk szükséges arra, hogy milyen sűrűn kell felhelyezni a lemezeket, valamint, hogy nagyobb elemek esetén milyen a lemez önsúlya. <br /> <br /> <br /> <br /> A szeglemezek vagy erősített sarokösszekötő sarokvasak már erősebb, nagyobb tartást igénylő munkafolyamatokhoz is alkalmazhatóak. Méretük nagyobb, anyaguk vastagabb. <br /> <br /> <br /> <br /> Rögzítéstechnika - kötőelemek<br /> <br /> <br /> <br /> A szeglemezeket csavarokkal szokás rögzíteni, a szereléshez mindig vegyük figyelembe, hogy mekkora a terméken található furat, illetve milyen anyaghoz szükséges rögzíteni az elemeket. <br /> <br /> Leggyakrabban a nagyobb, erősített sarokvasakat faanyagokhoz szokták használni, amelyekhez facsavarok beszerzésére is szükség lesz. A szereléshez mindenképpen olyan csavart érdemes választani, amely biztonságosan tart. <br /> <br /> <br /> <br /> További kiegészítők vásárlásánál nézzen körül összekötő lemezeink között is, amelyek lemezek és OSB lapok rögzítéséhez is megfelelő szolgálatot tehetnek.<br /> <br /> <br /> <br /> A szegletvasak típusai<br /> <br /> <br /> <br /> A sarokösszekötő lemez vagy szeglemez különböző felhasználásaina okán több különböző méretben és kialakításban létezik. Különbségeik a képekről is jól látszanak, nagy részük a méret eltérésekből, teherbírásból, rögzítési lehetőségekből, anyagvastagságból adódnak. Webshopunkban beszerezheti a 120 x 120x 90 milliméteres, a 105 x 105 x 90 milliméteres, a 150 x 150 x 65 milliméteres nagyobb darabok mellett a kisebb, a 70 x 70 x 55 milliméteres darabokat is, valamint a különböző sarokvas, polctartó és egyenes összekötő változatokat egyaránt. <br /> <br /> Kötőelem kínálatunkban biztos, hogy megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő fajtákat. <br /> <br /> <br /> <br /> Derékszögű rögzítővas<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A sarokvasak vagy más néven derékszögű rögzítővasak segítségével derékszögben köthet össze különböző elemeket anélkül, hogy azok széleit, élet kelljen megfúrni. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a fém és fa alkatrészek, azaz a szerkezet elemeit egyszerre feszíthetjük össze és támaszthatjuk meg megfelelő szögben.<br /> <br /> <br /> <br /> Épületvasalat<br /> <br /> <br /> <br /> Foglaljuk össze az építővasalatok, azaz a sarokösszekötőek legfontosabb tulajdonságait:<br /> <br /> <br /> <br /> Felhasználása: nagy teherbírást igénylő sarokkötések kialakításához<br /> <br /> Csavarozással szerelhető<br /> <br /> Horganyzott, korrózióálló kialakítás<br /> <br /> stabil, erős rögzítések<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A 105x105x90 mm-es erősített sarokösszekötő szeglemez, sarokvas méretei:<br /> <br /> <br /> <br /> Magasság: 10,5 cm<br /> <br /> Szélesség: 10,5 cm<br /> <br /> Mélység: 9 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Mindent a vásárlók kedvéért<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Higgye el, nálunk mindig a vásárlók az elsők! Éppen ezért folyamatos akciókkal, remek kedvezményekkel és ajánlatokkal, törzsvásárlói rendszerrel, munkaidőben könnyen és gyorsan elérhető ügyfélszolgálattal várjuk kedves vásárlóinkat.<br /> <br /> <br /> <br /> A szállítási lehetőségeknél az MPL futárszolgálat mellett már a GLS kiszállítást is választhatja, hírlevél feliratkozással pedig elkőként értesülhet minden fontos és hasznos információról a www.vasmuszakibolt.hu kapcsán.<br /> <br /> Kedvező árak, gyors házhoszállítás, ezek vagyunk mi! Elégedettsége esetén ajánljon minket ismerősének, családjának, vagy kövessen minket Facebookon és Instagramon is.<br /> <br /> Minden jog fenntartva! (2022)<br /> <br /> #információk #alapján #összesen #kérjük #jelenleg #rendezés #szállítási #termékek #2022 #2022 #alapján #információk #valós #vásárlók #szállítási #termék #jog fenntartva Következő »
Raktáron van!
551 Ft
Műszaki adatok<br /> <br /> Állapot: ÚJ<br /> Teljes hossz: 1000mm<br /> Tömlő átmérő: 32mm<br /> A ferde csatlakozó belső átmérője: 42mm<br /> A ferde csatlakozó külső átmérője: 48mm<br /> Az egyenes csatlakozó külső átmérője: 46mm<br /> Az egyenes csatlakozó belső átmérője: 38mm<br /> <br /> Kompatibilitás<br /> <br /> Az alábbi KARCHER termékekhez illeszkedik:<br /> B 90 R<br /> B 90 R Adv Bp<br /> B 90 R Adv Bp Pack<br /> B 90 R Classic Bp<br /> B 90 R Classic Bp Pack<br /> B 90 R Dose Bp<br /> B 90 R Dose Bp Pack<br /> B 140 R Bp<br /> B 140 R Bp Pack<br /> B 140 R Bp Dose<br /> B 140 R Bp Pack Dose<br /> BR / BD 75/140 R ECO Bp<br /> BR / BD 75/140 R ECO Bp Dose<br /> BR / BD 75/140 R ECO Bp Pack<br /> BR / BD 75/140 R ECO Bp Pack Dose<br /> BR / BD 90/140 R ECO Bp<br /> BR / BD 90/140 R ECO Bp Dose<br /> BR / BD 90/140 R ECO Bp Pack<br /> BR / BD 90/140 R ECO Bp Pack Dose<br /> Saber Glide 30 SP<br /> Következő »
Raktáron van!
15 525 Ft
Gyártó kód:: 10090213<br><br>A Hillvert kerti komposztáló ideális a levelek, fűnyesedék vagy szerves hulladékok számára - a komposztálóban ezek a hulladékok értékes trágyává alakulnak. A komposztáló egy nagyméretű, tartós polipropilénből készült tartály formájában biztosítja azokat a feltételeket, amelyekben a kerti hulladék hatékonyan lebomolhat. Az 1000 literes kapacitású szerkezetet a zsanéroknak köszönhetően könnyű összeszerelni. A nagyobb stabilitás érdekében kampókkal rögzíthető a talajhoz. Az értékes komposztot egy fedél védi, amely lakattal (nem tartozék) biztonságosan lezárható. A falak kialakítása megakadályozza a nagyobb állatok bejutását. A kerti komposztáló szellőzőnyílásokkal és csepegtető öntözőrendszerrel rendelkezik, hogy ideális feltételeket biztosítson a hulladék lebomlásához. A komposztáló a földön egy csappantyúval van ellátva, amelyen keresztül a keletkező kerti földet el lehet távolítani.<br><br>A termék jellemzői:<br /> <br /> - robusztus polipropilén szerkezet<br /> - oldalsó csappantyú a kész trágya eltávolításához<br /> - zsanérok és horgonyok a szükséges stabilitás érdekében<br /> - nagy, 1000 literes kapacitás bőséges helyet biztosít a kerti hulladék számára<br /> - a levegőztetésnek és a csepegtető öntözésnek köszönhetően egyenletes maradékeloszlás.<br><br>Műszaki adatok:<br><br>- Modell: HT-COMP-1000<br /> - Rendelési szám: 10090213<br /> - Állapot: új<br /> - Szín: fekete<br /> - Kapacitás: 1000 l<br /> - Ház anyaga: polipropilén<br /> - Szellőztetés: igen<br /> - Tolóajtó: igen<br /> - Fogantyú: igen<br /> - Zárnyílás: igen<br /> - Nyitható fedél: igen<br /> - Csepegtető öntözőrendszer: igen<br /> - Anchor length: Horgony: 11 cm<br /> - Méretek (HxSxM): 90 cm x 90 cm x 145 cm<br /> - Súly: 10 kg<br /> - Szállítási méretek (HxSxM): 81,50 cm x 80 cm x 22 cm<br /> - Szállítási súly: 12 kg<br><br>Tartalmazza a következőket:<br><br>- Komposztáló<br /> - Használati utasítás<br /> Következő »
9 napos szállítással
49 290 Ft
Extra erős ferrit mágneses erő. 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk. Különböző külső és belső szögben történő rögzítéshez. Krómozott acél ház...<br /> <br /> Extra erős ferrit mágneses erő. <br /> <br /> 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk. <br /> <br /> Különböző külső és belső szögben történő rögzítéshez. <br /> <br /> Krómozott acél ház. <br /> <br /> A termék tulajdonságai: <br /> <br /> Mágnes típusa: Ferrit <br /> <br /> Forma: "L" alakú <br /> <br /> Szögek: 45°, 90°, 135° <br /> <br /> Méret: 92 x 92 x 14 mm <br /> <br /> Mágnes szakítószilárdság: 9 kg <br /> <br /> Súly: 150 g <br /> <br /> Krómozott, korróziómentes acél ház Mit rejt a termék doboza? <br /> <br /> 1x L alakú, ferrit, 9 kg szakítószilárdságú hegesztőmágnes <br /> <br /> Minden ezermesternek kötelező darab. <br /> <br /> Ez a termék erős ferrit mágnes, ami nagy szakítószilárdsággal (9 kg) lett tervezve. Kiválóan alkalmas bármilyen fém hegesztéséhez vagy szereléséhez. Használatakor a munkadarab stabil, biztos rögzítést kap, így egyedül, bármilyen külső segítség nélkül végezhető a munka. Legyen a munkálandó munkadarab bármilyen alakú vagy anyagú fém, a hegesztőmágnes magabiztosan tartja azt meg. A terméken található 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk. <br /> Következő »
Raktáron van!
1 850 Ft
Műszaki adatok: <br /> ATT.LOV.PIPE_DIAMETER_INCH_MAX: 1" · Gyártói szám: 141 · Méret, hossz: 320 mm · Pofa nyitás: 90° · Típus (kategória): Csőfogó<br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
44 000 Ft
100% pamutszálból készült fürdőlepedő.<br /> <br /> 100% pamutszálból készült fürdőlepedő. Kiváló nedvszívó képességű, puha tapintású, kifőzhető, így jól fertőtleníthető.<br /> Mérete: 90×140 cm.<br /> A képen látható minták, színek esetében a gyártó fenntartja magának a jogot a változtatásra, kérjük, egyeztessen rendelés esetén! Következő »
Raktáron van!
2 697 Ft
<br /> <br /> Kompatibilis toner Kyocera nyomtatókhoz: Kyocera FS-1100Kapacitás: 4000 oldal Következő »
Raktáron van!
2 846 Ft
Gyártó kód:: 10090210<br><br>A Hillvert komposztálóval hatékonyan alakíthatja át a szerves hulladékot trágyává, értékes tápanyagokkal látva el kertjét.<br><br>Az 1120 literes kapacitású komposztáló szerkezete tartós polipropilénből készült. A zsanéroknak és a moduláris kialakításnak köszönhetően könnyen összeszerelhető. A nagyobb stabilitás érdekében kampókkal rögzíthető a talajhoz. A falakon szellőzőnyílások és csepegtető öntözőrendszer található, így ideális feltételeket biztosít a hulladék lebomlásához. A falak kialakítása megakadályozza, hogy a nagyobb állatok bejussanak a belsejébe. A talajhoz közeli komposztáló lapátokkal van ellátva, az így nyert kerti talaj eltávolításához. A komposztáló hatékonyságának növelése érdekében földigiliszták, bogarak, baktériumok és gombák, valamint trágya is felhasználható.<br><br>A termék jellemzői:<br /> <br /> - Hatékonyság - kapacitás - 1120 liter,<br /> - Hatékonyság - a hulladék egyenletes lebomlása a levegőztetésnek és a csepegtető öntözésnek köszönhetően,<br /> - Biztonság - fedél lakatnyílással (nem tartozék),<br /> - Praktikus - csappantyúk a trágya eltávolításához,<br /> - Tartósság - tartós polipropilénből készült.<br><br>Műszaki jellemzők:<br><br>- Modell - HT-M-COMP-1120<br /> - Gyártói kód - 10090210<br /> - A termék állapota - Új<br /> - Szín - Fekete<br /> - Kapacitás [l] - 1120<br /> - Ház anyaga - Polipropilén<br /> - Szellőzés - Igen<br /> - Tolóajtó - Igen<br /> - Fogantyú - Igen<br /> - Zárnyitás - Igen<br /> - Nyitható fedél - Igen<br /> - Csepegtető öntözőrendszer - Igen<br /> - Horgony hossza [cm] - 11<br /> - Méretek (HxSxM) [cm] - 90 x 90 x 145<br /> - Súly [kg] - 12<br /> - Szállítási méretek (HxSxNy) [cm] - 80 x 73,5 x 34<br /> - Szállítási súly [kg] - 14<br><br>Tartalmazza:<br><br>- Komposztáló<br /> - Használati utasítás<br /> Következő »
9 napos szállítással
61 690 Ft
Falitükör 90 x 1,5 x 90 cm Fehér Fa MDF<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Falitükör 90 x 1,5 x 90 cm Fehér Fa MDF segít neked ebben.<br /> Típus: TükörSzín: FehérSzélesség: 1,5 cmMagas: 90 cmAnyag: Fa MDFHossz: 90 cmMéretei kb.: 90 x 1,5 x 90 cm Következő »
6 napos szállítással
47 190 Ft
Termékünk egy erős, nagy szakítószilárdsággal rendelkező hegesztőmágnes. Kiválóan alkalmazható bármilyen fém hegesztési, szerelési munkafolyamat során. Használatával stabilan, biztonságosan rögzíthetőek a munkadarabok és egyedül, külső segítség nélkül is elvégezheti a munkát. Alkalmas különböző formájú fémek külső és belső szögben történő rögzítésére. Ideális lehet fémszerkezetek szerelésénél és hegesztésénél is. A hegesztőmágnes jellemzői: Mágnes típusa: ferrit Forma: L alakú Szögek: 45°, 90°, 135° Méret: 92 x 92 x 14 mm Mágnes szakítószilárdság: 9 kg Súly: 150 g Krómozott, korróziómentes acél ház Különböző külső és belső szögben történő rögzítés Jelentősen lerövidíti a munkafolyamatok idejét 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Füstcső könyök 150/90/1,5 mm Füstcső könyök 150/90/1,5 mm Következő »
Raktáron van!
8 500 Ft
Hegesztőmágnes - 45° - 90° - 135° - 9 kg<br /> <br /> Erős, nagy szakítószilárdsággal rendelkező hegesztőmágnes. Kiválóan használható bármilyen fém hegesztési, szerelési munkafolyamat során. Használatával stabilan, biztonságosan rögzíthetőek a munkadarabok és egyedül, külső segítség nélkül is elvégezheti a munkát. Alkalmas különböző formájú fémek külső és belső szögben történő rögzítésére. Ideális lehet fémszerkezetek szerelésénél és hegesztésénél is.<br /> <br /> <br /> <br /> Extra erős ferrit mágneses erő Strapabíró kivitel Jelentősen lerövidíti a munkafolyamatok idejét Különböző külső és belső szögben történő rögzítés Krómozott, korróziómentes acél ház 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk <br /> <br /> Mágnes típusa: Ferrit Forma: "L" alakú Szögek: 45°, 90°, 135° Méret: 92 x 92 x 14 mm Mágnes<br /> <br /> szakítószilárdság: 9 kg Súly: 150 g <br /> Következő »
4 napos szállítással
1 270 Ft
Minőségi, Szirénke cica mintával díszített felsőrésszel és kék tüllszoknyával rendelkező jelmez a népszerű, Netflixen futó Gabi babaháza kis rajongóinak. A szett egy tengeri csillaggal díszített hajdíszt is tartalmaz. Tisztítása kézi mosással ajánlott. A jelmez jó választás farsangi mulatságra, Halloweenre, beöltözős buliba vagy egy mókás, játszós délutánra.<br /> A csomag a képen látható cipőt nem tartalmazza.<br /> <br /> A jelmez 3-5 éves gyerekek számára ideális.<br /> Anyaga: poliészter<br /> Mérete: kb. 90-104 cm<br /> <br /> Tartalom: ruha, hajdísz. Következő »
5 napos szállítással
-38%
16 710 Ft
10 360 Ft
A Geko G01627 terméke egy speciálisan állítható fogó, amelyet arra terveztek, hogy megkönnyítse az 1,5 hüvelyk átmérőjű csövek 90 fokos szögben történő kezelését és pontos hajlítását. Ez az eszköz ideális kisebb méretű csövek megmunkálásához, irányítást és pontosságot biztosít a csőrendszerek telepítése vagy javítása során.<br /> A Geko's G01627 főbb jellemzői a következők:<br /> Tartósság és ellenállóképesség: A fogók kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a hosszú távú használatra való ellenállást, függetlenül a munkakörülményektől.<br /> Precíz beállítás: A precíz állítómechanizmussal ez a fogó lehetővé teszi a tökéletes hajlítási szögek könnyű elérését 90 fokban, így garantálva a precíz és megbízható munkát.<br /> Könnyű kezelhetőség: A fogó ergonomikus kialakítása és az egyszerű működtetőmechanizmus megkönnyíti a használatot, túlzott erőfeszítés nélkül.<br /> Biztonság és kényelem: A kényelmes fogantyúk csökkentik a fáradtságot munka közben, a fogó felépítése pedig úgy van kialakítva, hogy megakadályozza a csövek vagy berendezések károsodását a hajlítási műveletek során.<br /> Sokoldalúság: Ez a fogó sokféle alkalmazásra alkalmas, beleértve a vízvezeték-szerelést, az építési projekteket és még sok mást, így megbízható eszközt biztosít az 1,5 hüvelykes csövek 90 fokos hajlításához.<br /> A Geko G01627 terméke ideális megoldás azok számára, akik kisebb csövekkel dolgoznak, és jó minőségű szerszámot igényelnek a precíz 90 fokos ívek elkészítéséhez. Ezzel az állítható fogóval könnyedén és pontosan végezheti el ezeket a műveleteket, biztosítva ezzel, hogy projektjei sikeresen és időben befejeződjenek.<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
4 527 Ft
Hegesztőmágnes - 45° - 90° - 135° - 9 kg<br /> <br /> Erős, nagy szakítószilárdsággal rendelkező hegesztőmágnes. Kiválóan használható bármilyen fém hegesztési, szerelési munkafolyamat során. Használatával stabilan, biztonságosan rögzíthetőek a munkadarabok és egyedül, külső segítség nélkül is elvégezheti a munkát. Alkalmas különböző formájú fémek külső és belső szögben történő rögzítésére. Ideális lehet fémszerkezetek szerelésénél és hegesztésénél is.<br /> <br /> <br /> <br /> Extra erős mágneses erő Strapabíró kivitel Jelentősen lerövidíti a munkafolyamatok idejét Különböző külső és belső szögben történő rögzítés Krómozott, korróziómentes acél ház 3 db jelölőlyuk, akasztólyuk <br /> <br /> Forma: "L" alakú Szögek: 45°, 90°, 135° Méret: 92 x 92 x 14 mm Mágnes<br /> <br /> szakítószilárdság: 9 kg Súly: 150 g <br /> Következő »
Raktáron van!
1 929 Ft
A Nebbia 90' Hero 143 Férfi póló egy nagyon egyszerű, ám annál nagyszerűbb dizájnnal rendelkező férfi póló. Az egyik oldalon található nyomtatott NEBBIA feliraton kívül a mellkas részen helyezkedik el a minimalista logó, és az oldalán pedig még egy varrott „N” betű is feltűnik. Ha számodra az anyag minősége elsődleges szempont, akkor ez a rövid ujjú trikó a legjobb választás, hiszen a minőség ezúttal a minimalista dizájnnal párosul. Stílusos és kényelmes, és nem csak edzésre alkalmas, hanem viselheted akár a szabadidőben is<br /> Technikai leírás: <br /> <br /> <br /> enyhén hosszított<br /> slim fit szabás<br /> kontraszt vonal az ujjakon<br /> varrás a háton és mellkason<br /> NEBBIA felirat<br /> kis logó elől<br /> kereknyakú kivágás<br /> kellemes tapintású anyag<br /> kis „N” logo az oldalán<br /> összetétel: 100% pamut<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mérettáblázat:<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Méret<br /> Mellbőség<br /> Derékbőség<br /> Bicepsz<br /> <br /> <br /> M<br /> 100 – 110 cm<br /> 80 – 86 cm<br /> 36 – 40 cm<br /> <br /> <br /> L<br /> 110 – 120 cm<br /> 86 – 94 cm<br /> 40 – 44 cm<br /> <br /> <br /> XL<br /> 120 – 130 cm<br /> 94 – 102 cm<br /> 44 – 48 cm<br /> <br /> <br /> XXL<br /> 130 – 140 cm<br /> 102 – 110 cm<br /> 48 cm felett<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
6 500 Ft
Nordic tok Haciendo el Indio localization_B07G4GSPBY 80 cm-es kiságy (115 x 145 + 20 cm) (115 x 145 cm)<br /> <br /> Ha szereted rendben tartani otthonod minden apró részletét, és olyan termékekkel körülvenni magadat, amelyek megkönnyítik az életedet, vásárolj Nordic tok Haciendo el Indio localization_B07G4GSPBY 80 cm-es kiságy (115 x 145 + 20 cm) (115 x 145 cm)terméket a legjobb áron!<br /> Összetétel: 100% PamutNyomtatott: Kiváló minőségű digitális nyomtatás, nagyon ellenáll a mosásnak.Párnahuzat mérete: 40 x 60 cmMéretei kb.: 115 x 145 + 20 cm115 x 145 cmMosási utasítások: Maximális mosási hőmérséklet 40 ºC. Azonnal mossuk és szárítsuk meg. Ne hagyja, hogy az anyagot ázni, vagy ne hagyja nedvesen a mosógép belsejében.Közepes, semleges mosószerrel mossa.Ne terhelje túl a mosógépetEz a ruhadarab természetes szálakból készült, magas hőmérsékleten kissé zsugorodhat.Nem tartozék: Felszerelt lapPárna. Felszerelt lapTartozék: PárnahuzatMéret: 80 cm-es kiságyAjánlott használat: ES, IT, DE, FR, GB, PT Következő »
6 napos szállítással
15 390 Ft